Herald Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 17/10/2022 στις 9:08 ΠΜ, azazil1190 είπε Π.χ Βγάλτε μου αυτά σε 1080π και 1440π με 3090/3090τι σε 4κ ναι τρώει ξύλο στα περισσότερα αλλά κοντραρει επίσης καλά. Προχτές γύρισα από εξωτερικό, έτρεξα ένα στα γρήγορα 1080p στοκ το CPU και ελαφρώς clocked η κάρτα (1995mhz locked βασικά, δεν είναι καν oced) EG1. Άκυρο κάτι παίζει με το resolution, lol Spoiler Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε Προχτές γύρισα από εξωτερικό, έτρεξα ένα στα γρήγορα 1080p στοκ το CPU και ελαφρώς clocked η κάρτα (1995mhz locked βασικά, δεν είναι καν oced) EG1. Άκυρο κάτι παίζει με το resolution, lol Απόκρυψη περιεχομένων Δεν ξέρω αν έχει επίδραση στα fps αλλά το exclusive full screen το έχεις on. Επίσης σίγουρα ο i9 12900k σίγουρα θα δίνει κάτι παραπάνω fps στις χαμηλές αναλύσεις από τον ryzen 5900. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 24 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Δεν ξέρω αν έχει επίδραση στα fps αλλά το exclusive full screen το έχεις on. Επίσης σίγουρα ο i9 12900k σίγουρα θα δίνει κάτι παραπάνω fps στις χαμηλές αναλύσεις από τον ryzen 5900. Ήταν λάθος το run του . Αλλά είμαι περίεργος σαν συνδιασμός 12900 με 3090 πως θα τα πάει στις χαμηλές αναλύσεις. Σίγουρα καλύτερα από πιο παλιό cpu τύπου 5χχχ η 10χχχ ιντελ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, azazil1190 είπε Ήταν λάθος το run του . Αλλά είμαι περίεργος σαν συνδιασμός 12900 με 3090 πως θα τα πάει στις χαμηλές αναλύσεις. Σίγουρα καλύτερα από πιο παλιό cpu τύπου 5χχχ η 10χχχ ιντελ. Ρε η είμαι τυφλός ή κάνει καλό upscale η oled, δεν πρόσεξα καθόλου το res scaling. 🤪 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Herald είπε Ρε η είμαι τυφλός ή κάνει καλό upscale η oled, δεν πρόσεξα καθόλου το res scaling. 🤪 Oled rules Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Έβαλα χτες στην oled το A plague tale requiem με 70% res scaling (λόγω απουσίας fsr) γιατί αλλιώς η 6900xt τον πίνει σε 4Κ και προσπαθούσα να δω διαφορές με native. Ήμουν σε φάση πάει στραβώθηκα, δεν γίνεται να ρίχνω ανάλυση και να μην το παίρνω χαμπάρι... wtf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, chrisde είπε Έβαλα χτες στην oled το A plague tale requiem με 70% res scaling (λόγω απουσίας fsr) γιατί αλλιώς η 6900xt τον πίνει σε 4Κ και προσπαθούσα να δω διαφορές με native. Ήμουν σε φάση πάει στραβώθηκα, δεν γίνεται να ρίχνω ανάλυση και να μην το παίρνω χαμπάρι... wtf? Ναι ειναι μαγεία δεν ξερω τι τεχνολογια απτο μελλον ειναι αυτή αλλα πέφτουν σαγόνια. Χτύπησα και laptop με oled 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Herald είπε Ναι ειναι μαγεία δεν ξερω τι τεχνολογια απτο μελλον ειναι αυτή αλλα πέφτουν σαγόνια. Χτύπησα και laptop με oled 😂 Δεν μου λες ρε συ, ξέρω ότι είμαστε offtopic και sorry κιόλας, αλλά μιας και έχεις βάλει custom resolution, το gsync σου δουλεύει κανονικά; Έχεις κάποιο θέμα γενικότερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 20 λεπτά πριν, chrisde είπε Δεν μου λες ρε συ, ξέρω ότι είμαστε offtopic και sorry κιόλας, αλλά μιας και έχεις βάλει custom resolution, το gsync σου δουλεύει κανονικά; Έχεις κάποιο θέμα γενικότερα; Φαινεται να δουλευει ναι - δεν εχω δοκιμάσει πολυ γιατι ημουνα στα ξενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Είμαι εκτός θέματος το ξέρω αλλά Chrisde και Herald στην OLED έχετε enable το VRR γιατί στον Adrenaline μου έχει εξαφανιστεί εντελώς το Freesync. Γενικά ποιο είναι προτιμότερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 32 λεπτά πριν, Inler είπε Είμαι εκτός θέματος το ξέρω αλλά Chrisde και Herald στην OLED έχετε enable το VRR γιατί στον Adrenaline μου έχει εξαφανιστεί εντελώς το Freesync. Γενικά ποιο είναι προτιμότερο? Ναι θέλει στην oled και το vrr on k το fs.premium Ποια ολεντ έχειs? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 CX 48αρα του 2020 το μοντέλο απλά δεν εμφανίζει Freesync Premium Pro όπως στην Dell S2721DGFA αυτό μου έκανε εντύπωση. Επίσης το HDR έχει νόημα on ή όχι γιατί το έχω μόνιμα off. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Inler είπε CX 48αρα του 2020 το μοντέλο απλά δεν εμφανίζει Freesync Premium Pro όπως στην Dell S2721DGFA αυτό μου έκανε εντύπωση. Επίσης το HDR έχει νόημα on ή όχι γιατί το έχω μόνιμα off. Νομίζω εάν θυμάμαι καλά μέσα στον ανδρεναλιν δεν το είχε ως fs αλλά ως vrr. Το hdr το έχω auto hdr στα win 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Θα το τσεκάρω το απόγευμα νομίζω έχεις δίκιο. Ναι και εγώ έτσι το έχω το HDR. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Inler είπε Είμαι εκτός θέματος το ξέρω αλλά Chrisde και Herald στην OLED έχετε enable το VRR γιατί στον Adrenaline μου έχει εξαφανιστεί εντελώς το Freesync. Γενικά ποιο είναι προτιμότερο? Εγω ειμαι με gsync. Το hdr θέλει καλιμπραρισμα, μετά ειναι να πέφτουν σαγονια σε παιχνιδια. Το cyberpunk με rt και hdr ειναι αλλη φάση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα