Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 hours ago, leros2004 said:

Το Power tunning είναι full ασφαλές μην το φοβάσαι... Κάνει αυτό που λες κόβει voltage αλλά παράλληλα και το boost των ρολογιών. Στην ουσία είναι ένα εύκολο underclock και undervolt μαζι.

απόλυτος, κατατοπιστικότατος, τέλειος και super, ty και +1.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 hours ago, triplex1 said:

Καλώς το κορίτσι που ήρθε σημερα........

και 6700XT και Sapphire και Nitro+ OC, ό,τι καλύτερο υπάρχει τώρα. Θα τους σκίσεις όλους και σε όλα τα games.
Το Microsoft Flight Simulator θα τρέχει-πετάει yaμιώντας, fly safe Commander.

Μόλις τώρα, eyw είπε

και 6700XT και Sapphire και Nitro+ OC, ό,τι καλύτερο υπάρχει τώρα. Θα τους σκίσεις όλους και σε όλα τα games.
Το Microsoft Flight Simulator θα τρέχει-πετάει yaμιώντας, fly safe Commander.

Πρωτα εχω ενα build και κεινο με εναν 5900x και ιδια καρτα για εναν φιλο που θα ξεκινησω αυριο το πρωι και μετα θα μπει στο δικο μου

4 ώρες πριν, triplex1 είπε

Καλώς το κορίτσι που ήρθε σημερα........

6700.jpg.5ced11865308c1d12c57192cbe9f091a.jpg

Με γειες...

Όταν με το καλό στήσεις, αν δοκιμάσεις tuning, πες αν η κάρτα "ακούει" καθόλου.

Στη δική μου XFX Swift, είτε 0% είτε τέρμα power δεν αλλάζει τίποτα, με uv μειώνεται κιόλας χωρίς κάποια ουσιαστική αλλαγή σε επιδόσεις (μάλλον χάνω κιόλας κάτι ελάχιστα), θερμοκρασίες χωρίς κάποια διαφορά επίσης.

Οκ, σήμερα ξεκίνησα δοκιμές, αλλά μου κάνει εντύπωση, πραγματικά.

Παίρνει με "tuning" ένα +2-3% η κάρτα, κι αυτό από αλλαγή του προφίλ στους ανεμιστήρες και κάτι ελάχιστα από τη μνήμη/timings.

1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

Με γειες...

Όταν με το καλό στήσεις, αν δοκιμάσεις tuning, πες αν η κάρτα "ακούει" καθόλου.

Στη δική μου XFX Swift, είτε 0% είτε τέρμα power δεν αλλάζει τίποτα, με uv μειώνεται κιόλας χωρίς κάποια ουσιαστική αλλαγή σε επιδόσεις (μάλλον χάνω κιόλας κάτι ελάχιστα), θερμοκρασίες χωρίς κάποια διαφορά επίσης.

Οκ, σήμερα ξεκίνησα δοκιμές, αλλά μου κάνει εντύπωση, πραγματικά.

Παίρνει με "tuning" ένα +2-3% η κάρτα, κι αυτό από αλλαγή του προφίλ στους ανεμιστήρες και κάτι ελάχιστα από τη μνήμη/timings.

Ευχαριστω , προλαβα παντως και την πηρα , ηδη ξεφυγε ξανα η τιμη της.

Εννοειται θα εχετε νεοτερα απο Δευτερα για το τι κανει

• Like 1

19 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Ευχαριστω , προλαβα παντως και την πηρα , ηδη ξεφυγε ξανα η τιμη της.

Επαιξε καμια προσφορά?Δεν ειδα κάτι.

4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Επαιξε καμια προσφορά?Δεν ειδα κάτι.

Οχι απλα την βρηκα εγω σε χαμηλη τιμη

• Like 1

9 hours ago, triplex1 said:

Ευχαριστω , προλαβα παντως και την πηρα , ηδη ξεφυγε ξανα η τιμη της. ...

το ίδιο καιι γώ, ευτυχώς πρόλαβα.

Τι sκ?τά παίζει με τις τιμές? έπεσαν κάπως αλλά για λίγο, τώρα ξανά την ανηφόρα.
Εγραφαν ότι θα πέσουν διότι βγήκαν καινούργιες σειρές, μπήκε και η ιντελ στο παιχνίδι, η amd ανακοινώνει φρέσκιες τον Νοέβρη, αλλά οι τιμές το χαβά τους.

Έχει κάποιος εμπειρία ή το έχει ψάξει τι θερμοκρασίες ανεβάζει αυτή η υλοποίηση της Powercolor; Oι Fighter είναι πάντα οι low tier gpus της Powercolor αλλά μου κάνει εντύπωση ότι είναι μόνο 22.8 εκατοστά όταν ακόμα και άλλες με δυο fans (πχ asus, sapphire) είναι 28. Οι Hellhound και Red Devil με τρια fans είναι 31 και 32 εκατοστά αντίστοιχα.

image.png.af070de3c544653d479cf5925af5a62e.png

2 ώρες πριν, eyw είπε

το ίδιο καιι γώ, ευτυχώς πρόλαβα.

Τι sκ?τά παίζει με τις τιμές? έπεσαν κάπως αλλά για λίγο, τώρα ξανά την ανηφόρα.
Εγραφαν ότι θα πέσουν διότι βγήκαν καινούργιες σειρές, μπήκε και η ιντελ στο παιχνίδι, η amd ανακοινώνει φρέσκιες τον Νοέβρη, αλλά οι τιμές το χαβά τους.

μη περιμενεις τιποτα μεχρι και τον Νοεμβρη να ερθει

Ξέρουμε κάτι για cross-flash στη σειρά? Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτοχος RDNA2 κάρτας να περάσει στην κάρτα του BIOS από ίδια σειρά άλλου κατασκευαστή ή από παρεμφερή σειρά (πχ 6750ΧΤ σε 6700ΧΤ ή αντίστοιχα στις 6900ΧΤ)?

Είτε είναι ουσιαστικά εντελώς κλειδωμένη η δική μου είτε κάτι κάνω λάθος...είναι πολύ ντεκα.λέ να είναι πρακτικά stock η κάρτα μετά από χρόνια πειράγματος σε 7950-290-V56.

20 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Ξέρουμε κάτι για cross-flash στη σειρά? Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτοχος RDNA2 κάρτας να περάσει στην κάρτα του BIOS από ίδια σειρά άλλου κατασκευαστή ή από παρεμφερή σειρά (πχ 6750ΧΤ σε 6700ΧΤ ή αντίστοιχα στις 6900ΧΤ)?

Είτε είναι ουσιαστικά εντελώς κλειδωμένη η δική μου είτε κάτι κάνω λάθος...είναι πολύ ντεκα.λέ να είναι πρακτικά stock η κάρτα μετά από χρόνια πειράγματος σε 7950-290-V56.

Ειχα δοκιμασει να βαλω στην 6900xt μου το 6950  αλλα δεν το επαιρνε.. Δεν το εψαξα και  πολυ αν με καποιο mod  μπορει και να γινει

• Like 1

3 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Πέτρο μην μπαίνεις στην διαδικασία δεν αξίζει.

Σε κάποιες φλασαρεις κανονικά και δουλεύει αλλά δεν αλλάζει το id και σε κάποιες άλλες δημιουργούνται θέματα μετά το φλασαρισμα αλλά ευτυχώς μπορείς να κάνεις φλας πάλι το ορίτζιναλ.

Για μένα δεν αξίζει 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...