aetos1988 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Στις 12/12/2022 στις 2:26 ΜΜ, xrist0s92 είπε Ευχαριστώ πολύ! Επειδή κάνω ακόμα δοκιμές με ingame settings και διαφορετικά games, αν έχω κάποιο άλλο θέμα θα επανέλθω. Προς το παρόν δείχνουν όλα οκ. 🙏 Τι CPU έχεις ; Βλέπω ότι δεν υποστηρίζει το Smart Access Memory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Πέτρος είπε Μόλις το έτρεξα με 6700ΧΤ+5600Χ (ο επεξεργαστής εδώ δεν ακουμπάει καν) και έβγαλα 7004. Η κάρτα stock πυρήνα, 2100 μνήμη/fast, και ένα λίγο πιο επιθετικό προφίλ στους ανεμιστήρες. Απλά δεν καταλαβαίνω αφού σχεδόν σε όλα τα test σε games που βρήκα (δεν είναι και πολλά βέβαια) η 6700 με την 6700xt έχουν μια διαφορά 10% γιατί στο superposition η διαφορά αυτή είναι στο 18%. Επίσης η 1080Ti του ξάδερφου με παλιό επεξεργαστή στο superposition βγάζει 6100. Επίσης περνάει σε heaven και valley. Θα δοκιμάσω να δω τι κάνει στα games η 1080Ti γιατί μου κάνει εντύπωση ότι περνάει σε αυτά τα test. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, argimeg είπε Απλά δεν καταλαβαίνω αφού σχεδόν σε όλα τα test σε games που βρήκα (δεν είναι και πολλά βέβαια) η 6700 με την 6700xt έχουν μια διαφορά 10% γιατί στο superposition η διαφορά αυτή είναι στο 18%. Επίσης η 1080Ti του ξάδερφου με παλιό επεξεργαστή στο superposition βγάζει 6100. Επίσης περνάει σε heaven και valley. Θα δοκιμάσω να δω τι κάνει στα games η 1080Ti γιατί μου κάνει εντύπωση ότι περνάει σε αυτά τα test. Η 1080ti είναι κτήνος στα synthetics, μεγάλος πυρήνας - αλλά σε games δεν έχει ελπίδα εναντίον της 6700xt. Με την 6700 ίσως να είναι κοντά, αλλά πρός τα κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Asus Tuf Rx 6800 9 λεπτά πριν, alldaynews είπε Asus Tuf Rx 6800 4K optimized αλλα καλύτερο σκορ??περίμενα χειρότερο .Απ`οτι φαίνεται 2Κ και 4Κ ειναι ιδανική ανάλυση για αυτή την κάρτα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, alldaynews είπε Asus Tuf Rx 6800 4K optimized αλλα καλύτερο σκορ??περίμενα χειρότερο .Απ`οτι φαίνεται 2Κ και 4Κ ειναι ιδανική ανάλυση για αυτή την κάρτα δεν εχει σχεση ,ετσι ειναι το benchmark οσο ανεβαινεις βγαζει μεγαλυτο score Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από akoinonitos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s92 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, aetos1988 είπε Τι CPU έχεις ; Βλέπω ότι δεν υποστηρίζει το Smart Access Memory Τι είναι αυτό; Έχω ryzen 5 3600. Αυτά μου βγάζει in game. Είναι κάτι ανεβασμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, argimeg είπε Απλά δεν καταλαβαίνω αφού σχεδόν σε όλα τα test σε games που βρήκα (δεν είναι και πολλά βέβαια) η 6700 με την 6700xt έχουν μια διαφορά 10% γιατί στο superposition η διαφορά αυτή είναι στο 18%. Επίσης η 1080Ti του ξάδερφου με παλιό επεξεργαστή στο superposition βγάζει 6100. Επίσης περνάει σε heaven και valley. Θα δοκιμάσω να δω τι κάνει στα games η 1080Ti γιατί μου κάνει εντύπωση ότι περνάει σε αυτά τα test. Μην βασίζεσαι τόσο σε τέτοια benchmark ώστε να πάρεις αντιπροσωπευτικη εικόνα στα παιχνίδια. Σωστή εικόνα θα πάρεις στα παιχνίδια που παίζεις και μόνο εκεί. 2 ώρες πριν, xrist0s92 είπε Τι είναι αυτό; Έχω ryzen 5 3600. Αυτά μου βγάζει in game. Είναι κάτι ανεβασμένο; Το smart access memory υποστηρίζετε κανονικά στον 3600. Το ενεργοποιείς από το control panel στο tuning πανω δεξιά. Κάνεις επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Θα δεις πολύ καλό boost σε πολλά παιχνίδια. Τα νούμερα σου είναι εξαιρετικά και από θερμοκρασίες και από μηδενικό μπουκάλι η κάρτα δουλεύει στο φουλ και από ησυχία που δουλεύει στις 1150 στροφές η κάρτα. Ανοίγεις Sam και είσαι έτοιμος. Κοίτα να έχεις την τελευταία έκδοση bios της μητρικής σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totomis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Arkin είπε Μην βασίζεσαι τόσο σε τέτοια benchmark ώστε να πάρεις αντιπροσωπευτικη εικόνα στα παιχνίδια. Σωστή εικόνα θα πάρεις στα παιχνίδια που παίζεις και μόνο εκεί. Το smart access memory υποστηρίζετε κανονικά στον 3600. Το ενεργοποιείς από το control panel στο tuning πανω δεξιά. Κάνεις επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Θα δεις πολύ καλό boost σε πολλά παιχνίδια. Τα νούμερα σου είναι εξαιρετικά και από θερμοκρασίες και από μηδενικό μπουκάλι η κάρτα δουλεύει στο φουλ και από ησυχία που δουλεύει στις 1150 στροφές η κάρτα. Ανοίγεις Sam και είσαι έτοιμος. Κοίτα να έχεις την τελευταία έκδοση bios της μητρικής σου. το sam χρειάζεται και ενεργοποίηση του resizable bar / 4g decoding στο bios της μητρικής... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, totomis είπε το sam χρειάζεται και ενεργοποίηση του resizable bar / 4g decoding στο bios της μητρικής... Σε Intel σίγουρα για amd μητρικές δεν γνωρίζω για αυτό και δεν το ανέφερα. Αν όντως χρειάζεται και εκεί καλά που το ανέφερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Και εγώ στη Β550 έπρεπε να το ενεργοποιήσω από μπάιος μετά απο απντειτ που της έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s92 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, Arkin είπε Μην βασίζεσαι τόσο σε τέτοια benchmark ώστε να πάρεις αντιπροσωπευτικη εικόνα στα παιχνίδια. Σωστή εικόνα θα πάρεις στα παιχνίδια που παίζεις και μόνο εκεί. Το smart access memory υποστηρίζετε κανονικά στον 3600. Το ενεργοποιείς από το control panel στο tuning πανω δεξιά. Κάνεις επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Θα δεις πολύ καλό boost σε πολλά παιχνίδια. Τα νούμερα σου είναι εξαιρετικά και από θερμοκρασίες και από μηδενικό μπουκάλι η κάρτα δουλεύει στο φουλ και από ησυχία που δουλεύει στις 1150 στροφές η κάρτα. Ανοίγεις Sam και είσαι έτοιμος. Κοίτα να έχεις την τελευταία έκδοση bios της μητρικής σου. 5 ώρες πριν, totomis είπε το sam χρειάζεται και ενεργοποίηση του resizable bar / 4g decoding στο bios της μητρικής... Παιδιά δεν έχω ιδέα ούτε τι έκδοση bios έχω ούτε τι είναι 4g πέραν του δικτύου 4g. 😛 Γενικά δεν έχω ιδέα και δεν κάνω customιές, είναι όλα σε ρυθμίσεις out of the box αλλά θα ψάξω YouTube πως τα κάνω γιατί κρίμα είναι να το έχω απενεργοποιημένο αφού δίνει boost. (Έτσι έκανα και ddu) Αν έχετε κάποιον οδηγό, ευπρόσδεκτος και ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, xrist0s92 είπε Παιδιά δεν έχω ιδέα ούτε τι έκδοση bios έχω ούτε τι είναι 4g πέραν του δικτύου 4g. 😛 Γενικά δεν έχω ιδέα και δεν κάνω customιές, είναι όλα σε ρυθμίσεις out of the box αλλά θα ψάξω YouTube πως τα κάνω γιατί κρίμα είναι να το έχω απενεργοποιημένο αφού δίνει boost. (Έτσι έκανα και ddu) Αν έχετε κάποιον οδηγό, ευπρόσδεκτος και ευχαριστώ! Στειλε μου λιγο ακριβως τι μητρικη ειχες να το ψαξω να το βολεψουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s92 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Στειλε μου λιγο ακριβως τι μητρικη ειχες να το ψαξω να το βολεψουμε. MSI B450 tomahawk max Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, xrist0s92 είπε MSI B450 tomahawk max Λοιπον πρωτα απο εδω https://www.msi.com/Motherboard/B450-TOMAHAWK-MAX/support Θα κατεβασεις το τελευταιο bios update και θα το περασεις συμφωνα με το παρακατω βιντεο αν δεν γνωριζεις καθολου 5 λεπτα δουλιτσα. Μολις το κανεις θα ξανα μπεις bios και θα πας εδω Settings/ Advanced/ PCI Subsystem Settings/ Enable Re-Size BAR support και μετα F10 για save. Λογικα θα ειναι σε UEFI το bios και οχι legacy. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s92 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Λοιπον πρωτα απο εδω https://www.msi.com/Motherboard/B450-TOMAHAWK-MAX/support Θα κατεβασεις το τελευταιο bios update και θα το περασεις συμφωνα με το παρακατω βιντεο αν δεν γνωριζεις καθολου 5 λεπτα δουλιτσα. Μολις το κανεις θα ξανα μπεις bios και θα πας εδω Settings/ Advanced/ PCI Subsystem Settings/ Enable Re-Size BAR support και μετα F10 για save. Λογικα θα ειναι σε UEFI το bios και οχι legacy. 2 ερωτήσεις που δεν αναφέρει. Το USB πρέπει να είναι άδειο; Επίσης μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε θύρα USB; Ακόμα και στις μπροστινές του PC (ΙΟ νομίζω); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα