Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, eyw είπε

ναι, ίσως, θα δούμε.
Αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο νομίζω ότι η black Friday θα είναι βαρόμετρο για τα Χριστούγεννα.
Πάντως για 67x0 XT μην περιμένετε θαύματα, άντε κάποια καταστήματα να κάνουν προσφορά σε 1 μοντέλο από 1-2 μάρκες και ως εκεί.
Για την ώρα ελπίζω ότι οι τιμές για τις παλιές RX 580 και 5700 στα μεταχειρισμένα να πέσουν.

καποτε ειχες συστημα με ι5 4560κ και 1060 κ ελεγες πωω, τι συστηματαρα,τρεχει τα παντα,χαλαλι τα 600€ που εχω δωσει.

τωρα με 100€ αν βρισκεις μια 1060 , στα 200 μια 1070 ή 2060 απο κανα φιλο μαινερ γιατι να δωσεις 300€ για μια 3050…? 

οι ακριβες καρτες θα ζοριστουν για να πουληθουν σε τιμες 600€ κλπ λογω ηδη υπαρχουσων

Δημοσ.

Μπορω να εχω μια powercolor 6800xt red dragon με τα 2 απο τα 3 8 πινα του ρευματος και να τρεχει στο pc μεχρι να ερθει το καινουριο τροφοδοτικο ? ( Απλες εργασιες word και σερφαρισμα )

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, generalb31 είπε

Μπορω να εχω μια powercolor 6800xt red dragon με τα 2 απο τα 3 8 πινα του ρευματος και να τρεχει στο pc μεχρι να ερθει το καινουριο τροφοδοτικο ? ( Απλες εργασιες word και σερφαρισμα )

Δεν θα bootari καν λογικά, θα βλέπει ότι λείπει το καλώδιο. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Δεν θα bootari καν λογικά, θα βλέπει ότι λείπει το καλώδιο. 

Οκ....αρα θα ξεθαψω την αρχαια 660τι να κανουμε δουλεια....ευχαριστω !

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, generalb31 είπε

Οκ....αρα θα ξεθαψω την αρχαια 660τι να κανουμε δουλεια....ευχαριστω !

Αν την θες όντως απλά για γραφείου δουλειά μέχρι να έρθει το τροφοδοτικό μπορείς να πάρεις αντάπτορα

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Herald είπε

Αν την θες όντως απλά για γραφείου δουλειά μέχρι να έρθει το τροφοδοτικό μπορείς να πάρεις αντάπτορα

Την εβαλα την 660 πανω για τη δουλεια και θα τα μετακομισω ολα στο καινουριο κουτι μια και καλη!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, generalb31 είπε

6800xt red dragon με 2 8pin δεν βγαινει μονο? Μηπως λες για αλλη υλοποιηση?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

6800xt red dragon με 2 8pin δεν βγαινει μονο? Μηπως λες για αλλη υλοποιηση?

Λαθος μου....την ιδια με σενα απο το πλαισιο πηρα (παραλαμβανω σημερα )....μαλλον ειδα καμια φωτο καμιας 6900χτ και μου κολησε πως θελει 3 8πινα ! Οπως και να χει θα χρειαστω τις συμβουλες σου και τα custom profil σου ( οπως με την 6700xr )!

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, generalb31 είπε

Λαθος μου....την ιδια με σενα απο το πλαισιο πηρα (παραλαμβανω σημερα )....μαλλον ειδα καμια φωτο καμιας 6900χτ και μου κολησε πως θελει 3 8πινα ! Οπως και να χει θα χρειαστω τις συμβουλες σου και τα custom profil σου ( οπως με την 6700xr )!

Οτι θες φιλε μου να σε στειλω το προφιλ οπως και την προηγουμενη φορα. 

2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

@arkin, έχεις pm (διάφορα, για την ακρίβεια).

Μεσω Λαμιας ερχεται βρε? Ακομα δεν εχω κατι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Στο adrenalin 22.5.1 πως μπορώ να ξανακάνω τους ανεμιστήρες να υπακούουν στις ρυθμίσεις στροφών?
Μέχρι προχτές δούλευε και οι rpm ανεβοκατέβαιναν 1200-2500 (metrics overlay), τώρα είναι σταθερά στο 0 αλλά βλέπω ότι στην κάρτα ότι γυρνάνε.
Ξαναέκανα installation 22.5.1 αλλά οι στροφές πάλι κολλημένες στο 0, τι ξεχνάω ή δεν κανω καλά?

Δημοσ.
4 hours ago, eyw said:

Στο adrenalin 22.5.1 πως μπορώ να ξανακάνω τους ανεμιστήρες να υπακούουν στις ρυθμίσεις στροφών?...

το βρήκα, εγκατάσταση 22.5.1 ξανά με την επιλογή reset (ή κάπως έτσι) που πρώτα απεγκαθιστά το παλιό adrenalin και μετά βάζει το νέο (copy ή version).

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, eyw είπε

το βρήκα, εγκατάσταση 22.5.1 ξανά με την επιλογή reset (ή κάπως έτσι) που πρώτα απεγκαθιστά το παλιό adrenalin και μετά βάζει το νέο (copy ή version).

Δοκίμασες να πατήσεις default ? 

image.jpeg.0e7c09cae4cc26d28e7ed4427f325a8b.jpeg

Δημοσ.

αν θυμάμαι καλά δεν μου κάνει το default, έχω δικά μου custom set-points για θερμοκρασίες και rpm.
Ελπίζω να τα θυμάται.

Το power tuning είναι το max power που θα τραβήξει η gpu από το psu?
αν ναι, τότε είναι ασφαλές να ορίσουμε πχ -5% ? (πάει έως -6) ή χρειάζεται να πειράξουμε/κατεβάσουμε και τάσεις κάπου κλπ?

Το undervolt γίνεται αυτόματα ή θα πρέπει μετά να ελέγξουμε για stability?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, eyw είπε

αν θυμάμαι καλά δεν μου κάνει το default, έχω δικά μου custom set-points για θερμοκρασίες και rpm.
Ελπίζω να τα θυμάται.

Το power tuning είναι το max power που θα τραβήξει η gpu από το psu?
αν ναι, τότε είναι ασφαλές να ορίσουμε πχ -5% ? (πάει έως -6) ή χρειάζεται να πειράξουμε/κατεβάσουμε και τάσεις κάπου κλπ?

Το undervolt γίνεται αυτόματα ή θα πρέπει μετά να ελέγξουμε για stability?

Από το να ξαναπεράσεις τους drivers, να δοκίμαζες το default και να ξανά σέταρες τα custom set-points σου. Έτσι και αλλιώς τώρα το έφτιαξες. 

Το Power tunning είναι full ασφαλές μην το φοβάσαι... Κάνει αυτό που λες κόβει voltage αλλά παράλληλα και το boost των ρολογιών. Στην ουσία είναι ένα εύκολο underclock και undervolt μαζι.

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...