Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, mike0402 είπε

αξιζει η απλη 6800 στα 700 καινουργια?

Εξαρτάται από το που θα τοποθετήσει η AMD τις καινούργιες κάρτες. Αν πάνε κοντά σε Nvidia τιμές συμφέρει 100%. Θα το ξέρουμε σε λίγες εβδομάδες. Ωστόσο, βλέπω μια 6800 στα 625€, αρκετά καλό value for money. https://www.bestprice.gr/item/2156396846/sapphire-radeon-rx-6800-16gb-nitro.html?qid=9K0xvLCR5b1_afb97&seq=1&qo=6800

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 minutes ago, Age4Greeks said:

Εξαρτάται από το που θα τοποθετήσει η AMD τις καινούργιες κάρτες. Αν πάνε κοντά σε Nvidia τιμές συμφέρει 100%. Θα το ξέρουμε σε λίγες εβδομάδες. Ωστόσο, βλέπω μια 6800 στα 625€, αρκετά καλό value for money. https://www.bestprice.gr/item/2156396846/sapphire-radeon-rx-6800-16gb-nitro.html?qid=9K0xvLCR5b1_afb97&seq=1&qo=6800

ναι δυστυχως την θελω λιγο αμεσα αλλιως ειναι πολυ καλη τιμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 165hz monitor 2K ποιες είναι οι προτεινόμενες ρυθμίσεις για 6700ΧΤ? 

1)Για fps cap παρατηρώ ότι το FRTC είναι πιο σταθερό από το Chill το οποίο χάνει κάποιες φορές το όριο των 162fps που βάζω.

2)Κάπου διάβασα εδώ λίγες σελίδες πιο πίσω ότι vsync το βάζουμε always on και μέσα από το παιχνίδι off σωστά? 

3)Το 10-bit pixel format το ενεργοποιώ σε Dell S2721DGFA γιατί παλιότερα θυμάμαι σε 5700ΧΤ χάλαγε κάτι άλλο αν το είχες on.

4)Όσον αφορά το Undervolt-O/C παρατηρώ να είναι σταθερή στα 2500mhz Core clock με 1.030 ρεύμα και 2150 μνήμη/fast.Αυτό που παρατήρησα είναι ότι αν βάλω Core 2650-2750mhz και πατήσω apply το ρεύμα από μόνο του ανεβαίνει γύρω στο 1.13 ασχέτως αν το έχω 1.085 εγώ όπως και αντίθετα πέφτει κάτω από ότι έχω ορίσει αν δεν χρειάζεται ο πυρήνας.Έχει νόημα να πειράξω από MPT κάτι διαφορετικό.? 

5)Τέλος είναι αποδεκτή διαφορά 12-14 βαθμών μεταξύ Core και Hotspot? Το ένα για παράδειγμα είναι 52 και το άλλο 66.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Inler

I'll do my best...

1)Αν έχει το ίδιο το παίγνιο, προτίμησε το. Αλλιώς Chill βάζεις min-max το ίδιο 3-4fps από τα hz της οθόνης σου. Το γιατί εδώ:

2) Μπα, όλα off. Απλά κάνεις το 1)

3) Όχι. Δεν θα δεις διαφορά και καμιά φορά δημιουργεί θέματα.

4) Βάλε fast timings στη μνήμη αν δεν το έχεις κάνει και βεβαιώσου ότι είσαι οκ από επιδόσεις στα 2150. Τρέξε ένα timespy εκεί και στα 2100 και δες που είσαι καλύτερα. Λίγο δύσκολο να είσαι σταθερός στα 2150. Το uv από τους drivers επηρεάζει τα ενδιάμεσα στάδια, όχι το τελικό. Αν θες να ρίξεις το ρεύμα από το τελικό state πρέπει να το κάνεις από το mpt. Προσωπικά από το mpt το μόνο που πειράζω είναι τα watt. Κάποιοι αλλάζουν και το tdc όπως και το fclk. Δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο.

5) Άψογος είσαι.

• Like 1

2 ώρες πριν, Inler είπε

5)Τέλος είναι αποδεκτή διαφορά 12-14 βαθμών μεταξύ Core και Hotspot? Το ένα για παράδειγμα είναι 52 και το άλλο 66.

XoXoXoXo....στην καλύτερη των περιπτώσεων να έχω κάπου 25 βαθμούς διαφορά. Άκου εκεί 12-14...προκαλείτε κύριε, προκαλείτε.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

XoXoXoXo....στην καλύτερη των περιπτώσεων να έχω κάπου 25 βαθμούς διαφορά. Άκου εκεί 12-14...προκαλείτε κύριε, προκαλείτε.

Κανε repaste αμα δεν βαριεσαι. Αυτη η διαφορα σημαίνει οτι υπάρχει κομματι του die που δεν έχει καθολου παστα, η δεν εχει κατσει καλα το cooler.. Γυρω στους 15 ειναι normal και το 10 ειναι godlike pasting αλλα για να το πετύχεις θες και καταλληλου παχους και hardness pads. 

5 λεπτά πριν, Herald είπε

Κανε repaste αμα δεν βαριεσαι. Αυτη η διαφορα σημαίνει οτι υπάρχει κομματι του die που δεν έχει καθολου παστα, η δεν εχει κατσει καλα το cooler.. Γυρω στους 15 ειναι normal και το 10 ειναι godlike pasting αλλα για να το πετύχεις θες και καταλληλου παχους και hardness pads. 

Κάρτα εντός εγγύησης, το σκέφτομαι.

• Like 1

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Θα δοκιμάσω με κλειστό Chill FRTC γιατί τα παιχνίδια που παίζω έχουν ήδη επιλογή ingame.

Ναι με fast memory είμαι..Από 2112 σε 2150 δεν πρέπει να έχει και τρελή διαφορά σε απόδοση.

• Like 1

9 λεπτά πριν, Herald είπε

Lm ρε κατευθείαν, αμα πάθει κατι πας για lovelace 😎

Ναι ναι, ευτυχώς έχω βγάλει τις αμυγδαλές μικρός, θα έχω χώρο για αναπαράσταση.

Στις 28/9/2022 στις 3:49 ΜΜ, Age4Greeks είπε

Με λίγα παραπάνω πας στην XT και μάλιστα σε κορυφαία υλοποίηση.
https://www.bestprice.gr/item/2156415767/sapphire-radeon-rx-6800-xt-16gb-nitro-se.html?qid=9XQEU93oD_H&seq=1

• Like 1

Στις 29/9/2022 στις 10:44 ΠΜ, Herald είπε

8-10 έχω στην Gigabyte Master

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...