ReBeLoS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, chrisde είπε Ξεσυνδεσες τις υπόλοιπες usb συνδέσεις πλην πληκτρολογιου και mouse; Αν ναι και είναι όλα οκ, ξαναβαλε keyboard και mouse εκεί που ήταν και αν είναι οκ, ξανασυνδεσε ενα ενα τα usb μέχρι να βρούμε τι έφταιξε τελικά. προς το παρον παιζει σωστα. αυτα που εκανα ειναι: αλλαγη θεσης usb στο mouse και ετρεξα και το device cleanup για να διαγραψω οτι παλια συσκευη usb ειχε συνδεθει παλαιοτερα και δεν την χρησιμοποιω για να μην υπαρχει στα hidden devices στο device manager. Το αφηνω λιγο ακομα και θα το ξαναβαλω εκει που ηταν. Συσκευες αλλες δεν αποσυνδεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε προς το παρον παιζει σωστα. αυτα που εκανα ειναι: αλλαγη θεσης usb στο mouse και ετρεξα και το device cleanup για να διαγραψω οτι παλια συσκευη usb ειχε συνδεθει παλαιοτερα και δεν την χρησιμοποιω για να μην υπαρχει στα hidden devices στο device manager. Το αφηνω λιγο ακομα και θα το ξαναβαλω εκει που ηταν. Συσκευες αλλες δεν αποσυνδεσα. Οκ αντε να δούμε μήπως έφταιγε αυτό. Ποιο mouse είναι; Έχεις κάποιο σχετικό λογισμικό εγκατεστημένο πχ logitech options; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, chrisde είπε Οκ αντε να δούμε μήπως έφταιγε αυτό. Ποιο mouse είναι; Έχεις κάποιο σχετικό λογισμικό εγκατεστημένο πχ logitech options; Ειναι της Corsair το M60. Εχει και λογισμικο που το ειχα απεγκαταστησει και εγκαταστησει ξανα αλλα δεν εφταιγε αυτο. απλα μου κανει εντυπωση να φταιει η αλλαγη θυρας γιατι μεχρι εχθες που εβαλα την 6700 επαιζε αψογα με την GTX1060 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε απλα μου κανει εντυπωση να φταιει η αλλαγη θυρας γιατι μεχρι εχθες που εβαλα την 6700 επαιζε αψογα με την GTX1060 H 1060 είναι nvidia, η 6700 amd. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Shit like this happens. Απλά να ξέρετε ότι όταν συμβαίνουν lagαρισματα σαν αυτό που περιεγραψες, ένας σύνηθες λόγος είναι κάποιο προβληματικό usb. Τώρα το γιατί είναι μια άλλη ιστορία και εξαρτάται από την περίσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Τιποτα απολύτως Και άκουγες το κλασσικό τσιριχτό ή απλά ήχους? Επίσης, κι εγώ παρατηρώ καποια lags στο mouse... Έλεγα ηταν η ιδέα μου αλλά μάλλον δεν είναι. Επειδή θα έρθει και νέος Cpu για μένα, θα κάνω format απλά για να είμαι σίγουρος... Ευτυχώς πλέον γίνονται γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Herald είπε H 1060 είναι nvidia, η 6700 amd. Το γνωριζω αλλα τι σχεση εχει απο την στιγμη που εγινε η απεγκατασταση της παλιας και η εγκατασταση της νεας οπως επρεπε ? Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από ReBeLoS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε και ? Και επειδή υπάρχει μια σχετική ηρεμία σε αυτό το topic, ας το κάνουμε μπουρλότο, έτσι για τη φάση 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, chrisde είπε Και επειδή υπάρχει μια σχετική ηρεμία σε αυτό το topic, ας το κάνουμε μπουρλότο, έτσι για τη φάση 😜 δωσε λεμε 😜 Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από ReBeLoS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε Το γνωριζω αλλα τι σχεση εχει απο την στιγμη που εγινε η απεγκατασταση της παλιας και η εγκατασταση της νεας οπως επρεπε ? Ξαναβάλε την παλιά κάρτα ή παίξε με την onboard και δες τι γίνεται. Αν δεν στο κάνει - και το κάνει μόνο με την καινούργια - ε καλορίζικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε δωσε λεμε 😜 Πέτα οτιδήποτε γραφει amd στο pc σου και αντικατεστησε το με intel/nvidia. Problem solved😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, chrisde είπε Πέτα οτιδήποτε γραφει amd στο pc σου και αντικατεστησε το με intel/nvidia. Problem solved😎 Δε γυρναω λεω εγω σε κανα pentium 4 να τελειωνουν τα βασανα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, KaRouLi είπε Και άκουγες το κλασσικό τσιριχτό ή απλά ήχους? Επίσης, κι εγώ παρατηρώ καποια lags στο mouse... Έλεγα ηταν η ιδέα μου αλλά μάλλον δεν είναι. Επειδή θα έρθει και νέος Cpu για μένα, θα κάνω format απλά για να είμαι σίγουρος... Ευτυχώς πλέον γίνονται γρήγορα. Ναι το κλασσικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε Ναι το κλασσικο Παρατήρησες στα πόσα FPS ξεκινούσε? Σε game με 100fps, ακούω τα fan που γυρνάνε, δεν ακούω το τσιριχτό. Εκτός αν κάνω λάθος και ακούω όντως το whine. Γι αυτό ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, KaRouLi είπε Παρατήρησες στα πόσα FPS ξεκινούσε? Σε game με 100fps, ακούω τα fan που γυρνάνε, δεν ακούω το τσιριχτό. Εκτός αν κάνω λάθος και ακούω όντως το whine. Γι αυτό ρωτάω. Αν δε το ακους δε το εχεις, καθε συστημα ειναι διαφορετικο. Μη το ψαχνεις πολυ το θεμα με το whine. Στο Benchmark του WZ2 το εκανε μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα