Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 17 λεπτά πριν, Herald είπε Το valhala οντως, εμενα ειναι οριακα πανω απο 60 λογω λιγο χαμηλοτερης αναλυσης. Το rdr2 παει ταπα στο ultra preset, τωρα αμα τερματίσεις και τις μπαρες στο advanced οντως σε σημεια χανεις το 60αρι. Απλα θελω να πω απο raster ειμαστε πολύ κοντα στο ακατεβατο 60αρι Εννοείται μιλάω για τέζα settings και φυσικά χωρίς MSAA στο RDR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 MSAA σημαινει οτι σταματας να παιζεις σε 4κ και εχεις ανεβει αναλυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Το καλύτερο ΑΑ είναι αλλά το έχουν 2-3 παιχνίδια μόνο πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) AMD FidelityFX Super Resolution 2.0 has been added to Farming Simulator 22 Καλά οι κόκκινοι δεν την παλεύουν..Σήμερα το Hitman 3 πήρε FSR 1.0 support, το Sniper Elite 5 που το δίνουν και bundle τρομάρα τους, βγαίνει αύριο κι' αυτό με FSR 1.0...Και πήρε το FS 22 που είναι παντελώς αχρείαστο. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2022 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Μα δεν είναι θέμα της amd. Οι developers του εκάστοτε παιχνιδιού πρέπει να το ενσωματώσουν στον κώδικά του. Υπομονή τώρα βγήκε, σιγά σιγά όπου υπάρχει dlss θα βγει και fsr2. Να καταλάβουμε όμως και το εξής: επειδή οι δύο τεχνολογίες είναι παραπλήσιες, οι developers είτε θα τις υποστηρίζουν και τις δύο, είτε καμία. Δεν έχει νόημα να κάτσουν να κάνουν δουλειά για το fsr2 και μετά να μην βάλουν και dlss για παράδειγμα, αφού χρειάζονται απλά μερικές παραμετροποιήσεις και η περισσότερη δουλειά θα έχει ήδη γίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bep1995 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μου ήρθε χθες η rx 6600 pulse και είμαι πολύ ευχαριστημένος, τεράστια η διαφορά από την rx 550 4gb, οι δε θερμοκρασίες είναι νομίζω καλές, μετά από μισή ώρα gaming έπιασε 74 βαθμούς και 87 στο hotspot. Απλός είχα ένα θεματικι στην αρχή, όταν ανέβαζε στροφές έκανε ένα ελάχιστο τρίξιμο (ακουγόταν κυρίως όταν είχε ησυχία το δωμάτιο) ανά ένα δευτερόλεπτο, ξεβιδωσα 1-2 στροφές τις βίδες που την κρατάνε και τις ξαναβιδωσα και το τρίξιμο έφυγε. Το θέμα είναι ότι αν την κουνήσω ελάχιστα (πχ μισό χιλιοστό) με το δάχτυλο την ώρα που δουλεύει φουλ το κάνει πάλι το τρίξιμο, αν την αφήσω σταματάει. Πιστεύετε να έχω θέμα παρόλο που δεν το κάνει αυτό από μόνη της πια ;; PS. Δεν έχω παρατηρήσει να έχει coil whine εκτός και αν είναι τόσο μικρό που δεν μπορώ να το αντιληφθώ. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από bep1995 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Το να μην κάνει θόρυβο είναι το φυσιολογικό. 😜 Αυτόσυντονισμός μπορεί να υπάρξει σε όλες τις καρτες. Να την χαίρεσαι την κάρτα σου φίλε μου και μην ανησυχείς. Coil whine συνήθως βρίσκεις πιο συχνά σε high end κάρτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexandrosKle Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) FSR 2.0 στο God of War με το σημερινό patch. Όποιος το δοκιμάσει ας μας πει εντυπώσεις αν θέλει. Spoiler Edit: Τώρα το είδα ότι έχει ανέβει ήδη στο σχετικό θέμα του παιχνιδιού Spoiler Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από AlexandrosKle 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Θα ανεβάσω συγκριτικό native vs fsr 2.0 vs dlss σήμερα αν προλάβω, αλλιώς αύριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 28/5/2022 στις 11:25 ΜΜ, bep1995 είπε Καλησπέρα, μου ήρθε χθες η rx 6600 pulse και είμαι πολύ ευχαριστημένος, τεράστια η διαφορά από την rx 550 4gb, οι δε θερμοκρασίες είναι νομίζω καλές, μετά από μισή ώρα gaming έπιασε 74 βαθμούς και 87 στο hotspot. Απλός είχα ένα θεματικι στην αρχή, όταν ανέβαζε στροφές έκανε ένα ελάχιστο τρίξιμο (ακουγόταν κυρίως όταν είχε ησυχία το δωμάτιο) ανά ένα δευτερόλεπτο, ξεβιδωσα 1-2 στροφές τις βίδες που την κρατάνε και τις ξαναβιδωσα και το τρίξιμο έφυγε. Το θέμα είναι ότι αν την κουνήσω ελάχιστα (πχ μισό χιλιοστό) με το δάχτυλο την ώρα που δουλεύει φουλ το κάνει πάλι το τρίξιμο, αν την αφήσω σταματάει. Πιστεύετε να έχω θέμα παρόλο που δεν το κάνει αυτό από μόνη της πια ;; PS. Δεν έχω παρατηρήσει να έχει coil whine εκτός και αν είναι τόσο μικρό που δεν μπορώ να το αντιληφθώ. 87 βαθμους? σε σουβλατζιδικο την εχεις??? ανοιξε το κουτι εντελως, η ψυξη σου ειναι ανυπαρκτη..90βαθμους δεν αντεχει καμια καρτα εκτος απο εξαιρεσεις απο 550 σε 6600,αυτο ειναι αναβαθμιση, η μερα με τη νυχτα.. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από Stefanos683 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε 87 βαθμους? σε σουβλατζιδικο την εχεις??? ανοιξε το κουτι εντελως, η ψυξη σου ειναι ανυπαρκτη..90βαθμους δεν αντεχει καμια καρτα εκτος απο εξαιρεσεις απο 550 σε 6600,αυτο ειναι αναβαθμιση, η μερα με τη νυχτα.. Φυσιολογικό ειναι το 87 στο hotspot. Εμενα εχει παει και 95+ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Sry δεν αντεξα ειδικα οταν το βλεπω για τις GPU temps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bep1995 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Stefanos683 said: 87 βαθμους? σε σουβλατζιδικο την εχεις??? ανοιξε το κουτι εντελως, η ψυξη σου ειναι ανυπαρκτη..90βαθμους δεν αντεχει καμια καρτα εκτος απο εξαιρεσεις απο 550 σε 6600,αυτο ειναι αναβαθμιση, η μερα με τη νυχτα.. Το όριο στο hotspot για τις rdna1 και rdna2 είναι 110 βαθμοί, είμαι 23 βαθμούς κάτω, ιουλιο-αυγουστο μπορεί να πιάσει και 93-94 αλλά και πάλι θα είναι κάτω από το όριο Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από bep1995 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, Herald είπε Φυσιολογικό ειναι το 87 στο hotspot. Εμενα εχει παει και 95+ εκανα λαθος, ναι το χοτσποτ δεν ειναι η θερμοκρασια της καρτας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 29 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε εκανα λαθος, ναι το χοτσποτ δεν ειναι η θερμοκρασια της καρτας Δεν ειναι η θερμοκρασια του πυρηνα. Η καρτα ομως σε καποιο σημειο της ειναι στους 87 βαθμους. Οι RDNA 1 εχουν νομιζω 17 αισθητηρες στην καρτα και το hotspοt ειναι το πιο ζεστο σημειο. Ο πυρηνας συνηθως ειναι 10-15 βαθμους κατω απο το hotspot. Με 90 hotspot και με 75 πυρηνα δεν υπαρχει κανενα προβλημα στην καρτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα