Arkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Προφανώς σκοπεύει να βγάλει την 7900XT στα 1000-1100 και ξέρει ότι δεν μπορεί να έχει τόσο και την 6900XT. Θα χτυπήσει τιμές σίγουρα, βλέπω τις 4080 να προσγειώνονται απότομα.. Εκει θα παιξει σιγουρα και ας ειναι 20-30% κατω απο 4090 δεν θα πειραξει κανεναν. Μια 7800xt με 50% πανω απο 6900xt στα 799 MSRP και θα κανει παταγο δεν χρειαζεται κατι αλλο εγω τουλαχιστον θα εριχνα day one αγορα. Mining δεν υπαρχει scalping ελπιζω να μην υπαρξει μιας και μονο οι miners εδιναν τα παραλογα ποσα που ζηταγαν οι scalpers. Οποτε γιατι οχι μια 7900xt στα 1000 με το 80% της αποδοσης της 4090 και μια 7800xt στα 799 με το 60% της αποδοσης της? Εγω εχω το παρακατω profile για gaming me -25% power limit και με το OC profile στα 2700 που εχω και 375watt καταναλωση μεσω MPT εχω 7% κατω επιδοσεις και 170watt λιγοτερο ρευμα. Το efficiency εκτιναζετε για 6 7 λιγοτερα fps στα 100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Γιατι το ζητημα ειναι το RT performance , αν αυτο δεν απασχολει τοτε σαφεστατα με αυτα τα δεδομενα θα ειναι πολυ καλη αγορα.. Θα ριξει ομως μετα τις τιμες στις 4080 η nvidia και θα συνεχιστει το γαιτανακι.. Για αυτο ειναι σημαντικο να εχει ανταγωνιστικο lineup η AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Inler είπε Γιατί βάζετε -6% PL και όχι +15%; Με ελαφρώς λιγότερο ρεύμα καλύτερα ρολόγια και +297 πόντους Μα και με το +15% που έβαλες, πτώση έχεις σε κατανάλωση. Τί uv έχεις δώσει? 1050mV? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε Γιατι το ζητημα ειναι το RT performance , αν αυτο δεν απασχολει τοτε σαφεστατα με αυτα τα δεδομενα θα ειναι πολυ καλη αγορα.. Θα ριξει ομως μετα τις τιμες στις 4080 η nvidia και θα συνεχιστει το γαιτανακι.. Για αυτο ειναι σημαντικο να εχει ανταγωνιστικο lineup η AMD. Το RT να πω την αληθεια για την ωρα δεν μου λεει πολλα. Ενα 2077 ειναι και ενα metro που το πρωτο βλεπω να το παιζω σε 2 3 χρονια οταν θα ειναι complete η εκδοση με οτι βγαλουν ακομα και το metro παιζει αψογα με fsr 2.1.1 με το mod και καλα fps. Οι RDNA 3 λογικα θα εχουν επιδοσεις ampere σε RT κατι που δεν ειναι καθολου ασχημο ειδικα με το μεγαλυτερο raster και το FSR δεν θα εχουν προβλημα για την ωρα. Τον εχω σιχαθει τον πετσινο με τις μαλακιες που κανει ειδικα αυτη η 4080 με τα 12gb vram και το 192 bus εδω μου καθετε. Βεβαια να δουμε μια τιμες απο amd με rdna 3 γιατι η TSMC με τα 4nm φαινεται να ανεβασε τιμες οποτε τα περιθωρια λιγα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Εκει θα παιξει σιγουρα και ας ειναι 20-30% κατω απο 4090 δεν θα πειραξει κανεναν. Μια 7800xt με 50% πανω απο 6900xt στα 799 MSRP και θα κανει παταγο δεν χρειαζεται κατι αλλο εγω τουλαχιστον θα εριχνα day one αγορα. Mining δεν υπαρχει scalping ελπιζω να μην υπαρξει μιας και μονο οι miners εδιναν τα παραλογα ποσα που ζηταγαν οι scalpers. Οποτε γιατι οχι μια 7900xt στα 1000 με το 80% της αποδοσης της 4090 και μια 7800xt στα 799 με το 60% της αποδοσης της? Γενικά φέτος η AMD άμα παίξει έξυπνα μπορεί να πάρει μεγάλο μέρος της πίτας ειδικά με τις τιμες του πέτσινου… ας βγάλει μια 7900xt στα 1200-1300 με το 70-80 % σε rt γιατί ράστερ θα παίζουν κοντά , και άσε τους άλλους να δίνουν 2μιση και 3 κ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Το RT να πω την αληθεια για την ωρα δεν μου λεει πολλα. Ενα 2077 ειναι και ενα metro που το πρωτο βλεπω να το παιζω σε 2 3 χρονια οταν θα ειναι complete η εκδοση με οτι βγαλουν ακομα και το metro παιζει αψογα με fsr 2.1.1 με το mod και καλα fps. Οι RDNA 3 λογικα θα εχουν επιδοσεις ampere σε RT κατι που δεν ειναι καθολου ασχημο ειδικα με το μεγαλυτερο raster και το FSR δεν θα εχουν προβλημα για την ωρα. Τον εχω σιχαθει τον πετσινο με τις μαλακιες που κανει ειδικα αυτη η 4080 με τα 12gb vram και το 192 bus εδω μου καθετε. Βεβαια να δουμε μια τιμες απο amd με rdna 3 γιατι η TSMC με τα 4nm φαινεται να ανεβασε τιμες οποτε τα περιθωρια λιγα. Ναι οκ ο καθεις συνυπολογιζει τι θεωρει σημαντικο, το τιμολογιακο και φυσικα ποσο σκοπευει να κρατησει την καρτα του γιατι στο μελλον η κατασταση θα αλλαξει σημαντικα.Τλπ λυσεις υπαρχουν απο οτι βλεπω για ολα τα σκεπτικα και αυτο ειναι το σημαντικο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Γενικά φέτος η AMD άμα παίξει έξυπνα μπορεί να πάρει μεγάλο μέρος της πίτας ειδικά με τις τιμες του πέτσινου… ας βγάλει μια 7900xt στα 1200-1300 με το 70-80 % σε rt γιατί ράστερ θα παίζουν κοντά , και άσε τους άλλους να δίνουν 2μιση και 3 κ το θέμα είναι αν το δώσει αυτό το 70-80% σε rt συνθήκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Μα και με το +15% που έβαλες, πτώση έχεις σε κατανάλωση. Τί uv έχεις δώσει? 1050mV? 1.085mv αλλά πάει μέχρι 1.043mv είναι λογικό αυτό? Μήπως αν βάλω - 6% ρίχνει τη συχνότητα κάτω από 2480mhz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, BabisTs είπε το θέμα είναι αν το δώσει αυτό το 70-80% σε rt συνθήκες Σε σχεση με τις μεγαλες της nvidia καλη τυχη να συμβει αυτο.. Ουτε με θαυμα.. Ειδικα αν ισχυουν τα φημολογουμενα νουμερα του rt performance increase απο Ampere σε Lovelace.. Για raster ναι το πιστευω ακραδαντα Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Σε σχεση με τις μεγαλες της nvidia καλη τυχη να συμβει αυτο.. Ουτε με θαυμα.. Ειδικα αν ισχυουν τα φημολογουμενα νουμερα του rt performance increase απο Ampere σε Lovelace.. Για raster ναι το πιστευω ακραδαντα Θα δείξει πόσο κερδίζει σε σχέση με 3090ti σε raster και πόσο σε rt η 4090 αύριο.....ωστόσο το τοπίο θα ξεκαθαρίσει που βρίσκεται ο καθένας μετά της 3 Νοεμβρίου που θα παρουσιάσουν και οι κόκκινοι για να δούμε πόσο πίσω θα είναι σε rt τουλάχιστον...... Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από BabisTs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, BabisTs είπε το θέμα είναι αν το δώσει αυτό το 70-80% σε rt συνθήκες Πάντως και η AMD εταιρία κολοσσός είναι ξέρει τι γίνεται και τι πουλάει … με τα RDNA2 δεν απογοήτευσε …αν παίξει ανάμεσα σε ampere και Ada για εμένα είναι μονόδρομος Drivers είναι μίλια μπροστά και με το mod fsr που κουμπώνει στο dlss θα είσαι άρχοντας…αρκεί όλα αυτά να έρθουν στην τιμή που πρέπει γιατί αν μου τη βάλει και αυτή κάνα 2κ απλά σκιπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Πάντως και η AMD εταιρία κολοσσός είναι ξέρει τι γίνεται και τι πουλάει … με τα RDNA2 δεν απογοήτευσε …αν παίξει ανάμεσα σε ampere και Ada για εμένα είναι μονόδρομος Drivers είναι μίλια μπροστά και με το mod fsr που κουμπώνει στο dlss θα είσαι άρχοντας…αρκεί όλα αυτά να έρθουν στην τιμή που πρέπει γιατί αν μου τη βάλει και αυτή κάνα 2κ απλά σκιπ μακάρι να δώσει σωστή τιμή και ένα 75% rt της 4090 και εκεί πέρα θα έχει κάνει το απόλυτο deal ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axilleaslarisa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Επιθετικο μαρκετινγκ απο AMD πολυ γουσταρω, αρα καταρριπτεται και ενας ακομη μυθος οτι καρτες καλες και με πολυ καλη αποδοση δεν υπαρχουν σε καλες τιμες.. Να ρίξει και τις μικρές όμως να κάνουμε τα ψώνια μας χεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 26 λεπτά πριν, Inler είπε 1.085mv αλλά πάει μέχρι 1.043mv είναι λογικό αυτό? Μήπως αν βάλω - 6% ρίχνει τη συχνότητα κάτω από 2480mhz? Το έχω γράψει ότι μόνο με power limit ρίχνεις συχνότητα και ρεύμα στις rdna 2. Γιατί αλλιώς δεν ακούει στο voltage που θα βάλεις. Εγώ έχω power limit μέχρι μείον 60% για mining έριχνε την κάρτα στα 105watt. Μπορεί δηλαδή να έχεις 1.000 voltage και να τραβάει πολύ ρεύμα εφόσον το pl είναι συν 15%. 47 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Γενικά φέτος η AMD άμα παίξει έξυπνα μπορεί να πάρει μεγάλο μέρος της πίτας ειδικά με τις τιμες του πέτσινου… ας βγάλει μια 7900xt στα 1200-1300 με το 70-80 % σε rt γιατί ράστερ θα παίζουν κοντά , και άσε τους άλλους να δίνουν 2μιση και 3 κ Μακάρι ναι με μια 7800xt στα 799 το πολύ και ας δώσει και το 70% του rt των Lovelace. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, axilleaslarisa είπε Να ρίξει και τις μικρές όμως να κάνουμε τα ψώνια μας χεχεχε Ναι η αληθεια ειναι οτι εκει που ενδιαφερεται ο περισσοτερος κοσμος να αγορασει δεν εχουμε καλες τιμες. Και αυτο το ξεχναμε γιατι ειμαστε σε τεχνολογικο φορουμ φυσικα και σχεδον μονοπωλει το ενδιαφερον το high end στις συζητησεις.. Εκανε ηδη ενα price drop πριν λιγες μερες αν δεν απατωμαι λογικα θα ερθει και αλλο.. Η πολιτικη της ακολουθει στην παρουσα αυτη την λογικη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα