alxnt Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, sportis23 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλησπέρα έχω μια rx6900xt με 2 οθόνες η κυρία στα 144hz και η άλλη στα 60hz σήμερα παρατήρησα ότι το clock speed τις vram ειναι στο φουλ χωρίς να τρέχω κάτι σε idle κατάσταση.αν σβήσω την κύρια οθόνη και βλέπω με την δεύτερη πέφτει στα φυσιολογικά. Μετά από ψάξιμο είδα ότι αν βάλεις τα hz στα 142 και 58 μέσα από το πρόγραμμα τις amd διορθώνει το πρόβλημα. Η ερώτηση μου είναι επηρεάζει κάτι αν τα αφήσω τα hz έτσι px στα παιχνίδια η να τα βάλω όπως ήταν με ψιλά το ρολόι τις vram Όχι δεν επηρεάζει τίποτα μέσα στα παιχνίδια. Το μόνο που επηρεάζει είναι η κατανάλωση και η θερμοκρασία @idle. Νομίζω οτι δε χρειάζεται να πειράξεις τα hz της 60, αρκεί της άλλης. Έχω κι εγώ το ίδιο θέμα σε triple setup 1x144hz + 2x60hz. Οι 2 60αρες μόνες τους δεν έχουν θέμα οπότε όταν δε χρησιμοποιώ την 144 την κάνω disconnect από display settings και η vram πέφτει στα 300Mhz. Μπορείς επίσης να πειραματιστείς με τις τιμές v-blanking αντί για custom resolution. Δες εδω. Έχει κι ένα excel calculator για να υπολογίσεις το v-blanking.
chrisde Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 27 λεπτά πριν, alxnt είπε Όχι δεν επηρεάζει τίποτα μέσα στα παιχνίδια. Το μόνο που επηρεάζει είναι η κατανάλωση και η θερμοκρασία @idle. Νομίζω οτι δε χρειάζεται να πειράξεις τα hz της 60, αρκεί της άλλης. Έχω κι εγώ το ίδιο θέμα σε triple setup 1x144hz + 2x60hz. Οι 2 60αρες μόνες τους δεν έχουν θέμα οπότε όταν δε χρησιμοποιώ την 144 την κάνω disconnect από display settings και η vram πέφτει στα 300Mhz. Μπορείς επίσης να πειραματιστείς με τις τιμές v-blanking αντί για custom resolution. Δες εδω. Έχει κι ένα excel calculator για να υπολογίσεις το v-blanking. Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Τώρα τελευταία κάθε φορά που κάνω enable-disable ένα monitor, με ταράζει στο stuttering + όταν ξυπνάει από sleep η κύρια οθόνη αργεί να ανάψει και έχω πάλι stuttering. Το έχει άλλος αυτό; Εννοείται έχω κάνει ddu + 3 τελευταίους drivers δοκιμή, κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι το θέμα είναι αλλού (windows 10)
sportis23 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, chrisde είπε Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Τώρα τελευταία κάθε φορά που κάνω enable-disable ένα monitor, με ταράζει στο stuttering + όταν ξυπνάει από sleep η κύρια οθόνη αργεί να ανάψει και έχω πάλι stuttering. Το έχει άλλος αυτό; Εννοείται έχω κάνει ddu + 3 τελευταίους drivers δοκιμή, κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι το θέμα είναι αλλού (windows 10) Εννοείς ότι ψιλό τρεμοπαιζει η οθόνη? Αν ναι έχει μια μλκ επιλογή στο πρόγραμμα τις amd της κάρτας που έχει να κάνει με την ευκρίνεια αν το απενεργοποιήσεις στρώνει. Αν λένε το ίδιο 38 λεπτά πριν, alxnt είπε Όχι δεν επηρεάζει τίποτα μέσα στα παιχνίδια. Το μόνο που επηρεάζει είναι η κατανάλωση και η θερμοκρασία @idle. Νομίζω οτι δε χρειάζεται να πειράξεις τα hz της 60, αρκεί της άλλης. Έχω κι εγώ το ίδιο θέμα σε triple setup 1x144hz + 2x60hz. Οι 2 60αρες μόνες τους δεν έχουν θέμα οπότε όταν δε χρησιμοποιώ την 144 την κάνω disconnect από display settings και η vram πέφτει στα 300Mhz. Μπορείς επίσης να πειραματιστείς με τις τιμές v-blanking αντί για custom resolution. Δες εδω. Έχει κι ένα excel calculator για να υπολογίσεις το v-blanking. Είδα βιντεάκι και το έκανα μέσω από το πρόγραμμα τις amd
chrisde Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, sportis23 είπε Εννοείς ότι ψιλό τρεμοπαιζει η οθόνη? Αν ναι έχει μια μλκ επιλογή στο πρόγραμμα τις amd της κάρτας που έχει να κάνει με την ευκρίνεια αν το απενεργοποιήσεις στρώνει. Αν λένε το ίδιο Ποια επιλογή λες; Αλλά όχι δεν αναφέρομαι σε τρεμόπαιγμα αλλά σε stuttering, κολληματάτια δηλαδή.
sportis23 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 To θέμα είναι ότι πριν ένα μήνα δεν είχα τέτοιο θέμα και προχθές που έκανα φορμάτ και έβαλα και τους ποιο καινούριους driver το ξεκίνησε.. 2 λεπτά πριν, chrisde είπε Ποια επιλογή λες; Αλλά όχι δεν αναφέρομαι σε τρεμόπαιγμα αλλά σε stuttering, κολληματάτια δηλαδή. Θα το δω όταν πάω σπίτι γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς την ονομασία του αλλά για ψάξε καλά το πρόγραμμα τις amd... 1
sportis23 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, alxnt είπε Όχι δεν επηρεάζει τίποτα μέσα στα παιχνίδια. Το μόνο που επηρεάζει είναι η κατανάλωση και η θερμοκρασία @idle. Νομίζω οτι δε χρειάζεται να πειράξεις τα hz της 60, αρκεί της άλλης. Έχω κι εγώ το ίδιο θέμα σε triple setup 1x144hz + 2x60hz. Οι 2 60αρες μόνες τους δεν έχουν θέμα οπότε όταν δε χρησιμοποιώ την 144 την κάνω disconnect από display settings και η vram πέφτει στα 300Mhz. Μπορείς επίσης να πειραματιστείς με τις τιμές v-blanking αντί για custom resolution. Δες εδω. Έχει κι ένα excel calculator για να υπολογίσεις το v-blanking. Έχεις δίκιο η δεύτερη οθόνη μπορεί να παίξει στα 60hz επίσης αν ενεργοποίησω το virtual super resolution πάλι πάει στα ύψη το clock speed
sportis23 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Επίσης έχετε καμία ιδέα πως να κρατάω σταθερά τα παράθυρα τις δεύτερης οθόνης? Γιατί όποτε ανοίγω game στην κύρια οθόνη μου και μόλις μπαίνει σε full screen μου χαλάει τα παράθυρα τις δεύτερης οθόνης
Aten-Ra Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 https://www.youtube.com/watch?v=hZ4JDDCnOi0 1
Herald Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Aten-Ra είπε https://www.youtube.com/watch?v=hZ4JDDCnOi0 Καλά αυτός τρέχει το build in. Σε κανονικό gameplay multi προβλέπω κυριολεκτικά μονοψήφια lows από την 6500xt όπως στα περισσότερα βαριά παιχνίδια 😛 Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από Herald
Aten-Ra Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Herald είπε Καλά αυτός τρέχει το build in. Σε κανονικό gameplay multi προβλέπω κυριολεκτικά μονοψήφια lows από την 6500xt όπως στα περισσότερα βαριά παιχνίδια 😛 Μόνο στόκοι παίζουν Multiplayer σε Ultra, οι υπόλοιποι που ξέρουν κάνα δυο πραγματάκια παίζουν με Low/custom settings και εκεί παίζει αρκετά το CPU και όχι τόσο πολύ η κάρτα. Εκτός αν θέλεις 240-300fps αν έχεις 240hz+ Monitor τότε θέλεις και μεγαλύτερες κάρτες και CPU. Για 1080p μέχρι 144fps η 6500ΧΤ είναι μια χαρά για το COD : MW2.
Herald Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Μόνο στόκοι παίζουν Multiplayer σε Ultra, οι υπόλοιποι που ξέρουν κάνα δυο πραγματάκια παίζουν με Low/custom settings και εκεί παίζει αρκετά το CPU και όχι τόσο πολύ η κάρτα. Εκτός αν θέλεις 240-300fps αν έχεις 240hz+ Monitor τότε θέλεις και μεγαλύτερες κάρτες και CPU. Για 1080p μέχρι 144fps η 6500ΧΤ είναι μια χαρά για το COD : MW2. A, το είδες και εσύ λοιπόν το video με την 6500xt να είναι σε μόνιμο stutterfest ε? Spoiler Κάθε 3 δευτερόλεπτα stutter σε ultra, like clockwork Καρτάρα, κακά τα ψέμματα, βαράει 1660ti όπως μας δείχνει και το hwunboxed
Aten-Ra Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Herald είπε A, το είδες και εσύ λοιπόν το video με την 6500xt να είναι σε μόνιμο stutterfest ε? Απόκρυψη περιεχομένων Κάθε 3 δευτερόλεπτα stutter σε ultra, like clockwork Καρτάρα, κακά τα ψέμματα, βαράει 1660ti όπως μας δείχνει και το hwunboxed Αυτό είναι ΒΕΤΑ, βρες άλλο video
Herald Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε Αυτό είναι ΒΕΤΑ, βρες άλλο video Η κάρτα είναι BETA, θα βρώ άλλη κάρτα καλύτερα
Armoral Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 AMD = VFM. Αυτό το hydra φαίνεται ωραίο εργαλείο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα