hountalass Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Πω ρε γαμώ και δεν χρειάζομαι για την δουλειά μου καλύτερο cpu. Τώρα αν μου φέρει ο Αι Βασίλης νέο τι να του πω; R5 πάλι; Κυρίως κάνω δουλειά γραφείου, το pc μένει ανοιχτό σχεδόν όλη μέρα και όταν λείπω αλλά παίζω περιστασιακά κανένα 2ώρο ετσι για το χαβαλε. Θα θελα δηλαδή κάτι με ελάχιστο overkill στην επιλογή για να μείνει χρόνια.
b1LLy23 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, hountalass είπε Πω ρε γαμώ και δεν χρειάζομαι για την δουλειά μου καλύτερο cpu. Τώρα αν μου φέρει ο Αι Βασίλης νέο τι να του πω; R5 πάλι; Κυρίως κάνω δουλειά γραφείου, το pc μένει ανοιχτό σχεδόν όλη μέρα και όταν λείπω αλλά παίζω περιστασιακά κανένα 2ώρο ετσι για το χαβαλε. Θα θελα δηλαδή κάτι με ελάχιστο overkill στην επιλογή για να μείνει χρόνια. Αν μπορείς πας για 5600x τώρα που είναι και σε πολύ καλή τιμή!!
hountalass Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, b1LLy23 είπε Αν μπορείς πας για 5600x τώρα που είναι και σε πολύ καλή τιμή!! Και μετά θα μου πείτε ότι θέλει και αυτή update! mobo : Asrock B450M-Pro4
Phaethonas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, hountalass είπε Σε 1080p παίζω. Στο pubg είδα διαφορά. Adrenalin έχω ανοιχτά μόνο τα Anti-Lag, Ευκρίνεια Radeon Image, Enchanced Sync, Δοκίμασε να βγάλεις το Enhanced Sync, μείνε με Freesync μόνο. Εκτός αν δεν έχεις Freesync οθόνη.
aetos1988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, hountalass είπε Και μετά θα μου πείτε ότι θέλει και αυτή update! mobo : Asrock B450M-Pro4 Η μητρική σου υποστηρίζει Ryzen 5xxx. Αλλά πρέπει να έχεις το bios P5.30 version. Αν είναι να πάρεις CPU καλύτερα προτίμησε τον Ryzen 5 5600. Πάντως τονίζω ότι αν είσαι ευχαριστημένος με το setup που έχεις δεν υπάρχει λόγος για αναβάθμιση. Απλώς θα έχεις στην άκρη του μυαλού ότι θα μπορούσε να έχεις περισσότερα fps στα παιχνίδια😉
alldaynews Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Να ξέρεις ότι ο 2600 σε κόβει αρκετά fps στην ανάλυση που είσαι. Πολύ καλό τροφοδοτικό! Αλλά αυτό που είδα και δεν άρεσε καθόλου είναι η εγγύηση που δίνει το συγκεκριμένο κατάστημα. ΜΟΝΟ 1 χρόνο;; 10 χρόνια δίνει η seasonic Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από alldaynews
TR-909 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, hountalass είπε Σε 1080p παίζω. Στο pubg είδα διαφορά. Adrenalin έχω ανοιχτά μόνο τα Anti-Lag, Ευκρίνεια Radeon Image, Enchanced Sync, Σε 1η φάση βγάλε όλα τα enhancements από τον Adrenalin. Έχω κάνει ένα post αναλυτικά με τα settings που έχω βάλει στο game: 1
xrist0s92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, aetos1988 είπε Να ξέρεις ότι ο 2600 σε κόβει αρκετά fps στην ανάλυση που είσαι. Πολύ καλό τροφοδοτικό! Αλλά αυτό που είδα και δεν άρεσε καθόλου είναι η εγγύηση που δίνει το συγκεκριμένο κατάστημα. ΜΟΝΟ 1 χρόνο;; Που είδες τον 1 χρόνο; 🤔10 χρόνια δίνει το λέει και μέσα στο σάιτ σε 2 σημεία.
