triplex1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 25 λεπτά πριν, Herald είπε Θέλει ο άνθρωπος να πάρει μια mid range κάρτα και του προτείνεις να αλλάξει CPU + μητρική, LOL... μητρικη δεν του ειπα ν'αλλαξει μη λες βλακειες , 550 εχει . ο επεξεργαστης του ειπα οτι δεν κανει σε σχεση με το ζευγαρωμα που θελει , αν μπορει να τον δωσει και να παρει εστω εναν 5600x τοτε κανει δουλεια. Για το τροφοδοτικο οταν του σκασει θα του καλυψεις εσυ την εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε μητρικη δεν του ειπα ν'αλλαξει μη λες βλακειες , 550 εχει . ο επεξεργαστης του ειπα οτι δεν κανει σε σχεση με το ζευγαρωμα που θελει , αν μπορει να τον δωσει και να παρει εστω εναν 5600x τοτε κανει δουλεια. Για το τροφοδοτικο οταν του σκασει θα του καλυψεις εσυ την εγγυηση Αν δεν σκάσει θα με πληρώσεις? Η μονά ζυγά δικά σου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axilleaslarisa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, triplex1 είπε εσυ συνεχισε να πετας χαρταετο που τον προτεινεις να βαλει 550w τροφοδοτικο αδερφέ άκρη προσπαθούμε να βγάλουμε έχω είδη 550w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, axilleaslarisa είπε αδερφέ άκρη προσπαθούμε να βγάλουμε έχω είδη 550w παρε 6600 αν θες να κρατησεις το 550 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 μιας και μιλαμε για τροφοδοτικα για 6800xt με 750w gold ειμαι οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, axilleaslarisa είπε αδερφέ άκρη προσπαθούμε να βγάλουμε έχω είδη 550w Η Alienware πουλάει prebuilt με i7 και 230w κάρτα (gtx 770) με 330w τροφοδοτικό. Είχα ένα τέτοιο. Όλα καλά πήγανε, του αναβάθμισα και την κάρτα πρόσφατα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, mike0402 είπε μιας και μιλαμε για τροφοδοτικα για 6800xt με 750w gold ειμαι οκ? Ναι άψογα. Στα τέρματα 6800xt overckocked με 8700k στα 4.8 ακουμπάει 500watt από πρίζα. Οπότε το 750 ειναι παραπάνω από αρκετό. Με 12900k θα είναι στα 600 οπότε πάλι δεν υπάρχει θέμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axilleaslarisa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε Ρε μαν σου είπα κάνει, προχωρά, πάρτηνα και άσε τα τροφοδοτικά Χαχαχα σε ευχαριστώ μαμά για το χρόνο που αφιερώνεις να με βοηθήσεις 1 ώρα πριν, Herald είπε Δεν του είπα να βάλει 550 τροφοδοτικό, ΕΧΕΙ 550 τροφοδοτικό. Μεγάλη διαφορά Θέλει ο άνθρωπος να πάρει μια mid range κάρτα και του προτείνεις να αλλάξει CPU + μητρική, LOL... Ακριβώς το έχω και κάνω προσπάθεια μήπως το δώσω αν δεν τα καταφέρω θα πάω σε mod range καρτα αναπόφευκτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, mike0402 είπε μιας και μιλαμε για τροφοδοτικα για 6800xt με 750w gold ειμαι οκ? Το gold από μόνο του δεν λέει τίποτα. Αμά είναι καλό τροφοδοτικό κα ιδεν το έχεις 10 χρόνια κομπλέ είσαι, τι είναι το υπόλοιπο σύστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axilleaslarisa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Η 6600xt έχει αντικατασταθει απο την 6650xt η οποια ειναι περιπου 5-7% καλύτερη τιμή και αυτή έχει πλέον αντικατασταθει απο την 6700 10gb. Το θέμα ειναι οτι μιλάμε χρηματικά για πάνω απο 100+ευρώ και σαν παιχνιδια έχουν αναφερθει fortnite,fifa κλπ σε 1080p monitor. Αρα δεν υπάρχει λόγος να πάς με το καλημέρα σε κάτι ακριβότερο, αν σε καλύπτει και κάτι φθηνότερο έτσι δεν ειναι? Ειναι και ψιλο κακή σαν περιοδος για να δώσεις πάνω απο 400ευρω που θες να δώσεις για την 6700xt. Ακριβώς ψάχνω το απόλυτο vfm με λίγο το μάτι στο μέλλον και σε συνδιασμό το 550w τροφοδοτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 1 minute ago, Herald said: Το gold από μόνο του δεν λέει τίποτα. Αμά είναι καλό τροφοδοτικό κα ιδεν το έχεις 10 χρόνια κομπλέ είσαι, τι είναι το υπόλοιπο σύστημα; εχει ενα ryzen 5600x και x570 μητρικη,υδροψυξη με 3 fans.. το τροφοδοτικο το εχω γυρω στα 7-8 χρονια evga g2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axilleaslarisa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε Κάτσε να σου κάνω μια ανάλυση. Το CPU σου έχει όριο τα 75w. Οπότε και στα τέρματα να τον δουλεύεις, όλο το PC μπορεί να κάνει peak στα 150w. Σε gaming θα παίζει μεταξύ 100-150. Αυτά περιλαμβάνουν μητρικές ραμ CPU σκληρούς ssd και ότι άλλο διάολο έχεις. Τα υπόλοιπα 400 είναι για την κάρτα. Προφανώς δεν μπορείς να βάλεις 3080 πάνω γιατί θα κάνει κάτι spikes στα 500-550w και θα σβήνει, αλλά την 6700xt την πάει αέρα. Με καλύπτει έτσι όπως τα αναφέρεις το το θέμα σε 1080 οθόνη την χρειάζομαι την 6700xt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, mike0402 είπε εχει ενα ryzen 5600x και x570 μητρικη,υδροψυξη με 3 fans.. το τροφοδοτικο το εχω γυρω στα 7-8 χρονια evga g2 Κομπλέ είσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axilleaslarisa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 56 λεπτά πριν, triplex1 είπε μητρικη δεν του ειπα ν'αλλαξει μη λες βλακειες , 550 εχει . ο επεξεργαστης του ειπα οτι δεν κανει σε σχεση με το ζευγαρωμα που θελει , αν μπορει να τον δωσει και να παρει εστω εναν 5600x τοτε κανει δουλεια. Ναι δεν ανέφερες για motherboard απλά για τον επεξεργαστή τον οποίο δεν θέλω να μπω στην διαδικασία αλλαγής ίσως σε μελλοντική αναβάθμιση 57 λεπτά πριν, triplex1 είπε Για το τροφοδοτικο οταν του σκασει θα του καλυψεις εσυ την εγγυηση Γιατί ρε μπρο σκάει το τροφοδοτικό; 53 λεπτά πριν, Herald είπε Αν δεν σκάσει θα με πληρώσεις? Η μονά ζυγά δικά σου? Ρε αλάνια αν σκάσει θα την φάω εγώ χαχχα 11 λεπτά πριν, triplex1 είπε παρε 6600 αν θες να κρατησεις το 550 ή 6600xt ποια είναι η διαφορά τους; 10 λεπτά πριν, Herald είπε Η Alienware πουλάει prebuilt με i7 και 230w κάρτα (gtx 770) με 330w τροφοδοτικό. Είχα ένα τέτοιο. Όλα καλά πήγανε, του αναβάθμισα και την κάρτα πρόσφατα. Δεν τα ξέρω καθόλου αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, axilleaslarisa είπε Ναι δεν ανέφερες για motherboard απλά για τον επεξεργαστή τον οποίο δεν θέλω να μπω στην διαδικασία αλλαγής ίσως σε μελλοντική αναβάθμιση Γιατί ρε μπρο σκάει το τροφοδοτικό; Ρε αλάνια αν σκάσει θα την φάω εγώ χαχχα Βαλτο ρε συ , ριχτο επανω να'χουμε θεματα να συζηταμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα