Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xrist0s92 είπε

Γιατί βλέπω πιο πολύ για Corsair και seasonic; Ειδικά την πρώτη. LC δεν την είχα καν στο μυαλό μου..

Δεν ειναι κακο τροφοδοτικο για platinum ειναι πολυ οικονομικο. Απο corsair πας σε RMX σειρα ειναι gold και σε seasonic εδω

https://www.skroutz.gr/s/20175364/Seasonic-Focus-GX-550W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Full-Modular-80-Plus-Gold.html

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν ειναι κακο τροφοδοτικο για platinum ειναι πολυ οικονομικο. Απο corsair πας σε RMX σειρα ειναι gold και σε seasonic εδω

https://www.skroutz.gr/s/20175364/Seasonic-Focus-GX-550W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Full-Modular-80-Plus-Gold.html

Ανεμιστήρα το seasonic 120mm ενώ στα ίδια λεφτά το Corsair 135mm. Παίζει ρόλο στο τροφοδοτικό;

Δημοσ.

Ανεμιστήρα το seasonic 120mm ενώ στα ίδια λεφτά το Corsair 135mm. Παίζει ρόλο στο τροφοδοτικό;

Μην ασχολείσαι καν με αυτό και τα 2 είναι εξαιρετικά τροφοδοτικά δεν πρόκειται να ακούσεις ποτέ τον ανεμιστήρα τους. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/12/2022 στις 6:53 ΠΜ, Arkin είπε

Όχι βρε συ ούτε για αστείο τι 750. 750 έχω με την 6800xt και πάνω από 500 watt full overclocked δεν έχω δει το σύστημα από πρίζα με μετρητή. Η 6700 έχει 125watt λιγότερο tdp. Και με 500αρι τροφοδοτικό άψογα θα είσαι αλλά καλύτερα 600 ώστε να δουλεύει κοντά στο 50% του που εκεί έχει το καλύτερο efficiency. 

Τελικά πήγα σε αυτό: 

SKU CP-9020194-corsair Series RM650 — 650 Watt 80 PLUS Gold

Αγορά από αυτούς και ήρθε κιόλας.

6700 και δεν έχουμε μυαλα να ουμε!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, AlexandrosKle είπε

Άνοιξα λίγο Portal RTX με την 6800 ΧΤ, καλά πήγε αυτό.

image.png.8789a12b964ff6dedc2e3e0e87be7216.png

Μέτραγα τα frames με το χέρι!

Ο βασικος λογος που συμβαινει αυτο μιας και σε quake rtx minecraft rtx τα πανε πολυ καλυτερα που ειναι το ιδιο full path tracing. Θα μπορουσαν να δωσουν ιδιο αποτελεσμα οπτικα και να τρεχει αψογα σε amd αλλα τα γνωστα που ξερεις.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

κάτοχος rx6700 από την γνωστή προσφορά και εγώ. Στην παρθενική της είσοδο τα ρολόγια δούλευαν κανονικά με καθαρή εγκατάσταση του τελευταίου adrenalin. Μετά είπα να βάλω και ότι πρόσφατο υπάρχει σε chipset, drivers μητρικής και τα λοιπά και πλέον τα ρολόγια κάνουν το γνωστό, τρέχουν τέρμα.

Τέσπα έριξα την οθόνη στα 120 από τα 144 hz και δουλευει καλύτερα.

Θέλω να ρωτήσω κάτι τώρα γιατί θα τρελαθώ! Με r5 2600, 16gb 3200mhz πόσα fps πρέπει να έχω στο mw2;;; 

Βλέπω ότι έχω τα ίδια με αυτά που είχα με την rx590 εκεί κοντά 90 95. Έχω περάσει από όλες τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού τι Low τι ultra αλλά τα fps ίδια 95 100. Τι μαλακία κάνω;;;;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Τελικά πήγα σε αυτό: 

SKU CP-9020194-corsair Series RM650 — 650 Watt 80 PLUS Gold

Αγορά από αυτούς και ήρθε κιόλας.

6700 και δεν έχουμε μυαλα να ουμε!

Μεγειές φίλε μου! Εγώ τελικά παρήγγειλα χθες αυτό. Το παρήγγειλα χθες βράδυ 119€ και σήμερα το έβαλαν 146,8€. Λίγο overkill αλλά πρέπει να 'μαστε σίγουροι για τα επόμενα 13 χρόνια 😅

4 ώρες πριν, hountalass είπε

Καλημέρα σε όλους,

κάτοχος rx6700 από την γνωστή προσφορά και εγώ. Στην παρθενική της είσοδο τα ρολόγια δούλευαν κανονικά με καθαρή εγκατάσταση του τελευταίου adrenalin. Μετά είπα να βάλω και ότι πρόσφατο υπάρχει σε chipset, drivers μητρικής και τα λοιπά και πλέον τα ρολόγια κάνουν το γνωστό, τρέχουν τέρμα.

Τέσπα έριξα την οθόνη στα 120 από τα 144 hz και δουλευει καλύτερα.

Θέλω να ρωτήσω κάτι τώρα γιατί θα τρελαθώ! Με r5 2600, 16gb 3200mhz πόσα fps πρέπει να έχω στο mw2;;; 

Βλέπω ότι έχω τα ίδια με αυτά που είχα με την rx590 εκεί κοντά 90 95. Έχω περάσει από όλες τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού τι Low τι ultra αλλά τα fps ίδια 95 100. Τι μαλακία κάνω;;;;

Εμένα το παιχνίδι και με την 970 και με την 6700, είτε όλα low είτε high, είναι σπασμένο. Full στο lag, spikes, delays και γενικά εντελώς unplayable με max 30 fps. Και σε offline mode πχ στο training weapons. Έκανα ό,τι βρήκα στο Google αλλά τίποτα. Πολλοί έχουν αυτό το θέμα είδα και ευελπιστούν όλοι σε κάποιο fix patch.

• Like 1
Δημοσ.

Εδω για να παρετε μια ιδεα για τις επιδοσεις παιδια στο MW2. Θα πρεπει να σας τρεχει αψογα. Ο 2600 σιγουρα εχει BN σε 1080p με την 6700 στο συγκεκριμενο. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εδω για να παρετε μια ιδεα για τις επιδοσεις παιδια στο MW2. Θα πρεπει να σας τρεχει αψογα. Ο 2600 σιγουρα εχει BN σε 1080p με την 6700 στο συγκεκριμενο. 

Βασικά σόρρυ εγώ μιλάω για το warzone 2. Δεν ξέρω αν αλλάζουν σε επιδόσεις, αλλά είδα σχόλιο από άτομο που έχει 3k PC που έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα, πως στην beta τα πράγματα ήταν καλύτερα. Τα βάζω όλα ultra low και ρίχνω σε 1080p αλλά έχω ίδια αποτελέσματα με 2k και high settings. Το πάλευα 2 ώρες χθες. Είναι καθαρά σπασμένο.

Δημοσ.

Βασικά σόρρυ εγώ μιλάω για το warzone 2. Δεν ξέρω αν αλλάζουν σε επιδόσεις, αλλά είδα σχόλιο από άτομο που έχει 3k PC που έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα, πως στην beta τα πράγματα ήταν καλύτερα. Τα βάζω όλα ultra low και ρίχνω σε 1080p αλλά έχω ίδια αποτελέσματα με 2k και high settings. Το πάλευα 2 ώρες χθες. Είναι καθαρά σπασμένο.

Α ναι περιμενε update δεν φταιει η καρτα. Το παιχνιδι ειναι για το αναθεμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, hountalass είπε

Σε medium settings (1080p) με 5600Χ average +120 fps και παίζει άψογα - εκτός από κάποια σποραδικά lag spikes.

Το σύστημα είναι φρεσκοστημένο updated στα πάντα με τις τελευταίες εκδόσεις (windows, drivers) και δε τρέχει επάνω τίποτε άλλο εκτός από τα απαραίτητα.

Σε τι ανάλυση παίζεις?

Επεξ/σία από TR-909
Δημοσ.
3 ώρες πριν, TR-909 είπε

Σε medium settings (1080p) με 5600Χ average +120 fps και παίζει άψογα - εκτός από κάποια σποραδικά lag spikes.

Το σύστημα είναι φρεσκοστημένο updated στα πάντα με τις τελευταίες εκδόσεις (windows, drivers) και δε τρέχει επάνω τίποτε άλλο εκτός από τα απαραίτητα.

Σε τι ανάλυση παίζεις?

Σε 1080p παίζω.

Στο pubg είδα διαφορά.

Adrenalin έχω ανοιχτά μόνο τα Anti-Lag, Ευκρίνεια Radeon Image, Enchanced Sync,

Δημοσ.

Να ξέρεις ότι ο 2600 σε κόβει αρκετά fps στην ανάλυση που είσαι.

5 ώρες πριν, xrist0s92 είπε

Μεγειές φίλε μου! Εγώ τελικά παρήγγειλα χθες αυτό. Το παρήγγειλα χθες βράδυ 119€ και σήμερα το έβαλαν 146,8€. Λίγο overkill αλλά πρέπει να 'μαστε σίγουροι για τα επόμενα 13 χρόνια 😅

Πολύ καλό τροφοδοτικό! Αλλά αυτό που είδα και δεν άρεσε καθόλου είναι η εγγύηση που δίνει το συγκεκριμένο κατάστημα. ΜΟΝΟ 1 χρόνο;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...