stathis97 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 8/12/2022 στις 5:50 ΜΜ, stathis97 είπε Καμια ιδεα; Μου εχει βγαλει το λαδι ο Epic games launcher,εχω δοκιμασει να κανω verify το παιχνιδι,εδωσα δικαιωματα,απεγκατασταση launcher,game https://prnt.sc/q6btNsidmE0U Τωρα εκανε force close χωρις να βγαλει καν ερρορ.. Τωρα δοκιμασα και Assassin's Creed Valhalla και κλείνει και αυτο το game μετα απο 2 δευτερολεπτα στο benchmark που εχει ,πιστευα οτι εφταιγε το Tomb raider,αλλα μαλλον δεν. Far Cry 3 (2012),Cod 4 (2007) δεν κρασαρουν. Εχω δοκιμασει οτι ρυθμισεις μπορω να φανταστω απο adrenalin,bios. Απενεργοποιηση ενσωματωμενων γραφικων-ενεργοποιηση-απενεργοποιση SAM/XMP. Εχει γινει ddu σε safe mode εννοειται. 5600G - Rx6700,Windows 10 Καμια ιδεα'; Εχω αγανακτήσει φταιει η καρτα,αλλο hardware; ,καποιος driver/αλλη εφαρμογη κανει conflict; Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από stathis97
Phaethonas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 https://www.file.net/process/mpv.exe.html Για δες εδώ. Μάλλον έχεις βάλει κάποιον media player που δημιουργεί αστάθεια 1 ώρα πριν, stathis97 είπε Τωρα δοκιμασα και Assassin's Creed Valhalla και κλείνει και αυτο το game μετα απο 2 δευτερολεπτα στο benchmark που εχει ,πιστευα οτι εφταιγε το Tomb raider,αλλα μαλλον δεν. Far Cry 3 (2012),Cod 4 (2007) δεν κρασαρουν. Εχω δοκιμασει οτι ρυθμισεις μπορω να φανταστω απο adrenalin,bios. Απενεργοποιηση ενσωματωμενων γραφικων-ενεργοποιηση-απενεργοποιση SAM/XMP. Εχει γινει ddu σε safe mode εννοειται. 5600G - Rx6700,Windows 10 Καμια ιδεα'; Εχω αγανακτήσει φταιει η καρτα,αλλο hardware; ,καποιος driver/αλλη εφαρμογη κανει conflict;
b1LLy23 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, hountalass είπε Και μετά θα μου πείτε ότι θέλει και αυτή update! mobo : Asrock B450M-Pro4 Αν εννοείς bios update για να 'δει' η μητρική σου τον επεξεργαστή είναι πολύ απλό μην σε αγχώνει!! Και εγώ ιδέα δεν είχα είδα 2 3 βιντεάκια και πλέον όλα μοναχούλης xixixi Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από b1LLy23
hountalass Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Είμαι σε σκέψεις μπας και πάω στο Πλαίσιο και τσιμπήσω κανένα 5600χ η 5600 με τιμολόγιο. Κοντά ειναι σε τιμη περίπου στο 20ευρω η διαφορά Τροφοδοτικό ξέχασα να αναφέρω ότι έχω ένα gold seasonic 550. Παίζει ρόλο;;;
Arkin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, hountalass είπε Είμαι σε σκέψεις μπας και πάω στο Πλαίσιο και τσιμπήσω κανένα 5600χ η 5600 με τιμολόγιο. Κοντά ειναι σε τιμη περίπου στο 20ευρω η διαφορά Τροφοδοτικό ξέχασα να αναφέρω ότι έχω ένα gold seasonic 550. Παίζει ρόλο;;; Είσαι εντάξει από τροφοδικο. Αλλά πρέπει να αλλάξεις σε 5600 ο 2600 σε κόβει πάρα πολύ.
Herald Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, hountalass είπε Πω ρε γαμώ και δεν χρειάζομαι για την δουλειά μου καλύτερο cpu. Τώρα αν μου φέρει ο Αι Βασίλης νέο τι να του πω; R5 πάλι; Κυρίως κάνω δουλειά γραφείου, το pc μένει ανοιχτό σχεδόν όλη μέρα και όταν λείπω αλλά παίζω περιστασιακά κανένα 2ώρο ετσι για το χαβαλε. Θα θελα δηλαδή κάτι με ελάχιστο overkill στην επιλογή για να μείνει χρόνια. Οταν λειπεις κλεινε το το pc φιλε μου, εχουν μεγαλο idle power draw τα ρυζια, αμαρτια ειναι. 10 sec κάνει να μπουταρι, βαριεσαι να περιμενεις? 😁
hountalass Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Herald είπε Οταν λειπεις κλεινε το το pc φιλε μου, εχουν μεγαλο idle power draw τα ρυζια, αμαρτια ειναι. 10 sec κάνει να μπουταρι, βαριεσαι να περιμενεις? 😁 Τον αφήνω γιατί κάνω δουλειά ρε εξ αποστάσεως! Μπαίνω με το κωλο teamviewer από κινητό και laptop για να μου λεει ότι κάνω εμπορική χρήση. Ντάξει με ψήσατε! Παίρνω 5600x η τον 5600 σκέτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα