Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, alldaynews said:

και στην Ελλαδα η φθηνότερη 470€

268 την έβαλε πριν μερικές μέρες το Πλαίσιο και με τα 2 games δώρο (που δεν έχουν βγει ακόμα 😛 )

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις ΗΠΑ  (Newegg) κάτω από 300 η 6700 επίσης. (Συμπληρώνω τον προηγουμενο, που είπε για 6600 κάτω από 200 δολλάρια).

Εμένα κάτι μου λέει ότι κάνω καλά που είμαι στο γκρουπ που περιμένει ακόμα περισσότερες μειώσεις (ειδικά στις Nvidia, που έχουνε μείνει σε πολύ κακά επίπεδα)

Λεφτά δεν υπάρχουνε τόσα στην αγορά για κάψιμο. Πχ 500 και 600 ευρώ για midrange κάρτα ανάλογα την εταιρεία. Σε εποχές παλιές δεν θα πάμε επουδενί, αλλά και το στοκ των δύο εταιρειών στις υπάρχουσες τιμές δεν πρόκειται να φύγει. Και που να πουλήσουνε και οι υπόλοιποι miners. Όσους γνωρίζω εγώ προσωπικά holdαρουνε για το επόμενο νόμισμα. 

Επεξ/σία από tzavardin
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Μπραβο πολυ μου αρεσουν αυτα τα αρθρα που δειχνουν την πραγματικοτητα οπως ειναι. 

3 ώρες πριν, tzavardin είπε

Στις ΗΠΑ  (Newegg) κάτω από 300 η 6700 επίσης. (Συμπληρώνω τον προηγουμενο, που είπε για 6600 κάτω από 200 δολλάρια).

Εμένα κάτι μου λέει ότι κάνω καλά που είμαι στο γκρουπ που περιμένει ακόμα περισσότερες μειώσεις (ειδικά στις Nvidia, που έχουνε μείνει σε πολύ κακά επίπεδα)

Λεφτά δεν υπάρχουνε τόσα στην αγορά για κάψιμο. Πχ 500 και 600 ευρώ για midrange κάρτα ανάλογα την εταιρεία. Σε εποχές παλιές δεν θα πάμε επουδενί, αλλά και το στοκ των δύο εταιρειών στις υπάρχουσες τιμές δεν πρόκειται να φύγει. Και που να πουλήσουνε και οι υπόλοιποι miners. Όσους γνωρίζω εγώ προσωπικά holdαρουνε για το επόμενο νόμισμα. 

Η αγορα παντα προσαρμοζεται. Απλα αναλογα τις συνθηκες μπορει να αργησει η προσαρμογη. Οταν εχεις miners να αγοραζουν 50 50 τις καρτες και σε τιμες 2-3x msrp τοτε δεν μπορεις να περιμενεις σωστη προσαρμογη η με τη διαθεσιμοτητα των εργοστασιων. Αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει κυριολεκτικα τιποτα που να ανεβαζει την τιμη περα απο την απληστια των εταιριων και τον μεταπωλητων. Ισως η ισοτιμια ανεβαζει την τιμη Ευρωπη αλλα το msrp που ειναι παντα δολλαρια δεν πρεπει να ανεβαινει ουτε για αστειο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Πρόλαβε κανείς 6800xt στα 630 από foxstore; Asus Tuf.

Εγώ την πήρα από foxstore. Σήμερα έβαλε την Red Devil βλέπω στα 625€.

Επεξ/σία από AlexandrosKle

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...