georgerapp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 @TR-909 Ναι τα είχα κλείσει κ εκει . Έφτιαξε όταν έκλεισα στο κεντρικό μενού της amd το freesync . Ολα τα αλλα τα έχω κλειστά antilag chill κ τέτοια. Όπως έγραψα έκλεισα κ στο monitor , αλλα ειχα σπασίματα. Μετά άνοιξα στο μόνιτορ μονο , και καλύτερα. Μετά άνοιξα πάλι το freesync, γιατι με έτρωγε η κω λ αρα μου , και δουλεύει καλα . Δεν πειράζω τίποτα πλέον. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε αυτο ειναι θεμα αποκλειστικα της 6700 η το εχουν ολες οι rdna2 ,δοκιμασα και εγω με το μονιτορ oced στα 75hz αλλα δεν εχει θεμα ,ειμαι με dp Λογικά το έχουν όλες όπως και οι 5xxx μη πω και τα polaris.🤣 Υπάρχει πολύ καιρό σαν θέμα. Με κάποια 75ρια,165ρια κλπ στραβώνει ο driver και πρέπει είτε να χρησιμοποιήσεις CRU με αλλαγμένα pixel clocks/blanking timings ή να χαμηλώσεις refresh rate μέσα από τα windows για να μη στα κάνει που είναι και η safer option. Έτσι και αλλιώς για τον περισσότερο κόσμο το desktop usage από 75->60 Hz δε παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Απλά είναι σπάσιμο να το γυρίζεις κάθε φορά που θες να παίξεις ένα game. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Ποιο το θέμα που διαβάζω κ δεν έχω καταλάβει να δω αν το εχω κ εγώ; Που να παω κ τι ένδειξη να δω σε idle ; Αν ειναι να γυρίσω σε 60 hz . Τα γράφετε παραπάνω αλλα είμαι αγράμματος σε αυτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, georgerapp είπε Ποιο το θέμα που διαβάζω κ δεν έχω καταλάβει να δω αν το εχω κ εγώ; Που να παω κ τι ένδειξη να δω σε idle ; Αν ειναι να γυρίσω σε 60 hz . Τα γράφετε παραπάνω αλλα είμαι αγράμματος σε αυτα . εκει που λεει ταχυτητα ρολογιου στα παιδια που εχουν ππροβλημα δεν πεφτει η συχνοτητα στην μνημη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorello Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, alxnt είπε Εδώ είσαι: https://www.pc-bonus.gr/eikona/monitor-cables/hdmi-cables/dp-to-hdmi-1m-ugreen-dp101-black-10238.html Δοκιμασμένο στην ίδια κάρτα. 4Κ @ 30hz ; 😬 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, chocorello είπε 4Κ @ 30hz ; 😬 Ναι, αν θελει 4k το παλικάρι είναι στα 30. Αλλιώς 2k@60 & 1080@120. 1080@60hz εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Άσχετο, το userbenchmark πέρα από CPU έχει και "reviews" GPU. Δεν το γνώριζα. Με παίρνει φίλος προχτές από Αγγλία να με ρωτήσει ποιά κάρτα να πάρει - 3060ti ή 3070? Του λέω για AMD δεν? Μου λέει μια 6700xt βρίσκω σε αυτά τα λεφτά αλλά είναι πολύ πίσω από την 3060ti. Που το είδες ρε αυτό? Να εδώ μου λέει - και στέλνει αυτο https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-RTX-3060-Ti-vs-AMD-RX-6700-XT/4090vs4109 Mέτα από την κλασσική ερώτηση που κάνω σε όλους, "RT θές?" μου απαντάει "Τι είναι αυτό?" οπότε τον έπεισα να πάρει 6700xt. Θέλω να καταλήξω, κάνει "δουλίτσα" το userbenchmark... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από Herald 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phaethonas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δυστυχώς είναι το πρώτο αποτέλεσμα που σου βγάζει το google όταν ψάχνεις να βρεις συγκριτικά..... Πολλοί που δεν τους ξέρουν την πατάνε 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Θυμάμαι όταν είχα την 5700 ο τελευταίος driver που δεν είχε πρόβλημα με ανεβασμένα ρολόγια ήταν ο 20.11.1 και τον είχα για καιρό μέχρι που δοκίμασα εναν κάποιους μήνες μετά και δεν ανέβαζε ρολόγια στα 75ΗΖ της 22mp68vq που είχα. Πριν λίγο καιρό που πήρα το dell της υπογραφής, η 5700 που είχα μετά τα 120ΗΖ ανέβαζε το memory clock οπότε είχα το είχα αφήσει στα 120 και όλα καλά. Με την έλευση της 6700 δεν έχω πρόβλημα ούτε στα 165 πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Να κάνω μία ερώτηση για το AMD adrenaline. Αγόρασα κι εγώ την sapphire 6700 και προσπαθώ να κάνω logging σε ένα game. Πατάω Start Logging, δείχνει να ξεκινάει, αλλά όταν επανέλθω μετά από λίγη ώρα είναι απενεργοποιημένο. Ήθελα να δω κάποια στατιστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmakris Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Στις 27/11/2022 στις 6:13 ΠΜ, Witcher1st είπε Πρόλαβε κανείς 6800xt στα 630 από foxstore; Asus Tuf. Άσχετο, ξέρει κανείς τι παίζεται με foxstore βγήκε από το bestprice; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, tmakris είπε Άσχετο, ξέρει κανείς τι παίζεται με foxstore βγήκε από το bestprice; Τους είχα πάρει εγώ τηλ λίγες μέρες πριν και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πια στοκ στο προμηθευτή και το βγαλανε από best price, υπάρχει στο site αλλά δε σε αφήνει να προχωρήσεις παραγγελία. Λογικά κάποια στιγμή θα τη ξαναβάλουν προσφορά. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmakris Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε Τους είχα πάρει εγώ τηλ λίγες μέρες πριν και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πια στοκ στο προμηθευτή και το βγαλανε από best price, υπάρχει στο site αλλά δε σε αφήνει να προχωρήσεις παραγγελία. Λογικά κάποια στιγμή θα τη ξαναβάλουν προσφορά. Επειδή έχω κάνει παραγγελία με κατάθεση και σήμερα το πρωί που πήγα να τσεκάρω έλλειπε γενικά από το BESTPRICE σαν καταστημα αγχώθηκα λιγο. Πριν λίγο το ξαναβλέπω ανέβηκε πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, tmakris είπε Επειδή έχω κάνει παραγγελία με κατάθεση και σήμερα το πρωί που πήγα να τσεκάρω έλλειπε γενικά από το BESTPRICE σαν καταστημα αγχώθηκα λιγο. Πριν λίγο το ξαναβλέπω ανέβηκε πάλι. Καλό θα ήταν πριν οποιαδήποτε αγορά να παίρνουμε ένα τηλ πρώτα να επιβεβαιώσουμε αν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 6700 XT και 6750 ΧΤ νομίζω είναι σημαντικά κατεβασμένες οι τιμές τους και από το MSRP και αποτελούν καλό buy option πλέον. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα