Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα παιδιά εχω μια 6700χτ reference εγινε διακοπη ρευματος σπιτι και μου εκαψε την καρτα λογικα δεν στελνει σημα στην οθονη την εβαλα σε αλλο pc τα ιδια εβαλα μια παλια καρτα και δουλευη κανονικα το pc τη θα κανατε εσεις τωρα?

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 11/2/2022 στις 11:48 ΜΜ, Coscas είπε

Δεν βλέπω αγαπητέ 4k. Tα 1080, μου είναι αρκετά

Σωστος!!! 1080 και Αγιος ο Θεος , ολα τ'αλλα να'χαμε να διναμε.

4k βλεπω με τον δορυφορικο δεκτη μου και ξεφευγει η κατασταση στο ''ψευτικο'' ποσο στο game.

Ολα θα γινουν στην συνεχεια 8k , δουλεψτε , ιδρωστε για να βαλετε το χερι βαθεια στην τσεπη για να παιζετε παιχνιδια μεχρι να γινετε ρομποτ.

4 λεπτά πριν, Lelosxxx είπε

καλησπέρα παιδιά εχω μια 6700χτ reference εγινε διακοπη ρευματος σπιτι και μου εκαψε την καρτα λογικα δεν στελνει σημα στην οθονη την εβαλα σε αλλο pc τα ιδια εβαλα μια παλια καρτα και δουλευη κανονικα το pc τη θα κανατε εσεις τωρα?

Asus GeForce GT 1030 2GB OC

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lelosxxx είπε

Μήπως έχει πρόβλημα η οθόνη αντί για την κάρτα;

Αν όντως κάηκε, αγορά πολύμπριζου ασφαλείας (η/και UPS) και νέας κάρτας (για RMA  δεν νομίζω να έχει νόημα αλλά μπορείς να δοκιμάσεις..)

Ποιο τροφοδοτικό έχεις;

Επεξ/σία από Επισκέπτης

6 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Μήπως έχει πρόβλημα η οθόνη αντί για την κάρτα;

Αν όντως κάηκε, αγορά πολύμπριζου ασφαλείας (η/και UPS) και νέας κάρτας (για RMA  δεν νομίζω να έχει νόημα αλλά μπορείς να δοκιμάσεις..)

Ποιο τροφοδοτικό έχεις;

εχω ενα Thermaltake Smart RGB 700W εχω δοκιμαση σε αλλο pc και δεν δινει σημα..εστειλα mail στην amd αντικατασταση τωρα περιμενω.

Να γιατι εχει σημασια η αγορα καλου τροφοδοτικου. Με καποιο ποιοτικο psu δεν προκειται να ειχες χασει την gpu . 

Δεν προκειται να σου αντικαταστησει την gpu η amd 

• Like 1

2 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Να γιατι εχει σημασια η αγορα καλου τροφοδοτικου. Με καποιο ποιοτικο psu δεν προκειται να ειχες χασει την gpu . 

αφου εχει εγγυηση γιατι να μην την αντικαταστήσει?

Μόλις τώρα, Lelosxxx είπε

μπορεί να κάηκε κανένα mosfet και να το αλλαξουν

2 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Πόσο ρόλο παίζει το τροφοδοτικό δεν λέγετε. Έχει πάνω από χρόνο με έχει χαλάσει το ups δεν λέω να αλλάξω μπαταρίες και έχει φάει αρκετές διακοπές ρεύματος 30+ χωρίς κανένα πρόβλημα. Corsair rmx σειρά η παλιά καλή έκδοση σε φθινιατζουρες δεν θα πήγαινα εκτός αν μιλάμε για σύστημα max 500 ευρώ. Ας δοκιμάσει rma μπας και εφόσον είναι στην εγγύηση. 

• Like 2

52 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πόσο ρόλο παίζει το τροφοδοτικό δεν λέγετε. Έχει πάνω από χρόνο με έχει χαλάσει το ups δεν λέω να αλλάξω μπαταρίες και έχει φάει αρκετές διακοπές ρεύματος 30+ χωρίς κανένα πρόβλημα. Corsair rmx σειρά η παλιά καλή έκδοση σε φθινιατζουρες δεν θα πήγαινα εκτός αν μιλάμε για σύστημα max 500 ευρώ. Ας δοκιμάσει rma μπας και εφόσον είναι στην εγγύηση. 

Έτσι ακριβός τότε γιατί λένε ότι έχει εγγύηση Σεπτέμβριο έγινε η αγορά μέσα από της amd to site.

21 λεπτά πριν, Lelosxxx είπε

Έτσι ακριβός τότε γιατί λένε ότι έχει εγγύηση Σεπτέμβριο έγινε η αγορά μέσα από της amd to site.

Αν δε πεις οτι ανατιναχτηκε , θα στην αλλαξουν , σ'αυτα τα πραγματα κανεις και λιγο τον κινεζο , δεν εχω εικονα θα πεις και αστους να το βρουνε μονοι τους

• Like 2

3 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Αν δε πεις οτι ανατιναχτηκε , θα στην αλλαξουν , σ'αυτα τα πραγματα κανεις και λιγο τον κινεζο , δεν εχω εικονα θα πεις και αστους να το βρουνε μονοι τους

Ε ναι ρ φίλε δεν έχω εικόνα που ν ξέρω τ έπαθε τα λαμπάκια και τ φανάκια δουλεύουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλα αν θελουν να το ψαξουν μια χαρα βρισκουν τι φταιει . Αν καταλαβουν οτι καηκε λογω τασης δεν καλυπτεται απο την εγγυηση

Επισης αλλαζεις τροφοδοτικο χτες αν δεν το εχεις κανει ηδη. 

2 ώρες πριν, Arkin είπε

Ακριβως 750w RMx , σκυλι τωρα 6 χρονια και ειναι πιο κοντα σε platinum παρα σε gold. Τα 120 ευρω τα αξιζε με το παραπανω. 

Επεξ/σία από noFEARgr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, Lelosxxx είπε

εφόσον έχει εγγύηση θα στην αλλάξουν ...και εννοείται αλλάζεις psu.

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα κέρδη του 2021 της AMD που εκτοξεύτηκαν δικαιλογούνται μονο αν πουλουσε στους ΑΙΒς ακριβοτερα απο επισημο τιμοκατάλογο και οχι απο τον αυξημένο τζίρο που θα ειχε αναλογικότητα στην αυξηση των κερδών. 

Επεξ/σία από jgeorgiou

29 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Τα κέρδη του 2021 της AMD που εκτοξεύτηκαν δικαιλογούνται μονο αν πουλουσε στους ΑΙΒς ακριβοτερα απο επισημο τιμοκατάλογο και οχι απο τον αυξημένο τζίρο που θα ειχε αναλογικότητα στην αυξηση των κερδών. 

λιζα καντα κορνιζα

δε θα δεις φραγκο απο δω και περα

4 ώρες πριν, Lelosxxx είπε

Άσχετο, πως τα κατάφερες να πάρεις κάρτα από το site της AMD; ζεις εξωτερικό;

Υπήρχε τότε queue  ή ηταν όποιος προλάβει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...