Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλάκα πλάκα, η 6500 ΧΤ τελικά, είναι μονόδρομος

Μπορεί να έχει το αρνητικό ότι σε PCI3 έχει σε μερικά games, χαμηλότερες επιδόσεις, αλλά και πάλι είναι προτιμότερη από παλαιότερες μεταχειρισμένες gpu, όπου όλοι μας λένε να μην τις προτιμήσουμε λόγω καταπόνησης και αβεβαιότητας (πεταμένα λεφτά δλδ) 

Εγώ έχω μία 1050 Ti. Αν μου χαλάσει, η 6500 ΧΤ είναι μιά χαρά

Γιά καινούργια 1050 Τi, θα θέλω τα ίδια λεφτά 

Η 3050, έχει ξεφύγει τιμολογιακά και η παράνοια με το mining δεν λέει να περάσει

1660 super κλπ, τα ίδια (ξεφτίλα και κοροϊδία, οι τιμές)

Από την άλλη, την 6500ΧΤ, τα κοράκια οι σκάλπερς και οι miners, δεν θα την προτιμήσουν. Ετσι, η τιμή της όλο και θα πέφτει, ή τουλάχιστον δεν θα έχει την παράνοια των άλλων καρτών στην τιμή

Μπορεί να είναι πολύ άσχημο να θες πανάκριβη μητρική με PCI4 , αλλά από την άλλη, θα την είχαν κάνει σαν τα μούτρα τους οι σκάλπερς και οι miners

Πρίν λίγο, την είδα στα 250e στην Ελλάδα

Αν αύριο μου χάλαγε η 1050 ti, αυτήν θα έπαιρνα

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα και η τρέλλα με τις τιμές, πάει να μας σπάσει τα νεύρα και την λογική

Θα έλεγα στους haters διεθνώς, να την "θάβουν" κι' άλλο κι' έτσι να πέσει και άλλο η τιμή της

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Coscas είπε

Πλάκα πλάκα, η 6500 ΧΤ τελικά, είναι μονόδρομος

Μπορεί να έχει το αρνητικό ότι σε PCI3 έχει σε μερικά games, χαμηλότερες επιδόσεις, αλλά και πάλι είναι προτιμότερη από παλαιότερες μεταχειρισμένες gpu, όπου όλοι μας λένε να μην τις προτιμήσουμε λόγω καταπόνησης και αβεβαιότητας (πεταμένα λεφτά δλδ) 

Εγώ έχω μία 1050 Ti. Αν μου χαλάσει, η 6500 ΧΤ είναι μιά χαρά

Γιά καινούργια 1050 Τi, θα θέλω τα ίδια λεφτά 

Η 3050, έχει ξεφύγει τιμολογιακά και η παράνοια με το mining δεν λέει να περάσει

1660 super κλπ, τα ίδια (ξεφτίλα και κοροϊδία, οι τιμές)

Από την άλλη, την 6500ΧΤ, τα κοράκια οι σκάλπερς και οι miners, δεν θα την προτιμήσουν. Ετσι, η τιμή της όλο και θα πέφτει, ή τουλάχιστον δεν θα έχει την παράνοια των άλλων καρτών στην τιμή

Μπορεί να είναι πολύ άσχημο να θες πανάκριβη μητρική με PCI4 , αλλά από την άλλη, θα την είχαν κάνει σαν τα μούτρα τους οι σκάλπερς και οι miners

Πρίν λίγο, την είδα στα 250e στην Ελλάδα

Αν αύριο μου χάλαγε η 1050 ti, αυτήν θα έπαιρνα

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα και η τρέλλα με τις τιμές, πάει να μας σπάσει τα νεύρα και την λογική

Θα έλεγα στους haters διεθνώς, να την "θάβουν" κι' άλλο κι' έτσι να πέσει και άλλο η τιμή της

κοίτα πολλές φορες το φθηνό στο τέλος καταλήγεις να το πληρώνεις ακριβότερα... χωρίς να ξέρω την οικονομική δυνατότητα του καθενός καλύτερα να κανεις το σκατό σου παξιμάδι που λέμε να βάλεις κάτι παραπάνω και να πας σε μια λύση τύπου 6600-3060 παρα σε αυτό το χρεπι που θα μετανιώσεις τα λεφτά που έδωσες και στο τέλος θα έχει και 0 μεταπολιτική αξια...φαντάσου gtx 980 έχω που είναι  λίγο καλύτερη από τη δίκια σου και αυτό το πράγμα δε θα το αγόραζα ακόμα και αν χρειαζόταν να μείνω χωρίς κάρτα μέχρι καλοκαίρι...

Δημοσ.
1 minute ago, Tambas91 said:

κοίτα πολλές φορες το φθηνό στο τέλος καταλήγεις να το πληρώνεις ακριβότερα... χωρίς να ξέρω την οικονομική δυνατότητα του καθενός καλύτερα να κανεις το σκατό σου παξιμάδι που λέμε να βάλεις κάτι παραπάνω και να πας σε μια λύση τύπου 6600-3060 παρα σε αυτό το χρεπι που θα μετανιώσεις τα λεφτά που έδωσες και στο τέλος θα έχει και 0 μεταπολιτική αξια...φαντάσου gtx 980 έχω που είναι  λίγο καλύτερη από τη δίκια σου και αυτό το πράγμα δε θα το αγόραζα ακόμα και αν χρειαζόταν να μείνω χωρίς κάρτα μέχρι καλοκαίρι...

Φίλε μου, αρνούμαι να πληρώνω κερατιάτικα

Δεν έδινα πάνω από 140-180e γιά κάρτα. Αντε να τους κάνω τη χάρη να δώσω 200. Μετά, καταντάει κοροϊδία

Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από gpu

Να σκεφτείς, την 1050 Ti, την λάτρεψα. Σε medium και high στα 1080, είναι μιά χαρά. Αν τώρα στο μέλλον βγούν αξιόλογα games που θα θέλουν γερή κάρτα, θα θέλουν και αλλαγή pc. Οπότε, τότε βλέπουμε 

Η 6500ΧΤ, είναι ανώτερη απο την 1050 Ti ακόμα και σε pci3. Ετσι δεν είναι;

Μεταπώληση, δεν θα κάνω, ούτε με ενδιαφέρει. Τις κρατάω τις κάρτες

Μπορούσα να έχω την 1660 super τότε που ήταν φτηνή. Δεν πρόκαμα και με δουλεύουν με τις τιμές

Θα βολευόμουν με μιά καινούργια 6500ΧΤ

P.S. E όχι και λίγο καλύτερη η 980 από την 1050 Ti...Τουλάχιστον 50% πιο γρήγορη είναι η 980. Εσύ δικαιολογείσαι να μην την προτιμάς την 6500ΧΤ 

• Like 2
Δημοσ.
Δημοσ.

ειναι της ιδιας εταιρειας και υποτιθεται οτι αποσκοπει στο να δειξει τη βελτιωση επιδοσεων απο ενα προιον μεσαιας κατηγοριας που κυκλοφορει 3 χρονια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Coscas είπε

Φίλε μου, αρνούμαι να πληρώνω κερατιάτικα

Δεν έδινα πάνω από 140-180e γιά κάρτα. Αντε να τους κάνω τη χάρη να δώσω 200. Μετά, καταντάει κοροϊδία

Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από gpu

Να σκεφτείς, την 1050 Ti, την λάτρεψα. Σε medium και high στα 1080, είναι μιά χαρά. Αν τώρα στο μέλλον βγούν αξιόλογα games που θα θέλουν γερή κάρτα, θα θέλουν και αλλαγή pc. Οπότε, τότε βλέπουμε 

Η 6500ΧΤ, είναι ανώτερη απο την 1050 Ti ακόμα και σε pci3. Ετσι δεν είναι;

Μεταπώληση, δεν θα κάνω, ούτε με ενδιαφέρει. Τις κρατάω τις κάρτες

Μπορούσα να έχω την 1660 super τότε που ήταν φτηνή. Δεν πρόκαμα και με δουλεύουν με τις τιμές

Θα βολευόμουν με μιά καινούργια 6500ΧΤ

P.S. E όχι και λίγο καλύτερη η 980 από την 1050 Ti...Τουλάχιστον 50% πιο γρήγορη είναι η 980. Εσύ δικαιολογείσαι να μην την προτιμάς την 6500ΧΤ 

Δεν αξίζει να πας από 1050 ti σε 6500 ΧΤ, ειδικά σε pci 3.0 σύστημα. Τουλάχιστον 6600 για να δεις ουσιαστική διαφορά, αν δεν εχεις bottleneck απο το υπόλοιπο σύστημα.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

ειναι της ιδιας εταιρειας και υποτιθεται οτι αποσκοπει στο να δειξει τη βελτιωση επιδοσεων απο ενα προιον μεσαιας κατηγοριας που κυκλοφορει 3 χρονια.

H 6500XT είναι Entry level δεν έχει σχέση με την 5600ΧΤ αλλά με την RX550 και RX560 και την GTX1650/Ultra από NVIDIA

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, hln3 said:

Δεν αξίζει να πας από 1050 ti σε 6500 ΧΤ, ειδικά σε pci 3.0 σύστημα. Τουλάχιστον 6600 για να δεις ουσιαστική διαφορά, αν δεν εχεις bottleneck απο το υπόλοιπο σύστημα.

Και να σκάσω 600+ευρώ;

Γιά κορόϊδα ψάχνουν;

Είπα, αν χαλάσει η 1050 Ti μου θα πάρω κάρτα

Και 5% πιό γρήγορη να είναι η 6500ΧΤ, με συμφέρει (όπως και πολλούς άλλους)

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, hln3 είπε

Θα συμφωνούσα αν βρίσκαμε 6600 στο MSRP δηλαδή κοντά στα 350 ευρώ.

Δεν υπονοώ βέβαια ότι και η 6500ΧΤ είναι καλη περίπτωση για upgrade στην 1050Ti παρότι είναι 50% πάνω.

Επεξ/σία από Aten-Ra
  • Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Aten-Ra said:

Θα συμφωνούσα αν βρίσκαμε 6600 στο MSRP δηλαδή κοντά στα 350 ευρώ.

Δεν υπονοώ βέβαια ότι και η 6500ΧΤ είναι καλη περίπτωση για upgrade στην 1050Ti παρότι είναι 50% πάνω.

Γιατί; Υπάρχει άλλη με 50%+ στα 200-250 ευρώ καινούργια;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Coscas είπε

Γιατί; Υπάρχει άλλη με 50%+ στα 200-250 ευρώ καινούργια;

Όχι για +50% δεν υπάρχει, απλά αν κάποιος έχει ήδη την 1050Ti προσωπικά θα την κράταγα μέχρι να ομαλοποιηθούν οι τιμές. Έκτος αν κάτσει στραβή και πρέπει αναγκαστικά να πάρεις καινούργια κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.

ναι αλλα με την 6600 μπορεις να παιξεις ενα παιχνιδι ανθρωπινα,οποτε τη σκας την 500αρα,το ιδιο και με την 3050.

με την 6500χΤ ουτε να παιξεις μπορεις,ουτε σωστο διαυλο εχει,ουτε καν hevc 4k και συμπραγκαλα.

Δημοσ.

Αν αναλογιστεί κανείς το ρεύμα που ξοδεύεται για την συζήτηση αν ένα σκουπίδι αξίζει ή όχι σε σχέση με άλλα σκουπίδια θα κάνει χαρακίρι με πτερύγιο από 200mm ανεμιστήρα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

ναι αλλα με την 6600 μπορεις να παιξεις ενα παιχνιδι ανθρωπινα,οποτε τη σκας την 500αρα,το ιδιο και με την 3050.

με την 6500χΤ ουτε να παιξεις μπορεις,ουτε σωστο διαυλο εχει,ουτε καν hevc 4k και συμπραγκαλα.

Δυο ποστ παραπάνω ο Coscas έχει την 1050Τι και παίζει σε 1080p med/high και δεν μπορείς να παίξεις με την 6500ΧΤ που είναι 60-70% ταχύτερη ???

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...