Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

μπα οχι ,εχεις 2 μονιτορς?

δεν εχω στησει το pc απλα εχω παρει την καρτα λογω προσφορας και σιγα σιγα θα αγορασω τα υπολοιπα κομματια

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Να ρωτήσω εγώ και το ανάποδο? Σε ποιες περιπτώσεις θα περιμέναμε να βλέπαμε αύξηση του vram clock, όλα ήταν όπως πρέπει?

Games? Videos?

Σε θεαση βιντεο gaming ναι ειδικα σε gaming παντα ειναι max το vram clock. Σε τελειως idle πρεπει να πεφτει κανονικα. 

Εδω τελειως idle

Screenshot-1.png

Eδω σε video 4K

Screenshot-2.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Thanks 1

31 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σε θεαση βιντεο gaming ναι ειδικα σε gaming παντα ειναι max το vram clock. Σε τελειως idle πρεπει να πεφτει κανονικα. 

Εδω τελειως idle

Screenshot-1.png

Eδω σε video 4K

Screenshot-2.png

Δηλαδή είναι φυσιολογική συμπεριφορά η αύξηση του ρολογιού π.χ στο YT?

2 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Δηλαδή είναι φυσιολογική συμπεριφορά η αύξηση του ρολογιού π.χ στο YT?

Εννοειται ναι σε 4Κ ειδικα παντα θα ανεβει τερμα το vram clock σε idle ομως οχι. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε σεις ερώτηση, πήρα την 6700 pulse σε gaming βλέπω το junction κάτι 75-80 και το current temp γυρω στο 56-58.

Τι παίζει και έχει τόσο μεγάλη διαφορά; Και όχι τίποτα με τους ανεμιστήρες στο αυτόματο βλέπω 900-1300 στροφές.

η 5700 pulse που είχα πριν δεν είχε τόσο μεγάλη διαφορά. Παίζει να έχει γίνει βλακεία απο τον εργοστάσιο και να μην έχει πατήσει σωστά η ψύκτρα;

(όποιος έχει την καλοσύνη και μου απαντάει, ας μου κάνει παράθεση ποστ να μην ψάχνομαι σε ποιον γίνεται η αναφορά κλπ θενξ)

Επεξ/σία από Xristaras12

Μόλις τώρα, Xristaras12 είπε

ρε σεις ερώτηση, πήρα την 6700 pulse σε gaming βλέπω το junction κάτι 75-80 και το current temp γυρω στο 56-58.

Τι παίζει και έχει τόσο μεγάλη διαφορά; Και όχι τίποτα με τους ανεμιστήρες στο αυτόματο βλέπω 900-1300 στροφές.

η 5700 pulse που είχα πριν δεν είχε τόσο μεγάλη διαφορά. Παίζει να έχει γίνει βλακεία απο τον εργοστάσιο και να μην έχει πατήσει σωστά η ψύκτρα;

Μεχρι 15 βαθμοι διαφορα ειναι απολυτα φυσιολογικο μην ανησυχεις σε gaming παντα. Και 20 ειναι φυσιολογικο. 80 junction την λες και πολυ κρυα την καρτα αψογα εισαι. Απο 95 και πανω junction αρχιζει και ζεσταινετε λιγακι. Αψογος εισαι με τετοιες θερμοκρασιες και τοσο χαμηλα fans. 

• Like 2

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Μεχρι 15 βαθμοι διαφορα ειναι απολυτα φυσιολογικο μην ανησυχεις σε gaming παντα. Και 20 ειναι φυσιολογικο. 80 junction την λες και πολυ κρυα την καρτα αψογα εισαι. Απο 95 και πανω junction αρχιζει και ζεσταινετε λιγακι. Αψογος εισαι με τετοιες θερμοκρασιες και τοσο χαμηλα fans. 

ρε συ, η 5700 δεν ηταν σε καμία περίπτωση ετσι και μου έκανε τρομερά μεγάλη εντύπωση!!! Δεν είχε σχεδόν καθόλου διαφορά μεταξύ τους στις θερμοκρασίες (οριακα 5 βαθμοί)

μετα τους 70 βάραγε 2600+ ανεμιστήρα και εκανε σα μαχητικό.

• Like 1

Μόλις τώρα, Xristaras12 είπε

ρε συ, η 5700 δεν ηταν σε καμία περίπτωση ετσι και μου έκανε τρομερά μεγάλη εντύπωση!!! Δεν είχε σχεδόν καθόλου διαφορά μεταξύ τους στις θερμοκρασίες (οριακα 5 βαθμοί)

μετα τους 70 βάραγε 2600+ ανεμιστήρα και εκανε σα μαχητικό.

Αλλο η 5700 αλλο η 6700. Οι 15 βαθμοι διαφορα στο junction ειναι απολυτα φυσιολογικοι μην ανησυχεις. Δηλαδη αν εχεις 60 πυρηνα και 80 junction ειναι παγακι η καρτα μην ανησυχεις. Απολαυσε το gaming. Ειδικα με τοσο χαμηλα fans οι θερμοκρασιες ειναι εξαιρετικες. 

• Like 1
  • Thanks 1

εγω το εκανα το ddu οπως ειδα απο βιντεο , εβαλα επαιξα κ το κανει ξανα . δεν μπορει να το πιασει κ η καμερα για να δειξω , σαν λαμπα φθοριου που κανει μικρους παφλασμους , οχι δυνατους , ισα ισα . 

στο competizione , μονο σε full screen . 

στο παλιο κλασσικο assetto corsa δεν το κανει , αλλα το παρατηρησα αμυδρα σε ενα μενου pause που ειναι σκοτεινη ημιδιαφανεια κ απο πισω παγωμενο το παιχνιδι . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη εχω δυο μονιτορς με hdmi, dvi και αναμενω την pulse 6700 , εχει καποιος να μου προτεινει ανταπτορα απο DP σε HDMI η DVI?

Επεξ/σία από ReBeLoS

2 ώρες πριν, georgerapp είπε

εγω το εκανα το ddu οπως ειδα απο βιντεο , εβαλα επαιξα κ το κανει ξανα . δεν μπορει να το πιασει κ η καμερα για να δειξω , σαν λαμπα φθοριου που κανει μικρους παφλασμους , οχι δυνατους , ισα ισα . 

στο competizione , μονο σε full screen . 

στο παλιο κλασσικο assetto corsa δεν το κανει , αλλα το παρατηρησα αμυδρα σε ενα μενου pause που ειναι σκοτεινη ημιδιαφανεια κ απο πισω παγωμενο το παιχνιδι . 

Freesync flickering. Η οθόνη φταίει. Βγάλε το freesync και θα δεις ότι δεν στο κάνει.

• Like 3
  • Thanks 1

πως το βγαζω ; 

μεσ α απο το aderanaline   ;  το βρηκα κ το εκλεισα . 

ευχαριστω για καθε βοηθεια . θα αναφερω παλι .

Στις 1/12/2022 στις 10:28 ΜΜ, 7nisiotis είπε

Adrenalin Edition 22.11.2 #

Release Notes 

Screenshot_2022-12-01-22-24-36-224-edit_com.mi.globalbrowser.jpg

Ακύρωσε. Τα 8GB VRAM σύντομα θα σε αναγκάζουν να πέσεις medium και κάτω. Αν είναι να αρχίσω να ρίχνω πολλά γραφικά σε προϊόν πάνω από 500/550€ καλύτερα να πάρω κονσόλα να έχω ακριβώς το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα τότε, να παίζω το παιχνίδι μου άνετος χωρίς ΙΧΝΟΣ stuttering και έπειτα να το πουλάω στις αγγελίες και να πηγαίνω στο επόμενο, χωρίς προβλήματα, χωρίς σεταρισματα, χωρίς άγχη.

3070 έχω και περιμένω να δω τι θα ανακοινωθεί σε 7800ΧΤ/7700ΧΤ για να κινηθώ στα μέσα της επόμενης χρονιάς. Από πράσινη πλευρά μην περιμένετε πολλά δεν τον νοιάζει τον Τζενσεν η "midrange /+" κατηγορία 

Bro!! Υπάρχει ολόκληρο θέμα με drivers της amd να είναι όλα εκεί συμαζεμένα εάν θέλει κάποιος  να προσθέσει κατι!! 

12 ώρες πριν, chrisde είπε

Freesync flickering. Η οθόνη φταίει. Βγάλε το freesync και θα δεις ότι δεν στο κάνει.

με  εσωσες , και ειχα στεναχωρηθει .

το εκλεισα απο παντου κ εκανε σπασιματα , το αναψα στο μονιτορ κ το εκλεισα μοναχα στις ρυθμισεις του adrenaline τις γενικες . 

ολα μια χαρα . 

σε ευχαριστω πολυ και ολους οσους μπηκαν στον κοπο να μου πουνε συμβουλες . 

• Like 3

13 ώρες πριν, chrisde είπε

Άρα ένα μόνιτορ 2k 144hz που δεν έχει freesync, δεν έχει θέμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...