Arkin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Ωραία, thanks! Δεν θεωρείς δηλαδή ότι ένα UV χρειάζεται? Αυτο θα το δεις με τον καιρο. Μπορεις να δοκιμασεις σιγα σιγα undervolt λιγο λιγο να δεις ποσο πεφτει επιδοσεις και αν πεφτει και με τι ρευμα θερμοκρασιες. Stock εχεις αψογες θερμοκρασιες παντως. Τωρα αν πεσει και 10-15% σε ρευμα και κρατησεις επιδοσεις και πεσεις και 4 5 βαθμους θερμκρασια ακομα καλυτερα. Απλα σιγα σιγα οπως ειπα ριξε λιγο power limit και voltage παιζεις λιγες μερες και αν εισαι stable ριχνεις ακομα λιγο. Μην ριξεις αποτομα πολυ γιατι ενδεχετε κινδυνος κρασαρισματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s92 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, Arkin είπε 450 έχουν προτεινόμενο για 6700 επίσημα οπότε με το 600αρι θα είσαι παραπάνω από άψογα. Και με 500αρι πάλι κομπλέ θα είσαι εννοείται μιας και ο 5600x είναι εξαιρετικά efficiency cpu. https://www.techpowerup.com/gpu-specs/radeon-rx-6700.c3716 Έχω από χθες την 6700 και δεν την έχω ανοίξει. Ο λόγος είναι το τροφοδοτικό 600w coolermaster του 2010 που έχω, και παιδιά που ρώτησα εδώ στο insomnia είπαν καλύτερα να το αλλάξω. Εσύ τι πιστεύεις φίλε μου; Να τη συνδέσω μαζί με νέο τροφοδοτικό ή μπορώ να το τρενάρω το psu; Μην έχει κανένα θέμα η κάρτα φοβάμαι. Έχω μια 970 itx από το 2015 χωρίς πρόβλημα. PSU: Coolermaster 600w silent pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, xrist0s92 είπε Έχω από χθες την 6700 και δεν την έχω ανοίξει. Ο λόγος είναι το τροφοδοτικό 600w coolermaster του 2010 που έχω, και παιδιά που ρώτησα εδώ στο insomnia είπαν καλύτερα να το αλλάξω. Εσύ τι πιστεύεις φίλε μου; Να τη συνδέσω μαζί με νέο τροφοδοτικό ή μπορώ να το τρενάρω το psu; Μην έχει κανένα θέμα η κάρτα φοβάμαι. Έχω μια 970 itx από το 2015 χωρίς πρόβλημα. PSU: Coolermaster 600w silent pro Πάρε ρε ένα τροφοδοτικό εγκληματία Τροφοδοτικό 12ετιας, δε τα λυπάσαι τα λεφτα σου λογικα Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από thetiesthatbind 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, xrist0s92 είπε Έχω από χθες την 6700 και δεν την έχω ανοίξει. Ο λόγος είναι το τροφοδοτικό 600w coolermaster του 2010 που έχω, και παιδιά που ρώτησα εδώ στο insomnia είπαν καλύτερα να το αλλάξω. Εσύ τι πιστεύεις φίλε μου; Να τη συνδέσω μαζί με νέο τροφοδοτικό ή μπορώ να το τρενάρω το psu; Μην έχει κανένα θέμα η κάρτα φοβάμαι. Έχω μια 970 itx από το 2015 χωρίς πρόβλημα. PSU: Coolermaster 600w silent pro Ειναι παλιό τροφοδοτικό.Γνώμη μου άλλαξε το για να μην τυχει η στραβή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s92 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Πάρε ρε ένα τροφοδοτικό εγκληματία Τροφοδοτικό 12ετιας, δε τα λυπάσαι τα λεφτα σου λογικα Φίλε αυτό κοιτάω απλά λέω άντε πάρε κι ένα κουτί που είναι κι αυτό 12ετιας 😛 τι μας κάνει το πλαίσιο.. από μια κάρτα μας κάνει να αλλάξουμε το μισό setup.. 57 λεπτά πριν, alldaynews είπε Ειναι παλιό τροφοδοτικό.Γνώμη μου άλλαξε το για να μην τυχει η στραβή Yeap κοιτάω gold 650w, Corsair, be quite ή seasonic και κουτί από τις 2 πρώτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, xrist0s92 είπε Φίλε αυτό κοιτάω απλά λέω άντε πάρε κι ένα κουτί που είναι κι αυτό 12ετιας 😛 τι μας κάνει το πλαίσιο.. από μια κάρτα μας κάνει να αλλάξουμε το μισό setup.. Yeap κοιτάω gold 650w, Corsair, be quite ή seasonic και κουτί από τις 2 πρώτες. Seasonic εχουν και μεγαλη εγγυηση.Εχω το 850w focus.Υπερ ευχαριστημένος.Οσο για το κουτι corsair ειναι και θεμα γουστου Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από alldaynews 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s92 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, alldaynews είπε Seasonic εχουν και μεγαλη εγγυηση.Εχω το 850w focus.Υπερ ευχαριστημένος.Οσο για το κουτι corsair ειναι και θεμα γουστου Για το κουτί κι εγώ αυτό βλέπω. Πως είναι ίσως μόνο θέμα γούστου. Γιατί λίγο πολύ στα ίδια λεφτά, όλα τα κουτιά τις ίδιες δυνατότητες δίνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, xrist0s92 είπε Για το κουτί κι εγώ αυτό βλέπω. Πως είναι ίσως μόνο θέμα γούστου. Γιατί λίγο πολύ στα ίδια λεφτά, όλα τα κουτιά τις ίδιες δυνατότητες δίνουν. Εγω εχω το corsair 900D.Υπερ ευχαριστημένος το έχω πολλα χρόνια.Αλλα δινουν καλύτερο airflow αλλα πολύ χωρο.Ειναι και τι θες να κανεις.Αν θες να βαλεις ας πουμε custom υδροψυξη θες να ειναι λιγο ανετο πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s92 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, alldaynews είπε Εγω εχω το corsair 900D.Υπερ ευχαριστημένος το έχω πολλα χρόνια.Αλλα δινουν καλύτερο airflow αλλα πολύ χωρο.Ειναι και τι θες να κανεις.Αν θες να βαλεις ας πουμε custom υδροψυξη θες να ειναι λιγο ανετο πχ Με τροφοδοτικό του 2010 και κάρτα απ' το 2015 με κόβεις για υδρόψυξη; 😛 Καλό cable management και airflow θέλω.. Με 130€ βρίσκω καλά κουτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Ένας φίλος μου πήρε την ASUS RX 6800 TUF και του εμφανίζει την παρακάτω περίεργη συμπεριφορά: Τρέχει ένα γκέιμ, μαυρίζει η οθόνη μπαίνει σε sleep mode ενώ τα πάντα πίσω τρέχουν κανονικα (fans, leds, μιλαμε στο discord κλπ). Κάνει restart το PC και τα drivers έχουν κάνει uninstall από μόνα τους. Είναι θέμα της GPU; Έχει ακούσει κανείς κάτι παρόμοιο; Δοκίμασε και να αλλαξει drivers με DDU και Win 10 & Win 11 τα ίδια. Η κάρτα ειναι καινουργια οπως και η μητρικη (Β660 + 13600Κ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Ένας φίλος μου πήρε την ASUS RX 6800 TUF και του εμφανίζει την παρακάτω περίεργη συμπεριφορά: Τρέχει ένα γκέιμ, μαυρίζει η οθόνη μπαίνει σε sleep mode ενώ τα πάντα πίσω τρέχουν κανονικα (fans, leds, μιλαμε στο discord κλπ). Κάνει restart το PC και τα drivers έχουν κάνει uninstall από μόνα τους. Είναι θέμα της GPU; Έχει ακούσει κανείς κάτι παρόμοιο; Δοκίμασε και να αλλαξει drivers με DDU και Win 10 & Win 11 τα ίδια. Η κάρτα ειναι καινουργια οπως και η μητρικη (Β660 + 13600Κ). στο event viewer τι λέει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Ένας φίλος μου πήρε την ASUS RX 6800 TUF και του εμφανίζει την παρακάτω περίεργη συμπεριφορά: Τρέχει ένα γκέιμ, μαυρίζει η οθόνη μπαίνει σε sleep mode ενώ τα πάντα πίσω τρέχουν κανονικα (fans, leds, μιλαμε στο discord κλπ). Κάνει restart το PC και τα drivers έχουν κάνει uninstall από μόνα τους. Είναι θέμα της GPU; Έχει ακούσει κανείς κάτι παρόμοιο; Δοκίμασε και να αλλαξει drivers με DDU και Win 10 & Win 11 τα ίδια. Η κάρτα ειναι καινουργια οπως και η μητρικη (Β660 + 13600Κ). εχω ακριβώς την ιδια και δεν εχω κανένα πρόβλημα.το τροφοδοτικό του ειναι εντάξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, TR-909 είπε στο event viewer τι λέει? Για τα drivers ελεγε αλλα μάλλον λύθηκε το θέμα. Από ό,τι φαίνεται είχε καεί το PCIE (extension) cable. 3 ώρες πριν, alldaynews είπε εχω ακριβώς την ιδια και δεν εχω κανένα πρόβλημα.το τροφοδοτικό του ειναι εντάξει? Θενξ για το ενδιαφερον! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s92 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Τη σύνδεσα κι εγώ την κάρτα μέχρι να ρθει το νέο τροφοδοτικό. Όλα καλά. Επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός ούτε τα πειράζω, δεν υπάρχει θέμα με την συχνότητα σε idle σωστά; Έχω ένα 2k 144hz monitor. Επίσης πειράζω κάτι από τις παρακάτω default επιλογές στο gaming; Επηρεάζει κάποιες από αυτές το input lag ή προκαλεί stuttering; Το monitor δεν έχει freesync ή gsync. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, xrist0s92 είπε Τη σύνδεσα κι εγώ την κάρτα μέχρι να ρθει το νέο τροφοδοτικό. Όλα καλά. Επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός ούτε τα πειράζω, δεν υπάρχει θέμα με την συχνότητα σε idle σωστά; Έχω ένα 2k 144hz monitor. Επίσης πειράζω κάτι από τις παρακάτω default επιλογές στο gaming; Επηρεάζει κάποιες από αυτές το input lag ή προκαλεί stuttering; Το monitor δεν έχει freesync ή gsync. Εισαι αψογος. Εφοσον δεν εχεις freesync εκει δεξια που λεει amd optimized καντο off το antilag αν παιζεις online αστο ανοιχτο αλλιως κλειστο. Το sharpening αστο on αλλα βαλε το 50% οχι 80% που ειναι. Απο εκει και περα μπορεις να παιξεις με τα χρωματα αντιθεση της οθονης σου απο δεξια στο custom colour και ρυθμισε τα οπως σου αρεσει περισσοτερο χρωμα αντιθεση θερμοκρασια χρωματος κτλ. Καλο gaming. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα