azazil1190 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BabisTs είπε πέτσινος friendly το συγκεκριμένο Δεν θα το λεγα vs 3090ti oc δώσαμε μάχη καλή 450w battle Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από azazil1190 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, azazil1190 είπε Δεν θα το λεγα vs 3090ti oc δώσαμε μάχη καλή 450w battle Καλά ναι εσύ δεν μετράς... Άστο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 πετρο με τα καθημερινα μου ειμαι τοχω ριξει στην οικονομια ποιος εγω !!! παιζω με profile -6 pl 1100 ρευμα και 2520/2000 απο drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, ultraex2003 είπε πετρο με τα καθημερινα μου ειμαι τοχω ριξει στην οικονομια ποιος εγω !!! παιζω με profile -6 pl 1100 ρευμα και 2520/2000 απο drivers ερωτηση1 ,στο mpt μπορεις να πειραξεις ταση και να εφαρμοστει στο amd control panel? ερωτηση 2, στο control panel της amd αν κατεβασεις ταση κατεβαινει στην πραγματικοτητα? ερωτηση 3, εχεις δοκιμασει curve απο το ab? Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε ερωτηση1 ,στο mpt μπορεις να πειραξεις ταση και να εφαρμοστει στο amd control panel? ερωτηση 2, στο control panel της amd αν κατεβασεις ταση κατεβαινει στην πραγματικοτητα? ερωτηση 3, εχεις δοκιμασει curve απο το ab? οχι δεν εχω δοκιμασει να πειραξω ταση αυτος στο βιντεο αν βλεπω καλα βαζει στο mpt απο οτι βλεπω κατεβαινει η ταση μετρωντας στο gpu-z πεφτουν και τα βαττ επισης πεφτουν και αλλο και τα 2 ρευμα +βαττ εαν ριξω λιγο τα ρολογια χωρις να πειραξω το ρευμα και λογικα πρεπει να ισχυει εχω καλυτερες θερμοκρασιες(ετσι χαμηλωνουν ομως τα ρολογια και το τελικο σκορ) οχι δεν εχω κανει curve απο ab εχω φτιαξει τo δικη μου profile μεσα απο drivers Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από ultraex2003 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 43 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε οχι δεν εχω δοκιμασει να πειραξω ταση αυτος στο βιντεο αν βλεπω καλα βαζει στο mpt απο οτι βλεπω κατεβαινει η ταση μετρωντας στο gpu-z πεφτουν και τα βαττ επισης πεφτουν και αλλο και τα 2 ρευμα +βαττ εαν ριξω λιγο τα ρολογια χωρις να πειραξω το ρευμα και λογικα πρεπει να ισχυει εχω καλυτερες θερμοκρασιες(ετσι χαμηλωνουν ομως τα ρολογια και το τελικο σκορ) οχι δεν εχω κανει curve απο ab εχω φτιαξει τo δικη μου profile μεσα απο drivers οτι και να πειραξω απο mpt στην 6800 δεν δουλευει τπτ ,αν ανεβασω ταση μου δινει πιο λιγο μετα , αν ανεβασω μνημη μου ριχνει το ρολοι του πυρηνα, ουτε το power limit απο οτι ειδα δουλευει ,με λιγα λογια δεν μου δουλευει τπτ απο το mpt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 38 λεπτά πριν, akoinonitos είπε οτι και να πειραξω απο mpt στην 6800 δεν δουλευει τπτ ,αν ανεβασω ταση μου δινει πιο λιγο μετα , αν ανεβασω μνημη μου ριχνει το ρολοι του πυρηνα, ουτε το power limit απο οτι ειδα δουλευει ,με λιγα λογια δεν μου δουλευει τπτ απο το mpt. Έχεις τελευταία έκδοση του mpt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 @akoinonitos Βλέπε το core voltage μόνο από hwinfo. Το gpu-z τραβάει την ένδειξη απ το control panel, η οποία είναι λάθος. Η τάση από εκεί που πήγαινες στο mpt μόνο κατεβαίνει, για ανέβασμα δοκίμασε μέσω temp depen. αλλά μπορεί και να είναι locked στη μικρή. Soc που δείχνει το video πιο πάνω μη πειράξεις. Το pl πρέπει να δουλεύει κανονικά, δες το limit αν αλλάζει στο hwinfo. Καπού αλλού είσαι limited και δε τραβάει, λογικά ρολόγια. Μνήμες 2080 βάλε για αρχή και μέτρα επιδόσεις, όχι με το supo όμως είναι πανάλαφρο και δεν θα έχουν θέμα ούτε στα 2150, port royal καλύτερα η κανονικό παιχνίδι. *οχι gpu-z, οχι ab. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Arkin είπε Έχεις τελευταία έκδοση του mpt? νομιζω ναι θα το κοιταξω 13 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε @akoinonitos Βλέπε το core voltage μόνο από hwinfo. Το gpu-z τραβάει την ένδειξη απ το control panel, η οποία είναι λάθος. Η τάση από εκεί που πήγαινες στο mpt μόνο κατεβαίνει, για ανέβασμα δοκίμασε μέσω temp depen. αλλά μπορεί και να είναι locked στη μικρή. Soc που δείχνει το video πιο πάνω μη πειράξεις. Το pl πρέπει να δουλεύει κανονικά, δες το limit αν αλλάζει στο hwinfo. Καπού αλλού είσαι limited και δε τραβάει, λογικά ρολόγια. Μνήμες 2080 βάλε για αρχή και μέτρα επιδόσεις, όχι με το supo όμως είναι πανάλαφρο και δεν θα έχουν θέμα ούτε στα 2150, port royal καλύτερα η κανονικό παιχνίδι. *οχι gpu-z, οχι ab. η μνημη παει τερμα χωρις θεματα με fast ,δεν εκανε κιχ σε gaming ,πιο πολυ για την ιστορια θελω να δω που φτανει ,σε gaming στοκ θα την εχω, μιας και ειναι δροσερη και χωρις φασαρια. θα ξανα τσεκαρω με hwinfo. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε @akoinonitos Βλέπε το core voltage μόνο από hwinfo. Το gpu-z τραβάει την ένδειξη απ το control panel, η οποία είναι λάθος. Η τάση από εκεί που πήγαινες στο mpt μόνο κατεβαίνει, για ανέβασμα δοκίμασε μέσω temp depen. αλλά μπορεί και να είναι locked στη μικρή. Soc που δείχνει το video πιο πάνω μη πειράξεις. Το pl πρέπει να δουλεύει κανονικά, δες το limit αν αλλάζει στο hwinfo. Καπού αλλού είσαι limited και δε τραβάει, λογικά ρολόγια. Μνήμες 2080 βάλε για αρχή και μέτρα επιδόσεις, όχι με το supo όμως είναι πανάλαφρο και δεν θα έχουν θέμα ούτε στα 2150, port royal καλύτερα η κανονικό παιχνίδι. *οχι gpu-z, οχι ab. δηλαδη αυτο ειναι λαθος ενδειξη στο gpu-z 1100 το χω μεσα στους drivers απλα εχω ριξει ρολογια και αυτο το σκορ ειναι ολα μαμα δειχνει 1200 και 204 βαττ σωστο δηλαδη Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε δηλαδη αυτο ειναι λαθος ενδειξη στο gpu-z 1100 το χω μεσα στους drivers απλα εχω ριξει ρολογια και αυτο το σκορ ειναι ολα μαμα τοσο μου δειχνει και εμενα μολις ακουμπαω την ταση απο το mpt ,ασχετως με το τι τιμη θα βαλω παντα μου δειχνει 1.018v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε τοσο μου δειχνει και εμενα μολις ακουμπαω την ταση απο το mpt ,ασχετως με το τι τιμη θα βαλω παντα μου δειχνει 1.018v οχι σε εμενα δειχνει 1200 απο μαμα στοκ παντα αμα το βαλω στο1100 και ριξω πυρηνα πχ 50 μηζ κατεβαινει στο 1018 το ρευμα και ριχνει και βαττ μονο τοτε οπως δειχνω στα σκρινακια ποιο πανω Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από ultraex2003 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, ultraex2003 είπε οχι σε εμενα δειχνει 1200 απο μαμα στοκ παντα αμα το βαλω στο1100 και ριξω πυρηνα πχ 50 μηζ κατεβαινει στο 1018 το ρευμα και ριχνει και βαττ μονο τοτε οπως δειχνω στο σκρινακι ποιο πανω α οκ νομιζα ειχες κανει αλλαγη απο mpt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε α οκ νομιζα ειχες κανει αλλαγη απο mpt οχι δε εχω ασχοληθει με το mpt με ρευματα απλα επαιξα λιγο αλλα μεχρι εκει παιξε μεσα απο drivers θα την βρεις την ακρη Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 25 λεπτά πριν, akoinonitos είπε η μνημη παει τερμα χωρις θεματα με fast Τέρμα πάει σε όλους δε βγάζουν artifacts απλά στα βαριά ρίχνουν επιδόσεις, γι αυτό το λέω. Άμα κολλήσεις με το mpt κάνε με μια παράθεση μήπως ξέρω να βοηθήσω. Τα νήματα αυτά είναι τέζα στο τρολαρισμα και δεν τα κοιτάω σχεδόν ποτέ. 20 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε δηλαδη αυτο ειναι λαθος ενδειξη στο gpu-z 1100 το χω μεσα στους drivers απλα εχω ριξει ρολογια Γιατί δε δοκιμάζεις; Άνοιξε hwinfo και τρέξε το supo, πιθανολογώ χωρίς να ξέρω από 6700xt ότι θα σου δείξει λιγότερο. Επίσης το 1.2V σε bench stock δε γίνεται, σε κάνα πολύ light load μπορεί και να έγραψε κάποιο τέτοιο peak, γι αυτό σου λέω τσέκαρε το με info. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα