Herald Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Αυτό το ποστ πρέπει να το κρατήσουμε σαν οδηγό για το πώς θα βγάλουμε το αντίθετο συμπέρασμα σε ένα review μετατρέποντας μια μέτρηση σε ΕΝΑ μόνο από τα 12 παιχνίδια Kαι αυτό το πόστ πρέπει να το κρατήσουμε σαν οδήγο του πως ψεύδεσαι στο ιντερνετ για να υποστηρίξεις μια σάπια κάρτα επειδή είναι συγκεκριμένης εταιρείας. Μόνο ένα παιχνίδι έχει στο review που γράφει κοντά μονοψήφιο η 6500xt? Σου δίνω την ευκαιρία να επανορθώσεις και να μαζέψεις το ψέμα σου, take it. 2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Τραγικός ρε φίλε, κατάφερες να βγάλεις καλύτερο προϊόν το χειρότερο στο review και να το δικαιολογήσεις κιόλας χρησιμοποιώντας cherry picking (25% των παιχνιδιών στο review) μετονομάζοντας το σε “τα μισά games πλησιάζουν μονοψήφιο” . Εύγε, τέτοιο marketing ούτε η Intel δεν έκανε στις καλές τις μέρες με τα πληρωμένα tests. Eσύ είσαι ο τραγικός που κατάφερες να βγάλεις απόλυτα υγιή κάποιον που έχει το κεφάλι του στο φούρνο και τα πόδια του στην κατάψυξη επειδή η μέση θερμοκρασία του είναι 36.6. Προτιμώ την κάρτα που βγάζει 30 έως 60 σε ΟΛΑ τα games (χωρίς να χρειαστεί να ρίξω τα IQ settings που κάνουν μεγαλή διαφορά) παρά αυτή που βγάζει από 5 έως 90 fps. Επίσης δεν είπα ότι είναι καλύτερη η 1650, είπα ότι ΕΓΩ θα την προτιμούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 16 ώρες πριν, Herald είπε Μόνο ένα παιχνίδι έχει στο review που γράφει κοντά μονοψήφιο η 6500xt? Σου δίνω την ευκαιρία να επανορθώσεις και να μαζέψεις το ψέμα σου, take it. Μονοψήφιο δεν είδα σε κανένα από τα παιχνίδια που δοκίμασε στο Review, μάλλον πρέπει να το ξανακοιτάξεις καλύτερα. Είπα ότι σε 3 (25%) χάνει και σε 9 (75%) από τα 12 παιχνίδια είναι ταχύτερη, εσύ επιμένεις στα 3 παιχνίδια που ούτε η GTX1650 δεν μπορεί να παίξει σε αυτά τα settings. 17 ώρες πριν, Herald είπε Προτιμώ την κάρτα που βγάζει 30 έως 60 σε ΟΛΑ τα games (χωρίς να χρειαστεί να ρίξω τα IQ settings που κάνουν μεγαλή διαφορά) παρά αυτή που βγάζει από 5 έως 90 fps. Για δείξε μας που είδες τα 5fps σε 1080p στο review , για να δούμε και οι υπόλοιποι πως βγάζεις τα συμπεράσματα για να προτιμήσεις την κάρτα που χάνει στο 75%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 ακομη για το σαπιδι μιλατε ελεος... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, 3DJIN είπε ακομη για το σαπιδι μιλατε ελεος... Αυτή η κατηγορία ενδιαφέρει την πλειοψηφία των Gamers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε Αυτή η κατηγορία ενδιαφέρει την πλειοψηφία των Gamers. δηλαδη εσενα και του χεραλντ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Μονοψήφιο δεν είδα σε κανένα από τα παιχνίδια που δοκίμασε στο Review, μάλλον πρέπει να το ξανακοιτάξεις καλύτερα. Είπα ότι σε 3 (25%) χάνει και σε 9 (75%) από τα 12 παιχνίδια είναι ταχύτερη, εσύ επιμένεις στα 3 παιχνίδια που ούτε η GTX1650 δεν μπορεί να παίξει σε αυτά τα settings. Για δείξε μας που είδες τα 5fps σε 1080p στο review , για να δούμε και οι υπόλοιποι πως βγάζεις τα συμπεράσματα για να προτιμήσεις την κάρτα που χάνει στο 75%. Για δείξε μας που έγραψα ότι πιάνει μονοψήφιο στο review του kit guru...ρε μαν μην συνεχίζεις, είπες μια χαζομάρα, οκ δεν πειράζει. ΚΟΝΤΑ μονοψήφιο είπα για το kitguru, αφού πέφτει στα 13 και 15 fps. Το χάνει κερδίζει είναι σχετικό. Υπάρχουν settings που δεν κάνουν οπτική διαφορά ενώ αυξάνουν τις επιδόσεις. Ε στην 1650 μπορείς να ρίξεις αυτά τα settings στα παιχνίδια που λές και να έχεις καλές επιδόσεις με καλό IQ. Με την 6500xt όμως στα παιχνίδια που τον πίνει δεν μπορείς, πρέπει να ρίξεις τα textures τα οποία γενικά κάνουν διαφορά. Εγώ τουλάχιστον ακόμα και στα competitive παιχνίδια ρίχνω τα πάντα, αλλά τα textures τα αφήνω στο ultra (πχ modern warfare)γιατί αλλιώς παίζεις minecraft. Κάνεις και το εξής πείραμα και καταλαβαίνεις τι παίζει με την κάρτα και πόσο καψίδι είναι. Ψάξε 6500xt + warzone στο youtube. Βρες κάποιον να έχει video με τα textures τέρμα. Όσοι ανεβάζουν τα video τα βάζουν χαμηλά για να κρύψουν την σαπίλα της κάρτας, μια και το συγκεκριμένο παιχνίδι που είναι ΠΟΛΥ δημοφιλές ζητάει vram Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, 3DJIN είπε ακομη για το σαπιδι μιλατε ελεος... Δεν έχουν όλοι οι χρήστες τις ίδιες ανάγκες. Αφού πουλάνε και αγοράζουν τέτοιες κάρτες άρα κάλυπτουν τις ανάγκες ορισμένων. Κάποιος π.χ που θέλει μόνο να σερφαρει και να βλέπει ταινίες σε full hd κάνει τη δουλειά του και με μια gt710. Το να πάρει μια καλύτερη είναι σπατάλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Έχει καταφέρει κανείς να αγοράσει από το site της AMD (queue) σε MSRP ; Κανένα tip; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, Herald είπε Κάνεις και το εξής πείραμα και καταλαβαίνεις τι παίζει με την κάρτα και πόσο καψίδι είναι. Ψάξε 6500xt + warzone στο youtube. Βρες κάποιον να έχει video με τα textures τέρμα. Όσοι ανεβάζουν τα video τα βάζουν χαμηλά για να κρύψουν την σαπίλα της κάρτας, μια και το συγκεκριμένο παιχνίδι που είναι ΠΟΛΥ δημοφιλές ζητάει vram Και με την 1650 το ίδιο κάνουν, όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια θέλεις fps όχι καλό Image Quality. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Και με την 1650 το ίδιο κάνουν, όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια θέλεις fps όχι καλό Image Quality. Visiblity θες και fps. Τα textures αυξάνουν το clarity και δνε ρίχνουν τα fps (εκτός αν είσαι σαπάκι τύπου 6500xt). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 η συγκριση παντως 6500χτ με το επικο σαπιδι του φεβ2019 βλεπε 1650 ενω εχουμε φεβ2022 με ξεπερναει. Δηλαδη για να αποδειξει ο ενας οτι η 6500χτ δεν ειναι η αθλιοτερη καρτα ολων των εποχων τη συγκρινει με την ακριβως δευτερη αθλιοτερη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε Visiblity θες και fps. Τα textures αυξάνουν το clarity και δνε ρίχνουν τα fps (εκτός αν είσαι σαπάκι τύπου 6500xt). Ούτε με την 1650 θα βάλεις πάνω από Normal τα Textures γιατί θα σου ανέβει πάνω από 5GB και δεν το θέλεις σε Multiplayer. Όταν έχεις 4GB VRAM και παίζεις Multiplayer δεν βάζεις ποτέ settings που ανεβάζουν πάνω από την VRAM που έχει η κάρτα σου. 29 λεπτά πριν, 3DJIN είπε η συγκριση παντως 6500χτ με το επικο σαπιδι του φεβ2019 βλεπε 1650 ενω εχουμε φεβ2022 με ξεπερναει. Δηλαδη για να αποδειξει ο ενας οτι η 6500χτ δεν ειναι η αθλιοτερη καρτα ολων των εποχων τη συγκρινει με την ακριβως δευτερη αθλιοτερη... Αυτές οι δυο είναι σήμερα στην αγορά σε αυτήν την κατηγορία αυτές συγκρίνουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 22 ώρες πριν, triplex1 είπε Την 6500xt φιλε αν με την εδιναν εμενα αυτη τη στιγμη 150 ευρω θα σκεφτομουν αν θα την αγοραζα ειχε φτασει η 1650 στα 300 ευρω, οι 3050 500αρικο, οι 3070 1000 ευρω πολλοι ειχαν μεινει με καρτες των 100 ευρω κ ενσωματωμενα γιατι δεν ψωνιζεις 1650 με 300.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε ειχε φτασει η 1650 στα 300 ευρω, οι 3050 500αρικο, οι 3070 1000 ευρω πολλοι ειχαν μεινει με καρτες των 100 ευρω κ ενσωματωμενα γιατι δεν ψωνιζεις 1650 με 300.. Εγω να ψωνισω 1650 ρε Στεφανε? 5600XT ειχα και πουλησα σχεδον καινουρια ηταν με υπολοιπο εγγυησης και θα παρω 1650? Δεν ειμαι απ'αυτους που τρεχουν αμεσως μη χασουν το κελεπουρι οπως κανουν οι περισσοτεροι , ο υπολογιστης πρωτα κανει αλλες δουλειες και βγαζει λεφτα και μετα αν υπαρχει χρονος δοκιμαζουμε η παιζουμε κανα παιχνιδι για να ειμαστε μεσα στα πραγματα. Εχω Sapphire 380 κουμπωμενη στο συστημα και γενικα ειμαι απ'αυτους που προτιμανε να εχει ''κακαλα'' το cpu & μετα η καρτα την οποια εγω την βαζω σε 2η μοιρα , αυτη ειναι η δικη μου αποψη. Οι 6500XT δεν αξιζουν μια και δεν ξερω αν ολοι εδω μεσα το γνωριζουν η απλα λενε οτι θα παρουν , οτι η καρτα τρεχει x4 και αν εχει και καμια μητρικη καποιος με pci-e 3.0 και την κουμπωσει επανω χωρις να γνωριζει , θα καταλαβει πολυ γρηγορα οτι εχει κανει την μ@λακια της ζωης του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, triplex1 είπε Εγω να ψωνισω 1650 ρε Στεφανε? 5600XT ειχα και πουλησα σχεδον καινουρια ηταν με υπολοιπο εγγυησης και θα παρω 1650? Δεν ειμαι απ'αυτους που τρεχουν αμεσως μη χασουν το κελεπουρι οπως κανουν οι περισσοτεροι , ο υπολογιστης πρωτα κανει αλλες δουλειες και βγαζει λεφτα και μετα αν υπαρχει χρονος δοκιμαζουμε η παιζουμε κανα παιχνιδι για να ειμαστε μεσα στα πραγματα. Εχω Sapphire 380 κουμπωμενη στο συστημα και γενικα ειμαι απ'αυτους που προτιμανε να εχει ''κακαλα'' το cpu & μετα η καρτα την οποια εγω την βαζω σε 2η μοιρα , αυτη ειναι η δικη μου αποψη. Οι 6500XT δεν αξιζουν μια και δεν ξερω αν ολοι εδω μεσα το γνωριζουν η απλα λενε οτι θα παρουν , οτι η καρτα τρεχει x4 και αν εχει και καμια μητρικη καποιος με pci-e 3.0 και την κουμπωσει επανω χωρις να γνωριζει , θα καταλαβει πολυ γρηγορα οτι εχει κανει την μ@λακια της ζωης του πολυ ωραια τα λες, το να επιλεγεις αναλογα με τις ουσιαστικες αναγκες σου ειναι πολυ σημαντικο. αν εχεις χαμηλες απαιτησεις η καρτα ακομη κ σε μητρικες με πσι 3.0 η καρτα θα τρεξει, πχ αν χαμηλωνεις ρυθμισεις κ πιανεις 50,55 φπς, σε πσι 3.0 μου ακουγεται οκ. αλλα για τιμη 250 ευρω κ κατω, γιατι 300 ειναι αρκετα. τα στοκ μου φαινονται πολλα, αν την κυκλοφορησουν στα 220,250 θα τις πουλησουν γρηγορα με καρτα που μπορει να τρεξει πανκ 2077, rdr2, batfild 2042 1080p για 220,250 ευρω νεα παλευεται, σε παλια μητρικη θα τρεχεις παλια παιχνιδια στα 60 φπς ανετα George Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα