Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εισαι αψογος. Εφοσον δεν εχεις freesync εκει δεξια που λεει amd optimized καντο off το antilag αν παιζεις online αστο ανοιχτο αλλιως κλειστο. Το sharpening αστο on αλλα βαλε το 50% οχι 80% που ειναι. Απο εκει και περα μπορεις να παιξεις με τα χρωματα αντιθεση της οθονης σου απο δεξια στο custom colour και ρυθμισε τα οπως σου αρεσει περισσοτερο χρωμα αντιθεση θερμοκρασια χρωματος κτλ. Καλο gaming. 

Ευχαριστώ πολύ! Επειδή κάνω ακόμα δοκιμές με ingame settings και διαφορετικά games, αν έχω κάποιο άλλο θέμα θα επανέλθω. Προς το παρόν δείχνουν όλα οκ.

🙏

Επεξ/σία από xrist0s92
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μια ερώτηση. Ειχα αγοράσει πρόσφατα μια 6700 την γνωστή προσφορά από πλαίσιο  και έδινε δώρο και  2 παιχνίδια, σήμερα που στείλανε ένα κωδικό στο mail για τα παιχνίδια, αυτόν τον κωδικό σε ποια πλατφόρμα τον περνάω για να κατεβάσω τα παιχνίδια γνωρίζει κανείς;

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Την βοήθεια σας παρακαλώ αν μπορείτε. Πρόσφατα αγόρασα την 6700 από το ΠΛΑΙΣΙΟ. Δοκιμάζοντας την στο superposition 1080p extreme μου βγάζει 5686 result. Κοιτώντας εδώ π.χ. https://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_rtx_3060_gaming_x_trio_review,26.html μου φαίνεται ότι είμαι αρκετά χαμηλά. cpu 12400f, ram 32Gb 3600, nvme και φρέσκα windows, με 22.11.2 drivers.

Μπορεί κάποιος με την ίδια κάρτα ή έστω 6700xt να μου πει τι αποτέλεσμα παίρνει;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Παιδιά μια ερώτηση. Ειχα αγοράσει πρόσφατα μια 6700 την γνωστή προσφορά από πλαίσιο  και έδινε δώρο και  2 παιχνίδια, σήμερα που στείλανε ένα κωδικό στο mail για τα παιχνίδια, αυτόν τον κωδικό σε ποια πλατφόρμα τον περνάω για να κατεβάσω τα παιχνίδια γνωρίζει κανείς;Έχ ω

Έχω κρατήσει από το άλλο topic τη σελίδα https://www.amdrewards.com/my-rewards

Καλά που το είπες να τους στείλω ένα μειλ γιατί είναι άφαντοι και το ξέχασα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Παιδιά μια ερώτηση. Ειχα αγοράσει πρόσφατα μια 6700 την γνωστή προσφορά από πλαίσιο  και έδινε δώρο και  2 παιχνίδια, σήμερα που στείλανε ένα κωδικό στο mail για τα παιχνίδια, αυτόν τον κωδικό σε ποια πλατφόρμα τον περνάω για να κατεβάσω τα παιχνίδια γνωρίζει κανείς;

μπες στο amdrewards.com και φτιαξε ενα account. Μετα κατεβαζεις το amd product verification tool και βαζεις τον κωδικο αυτο που σου εδωσαν και κανεις redeem τα παιχνιδια.

Επεξ/σία από ReBeLoS
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xrist0s92 είπε

Έχω κρατήσει από το άλλο topic τη σελίδα https://www.amdrewards.com/my-rewards

Καλά που το είπες να τους στείλω ένα μειλ γιατί είναι άφαντοι και το ξέχασα.

44 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε

μπες στο amdrewards.com και φτιαξε ενα account. Μετα κατεβαζεις το amd product verification tool και βαζεις τον κωδικο αυτο που σου εδωσαν και κανεις redeem τα παιχνιδια.

Σας ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

επανέρχομαι μετά την αλλαγή από 5820k σε 5600g ,mb asrock b550m steel legend πάλι σε idle τα ρολόγια στο θεο με 6800xt με καινούργιους drivers που υποτίθεται ότι έχουν λύσει το θέμα...

image.png.3dabe565c0e309ee71b7c6a9ce125fad.png

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

επανέρχομαι μετά την αλλαγή από 5820k σε 5600g ,mb asrock b550m steel legend πάλι σε idle τα ρολόγια στο θεο με 6800xt με καινούργιους drivers που υποτίθεται ότι έχουν λύσει το θέμα...

image.png.3dabe565c0e309ee71b7c6a9ce125fad.png

Δοκίμασες από DP σε HDMI, αλλαγές καλωδίων κλπ?

Με μια οθόνη είσαι? Ποιά?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

Δοκίμασες από DP σε HDMI, αλλαγές καλωδίων κλπ?

Με μια οθόνη είσαι? Ποιά?

ένα monitor 75hz και μια oled οποτε αναγκαστικά αφού η κάρτα έχει μονο ένα hdmi έχω την oled εκεί και το monitor σε dp... το αστείο είναι ότι άμα βάλω το monitor στον 5600g η κάρτα μονο με την oled δουλεύει κανονικά οποτε προς το παρόν θα το αφήσω έτσι και βλέπουμε

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Έλα βγάλε άκρη, με λίγα λόγια.

πάντως έψαξα λίγο και είδα ότι έχουν και άλλοι ακόμα αυτό το θέμα ...είναι πραγματικά lottery και έχει να κάνει με συδυασμό διαφορων παραγόντων ..

πάντως είναι αστείο να αναφέρουν ότι το θέμα λύθηκε μιλάμε για πολυεθνική τέτοιου επιπεδου και δε μπορεί να φτιάξει το drfiver σωστά

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο που κατέληξα είναι το freesync και κάποια monitor που δεν το υποστηρίζουν σωστά (και απλά έβαλαν την ταμπέλα πως εχουν FreeSync) ή κάτι επάνω στην κάρτα που δεν συνεργάζεται σωστά. Ειχα περιπτώσεις που διορθώθηκε με άλλο μονιτορ αλλά και ανίατες περιπτώσεις. Μετά βαρέθηκα να ασχολούμαι και τις παράτησα.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, argimeg είπε

Την βοήθεια σας παρακαλώ αν μπορείτε. Πρόσφατα αγόρασα την 6700 από το ΠΛΑΙΣΙΟ. Δοκιμάζοντας την στο superposition 1080p extreme μου βγάζει 5686 result. Κοιτώντας εδώ π.χ. https://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_rtx_3060_gaming_x_trio_review,26.html μου φαίνεται ότι είμαι αρκετά χαμηλά. cpu 12400f, ram 32Gb 3600, nvme και φρέσκα windows, με 22.11.2 drivers.

Μπορεί κάποιος με την ίδια κάρτα ή έστω 6700xt να μου πει τι αποτέλεσμα παίρνει;

Μόλις το έτρεξα με 6700ΧΤ+5600Χ (ο επεξεργαστής εδώ δεν ακουμπάει καν) και έβγαλα 7004.

Η κάρτα stock πυρήνα, 2100 μνήμη/fast, και ένα λίγο πιο επιθετικό προφίλ στους ανεμιστήρες.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, argimeg είπε

Noρμαλ ειναι το νουμερο που παιρνεις, μολις το ετρεξα με την 6700 του πλαισιου που αγορασα και εγω προσφατα με την καρτα εντελως stock  πηρα 5720 σε 1080P extreme που γραφεις.

Βεβαια το δικο μου υπολοιπο συστημα με τον 4790κ που εχω ειναι αρχαιο σε σχςεση με το δικο σου αλλα δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο το cpu σε αυτο το τεστ

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...