ultraex2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, eyw είπε α, it makes sense then. Δεν ακούγονται οι ανεμιστήρες. Οι adrenalin έχουν 0 fan, δεν θέλω να το ενεργοποιήσω. Καλό φαίνεται το morepower tool, δεν είμαι power user και θα προτιμούσα να έχω τους adrenalin μόνον. αυτό εχω και γω, όμως το 1077 rpm δεν είναι πολύ? Δεν με πειράζει, είναι ήσυχη, απλώς δεν θέλω (πιθανή) φθορά στα fanάκια. Anyway, ίσως και να μην γίνεται. Το στάνταρ που δίνει εχ αρχής είναι το φαν στοπ αλλά το κλείνω το φαν στοπ και παίζει εκεί στις 1078 στροφές θέλω να ψύχει λίγο πρακτικά δεν το ακουω Θα δοκιμασω να το κατεβάσω λίγο ακόμα με το mpt 6 ώρες πριν, Πέτρος είπε To θέμα μου είναι ότι προσπαθώ να καταλάβω αν έχει κάποιο θέμα η κάρτα γιατί οτιδήποτε κι αν πειράξω, ακόμα και ανεμιστήρες που λέει ο λόγος, ξεκινάνε αστάθειες έως και "εκρήξεις", χωρίς μάλιστα να αλλάζει κάτι στην κατανάλωση της κάρτας ή σε οτιδήποτε (τουλάχιστον σύμφωνα με το gpu-z). Δεν με καίει το +2-3-5%, απλά να ξέρω τί γίνεται. Μόλις έβγαλα 2.5 γύρους στο BFV χωρίς καλά-καλά να ακούσω τους ανεμιστήρες και έφαγα CTD στο φόρτωμα της επόμενης. Δεν θέλω να βάλω πάλι modded οδηγούς (έκδοση 22.2.χ) που ήταν βράχος και με εξαιρετικά νούμερα παντού, έκανα format ακριβώς για αυτό το λόγο, να ξεφορτωθώ οποιοδήποτε υπόλειμμα, να ξέρω ότι δεν είναι από κάτι τέτοιο η όποια κουλαμάρα. πετρο του δωσα λιγα watt να χει να τρωει Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2022 από ultraex2003 1
sinistargr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά έχω το εξής θέμα με την κάρτα μου εάν κάποιος το θεωρεί θέμα Τέλος πάντων όταν η κάρτα μου μπει σε motherboard Intel και ξεκινάει Δεν έχει κανένα θέμα απολύτως Όταν όμως μπει σε AMD οτιδήποτε motherboard αν είναι αυτό όταν ξεκινάει χτυπάει 2430 στο core και κάτι με αποτέλεσμα να μην είναι σταθερή και μου κάνει κάτι τρελά Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που γίνεται αυτό έχω αλλάξει drivers δεν έχω βγάλει άκρη έχω κατεβάσει τα Volt πάλι το ίδιο όταν κατεβάσω το ρολόι της και το βάλω μέχρι τα 2300 εκεί περίπου Δεν έχει κανένα θέμα εννοώ μέσα από τους drivers που πειράζεις τα ρολόγια και τα κάνεις να είναι όπως θες εσύ Εγώ βέβαια τώρα την έχω κατεβάσει στα 2200 για το core τις πάντα εννοώ η μνήμη είναι στα 2.000 δεν ανεβαίνει ούτε κατεβαίνει εκεί στάνταρ Παρεμπιπτόντως έχω την XFX RX 6800 XT και δεν την έχω σε rage mode. Παρεμπιπτόντως με έχει ξενερώσει πάρα πολύ αυτό τοσο που σκέφτομαι να τη δώσω και να πάω σε μία Nvidia δεν έχω κανένα παράπονο από την απόδοση της αλλά εφόσον έχω amd και μου κάνει αυτό δεν μπορώ να βγάλω άκρη και θα προχωρήσω μάλλον στην πώληση της η σε ανταλλαγή ένα από τα δύο Ευχαριστω Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2022 από sinistargr
Inler Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 ultraex2003 έχεις δοκιμάσει σε gaming αν αξίζει η διαφορά στην κατανάλωση από 160W στα 220W; Προσεγγίζει 6800;
Πέτρος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Arkin είπε Ισχυει αλλα δεν νομιζω οτι αν εχεις τετοια θεματα με τη μια δεν θα εχεις και τα ιδια με την αλλη. Τσεκαρε και με hwinfo θερμοκρασιες σε καθε υποσυστημα μπας και κατι ανεβαζει πολυ και freezarei το pc. Γιατι μετα απο format δεν δικαιολογουνται τετοια θεματα με ολα stock. Καποιο υποσυστημα με πρωτη επιλογη την gpu ευθυνονται. 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε πετρο του δωσα λιγα watt να χει να τρωει Έβγαλα 2.5 ώρες συνεχόμενο Jedi:FO χωρίς το παραμικρό θέμα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Σαφώς πιο light φορτίο (βέβαια, στο BFV όλα ultra είμαι 130+ ενώ στο FO δεν έχω τα 90...), αλλά και πάλι. Μου έσκασε φλασιά, αλλά δεν έχω τώρα όρεξη να το τσεκάρω. Κι αν έχω mem leak στο BF, για κάποιο λόγο? Το ISLC πάει καιρός που υποτίθεται δεν χρειάζεται, αλλά σκέφτομαι μήπως για κάποιο λόγο έχω το ίδιο θέμα που είχα και στο 2042 και μόλις ξεπερνούσα τα 14κάτι κι εκεί ctd. Θα δω μέσα στη βδομάδα, με τα metrics των οδηγών, μήπως τσάμπα σπάω το κεφάλι μου.
Phaethonas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, sinistargr είπε Γεια σας παιδιά έχω το εξής θέμα με την κάρτα μου εάν κάποιος το θεωρεί θέμα Τέλος πάντων όταν η κάρτα μου μπει σε motherboard Intel και ξεκινάει Δεν έχει κανένα θέμα απολύτως Όταν όμως μπει σε AMD οτιδήποτε motherboard αν είναι αυτό όταν ξεκινάει χτυπάει 2430 στο core και κάτι με αποτέλεσμα να μην είναι σταθερή και μου κάνει κάτι τρελά Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που γίνεται αυτό έχω αλλάξει drivers δεν έχω βγάλει άκρη έχω κατεβάσει τα Volt πάλι το ίδιο όταν κατεβάσω το ρολόι της και το βάλω μέχρι τα 2300 εκεί περίπου Δεν έχει κανένα θέμα εννοώ μέσα από τους drivers που πειράζεις τα ρολόγια και τα κάνεις να είναι όπως θες εσύ Εγώ βέβαια τώρα την έχω κατεβάσει στα 2200 για το core τις πάντα εννοώ η μνήμη είναι στα 2.000 δεν ανεβαίνει ούτε κατεβαίνει εκεί στάνταρ Παρεμπιπτόντως έχω την XFX RX 6800 XT και δεν την έχω σε rage mode. Παρεμπιπτόντως με έχει ξενερώσει πάρα πολύ αυτό τοσο που σκέφτομαι να τη δώσω και να πάω σε μία Nvidia δεν έχω κανένα παράπονο από την απόδοση της αλλά εφόσον έχω amd και μου κάνει αυτό δεν μπορώ να βγάλω άκρη και θα προχωρήσω μάλλον στην πώληση της η σε ανταλλαγή ένα από τα δύο Ευχαριστω Έχεις κανει clean install τους drivers η μέσω DDU;
sinistargr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Phaethonas είπε Έχεις κανει clean install τους drivers η μέσω DDU; ναι αφού είδα οτι έκανε τα ίδια έκανα και format αυτή τη στιγμή έτσι όπως έχω παρέμβει στους drivers να μην ανεβαίνει ανεξέλεγκτα δεν έχω κανένα πρόβλημα λειτουργούν όλα απλά εγώ θα ήθελα να λειτουργεί κανονικά χωρίς να εχω παρέμβει όπως Κάνει και στα Intel motherboard δεν μπορώ να καταλάβω πόσο βλαμμένη είναι η amd
ultraex2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Inler είπε ultraex2003 έχεις δοκιμάσει σε gaming αν αξίζει η διαφορά στην κατανάλωση από 160W στα 220W; Προσεγγίζει 6800; bro !! τι να κανω δηλαδη να ριξω και αλλο τα ρολογια σε καραστοκ ειμαι σε αυτα τα watt Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από ultraex2003
Πέτρος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 22 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε bro !! τι να κανω δηλαδη να ριξω και αλλο τα ρολογια σε καραστοκ ειμαι σε αυτα τα watt Από το mpt να ρίξεις pl?
ultraex2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 54 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Από το mpt να ρίξεις pl? Θα το δοκιμάσω bro σε ευχαριστώ
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 AMD Radeon RX 6900XT price drops below 700 USD/740 EUR 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε AMD Radeon RX 6900XT price drops below 700 USD/740 EUR Επιθετικο μαρκετινγκ απο AMD πολυ γουσταρω, αρα καταρριπτεται και ενας ακομη μυθος οτι καρτες καλες και με πολυ καλη αποδοση δεν υπαρχουν σε καλες τιμες..
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Προφανώς σκοπεύει να βγάλει την 7900XT στα 1000-1100 και ξέρει ότι δεν μπορεί να έχει τόσο και την 6900XT. Θα χτυπήσει τιμές σίγουρα, βλέπω τις 4080 να προσγειώνονται απότομα.. 1
ultraex2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Από το mpt να ρίξεις pl? bro το εριξα το pl μεσα απο τους drivers -6% εβαλα και το ρευμα στο 1150 απο 1200 και πηρα αυτα τα νουμερα στο gpu-z ενταξει στο σκορ επεσα 200 ποντους αναμενομενο απο καραστοκ ok 1
Πέτρος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε bro το εριξα το pl μεσα απο τους drivers -6% εβαλα και το ρευμα στο 1150 απο 1200 και πηρα αυτα τα νουμερα στο gpu-z ενταξει στο σκορ επεσα 200 ποντους αναμενομενο απο καραστοκ ok Εξαιρετικό νούμερο για 30w κάτω.
Inler Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γιατί βάζετε -6% PL και όχι +15%; Με ελαφρώς λιγότερο ρεύμα καλύτερα ρολόγια και +297 πόντους Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από Inler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα