Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η red dragon της powercolor απαιτεί 100 watt παραπάνω ισχύς τροφοδοτικού από την red devil στα specs?

Ίδιο τροφοδοτικό απαιτούν ίδιες κάρτες είναι ακριβώς. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

IMG_20221129_141515.jpg

~630€ + 2 Games το πατάω;

Από Αμερική θα έλεγα όχι. Περίμενε για προσφορά από εδώ εκτός αν είναι κάτι εξωπραγματικό.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Έχει αλλάξει κάτι με το τελωνείο από Αμερική?

Το προπληρωνουμε

• Like 2
Δημοσ.

Θα στείλω ενα μήνυμα στο Αμαζον να ρωτήσω περί της εγγύησης τι γίνεται αν πάθει κάτι μπορεί να σταλεί σε ευρωπαϊκό Amazon κέντρο.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Θα στείλω ενα μήνυμα στο Αμαζον να ρωτήσω περί της εγγύησης τι γίνεται αν πάθει κάτι μπορεί να σταλεί σε ευρωπαϊκό Amazon κέντρο.

Περι εγγύησης θα πρέπει σε περίπτωση βλάβης να το στείλεις πίσω μιας και μιλάμε για το Αμερικάνικο. Επίσης η Powercolor πιθανώς να έχει 2χρόνια εγγύηση και όχι 3 που δίνει πχ το Πλαισιο.

Δημοσ.

Θυμάμαι χρόνια πριν, ιστορία φρίκης από συμφορουμίτη, όπου η ελαττωματική κάρτα (evga νομίζω) έτυχε αντικατάστασης με καινούρια και στο τελωνείο του γύρευαν εκ νέου το φόρο γιατί έβλεπαν μπροστά τους καινούρια κάρτα, δεν θυμάμαι αν και με τι τρόπο έβγαλε άκρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Από 3070 σε 6800XT ; Όχι ρε..

γιατι πολυ ανωτερη η 6800ΧΤ 

ουδεμια επαφη  εχουν οι καρτες

Επεξ/σία από dsi44
Δημοσ.

Μετά απο μερικές μέρες εχω βγαλει καποια συμπεράσματα για την RX 6800 TUF της Asus.Καταρχή η κάρτα είναι τεράστια χαχαχαχα είναι ψυγείο στην κυριολεξία δεν ζεσταίνεται με τίποτα.Furmark και Games με το ζόρι έφτασε 63 βαθμούς και με overclock.Το μόνο μου πρόβλημα είναι πως στην μητρική που έχω Crosshair Vii είναι σε Pci 3 x8.Δεν έχω καταλήξει ακόμη στο γιατι δεν ειναι Χ16 αλλα ισως φταίει το γεγονός πως έχω 2 nvme δισκους στη μητρική.Επόμενο upgrade motherboard X570  

4.gif

• Like 2
Δημοσ.

Οταν η κάρτα δουλεύει πιο έντονα παραμένει πάλι σε 3χ8; Σε idle λειτουργία οι κάρτες πάνε σε 3χ8 για εξοικονόμηση ενεργειας.Αυτό που βλέπεις στο GPU-Z αλλάζει ανάλογα το φόρτο λειτουργίας της κάρτας.

Βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει για ολες τις κάρτες.

Δημοσ.

θα το δοκιμασω τώρα να δω

Δεν αλλάζει οχι Χ8 μόνιμα

16 λεπτά πριν, alldaynews είπε

θα το δοκιμασω τώρα να δω

Δεν αλλάζει οχι Χ8 μόνιμα

σε αλλο νημα αν και λάθος που εγραψα το ιδιο μου ειπε ενα παλικαρι μια λυση αλλα παλι δεν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...