Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AlexandrosKle είπε

Εγώ την πήρα από foxstore. Σήμερα έβαλε την Red Devil βλέπω στα 625€.

Σε αυτη την τιμη ξεχνας οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει απο 600€ και πανω...

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AlexandrosKle είπε

Εγώ την πήρα από foxstore. Σήμερα έβαλε την Red Devil βλέπω στα 625€.

Μία διόρθωση μόνο. Το fox έχει βάλει τη red dragon σε αυτή την τιμή. Πολύ καλή τιμή όπως και να έχει βέβαια. Ξέρει κανείς τι παίζει με την εγγύηση της powercolor;

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, ptz13 είπε

Μία διόρθωση μόνο. Το fox έχει βάλει τη red dragon σε αυτή την τιμή. Πολύ καλή τιμή όπως και να έχει βέβαια. Ξέρει κανείς τι παίζει με την εγγύηση της powercolor;

Όντως ναι, απλά το listing στο bestprice έγραφε red devil και δεν το πρόσεξα. Σωστός.

image.png.3e1fba01b3ad022b827347565b184bb4.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ptz13 είπε

2 χρόνια εγγύηση δίνουν επίσημα. Αγορά από plaisio δίνουν συν 1 ακόμα. Στα 630 δεν το συζητάμε εξαιρετική τιμή για τέτοια κάρτα με 649 MSRP. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε

Χμ, κρίμα, απαιτεί 850W τροφοδοτικό και είμαι με 750W...αν πέσει η Dragon στα 600 θα τη χτυπήσω.

Δε νομιζω να εχεις θεμα, επειδη σκεφτομαι κι εγω να τη χτυπησω παιζει να μη τη σηκωνει το psu της υπογραφης? Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

1 ώρα πριν, Age4Greeks είπε

Χμ, κρίμα, απαιτεί 850W τροφοδοτικό και είμαι με 750W...αν πέσει η Dragon στα 600 θα τη χτυπήσω.

14 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Δε νομιζω να εχεις θεμα, επειδη σκεφτομαι κι εγω να τη χτυπησω παιζει να μη τη σηκωνει το psu της υπογραφης? Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος?

Εαν τα τροφοδοτικα σας ειναι υγιη δεν θα χετε κανενα θεμα.

Εκτος κι αν βαλετε τιποτα r9 X950 ή core I9 που θα ζοριστουν τα  750 αρκετα.

@giorgosmcmcμε τον 6700 σε 2k με το ζορι θα παιζει η 6800xt σε 200-250watt λογω btneck

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Δεν εχει θεμα ενα 750αρι της προκοπης σε καμια περιπτωση. 

Δημοσ.

Περα απο τα watt ρολο παιζει το rating του τροφοδοτικου. Δεν ειναι ολα ιδια...καλο ειναι να το λαμβάνουμε και αυτο υποψη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

Εαν τα τροφοδοτικα σας ειναι υγιη δεν θα χετε κανενα θεμα.

Εκτος κι αν βαλετε τιποτα r9 X950 ή core I9 που θα ζοριστουν τα  750 αρκετα.

@giorgosmcmcμε τον 6700 σε 2k με το ζορι θα παιζει η 6800xt σε 200-250watt λογω btneck

Σκοπευω για αγορα 5800X3D, θα το αλλαξω γενικα ολο το συστημα για αυτο ρωταω, επισης θα τα εχω σε ups 1400VA με την οθονη, μηπως θα εχω θεμα με τα ρευματα και θα πρεπει να αναβαθμισω και ups με psu?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Σκοπευω για αγορα 5800X3D, θα το αλλαξω γενικα ολο το συστημα για αυτο ρωταω, επισης θα τα εχω σε ups 1400VA με την οθονη, μηπως θα εχω θεμα με τα ρευματα και θα πρεπει να αναβαθμισω και ups με psu?

O 3d ειδικά, δεν καίει τίποτα, λόγω μη δυνατότητας oc, άσε που επιπλέον παίρνει και τρελό uv.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Οχι μωρε...που να πετας τα λεφτα σου σε 5800X3d και τετοιες χαζομαρες......

( χθες τον παρηγγειλα, ερχεται Δευτερα 😇😆

Ουτε καν σαν ιδεα να αλλαξεις τροφοδοτικο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

O 3d ειδικά, δεν καίει τίποτα, λόγω μη δυνατότητας oc, άσε που επιπλέον παίρνει και τρελό uv.

True, τρομερά efficient o 3d λόγω cache και καλύτερου binning. Το co είναι must πάει -30 για πλάκα στους περισσότερους, απορώ πως έκοψαν αυτή τη δυνατότητα από το bios...

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...