Herald Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, pcmasterrace123 είπε Παράδειγμα έδωσα ,ο σκοπός είναι να γλυτώσεις χρήματα που δεν χρειάζεται να ξοδέψεις και να πάρεις το καλύτερο για τα χρηματά σου ,μιλάμε για budget builds. Μα αφού σου λέει οι κάρτςε κοστίζουν το ίδιο πως γλυτώνεις λεφτά με το να αγοράσεις αυτην που έχει χειρότερες επιδόσεις?
pcmasterrace123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Herald είπε Μα αφού σου λέει οι κάρτςε κοστίζουν το ίδιο πως γλυτώνεις λεφτά με το να αγοράσεις αυτην που έχει χειρότερες επιδόσεις? Γράφω ξεκάθαρα στο μήνυμα να περιμένει να πέσει η τιμή της 1650.
Herald Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, pcmasterrace123 είπε Γιατί δεν πρόκειται να έχεις 75 fps solid σε όλα τα esports παιχνίδια και δεν είναι και τόσο future proof. Ε νομίζω απάντησες μόνος σου στο γιατί σε ενδιαφέρουν οι παραπάνω επιδόσεις. Αυτό ήταν το point μου εξαρχής. Σε ενδιαφέρει το +30% γιατί δεν θα βγάζεις σε όλα τα παιχνίδια 75 fps. Και ακόμα και αν σήμερα βγάζεις σε όλα, future proofness, αυτή που βγάζει 150 σήμερα θα βγάζει 75 στα παιχνίδια 3 χρόνια από τώρα. Αυτή που βγάζει 110 σήμερα θα βγάζει 60 στα παιχνίδια 3 χρόνια από σημέρα. Οπότε αφού κοστίζουν το ίδιο....ποια θα προτιμήσεις? οεο Μόλις τώρα, pcmasterrace123 είπε Γράφω ξεκάθαρα στο μήνυμα να περιμένει να πέσει η τιμή της 1650. Αμα πέσει η τιμή της 1650 φαντάζομαι θα πέσει και της 6500xt. Δεν έχει νόημα να μιλάμε για υποθετικά μελλοντικά σενάρια 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Herald είπε Αν θέλεις σόνι και ντέ pc αγοράζεις είτε την 3050 είτε την 6600. Τα φτηνά έχουν νόημα όταν είναι value for money, το να πάρεις κάτι φτηνό που ταυτόχρονα έχει και χειρότερο value είναι λαλακία. Θα χρειαστεί σύντομα αλλαγή και θα την πουλήσεις για ένα πιάτο φακές γιατί θα πιάνει μονοψήφιο σε όλα τα παιχνίδια ξερώ γώ 2 χρόνια από τώρα. Ε ναι αλλά αν κάποιος έχει χαμηλό budget και δεν θέλει κονσόλα πάει στην 6500ΧΤ. Αυτά τα "περίμενε και μάζεψε λίγα ακόμα" δεν εφαρμόζονται. Ίσα ίσα αν περιμένει παίζει να φάει και αυτά που έχει μαζέψει. Still εμένα όποιος με ρωτάει για gaming μόνο κονσόλα τους λέω και κάποιοι πήραν και τους καλαρεσε κιόλας. Αν δεν χρειάζεσαι το pc για κάτι άλλο ουσιαστικό και όχι μόνο YT δεν υπάρχει λόγος να πάρεις.
pcmasterrace123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Herald είπε Ε νομίζω απάντησες μόνος σου στο γιατί σε ενδιαφέρουν οι παραπάνω επιδόσεις. Αυτό ήταν το point μου εξαρχής. Σε ενδιαφέρει το +30% γιατί δεν θα βγάζεις σε όλα τα παιχνίδια 75 fps. Και ακόμα και αν σήμερα βγάζεις σε όλα, future proofness, αυτή που βγάζει 150 σήμερα θα βγάζει 75 στα παιχνίδια 3 χρόνια από τώρα. Αυτή που βγάζει 110 σήμερα θα βγάζει 60 στα παιχνίδια 3 χρόνια από σημέρα. Οπότε αφού κοστίζουν το ίδιο....ποια θα προτιμήσεις? οεο Αμα πέσει η τιμή της 1650 φαντάζομαι θα πέσει και της 6500xt. Δεν έχει νόημα να μιλάμε για υποθετικά μελλοντικά σενάρια Δεν είναι υποθετικό μελλοντικό σενάριο ,δεν γίνετε η 6500 xt να κάνει 300 ευρώ και η 1650 να κάνει 300 ευρώ η 1650 θα πρέπει να πάει στα 200 ευρώ ή όπου είναι η τιμή ισορροπίας της ,λόγο της προσφοράς και της ζήτησης. Άμα πάει η rx 6500 xt στα 200 ευρώ η 1650 θα πέσει και άλλο. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από pcmasterrace123
hln3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Ε ναι αλλά αν κάποιος έχει χαμηλό budget και δεν θέλει κονσόλα πάει στην 6500ΧΤ. Αυτά τα "περίμενε και μάζεψε λίγα ακόμα" δεν εφαρμόζονται. Ίσα ίσα αν περιμένει παίζει να φάει και αυτά που έχει μαζέψει. Still εμένα όποιος με ρωτάει για gaming μόνο κονσόλα τους λέω και κάποιοι πήραν και τους καλαρεσε κιόλας. Αν δεν χρειάζεσαι το pc για κάτι άλλο ουσιαστικό και όχι μόνο YT δεν υπάρχει λόγος να πάρεις. Υπάρχει πολύς κόσμος που παίζει παιχνίδια χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις στα γραφικά, π.χ cs go ή παιχνίδια στρατηγικής Για όλους αυτούς μια χαρά κάρτα είναι, δεν έχουν όρεξη όλοι να παίξουν cyberpunk και metro exodus με RT. Εγώ πήγα από gtx 260 σε gtx 760 επειδή από ένα σημείο και μετά μόνο strategy έπαιζα, ούτε καν που σκέφτηκα να αναβαθμίσω κάρτα... Και την 760 την πήρα για θέματα directX που δεν κάνανε launch μερικά games με την 260 αλλιώς παίζει να περίμενα και την 8η γενιά... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει μόνο το cs go και το cp77, υπάρχουν και άπειρα games στο ενδιάμεσο. Αλλιώς θα είχαμε είτε την 1050 είτε την 3090 :P, δεν είναι επιχείρημα αυτό, να μιλάμε για τα δύο άκρα δηλαδή. Αλλωστε για cs gο παίρνεις μια ότι να ναι, μια 960 ξέρω γω. Η 6500ΧΤ είναι η μόνη επιλογή στο ας το πούμε χαμηλό budget. Γιατί συνολικά θες κάνα 700-750αρι για pc με 6500ΧΤ σήμερα, πιο ακριβό από series x. Μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος πας σε pc σήμερα σε αυτά τα χρήματα και επιδόσεις. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από ioannis__
enable_your_mind Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Το εχετε γ....ησει και ψωφησε..Αντε παμε παρακατω ... 3
hln3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Δεν υπάρχει μόνο το cs go και το cp77, υπάρχουν και άπειρα games στο ενδιάμεσο. Αλλιώς θα είχαμε είτε την 1050 είτε την 3090 :P, δεν είναι επιχείρημα αυτό, να μιλάμε για τα δύο άκρα δηλαδή. Αλλωστε για cs gο παίρνεις μια ότι να ναι, μια 960 ξέρω γω. Η 6500ΧΤ είναι η μόνη επιλογή στο ας το πούμε χαμηλό budget. Γιατί συνολικά θες κάνα 700-750αρι για pc με 6500ΧΤ σήμερα, πιο ακριβό από series x. Μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος πας σε pc σήμερα σε αυτά τα χρήματα και επιδόσεις. Γνώμες είναι αυτές. Προσωπικά μετά από 24 χρόνια με pc, το να αγοράσω κονσόλα μου ακούγεται χειρότερο από το να παίξω με τα ενσωματωμένα του i3-10100. Το PC έχει το μειονέκτημα οτι δεν έχει πρόσβαση στα exclusives αλλά έχει μεγαλύτερη γκάμα και συνήθως πολύ καλύτερες προσφορές σε τίτλους. Μόνο και μόνο από τα free games χτιζεις τρελή βιβλιοθήκη... 1
Aristomaxos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Απ' τις κριτικές που έχω διαβάσει - ακούσει στο net για τη κάρτα έχω καταλάβει ότι 6500xt παίρνεις ΑΝ συντρέχουν οι εξής προϋποθέσεις : 1) Φτιάχνεις νέα σύνθεση PC με PCIe Gen 4 2) Τη βρεις κάτω από 220€ καθώς θα έχει πολύ χαμηλή μεταπωλητική αξία και σ' ενα χρόνο από τώρα θ' αξίζει κάτω από 100€. 3) ΔΕΝ βρίσκεις μεταχειρισμένη κάρτα RX 570, 580 μέχρι τα 200 - 250€ ή κάτι άλλο ανώτερο στα 300 - 350€ (1070, 1660 super η ti) Αν ισχύουν όλα αυτά με βαριά καρδιά την αγοράζεις. Καλό όμως είναι να έχεις κάνει πρώτα την έρευνα σου. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από Aristomaxos 2
leros2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Το cyberbug γιατί ακριβώς αναφέρετε στη συζήτηση ? 74ό και συνεχίζει τον κατήφορο https://steamdb.info/graph/ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, hln3 είπε Γνώμες είναι αυτές. Προσωπικά μετά από 24 χρόνια με pc, το να αγοράσω κονσόλα μου ακούγεται χειρότερο από το να παίξω με τα ενσωματωμένα του i3-10100. Το οποίο δεν ισχύει φυσικά όμως. Η κονσόλα, ακόμη και το series s δίνει πολύ καλύτερη εμπειρία από τον i3.
itanium Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, hln3 είπε Προσωπικά μετά από 24 χρόνια με pc, το να αγοράσω κονσόλα μου ακούγεται χειρότερο από το να παίξω με τα ενσωματωμένα του i3-10100. Εγώ πάλι θα έκοβα το gaming, αλλά για κάποιο αδιόρατο λόγο όλοι σχεδόν στα σχόλια έχουν ως δεδομένο ότι όλοι μπορούν ή ανέχονται το παιχνίδι σε κονσόλα, αν προτιμούσε κάποιος την κονσόλα, ποιος ο λόγος να μην είχε ήδη μια? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μην κρίνετε με εμάς εδώ μέσα που ασχολούμαστε και ξέρουμε από pc και χρησιμοποιούμε τα features του pc στο gaming (reshade, g-sync, high refresh monitors, RT για όσους έχουν κατάλληλη gpu). Ρωτήσε κόσμο έξω και δεν έχουν ιδέα από αυτά. Πολλοί δεν ξέρουν καν να ανοίξουν το XMP ή να φτιάξουν ένα fan curve στο afterburner, άσε που έχουν και αρχαία pc. Για όλους αυτούς η κονσόλα είναι καλύτερη εμπειρία και από θέμα γραφικών και είναι και idiot-proof. Το μόνο που αλλάζει σε σχέση με το pc είναι το controller το οποίο συνηθίζεται (M/K έχουν κάποια games και στις κονσόλες). Από φίλους και γνωστούς μου μόνο εγώ ξέρω αρκετά από pc και ένας φίλος ακόμη, όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν ιδέα και δεν θέλουν να παίξουν σε pc γιατί "είναι πολύ ψάξιμο" και λιώνουν στην κονσόλα.. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από ioannis__
3DJIN Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 δεν το πιστευω οτι συζητατε ακομη για την χειροτερη καρτα ολων των εποχων. και δεν ειναι θεμα μπατζετ,ειναι απλο..θες να παιζεις παιχνιδια με αξιοπρεπεια εεε...ΠΟΤΕ δεν πας στην 6500χτ τι ψαχνουμε τωρα τι μπατζετ και οικονομιες διαβασα,αν εινξαι δυνατον ,θελει ο αλλος να παιξει και θα δωσει 100ε (6500χτ) για να εχει medium-low επιδοσεις 2016? ελα ρε 2022 εδω 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα