Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

From 185%, GeForce RTX 30 cards are now ‘only’ 172% more expensive than they should be. Meanwhile, AMD cards observe a reduction from 178% to 167%

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, morehp είπε

Λιγο ακομη και ισως πεσουν σε 140% λιγο πριν βγει η νεα γενια!! How lucky are we?

Oh My God Reaction GIF by 9Now

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Δημοσ.

Από Σεπτέμβρη τα ξαναλέμε, ότι και να γίνεται τώρα ούτε κρύο ούτε ζέστη

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Όπως πάει θα βγει η νέα γενιά και οι τωρινές θα είναι ακόμα άφαντες.

damn γελαμε αλλα θελω να κανω μια gpu δωρο για το pc στον αδελφο μου για τον γαμο του και ηθελα και 3080.. Επρεπε να κρατησω την δικια μου.. 

Will Ferrell Reaction GIF

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχει και νόημα πλέον αν έχεις κάρτα για να την παλέψεις μέχρι το Φθινόπωρο. Διότι αν είναι πχ να δώσεις 700-800 ευρώ για 3060, καλύτερα να περιμένεις για να τα δώσεις για την φτηνότερη RTX4000/RX7000, που θα είναι σίγουρα καλύτερη από τις τωρινές στις αντίστοιχες τιμές.

Αυτοί που δεν έχουν καθόλου κάρτα έχουν θέμα βέβαια. :(

• Like 2
Δημοσ.

Όσοι δεν έχουν κάρτα θα πληρώσουν αδρά ή θα πάνε για Series S + Gamepass που για μένα αξίζει πολύ περισσότερο απ' το να δώσεις τα ίδια λεφτά για σκουπίδια τύπου 6500XT/3050 κλπ.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ ελπίζω να μπορούμε να βρούμε μεταχειρισμένες 3070 ti σε "καλές" τιμές (700-750 EUR) εάν αποφασίσουν οι περισσότεροι miners να πουλήσουν.

15 λεπτά πριν, Thresh είπε

Δεν έχει και νόημα πλέον αν έχεις κάρτα για να την παλέψεις μέχρι το Φθινόπωρο. Διότι αν είναι πχ να δώσεις 700-800 ευρώ για 3060, καλύτερα να περιμένεις για να τα δώσεις για την φτηνότερη RTX4000/RX7000, που θα είναι σίγουρα καλύτερη από τις τωρινές στις αντίστοιχες τιμές.

Αυτοί που δεν έχουν καθόλου κάρτα έχουν θέμα βέβαια. :(

Λογικά αυτές θα ανακοινωθούν πάλι Σεπτέμβριο, και θα τεθούν προς πώληση τέλη του ίδιου μήνα. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι στην αρχή θα είναι out of stock. Άρα κάποιος πρέπει να περιμένει 8-10 μήνες από τώρα για να πάρει next gen..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Εγώ ελπίζω να μπορούμε να βρούμε μεταχειρισμένες 3070 ti σε "καλές" τιμές (700-750 EUR) εάν αποφασίσουν οι περισσότεροι miners να πουλήσουν.

Λογικά αυτές θα ανακοινωθούν πάλι Σεπτέμβριο, και θα τεθούν προς πώληση τέλη του ίδιου μήνα. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι στην αρχή θα είναι out of stock. Άρα κάποιος πρέπει να περιμένει 8-10 μήνες από τώρα για να πάρει next gen..

Αυτο.. Αν βρει καποιος σε λογικη τιμη περνει και τωρα.. Δεν ειναι οτι ειναι δυο τρεις μηνες μακρια ή ανακοινωνονται απο μερα σε μερα.. 8-10 μηνες ειναι σημαντικο διαστημα,  1/3 του lifecycle

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DiAvOl είπε

Στο παραδειγμα των 3070 ti μαλλον επεσες εξω μιας κ απο οτι εχω καταλαβει οι καρτες αυτες ειναι lhr εξορισμου κ δεν συμφερουν για mining οποτε οσοι πηραν τις πουλανε κλειστες κ ακριβα . Καταλαβαινω ομως την ουσια κ συμφωνω

Τωρα καθεσαι με οτι εχεις κ περιμενεις εκτος αν μπορεσεις να πουλησεις ακριβα τη δικη σου κ αγορασεις ακριβα μια καλυτερη οπου θα δωσεις 200 - 300 επιπλεον οπου ουσιαστικα θα κανεις αναβαθμιση ΣΧΕΔΟΝ οπως θα εκανες κ σε εποχες χωρις mining χανοντας λιγα σχετικα λεφτα .

Γενικα αν εχεις ηδη καλη gpu παλευεται το θεμα . 

‐---------------------

Επισης το θεμα μεταχειρισμενη gpu απο mining ειναι ενα θεμα . Οι youtubers λενε ολοι οτι δεν εχουν προβλημα αλλα τελικα παμε παλι στα γνωστα αναλογα το χρηστη που τις πουλαει τη χρηση κανει και ειδικοτερα τι θερμοκρασια πιανουν οι μνημες

(Με ενα γρηγορο ψαξιμο ειδα οτι για καλυτερη αποδοση γινεται underclock στο πυρηνα κ overclοck στη μνημη )

Δημοσ.
Στις 24/1/2022 στις 11:45 ΠΜ, DiAvOl είπε

Boyz βλέπω πολλοί miners έχουν αρχίσει να ξεπουλάνε. Επίσης περιμένουμε τις κάρτες της Intel τον Μάρτιο, το ETH2 τον Ιούνιο και στοκ απ'οτι φαίνεται υπάρχει, απλά είναι ακόμα σε εξωφρενικές τιμές. Νομίζω αν παραμείνει η κατάσταση αυτή στα κρύπτο, σε κανα δίμηνο ίσως αρχίσουν να πέφτουν αισθητά οι τιμές στις GPU!

To έχω δει τώρα τελευταία αυτό, ακόμα και σε γκρουπ με αγγελίες στο fb πουλάνε οι miners. Όμως όλοι πουλάνε ολόκληρο το rig και όχι ξεχωριστά τα components και ακόμα σε φουσκωμένες τιμές. Ο άλλος που πέτυχα το Σάββατο έδινε rig με 8 κάρτες, cpu, mobo, psu, fans και τον μεταλλικό σκελετό που είχε στήσει το σύστημα και το κοστολογούσε 15000.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Speculoos είπε

To έχω δει τώρα τελευταία αυτό, ακόμα και σε γκρουπ με αγγελίες στο fb πουλάνε οι miners. Όμως όλοι πουλάνε ολόκληρο το rig και όχι ξεχωριστά τα components και ακόμα σε φουσκωμένες τιμές. Ο άλλος που πέτυχα το Σάββατο έδινε rig με 8 κάρτες, cpu, mobo, psu, fans και τον μεταλλικό σκελετό που είχε στήσει το σύστημα και το κοστολογούσε 15000.

Έχεις δίκιο, επίσης βλέπω ανακάμπτει λίγο πάλι το crypto

Δημοσ.

Καλησπέρα μπορεί να μου πει κάποιος γιατί ενώ παίζω κανονικά ένα παιχνίδι στο μενού της amd δείχνει πως ο επεξεργαστής δεν δεν έχει τις ελάχιστες απαιτήσεις? Είναι κάποιο bug της εφαρμογής? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...