pcmasterrace123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Εδώ στο Insomnia βλέπω να πουλάνε GTX1060 και RX 580 στα 300/350 ευρώ και δεν σου κανει η 6500ΧΤ με 3 χρόνια εγγύηση + χαμηλότερη κατανάλωση + χαμηλότερη τιμή με ίδιες επιδόσεις ?? 🙄 Είναι απλό αν δεν βρίσκεις κάρτα στο insomnia ή σε άλλο Ελληνικό site σε καλή τιμή δεν θα αγοράσεις από αυτά ,θα αγοράσεις από σελίδες όπως το ebay που μπορείς να κάνεις εύκολα chargeback αν δεν δουλεύει και που έχει sellers με πολλές κριτικές. Απλός παραδέξου ότι είσαι fanboy και την rx 550 στα 300 ευρώ θα πρότεινες. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από pcmasterrace123
Aten-Ra Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Herald είπε Πουλάνε και 1070 στα ίδια χρήματα. Στην 1η σελίδα είναι, δεν το πρόσεξες? Είναι μεταχειρισμένη χωρίς εγγύηση στα 360 ευρώ. Οκ είναι λίγο ποιο γρήγορη αλλά 60 ευρώ ακριβότερη και χωρίς εγγύηση μετά από 1.5 χρόνο με Crypto frenzy. No thx
pcmasterrace123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο μόνος λόγος που η rx 6500 xt είναι καλή για τους gamers είναι γιατί θα είναι σε stock και θα ρίξεις τις τιμές των καρτών που αξίζουν ,δεν γίνετε η 6500 xt να έχει 300 ευρώ και η 1650 το ίδιο. Σιγά ,σιγά θα ρίξει έτσι τις τιμές στα άλλα. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από pcmasterrace123
Aten-Ra Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, pcmasterrace123 είπε Είναι απλό αν δεν βρίσκεις κάρτα στο insomnia ή σε άλλο Ελληνικό site σε καλή τιμή δεν θα αγοράσεις από αυτά ,θα αγοράσεις από σελίδες όπως το ebay που μπορείς να κάνεις εύκολα chargeback αν δεν δουλεύει και που έχει sellers με πολλές κριτικές. Απλός παραδέξου ότι είσαι fanboy και την rx 550 στα 300 ευρώ θα πρότεινες. Εγώ είμαι το fanboy που προτείνω καινούργια κάρτα με εγγύηση και ίδιες επιδόσεις ενώ εσείς μου το πάτε στο used και όχι από Ελλάδα αλλά πιάσαμε και το ebay τώρα για να μας βγει το επιχείρημα . Μετά από 1.5 χρόνο με Crypto Frenzy και προτείνεται μεταχειρισμένη αντί καινούργια με ίδιες επιδόσεις αλλά είμαι εγώ το fanboy. 🤪 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από Aten-Ra
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Προφανώς και σε αυτά τα λεφτά αγοράζεις καινούργια 6500ΧΤ αν θέλεις σόνι και ντε pc τώρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι καλή κάρτα. Δεν καταλαβαίνω τη συζήτηση τόση ώρα.
pcmasterrace123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Εγώ είμαι το fanboy που προτείνω καινούργια κάρτα με εγγύηση και ίδιες επιδόσεις ενώ εσείς μου το πάτε στο used και όχι από Ελλάδα αλλά πιάσαμε και το ebay τώρα για να μας βγει το επιχείρημα . Μετά από 1.5 χρόνο με Crypto Frenzy και προτείνεται μεταχειρισμένη αντί καινούργια με ίδιες επιδόσεις αλλά είμαι εγώ το fanboy. 🤪 Ναι γιατί ανοιχτές αγορές έχουμε ,πρέπει ντε και καλά να αγοράσεις από Ελλάδα? Πρέπει να καταλάβεις ότι όσοι θέλουν κάρτα σαν την rx 6500 xt δεν παίζει να έχουν με τίποτα pci gen 4. Εσύ συγκρίνεις τόση ώρα charts που την έχουν σε gen 4 μητρική. Αν φτιάχνεις τώρα pc με gen 4 και πάλι δεν αξίζει ,γιατί φέτος βγαίνουν οι rtx 4000 και οι νέες κάρτες τις AMD που θα ρίξουν τις τιμές των άλλων καρτών. Οπότε σαν έξυπνος καταναλωτής αν χρειαζόσουν σήμερα υπολογιστή θα αγόραζες cpu με γραφικά και θα περίμενες ,γιατί η κάρτα έχει μόνο 4GB ram και δεν κάνει για τίποτα άλλο εκτός από esports . Ακόμη όμως και να ήθελες να παίζεις μόνο esports παιχνίδια ,θα αγόραζες την 1650 μόλις πέσει η τιμή της ,γιατί δεν χρειάζεσαι τα 30% περισσότερα fps αν η οθόνη σου maxάρει. Πίστεψε με τα 30% περισσότερα fps δεν παίζει να τα προσέξεις και δεν θα έχεις πιο γρήγορα shots ή ότι άλλο ,διότι θα αντιδράς αργά λόγο της οθόνης σου. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από pcmasterrace123
Herald Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Προφανώς και σε αυτά τα λεφτά αγοράζεις καινούργια 6500ΧΤ αν θέλεις σόνι και ντε pc τώρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι καλή κάρτα. Δεν καταλαβαίνω τη συζήτηση τόση ώρα. Βασικά σε αυτά τα λεφτά δεν αγοράζεις κάρτα. Το παίρνεις απόφαση και μαζεύεις λίγο παραπάνω να πάρεις κανονική κάρτα που δεν παίζει σε μονοψήφια με τα settings ψηλά. Άμα είναι να προτείνουμε και την 1030 τότε... 2 λεπτά πριν, pcmasterrace123 είπε Ακόμη όμως και να ήθελες να παίζεις μόνο esports παιχνίδια ,θα αγόραζες την 1650 μόλις πέσει η τιμή της ,γιατί δεν χρειάζεσαι τα 30% περισσότερα fps αν η οθόνη σου maxάρει. Καλά αυτό που λες δεν στέκει. Τι σημαίνει δεν χρειάζεσαι τα 30% περισσότερα fps, lol 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Στα online παίζεις με vsync off και ας έχει tearing. Αν είναι πολλά τα fps άλλωστε δεν το προσέχεις μέσα στο χαμό. Ναι εννοείται δεν αγοράζεις κάρτα και πας σε κονσόλα, αλλά αν κάποιος θέλει σόνι και ντε pc την 6500ΧΤ παίρνεις σήμερα σε αυτά τα λεφτά αναγκαστικά όμως όχι επειδή είναι καλή.
pcmasterrace123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Herald είπε Βασικά σε αυτά τα λεφτά δεν αγοράζεις κάρτα. Το παίρνεις απόφαση και μαζεύεις λίγο παραπάνω να πάρεις κανονική κάρτα που δεν παίζει σε μονοψήφια με τα settings ψηλά. Άμα είναι να προτείνουμε και την 1030 τότε... Καλά αυτό που λες δεν στέκει. Τι σημαίνει δεν χρειάζεσαι τα 30% περισσότερα fps, lol Γιατί δεν στέκει? Έχεις οθόνη 75hz ,στο csgo έχεις 150 fps με την 1650 στα (200 ευρώ όταν πέσει η τιμή) και 250 με την rx 6500 xt (300 ευρώ) xt ας πούμε. Δεν βλέπεις τα επιπλέον fps γιατί η οθόνη σου έχει 75 hz ,ο μόνος λόγος που θα ήθελες την 6500 ,θα ήταν για να έχεις ποιο γρήγορα shots και peaks γιατί η κάρτα παράγει περισσότερα καρέ άσχετα που δεν τα δίχνει. Έρχομαι εγώ και σου λέω ότι δεν χρειάζεσαι τα επιπλέον fps διότι ακόμη και να έχεις πιο γρήγορα shots και peaks θεωρητικά ,δεν θα το προσέξεις όταν παίζεις το game γιατί θα πρέπει να περιμένεις από την οθόνη σου να σου δείξει τον αντίπαλο για να τον φας ,που θέλει τον ίδιο χρόνο. Οι μόνοι esports gamers για τους οποίους θα ήταν χρήσιμα τα επιπλέον fps θα ήταν αυτοί που παίζουν δίχως να βλέπουν την οθόνη . Αυτοί που έχουν μάθει το map απέξω και παίζουν μηχανικά (πολύ niche κοινό).
Aten-Ra Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, pcmasterrace123 είπε Ναι γιατί ανοιχτές αγορές έχουμε ,πρέπει ντε και καλά να αγοράσεις από Ελλάδα? Πρέπει να καταλάβεις ότι όσοι θέλουν κάρτα σαν την rx 6500 xt δεν παίζει να έχουν με τίποτα pci gen 4. Εσύ συγκρίνεις τόση ώρα charts που την έχουν σε gen 4 μητρική. Αν φτιάχνεις τώρα pc με gen 4 και πάλι δεν αξίζει ,γιατί φέτος βγαίνουν οι rtx 4000 και οι νέες κάρτες τις AMD που θα ρίξουν τις τιμές των άλλων καρτών. Οπότε σαν έξυπνος καταναλωτής αν χρειαζόσουν σήμερα υπολογιστή θα αγόραζες cpu με γραφικά και θα περίμενες ,γιατί η κάρτα έχει μόνο 4GB ram και δεν κάνει για τίποτα άλλο εκτός από esports . Ακόμη όμως και να ήθελες να παίζεις μόνο esports παιχνίδια ,θα αγόραζες την 1650 μόλις πέσει η τιμή της ,γιατί δεν χρειάζεσαι τα 30% περισσότερα fps αν η οθόνη σου maxάρει. Πίστεψε με τα 30% περισσότερα fps δεν παίζει να τα προσέξεις και δεν θα έχεις πιο γρήγορα shots ή ότι άλλο ,διότι θα αντιδράς αργά λόγο της οθόνης σου. Λοιπόν εγώ είμαι fanboy αλλά εσύ τώρα μας λες να διαλέξουμε την 1650 που είναι χειρότερη κάρτα γιατί το +30% παραπάνω επιδόσεις δεν θα μας χρειαστούν σε e-sport. 🤣 3 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Στα online παίζεις με vsync off και ας έχει tearing. Αν είναι πολλά τα fps άλλωστε δεν το προσέχεις μέσα στο χαμό. Ναι εννοείται δεν αγοράζεις κάρτα και πας σε κονσόλα, αλλά αν κάποιος θέλει σόνι και ντε pc την 6500ΧΤ παίρνεις σήμερα σε αυτά τα λεφτά αναγκαστικά όμως όχι επειδή είναι καλή. 👍
Herald Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, pcmasterrace123 είπε Γιατί δεν στέκει? Έχεις οθόνη 75hz ,στο csgo έχεις 150 fps με την 1650 στα (200 ευρώ όταν πέσει η τιμή) και 250 με την rx 6500 xt (300 ευρώ) xt ας πούμε. Δεν βλέπεις τα επιπλέον fps γιατί η οθόνη σου έχει 75 hz ,ο μόνος λόγος που θα ήθελες την 6500 ,θα ήταν για να έχεις ποιο γρήγορα shots και peaks γιατί η κάρτα παράγει περισσότερα καρέ άσχετα που δεν τα δίχνει. Έρχομαι εγώ και σου λέω ότι δεν χρειάζεσαι τα επιπλέον fps διότι ακόμη και να έχεις πιο γρήγορα shots και peaks θεωρητικά ,δεν θα το προσέξεις όταν παίζεις το game γιατί θα πρέπει να περιμένεις από την οθόνη σου να σου δείξει τον αντίπαλο για να τον φας ,που θέλει τον ίδιο χρόνο. Οι μόνοι esports gamers για τους οποίους θα ήταν χρήσιμα τα επιπλέον fps θα ήταν αυτοί που παίζουν δίχως να βλέπουν την οθόνη . Αυτοί που έχουν μάθει το map απέξω και παίζουν μηχανικά (πολύ niche κοινό). Tώρα σοβαρά να σου απαντήσω σε αυτό? Δεν μπορεί να τα εννοείς αυτά που γράφεις. Αφού δεν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω fps γιατί να πάρεις την 1650 που βγάζει 150 όπως λές και όχι την 1050 ας πούμε που βγάζει 75?
pcmasterrace123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Λοιπόν εγώ είμαι fanboy αλλά εσύ τώρα μας λες να διαλέξουμε την 1650 που είναι χειρότερη κάρτα γιατί το +30% παραπάνω επιδόσεις δεν θα μας χρειαστούν σε e-sport. 🤣 👍 Παράδειγμα έδωσα ,ο σκοπός είναι να γλυτώσεις χρήματα που δεν χρειάζεται να ξοδέψεις και να πάρεις το καλύτερο για τα χρηματά σου ,μιλάμε για budget builds.
Armoral Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Herald είπε Tώρα σοβαρά να σου απαντήσω σε αυτό? Δεν μπορεί να τα εννοείς αυτά που γράφεις. Αφού δεν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω fps γιατί να πάρεις την 1650 που βγάζει 150 όπως λές και όχι την 1050 ας πούμε που βγάζει 75? Όπως το είπες. Κόβεις από καρέκλες, κουτιά, rgb, μαζεύεις λίγα παραπάνω και παίρνεις κανονική κάρτα, έστω και μεταχειρισμένη.
Herald Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Στα online παίζεις με vsync off και ας έχει tearing. Αν είναι πολλά τα fps άλλωστε δεν το προσέχεις μέσα στο χαμό. Ναι εννοείται δεν αγοράζεις κάρτα και πας σε κονσόλα, αλλά αν κάποιος θέλει σόνι και ντε pc την 6500ΧΤ παίρνεις σήμερα σε αυτά τα λεφτά αναγκαστικά όμως όχι επειδή είναι καλή. Αν θέλεις σόνι και ντέ pc αγοράζεις είτε την 3050 είτε την 6600. Τα φτηνά έχουν νόημα όταν είναι value for money, το να πάρεις κάτι φτηνό που ταυτόχρονα έχει και χειρότερο value είναι λαλακία. Θα χρειαστεί σύντομα αλλαγή και θα την πουλήσεις για ένα πιάτο φακές γιατί θα πιάνει μονοψήφιο σε όλα τα παιχνίδια ξερώ γώ 2 χρόνια από τώρα.
pcmasterrace123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Herald είπε Tώρα σοβαρά να σου απαντήσω σε αυτό? Δεν μπορεί να τα εννοείς αυτά που γράφεις. Αφού δεν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω fps γιατί να πάρεις την 1650 που βγάζει 150 όπως λές και όχι την 1050 ας πούμε που βγάζει 75? Γιατί δεν πρόκειται να έχεις 75 fps solid σε όλα τα esports παιχνίδια και δεν είναι future proof για τα esports παιχνίδια. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από pcmasterrace123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα