Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Herald είπε

Σε 4κ + RT λογικές είναι οι διαφορές του. Περίπου στα επίπεδα 3060ti / 3070 είναι. Το ίδιο μας δείχνει και το gamegpu ας πούμε

Δεν μιλάμε για 4K+RT εδώ, όμως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

Δεν μιλάμε για 4K+RT εδώ, όμως.

Tα νούμερα που ανέβασα είναι σε 4k με RT, και μου είπες ότι δεν βγάζει τέτοια νούμερα άλλος reviewer. Μάλλον μπερδεύτηκα κάπου;

3 λεπτά πριν, Herald είπε

Αλήθεια δεν ξέρω τι βγάζει σε 1080p η 3090 αλλά μου είναι αδιάφορο. Σε 1440p - ok - αρχίζει και έχει νόημα  - αλλά ακόμα και αν είναι μπροστά η 6900 μιλάμε φαντάζομαι χωρίς RT. 

Για σενάρια άνευ rt μιλάω πάντα ρε συ .

Μιλάω για ράστερ 

Tα νούμερα που ανέβασα είναι σε 4k με RT, και μου είπες ότι δεν βγάζει τέτοια νούμερα άλλος reviewer. Μάλλον μπερδεύτηκα κάπου;

Γίνεται κάπου λόγος για 4Κ+RT εδώ και δεν το βλέπω, πολύ περισσότερο στη ροή της συζήτησης?

Βρέθηκε κάποιος ποτέ που να αμφισβητεί το πολύ καλύτερο RT των πράσινων μέχρι τώρα?

• Like 1

1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Για σενάρια άνευ rt μιλάω πάντα ρε συ .

Μιλάω για ράστερ 

Ε πόσο σε ενδιαφέρει το ράστερ σε 1080 / 1440. Ανευ RT και οι 2 κάρτες τα πάνε όλα σούζα - ακόμα και το cyberpunk. 

2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Γίνεται κάπου λόγος για 4Κ+RT εδώ και δεν το βλέπω, πολύ περισσότερο στη ροή της συζήτησης?

Βρέθηκε κάποιος ποτέ που να αμφισβητεί το πολύ καλύτερο RT των πράσινων μέχρι τώρα?

Ρε συ, το πινακάκι της amd στο οποίο αναφέρθηκε ο tombraider 909 αναφέρει 4k max settings. Ε και βγάζει την 6900xt πάνω από 3090, οπότε έδειξα μερικά αποτελέσματα που διαφωνούν. Πλήρως. Η το review που ανέβασα είναι μούφα, ή το πινακάκι της amd. 

1 λεπτό πριν, Herald είπε

Ε πόσο σε ενδιαφέρει το ράστερ σε 1080 / 1440. Ανευ RT και οι 2 κάρτες τα πάνε όλα σούζα - ακόμα και το cyberpunk. 

Κοίτα στο δεύτερο σύστημα που έχω δώσει στον γιο μου και παίζει σε 1440π 165hz με ενδιαφέρει το ράστερ.

Δυστυχώς η 3090/3090τι μπουκαλιαζει σε αυτή την ανάλυση.

Από την άλλη θα κρατήσω την 3090ti για δεύτερη στον γιο μου εάν φύγει πρώτα η 6900 διότι στους νέους τίτλους που θα έχουν rt που θέλω και dlss ,σίγουρα προτιμώ αυτή έναντι της 6900.

• Like 1

4 λεπτά πριν, Herald είπε

Ρε συ, το πινακάκι της amd στο οποίο αναφέρθηκε ο tombraider 909 αναφέρει 4k max settings. Ε και βγάζει την 6900xt πάνω από 3090, οπότε έδειξα μερικά αποτελέσματα που διαφωνούν. Πλήρως. Η το review που ανέβασα είναι μούφα, ή το πινακάκι της amd. 

Μωρ'μάναμ', μπορεί ποτέ να εννοεί +RT? Θα το χάσουμε εντελώς?

Ούτε ο πιο τελειωμένος στο διαφημιστικό της δεν θα τολμούσε να γράψει κάτι τέτοιο...γιαούρτια θα έτρωγαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Μωρ'μάναμ', μπορεί ποτέ να εννοεί +RT? Θα το χάσουμε εντελώς?

Ούτε ο πιο τελειωμένος στο διαφημιστικό της δεν θα τολμούσε να γράψει κάτι τέτοιο...γιαούρτια θα έτρωγαν.

Ε ρε συ το 4k max σε πολλά παιχνίδια ανοίγει RT. Oπότε προφανώς δοκίμασε παιχνίδια χωρίς. Ακομα και στα παιχνίδια χωρίς  RT, ακόμα και σε 1440p, δείχνει την 3090 από πάνω

6 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Κοίτα στο δεύτερο σύστημα που έχω δώσει στον γιο μου και παίζει σε 1440π 165hz με ενδιαφέρει το ράστερ.

Δυστυχώς η 3090/3090τι μπουκαλιαζει σε αυτή την ανάλυση.

Από την άλλη θα κρατήσω την 3090ti για δεύτερη στον γιο μου εάν φύγει πρώτα η 6900 διότι στους νέους τίτλους που θα έχουν rt που θέλω και dlss ,σίγουρα προτιμώ αυτή έναντι της 6900.

Στο review που ανέβασα τεστάρι και σε 1440p. Ακόμα και στα παιχνίδια χωρίς RT - στην πλειοψηφία είναι μπροστά η 3090. Τι να σου πω, προσωπικά δεν ξέρω - δεν έχω τεστάρι σε 1440p γιατί ποτέ δεν με ενδιέφερε.

Επεξ/σία από Herald

Στο review που ανέβασα τεστάρι και σε 1440p. Ακόμα και στα παιχνίδια χωρίς RT - στην πλειοψηφία είναι μπροστά η 3090. Τι να σου πω, προσωπικά δεν ξέρω - δεν έχω τεστάρι σε 1440p γιατί ποτέ δεν με ενδιέφερε.

Στα 1440π βάζω και τα δυο μου χέρια στην φωτιά ότι σε κανέναν τίτλο (πάντα σε ράστερ μιλάω) δεν είναι μπροστά ακόμα και με βαρύ oc vs oc

Οκ η 6900 που έχω εγώ από την άλλη έχει την απόδοση μιας 6950 αλλά και πάλι .

4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Στα 1440π βάζω και τα δυο μου χέρια στην φωτιά ότι σε κανέναν τίτλο (πάντα σε ράστερ μιλάω) δεν είναι μπροστά ακόμα και με βαρύ oc vs oc

E αν έχεις κάποία από τα games που έχει τρέξει τέσταρε το σε στοκ και δες τι γινεται. Όχι τίποτα άλλο, να ξέρουμε ποιοι reviewers μας δουλεύουν και ποιοί όχι, αν και μέχρι τώρα - οι περισσότεροι που έχω τεστάρι απλά μας δουλεύουν. Το hwunboxed  είναι legit σε κάποια παιχνίδια - και σε άλλα ( asseto corsa) βγάζω 100-150 fps παραπάνω από όσο μας δείχνει αυτός σε 12900 

• Like 2

Πάντα θα υπάρξουν κάποια παιγνίδια που ακόμα και σε 1080/1440 (nonRT πάντα) θα είναι μπροστά η αντίστοιχη "πράσινη", για τον οποιονδήποτε λόγο.

Σε γενικές γραμμές, προφανώς και ισχύουν αυτά που γράφεις.

• Like 2

4 λεπτά πριν, Herald είπε

E αν έχεις κάποία από τα games που έχει τρέξει τέσταρε το σε στοκ και δες τι γινεται. Όχι τίποτα άλλο, να ξέρουμε ποιοι reviewers μας δουλεύουν και ποιοί όχι, αν και μέχρι τώρα - οι περισσότεροι που έχω τεστάρι απλά μας δουλεύουν. Το hwunboxed  είναι legit σε κάποια παιχνίδια - και σε άλλα ( asseto corsa) βγάζω 100-150 fps παραπάνω από όσο μας δείχνει αυτός σε 12900 

Καλά Κλάιν τώρα δεν τρέχω ξανά τα βαρέθηκα πλέον τα Μπεντς.

Έχω άλλα που έχω τρέξει εγώ και δεν έχει τρέξει αυτός.

Έχω cp ,hzd ,fhz έχω f122 ε μετά cod που παίζει ο μικρός αχμμ ac Valhalla,far cry 6 .

Αυτα😆 

Γενικά τα βαρέθηκα και τα vs απλα θέλω ένα σταθερο καλα σεταρισμενο συστηματακι σε όλα του ώστε να παίρνω το Μαξ στα παιχνίδια από το hw που έχω.

Όταν παίζω ...

Καλά Κλάιν τώρα δεν τρέχω ξανά τα βαρέθηκα πλέον τα Μπεντς.

Έχω άλλα που έχω τρέξει εγώ και δεν έχει τρέξει αυτός.

Έχω cp ,hzd ,fhz έχω f122 ε μετά cod που παίζει ο μικρός αχμμ ac Valhalla,far cry 6 .

Αυτα😆 

Γενικά τα βαρέθηκα και τα vs απλα θέλω ένα σταθερο καλα σεταρισμενο συστηματακι σε όλα του ώστε να παίρνω το Μαξ στα παιχνίδια από το hw που έχω.

Όταν παίζω ...

Φιλικά όσα εχω γράψει μέχρι τώρα, δεν τρέχει θέμα vs με εσένα. Απλά κάποιοι - συνεχώς - αναφέρουν το πινακάκι της amd το οποίο είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Αν παίζεις αποκλειστικά 1440p competitive games μια χαρά είναι η 6900xt, μιας και σε αυτά δεν βάζεις RT, οπότε είτε είναι λίγο πάνω είτε λίγο κάτω σε raster από nvidia δεν έχει σημασία - αφού είναι αρκετά φτηνότερη. Αλλά κάτι 4k max που δείχνει το πινακάκι της amd - και το αναπαραγούν και οι αμερόληπτοι fan εδώ μέσα - είναι να κλαίει η μάνα το παιδί

• Like 1

1 λεπτό πριν, Herald είπε

Φιλικά όσα εχω γράψει μέχρι τώρα, δεν τρέχει θέμα vs με εσένα. Απλά κάποιοι - συνεχώς - αναφέρουν το πινακάκι της amd το οποίο είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Αν παίζεις αποκλειστικά 1440p competitive games μια χαρά είναι η 6900xt, μιας και σε αυτά δεν βάζεις RT, οπότε είτε είναι λίγο πάνω είτε λίγο κάτω σε raster από nvidia δεν έχει σημασία - αφού είναι αρκετά φτηνότερη. Αλλά κάτι 4k max που δείχνει το πινακάκι της amd - και το αναπαραγούν και οι αμερόληπτοι fan εδώ μέσα - είναι να κλαίει η μάνα το παιδί

Το γράφεις και πριν, το γράφεις και τώρα, για το 4Κ max.

Από πότε περιλαμβάνεται το RT στο "max"? To συμφωνήσαμε κάπου/κάποτε και δεν το πήρα πρέφα?

Δεν διαφωνώ καθόλου να το κάνουμε έτσι (αφού "καθιερώνεται" το RT), αλλά να ξέρουμε τί λέμε, ε?

Στο συγκεκριμένο πινακάκι (σε οποιοδήποτε πινακάκι), δεν περιλαμβάνεται το RT. Αν το είχαμε δεδομένο, θα έγραφαν 4Κmax και τέλος στα χ-ψ review, δεν θα έκαναν κάθε φορά τον κόπο να το διευκρινίζουν ή να μετράνε χωριστά την RT απόδοση.

3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Το γράφεις και πριν, το γράφεις και τώρα, για το 4Κ max.

Από πότε περιλαμβάνεται το RT στο "max"? To συμφωνήσαμε κάπου/κάποτε και δεν το πήρα πρέφα?

Δεν διαφωνώ καθόλου να το κάνουμε έτσι (αφού "καθιερώνεται" το RT), αλλά να ξέρουμε τί λέμε, ε?

Στο συγκεκριμένο πινακάκι (σε οποιοδήποτε πινακάκι), δεν περιλαμβάνεται το RT. Αν το είχαμε δεδομένο, θα έγραφαν 4Κmax και τέλος στα χ-ψ review, δεν θα έκαναν κάθε φορά τον κόπο να το διευκρινίζουν ή να μετράνε χωριστά την RT απόδοση.

Ε max τι σημαίνει για σένα; Για εμένα σημαίνει όλα δεξία. Και δεν ήταν αυτό το point μου, το point μου είναι ότι όταν βαζεις max / ultra preset, σε πολλά παιχνίδια ανοίγει RT.  Τέσπα οκ, αν νομίζεις ότι η 6900 είναι πάνω από 3090 σε 4k, ας πούμε οτι διαφωνούμε και πάμε παρακάτω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...