Lelosxxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, DiAvOl είπε Άσχετο, πως τα κατάφερες να πάρεις κάρτα από το site της AMD; ζεις εξωτερικό; Υπήρχε τότε queue ή ηταν όποιος προλάβει; την πηρα απο γερμανικο ebay σε πολυ καλη τιμη την ειχε 3 μερες μονο και μου την εστειλε γνωστος απο γερμανια. 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Kαλα αν θελουν να το ψαξουν μια χαρα βρισκουν τι φταιει . Αν καταλαβουν οτι καηκε λογω τασης δεν καλυπτεται απο την εγγυηση Επισης αλλαζεις τροφοδοτικο χτες αν δεν το εχεις κανει ηδη. Ακριβως 750w RMx , σκυλι τωρα 6 χρονια και ειναι πιο κοντα σε platinum παρα σε gold. Τα 120 ευρω τα αξιζε με το παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) On 14/02/2022 at 11:33, triplex1 said: Περι ορεξεως , κολοκυθοπιτα , οπως βολευεται ο καθενας , δεν εχεις δεν παιζεις , δεν θα κοψεις και φλεβες υπαρχουν και τα mame32 που ειναι και πιο οικονομικα Δεν νομίζω ότι με 1050 Ti ή 6500ΧΤ και έναν Ryzen 2600 και 2x8 ddr4 3000Mhz, παίζεις μόνο mame. Μην υπερβάλλουμε On 14/02/2022 at 11:41, triplex1 said: Σωστος!!! 1080 και Αγιος ο Θεος , ολα τ'αλλα να'χαμε να διναμε. 4k βλεπω με τον δορυφορικο δεκτη μου και ξεφευγει η κατασταση στο ''ψευτικο'' ποσο στο game. Ολα θα γινουν στην συνεχεια 8k , δουλεψτε , ιδρωστε για να βαλετε το χερι βαθεια στην τσεπη για να παιζετε παιχνιδια μεχρι να γινετε ρομποτ. Ετσι! Στο αφιερώνω 23 hours ago, noFEARgr said: Να γιατι εχει σημασια η αγορα καλου τροφοδοτικου. Με καποιο ποιοτικο psu δεν προκειται να ειχες χασει την gpu . Δεν προκειται να σου αντικαταστησει την gpu η amd Δλδ , εγώ που έχω ένα...CWT 405 W (που κατά λάθος μου έβαλε το Πλαίσιο στο build τότε, χωρίς να το ζητήσω) , από το 2009, με e5450 και HD 4850 στην αρχή και μετά από το 2019 με Ryzen 2600 και 1050 Ti, έχω 10άδες διακοπές ρεύματος και πάνω από 50 φορές απότομο σβήσιμο του pc και δεν έχω πάθει το παραμικρό, πρέπει το CWT να είναι τουλάχιστον platinum... Υπερβάλλετε παιδιά. Είναι θέμα αστοχίας υλικού και τύχης Οκ. Σε σύγχρονες, παράλογα ενεργοβόρες κάρτες, ίσως να παίζει ρόλο. Εγω πάντως, πάντα κοίταγα, μετά τις λίγο ενεργοβόρες κάρτες το 2015-2018 που είχαν βγεί (750Ti, 1050 Ti κλπ) να παίρνω πάντα τέτοιες. Οπως και λίγο ενεργοβόρες cpu (Ryzen 2600 κλπ) Κακώς τώρα σας πριζώνουν να παίρνετε "τέρατα κατανάλωσης watts". Ξέχασαν ξαφνικά και την "προστασία περιβάλλοντος" που μας πιπίλιζαν και μας πιπιλίζουν ακόμα και τώρα... Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από Coscas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Coscas είπε Δεν νομίζω ότι με 1050 Ti ή 6500ΧΤ και έναν Ryzen 2600 και 2x8 dddr4 3000Mhz, παίζεις μόνο mame. Μην υπερβάλλουμε Ετσι! Στο αφιερώνω Δλδ , εγώ που έχω ένα..CWT 405 W (που κατά λάθος μου έβαλε το Πλαίσιο στο build τότε, χωρίς να το ζητήσω) , από το 2009, με e5450 και HD 4850 στην αρχή και μετά από το 2019 με Ryzen 2600 και 1050 Ti, έχω 10άδες διακοπές ρεύματος και πάνω από 50 φορές απότομο σβήσιμο του pc και δεν έχω πάθει το παραμικρό, πρέπει το CWT να είναι τουλάχιστον platinum... Υπερβάλλετε παιδιά. Είναι θέμα αστοχίας υλικού και τύχης Οκ. Σε σύγχρονες, παράλογα ενεργοβόρες κάρτες, ίσως να παίζει ρόλο. Εγω πάντως, πάντα κοίταγα, μετά τις λίγο ενεργοβόρες κάρτες το 2015-2018 που είχαν βγεί (750Ti, 1050 Ti κλπ) να παίρνω πάντα τέτοιες. Οπως και λίγο ενεργοβόρες cpu (Ryzen 2600 κλπ) Κακώς τώρα σας πριζώνουν να παίρνετε "τέρατα κατανάλωσης watts". Ξέχασαν ξαφνικά και την "προστασία περιβάλλοντος" που μας πιπίλιζαν και μας πιπιλίζουν ακόμα και τώρα... δεν λεω οτι παιζεις μονο μαμε , ο καλος ο παιχτης τα παιζει ολα και ξερει να κανει και υποχωρησεις . Οτι παλιο και καλο εβγαινε καποτε δεν ξαναβγαινει σημερα , υπαρχουν ενα σωροο 775 που δουλευουν ακομη μια χαρα. Τα καινουρια ειναι ολα μαπα απο υλικα , τεχνογνωσια πουλανε και τα προβατα πουλανε και νεφρο για να πληρωσουν ..........μεγαλη συζητηση. Μεινε εκει που εισαι με 1050 , μια χαρα ειναι , 6500xt 6600 πετσοκομμενες και 3050 τις θεωρω για τα πανηγυρια και ποσο μαλλον για τα λεφτα που ζητανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Coscas είπε ς τώρα σας πριζώνουν να παίρνετε "τέρατα κατανάλωσης watts". Ξέχασαν ξαφνικά και την "προστασία περιβάλλοντος" που μας πιπίλιζαν και μας πιπιλίζουν ακόμα και τώρα... Επειδη εχεις πιο μεγάλο τροφοδοτικό δεν σημαίνει οτι τράβας παραπάνω watts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, triplex1 said: δεν λεω οτι παιζεις μονο μαμε , ο καλος ο παιχτης τα παιζει ολα και ξερει να κανει και υποχωρησεις . Οτι παλιο και καλο εβγαινε καποτε δεν ξαναβγαινει σημερα , υπαρχουν ενα σωροο 775 που δουλευουν ακομη μια χαρα. Τα καινουρια ειναι ολα μαπα απο υλικα , τεχνογνωσια πουλανε και τα προβατα πουλανε και νεφρο για να πληρωσουν ..........μεγαλη συζητηση. Μεινε εκει που εισαι με 1050 , μια χαρα ειναι , 6500xt 6600 πετσοκομμενες και 3050 τις θεωρω για τα πανηγυρια και ποσο μαλλον για τα λεφτα που ζητανε Κοίτα...Εγώ αναβάθμισα από το 775 και τον E5450 (Ε8400 πριν), για να τρέξω το Odyssey. Δεν το μετάνοιωσα. Με 775, δεν τρέχεις τπτ από τα 100άδες καλά games του 2015-2020 Είχε πάρει καλή τροπή και το gaming και το hardware με οικονoμικές, μη ενεργοβόρες κάρτες και cpu Τώρα...την είδαν άρμεγμα με πρόφαση το mining Οπως έχω ξαναγράψει, σε περίπτωση που μου χαλάσει η 1050 Ti, θα πήγαινα σε καινούργια 6500ΧΤ, αφού ΜΟΝΟ αυτή είναι στο όριο των 200-250e. Και καλώς έχει προβλήματα. Αυτό την κρατάει "φτηνή". Και ίσως πέσει και άλλο Μονόδρομος. Με την 3050 (και όλες τις άλλες) να είναι γιά γέλια η τιμή τους 11 minutes ago, Herald said: Επειδη εχεις πιο μεγάλο τροφοδοτικό δεν σημαίνει οτι τράβας παραπάνω watts Δλδ, οι σύγχρονες, μεγάλες gpu, δεν έχουν μεγαλύτερο tdp; Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από Coscas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, Coscas είπε Δλδ, οι σύγχρονες, μεγάλες gpu, δεν έχουν μεγαλύτερο tdp; Ηλεκτρικες σκουπες.......απλα στους περισσοτερους ο μπαμπας πληρωνει το ρευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Γράφονται υπερβολές εκατέρωθεν ενώ η αλήθεια βρίσκεται κλασικά στη μέση. Μια χαρά διαφορές έχει το 1080p gaming και ειδικά σε μέτρια οθόνη, με το 4Κ σε καμιά oled, μην λέμε ότι θέλουμε, η μέρα με τη νύχτα είναι. Το αν αξίζει τα (πολλά) έξτρα € εξαρτάται από πολλούς υποκειμενικούς παράγοντες όπως η οικονομική κατάσταση του καθενός, της ίδιας της αγοράς και στην τελική της κ@ύλας που έχει. Η 6500xt τώρα δυστυχώς είναι αναγκαίο κακό, δεν πιστεύω ότι σε νορμάλ συνθήκες θα είχε κυκλοφορήσει έτσι όπως είναι τώρα, αλλά αυτές δυστυχώς δεν είναι νορμαλ συνθήκες. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, φυσικά και έχει θέση στην αγορά και λόγο ύπαρξης, αρκεί ο υποψήφιος αγοραστής να είναι συνειδητοποιημένος τι αγοράζει και γιατί. Προσωπική μου άποψη είναι πάντως να μην την πάρουν όσοι έχουν μητρική με pcie3.0. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε Επειδη εχεις πιο μεγάλο τροφοδοτικό δεν σημαίνει οτι τράβας παραπάνω watts Απο ολα αυτα αυτο σε πειραξε εσενα τωρα.. lmao just don't.. let it be.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Απο ολα αυτα αυτο σε πειραξε εσενα τωρα.. lmao just don't.. let it be.. Να ειναι καλα ο μπαμπας να μας πληρωνει το ρευμα λεω εγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Herald είπε Να ειναι καλα ο μπαμπας να μας πληρωνει το ρευμα λεω εγω. Τρίγκαρες το μισό insomnia τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Tenshi είπε Τρίγκαρες το μισό insomnia τώρα τη μιση ελλαδα μη σου πω😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 η 6500 χτ επεσε στα 270 ευρω επικη αγορα, δεν κανεις αναβαθμιση, δινεις 270 για καρτα, κ με συστημα δεκαετιας ακομη κ ι7 2600 μην πω ι5 3470! τρεχεις τα παντα για 3 χρονια .. κ ακομη κ μετα απο 1 ή 1,5 χρονο λογω εγγυησης την πουλας ανετα πχ 160,200 ευρω κ εχεις κανει το κεφι σου με 100 ευρω αυτες οι καρτες των 250 ευρω παντοτε θα εχουν ζήτηση, πολλοι θα δινουν περιπου 200 ευρω για μεταχειρισμενη τετοια καρτα με εγγυηση, σαφως λιγοτερα απο 500 μιας κονσολας η 800 ακριβοτερης επος ειναι σχεδον 1650 σουπερ πολλοι δινουν 100 ευρω για 1030, δηλαδη βαλε λιγα ακομη για την 6500 κ καθαρισες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Stefanos683 είπε η 6500 χτ επεσε στα 270 ευρω επικη αγορα, δεν κανεις αναβαθμιση, δινεις 270 για καρτα, κ με συστημα δεκαετιας ακομη κ ι7 2600 μην πω ι5 3470! τρεχεις τα παντα για 3 χρονια .. κ ακομη κ μετα απο 1 ή 1,5 χρονο λογω εγγυησης την πουλας ανετα πχ 160,200 ευρω κ εχεις κανει το κεφι σου με 100 ευρω αυτες οι καρτες των 250 ευρω παντοτε θα εχουν ζήτηση, πολλοι θα δινουν περιπου 200 ευρω για μεταχειρισμενη τετοια καρτα με εγγυηση, σαφως λιγοτερα απο 500 μιας κονσολας η 800 ακριβοτερης επος ειναι σχεδον 1650 σουπερ πολλοι δινουν 100 ευρω για 1030, δηλαδη βαλε λιγα ακομη για την 6500 κ καθαρισες Πας στο άλλο άκρο και εσύ σε βαθμό που δεν ξέρω αν τρολλάρεις, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι εδώ που βρίσκονται στο άλλο άκρο. Η κάρτα μπορεί να μην είναι σκουπίδι που λένε κάποιοι, δεν είναι όμως και επική αναβάθμιση. Πόσο μάλλον για παλιά συστήματα που γράφεις όπου έχουν pci-e 3.0 όπου κυριολεκτικά σέρνεται... Καταρχάς σιγά μην τρέχεις τα πάντα για 3 (!!!) χρόνια, εκτός και αν εννοείς να τα τρέχεις sub 30fps... Ύστερα, θέλω να πιστεύω ότι σιγά σιγά θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση, οπότε και η μεταπωλητική της αξία θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος... Υπό (σχετικά) νορμάλ συνθήκες, θα πωλείται κάτω από 100€ μετά από 1-1,5 χρόνο που λες. Θεωρώ προσωπικά ότι είναι μια αξιοσέβαστη (για την ώρα) λύση για όσους έχουν μητρική με pci-e 4.0, ανώτατο budget 300€ και θέλουν άμεσα gpu, ως εκεί όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 55 λεπτά πριν, chrisde είπε Πας στο άλλο άκρο και εσύ σε βαθμό που δεν ξέρω αν τρολλάρεις, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι εδώ που βρίσκονται στο άλλο άκρο. Η κάρτα μπορεί να μην είναι σκουπίδι που λένε κάποιοι, δεν είναι όμως και επική αναβάθμιση. Πόσο μάλλον για παλιά συστήματα που γράφεις όπου έχουν pci-e 3.0 όπου κυριολεκτικά σέρνεται... Καταρχάς σιγά μην τρέχεις τα πάντα για 3 (!!!) χρόνια, εκτός και αν εννοείς να τα τρέχεις sub 30fps... Ύστερα, θέλω να πιστεύω ότι σιγά σιγά θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση, οπότε και η μεταπωλητική της αξία θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος... Υπό (σχετικά) νορμάλ συνθήκες, θα πωλείται κάτω από 100€ μετά από 1-1,5 χρόνο που λες. Θεωρώ προσωπικά ότι είναι μια αξιοσέβαστη (για την ώρα) λύση για όσους έχουν μητρική με pci-e 4.0, ανώτατο budget 300€ και θέλουν άμεσα gpu, ως εκεί όμως. με 2,5 κατοσταρικα, 2, 3 ετη εγγυησης, επιδοσεις 1650 σουπερ, ολοκαινουρια, ποσο πιο φτηνα να παει?200 ? 100 ευρω εχουν οι νεες μητρικες ιντελ. παιρνεις μονο μια 6500 , κ περνας 2,3 ετη ανετα. μην ξεχναμε οτι παρα πολλοι τρεχουν με ενσωματωμενα γραφικα,! 760,1050, κ ακομη τους καλυπτουν καρτες των 100,150 ευρω δεκαετιας 800 ευρω για γραφικα συν οθονη δεν συγκρινονται με τα 2,5 κατοσταρικα εδω ρχ 570 μεταχειρισμενη 5ετιας μεχρι χτες δεν εβρισκες κατω απο 130,150? ευρω, ισως οι τιμες δεν πεσουν τοσο γρηγορα οσο νομιζουμε θα δειξει πολλοι αγοραζουν ακομη 1030 με 100 ευρω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε με 2,5 κατοσταρικα, 2, 3 ετη εγγυησης, επιδοσεις 1650 σουπερ, ολοκαινουρια, ποσο πιο φτηνα να παει?200 ? 100 ευρω εχουν οι νεες μητρικες ιντελ. παιρνεις μονο μια 6500 , κ περνας 2,3 ετη ανετα. μην ξεχναμε οτι παρα πολλοι τρεχουν με ενσωματωμενα γραφικα,! 760,1050, κ ακομη τους καλυπτουν καρτες των 100,150 ευρω δεκαετιας 800 ευρω για γραφικα συν οθονη δεν συγκρινονται με τα 2,5 κατοσταρικα εδω ρχ 570 μεταχειρισμενη 5ετιας μεχρι χτες δεν εβρισκες κατω απο 130,150? ευρω, ισως οι τιμες δεν πεσουν τοσο γρηγορα οσο νομιζουμε θα δειξει πολλοι αγοραζουν ακομη 1030 με 100 ευρω .. Ε καλα με τη λογικη σου ομως και η 1030 καρταρα ειναι. Πολλοι παιζουν με intel igpu απο το 2013. Δεν ειναι λογικη αυτη. Οι φτηνές καρτες εχουν νοημα οταν σου δινουν καλύτερο vfm απο τις ακριβοτερες. Ε αυτη εδω σου δίνει χειρότερο. Αν σου κρατησει η 6500xt 3 χρονια που λες τοτε παιρνεις μια 6600xt που θα σου κρατήσει 10. Πιο κερδισμένος θα βγεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα