KaRouLi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε PUBG: WZ2: Στο WZ2 βαράμε 80αρια+ με 100% το fan curve. Πιστεύω βέβαια με ένα UV ότι θα πέσει; Fan Curve: Στα θετικά ότι το coil whine έχει εξαφανιστεί. Τι έκανες και εξαφανίστηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, TR-909 είπε @thetiesthatbind μόνο DDU - safe mode, απεγκατάσταση και shutdown. Αλλαγή κάρτας, μπαίνεις windows, κλείνεις Internet - έχεις κατεβάσει τελευταίο Adrenalin από πριν, το εγκαθιστάς και είσαι έτοιμος. Για εμένα άσε τη κάρτα στοκ δες λίγο πως συμπεριφέρεται (επιδόσεις, θερμοκρασίες) και έπειτα κρίνεις ανάλογα. 5 ώρες πριν, Πέτρος είπε Ότι γράφει, με μια διόρθωση μόνο: Κλείνει το internet/βγάζεις ethernet πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία με ddu κλπ, γιατί ήδη από τη login οθόνη τα win θα αρχίσουν να κατεβάζουν την έκδοση που έχει στο WinUpdate και θα γίνουν όλα μύλος. Επίσης, δεν χρησιμοποιείς κανένα άλλο πρόγραμμα πέρα από τους Adrenaline για fan curve, oc, uv, οτιδήποτε. Το X1 θεωρητικά δεν θα πρέπει να δημιουργήσει θέμα, αλλά διώξε το κι αυτό, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να μένει. Μια παρατήρηση: Δεν χρειάζεται να βγαίνετε από το Internet για να μην σας εγκαθιστά τους drivers αυτόματα τα windows, υπάρχει σχετική επιλογή από το ddu που το φροντίζει αυτό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, chrisde είπε Μια παρατήρηση: Δεν χρειάζεται να βγαίνετε από το Internet για να μην σας εγκαθιστά τους drivers αυτόματα τα windows, υπάρχει σχετική επιλογή από το ddu που το φροντίζει αυτό. Δυστυχώς δεν λειτουργεί. Την έχω πάντα ενεργοποιημενη αλλά με γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι, όταν ξεκινήσει το σύστημα χωρίς οδηγό gpu (μετά από DDU ή καθαρή εγκατάσταση μέσα από τους adrenaline). Αυτό που κάνει, είναι να μην επιτρέπει την εγκατάσταση όταν γίνει κανονικός έλεγχος, ήδη μέσα στα win. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) επειδη νομιζα οτι το ελυσα αλλα τελικα δεν..... εχει συμβει σε καποιον αλλο μετα απο την μεταβαση απο nvidia σε amd να σας κανει lags το mouse στα windows, lags στο σκρολαρισμα, stuttering και γενικα να μην εχει ομαλη κινηση μεσα στα windows η μετακινηση παραθυρων κτλ ? Να σημειωσω οτι εχω κανει κανονικα απεγκατασταση με DDU σε safe mode τους παλιους drivers, εγκατασταση νεους κτλ κτλ. Μηπως μου ξεφευγει καποια ρυθμιση κατι ? Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Η καρτα που εχω ειναι 6700 και 2 μονιτορς 1080p Benq 60hz Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από ReBeLoS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @ΠέτροςΟκ. Ποτέ δεν είχα θέμα εγώ πάντως έτσι... Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από chrisde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα δικά μου όλα στοκ (είμαι open air βέβαια) μετά από ένα γύρο DMZ / Warzone2. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από TR-909 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε επειδη νομιζα οτι το ελυσα αλλα τελικα δεν..... εχει συμβει σε καποιον αλλο μετα απο την μεταβαση απο nvidia σε amd να σας κανει lags το mouse στα windows, lags στο σκρολαρισμα, stuttering και γενικα να μην εχει ομαλη κινηση μεσα στα windows η μετακινηση παραθυρων κτλ ? Να σημειωσω οτι εχω κανει κανονικα απεγκατασταση με DDU σε safe mode τους παλιους drivers, εγκατασταση νεους κτλ κτλ. Μηπως μου ξεφευγει καποια ρυθμιση κατι ? Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Η καρτα που εχω ειναι 6700 και 2 μονιτορς 1080p Benq 60hz Τρέξε ξανά την εγκατάσταση των adrenaline ως admin, και τσέκαρε την επιλογή για καθαρή εγκατάσταση/εργοστασιακες ρυθμίσεις στο advanced. Κλειστό το Internet στον υπολογιστή. Επίσης, αν έχεις AMD μητρική, απεγκατέστησε και πέρνα ξανά τους chipset drivers. 13 λεπτά πριν, chrisde είπε @ΠέτροςΟκ. Ποτέ δεν είχα θέμα εγώ πάντως έτσι... Ε, καλά, συμβαίνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Τρέξε ξανά την εγκατάσταση των adrenaline ως admin, και τσέκαρε την επιλογή για καθαρή εγκατάσταση/εργοστασιακες ρυθμίσεις στο advanced. Κλειστό το Internet στον υπολογιστή. Επίσης, αν έχεις AMD μητρική, απεγκατέστησε και πέρνα ξανά τους chipset drivers. τα ιδια δυστηχως. Καποια αλλη προταση ? Δεν ειναι τοσο τραγικο απλα νοιωθεις τα σκαλωματα και ειναι λιγο σπαστικο. εχεις την αισθηση οτι σαν να χανει frames το mouse καποιες στιγμες οταν σερφαρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε PUBG: WZ2: Στο WZ2 βαράμε 80αρια+ με 100% το fan curve. Πιστεύω βέβαια με ένα UV ότι θα πέσει; Fan Curve: Στα θετικά ότι το coil whine έχει εξαφανιστεί. Χοντρικά περίπου έτσι έφτιαξα το fan curve απο την πρώτη μέρα στην 6700 Pulse όταν ειδα τις θερμοκρασίες. Ας ακούω το ανεμιστήρα δεν με απασχολεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε τα ιδια δυστηχως. Καποια αλλη προταση ? Δεν ειναι τοσο τραγικο απλα νοιωθεις τα σκαλωματα και ειναι λιγο σπαστικο. εχεις την αισθηση οτι σαν να χανει frames το mouse καποιες στιγμες οταν σερφαρεις. Βγάλε όλες τις usb συσκευές και άλλαξε usb θύρες στο πληκτρολόγιο και το mouse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, KaRouLi είπε Τι έκανες και εξαφανίστηκε? Τιποτα απολύτως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, chrisde είπε Βγάλε όλες τις usb συσκευές και άλλαξε usb θύρες στο πληκτρολόγιο και το mouse. πληκτρολογιο και mouse τα εχω εκει που τα ειχα παντα και με την προηγουμενη καρτα και δεν ειχα ποτε θεματα. Ειναι σε usb 2.0 που προτεινει ο κατασκευαστης του motherboard να συνδεθουν. Λες να τα δοκιμασω σε αλλες usb ξεκαρφωτες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ReBeLoS είπε τα ιδια δυστηχως. Καποια αλλη προταση ? Δεν ειναι τοσο τραγικο απλα νοιωθεις τα σκαλωματα και ειναι λιγο σπαστικο. εχεις την αισθηση οτι σαν να χανει frames το mouse καποιες στιγμες οταν σερφαρεις. Το είχα σε λαπτοπ 10ετίας και ποτέ δεν βρήκα λύση κανονική. Ο μόνος τρόπος ήταν να τρέχει με τους generic οδηγούς για γραφικά. Κάποια στιγμή είχε βοηθήσει η απενεργοποιηση του ulps, αλλά εδώ δεν νομίζω να γίνει κάτι. Δεν ξέρω, νομίζω ότι ίσως είναι καλύτερα απλά να επανεγκαταστήσεις τα win, λιγότερο χρόνο θα φας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Το είχα σε λαπτοπ 10ετίας και ποτέ δεν βρήκα λύση κανονική. Ο μόνος τρόπος ήταν να τρέχει με τους generic οδηγούς για γραφικά. Κάποια στιγμή είχε βοηθήσει η απενεργοποιηση του ulps, αλλά εδώ δεν νομίζω να γίνει κάτι. Δεν ξέρω, νομίζω ότι ίσως είναι καλύτερα απλά να επανεγκαταστήσεις τα win, λιγότερο χρόνο θα φας. Σε παλιο λαπτοπ το καταλαβαινω. Σε συγχρονο μηχανημα ομως το οποιο πριν την αλλαγη της καρτας δεν ειχε το παραμικρο θεμα δεν ειναι λογικο. Δεν κανουμε ετσι για πλακα επανεγκαταστασεις λειτουργικου. Θα το βρουμε που θα παει. Για να δουμε αλλαξα θυρα usb στο mouse και αν δεν ειναι ιδεα μου παιζει να ισιωσε εντελως. Δοκιμαζω και σας ενημερωνω. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από ReBeLoS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε Σε παλιο λαπτοπ το καταλαβαινω. Σε συγχρονο μηχανημα ομως το οποιο πριν την αλλαγη της καρτας δεν ειχε το παραμικρο θεμα δεν ειναι λογικο. Δεν κανουμε ετσι για πλακα επανεγκαταστασεις λειτουργικου. Θα το βρουμε που θα παει. Για να δουμε αλλαξα θυρα usb στο mouse και αν δεν ειναι ιδεα μου παιζει να ισιωσε εντελως. Δοκιμαζω και σας ενημερωνω. Ξεσυνδεσες τις υπόλοιπες usb συνδέσεις πλην πληκτρολογιου και mouse; Αν ναι και είναι όλα οκ, ξαναβαλε keyboard και mouse εκεί που ήταν και αν είναι οκ, ξανασυνδεσε ενα ενα τα usb μέχρι να βρούμε τι έφταιξε τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα