Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Πάντως είχα καιρό να hypeαριστο για κάρτα γραφικών της amd!! ;) Όπως φαίνεται θα κάνει δυναμική επιστροφή !

δεν ξέρω, in a perfect world ίσως. Με τα μπουρδέλα που έχουν για μηχανές γραφικών τα games ίσως έχουμε προβλήματα με frametime/stutter

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν έχει κάτι καλό να χτυπήσει την 3080 δεν θα άφηνε κάποια leaks ώστε να ανακόψει τις πωλήσεις της nvidia (όχι ότι υπάρχουν stock κάρτες αλλά λέμε τώρα...); 

4 ώρες πριν, Arkin είπε

Μόνο reference σε 5700xt. Το γέλιο που ρίχνω όταν έρχονται φίλοι και τους λέω ότι έχωσα μπουκέτο στην κάρτα και στράβωσε δεν περιγράφετε. Κατά τα άλλα το blower είναι καλό για τα υπόλοιπα υποσυστήματα γιατί διώχνει τον ζεστό αέρα προς τα έξω δεν τον στέλνει στην cpu η σε κάποιον nvme που μπορεί να βρίσκεται από πάνω. Λιγότερο ζόρι η cpu και οι ανεμιστήρες κουτιού αλλά μεγαλύτερες θερμοκρασίες η κάρτα γιατί με χαμηλό το fan στο 40% δύσκολα θα πέσει κάτω από 75 με 99% load μόνιμα. Δύσκολα πάντως θα πάθει κάτι μια gpu εφόσον δουλεύει σε χαμηλά volt και μεγάλες θερμοκρασίες. Με 1.20 voltage μόνιμα ακόμα και 75 βαθμούς να έχει θεωρώ ότι πιο σύντομα θα χαιρετήσει από το να είναι στο 1volt και να δουλεύει στους 85.

αν σε αρεσει να ακους να τουρμπιζει τοτε μονο reference blower αν βαλεις και μια σκαστρα θα εισε super (χαβαλε κανω ειχα και γω τις blower τις vega  πολυ turbo :))

• Like 1

4 λεπτά πριν, hondakkias31 είπε

αν σε αρεσει να ακους να τουρμπιζει τοτε μονο reference blower αν βαλεις και μια σκαστρα θα εισε super (χαβαλε κανω ειχα και γω τις blower τις vega  πολυ turbo :))

Χοντακιας όνομα και πράγμα 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις AMD όμως οι RT πυρήνες αν δεν κάνω λάθος δεν είναι dedicated, ε; Δηλαδή σε games χωρίς RT θα χρησιμοποιεί και τα 80 για raster ή έχω καταλάβει κάτι λάθος; 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

8 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Στις AMD όμως οι RT πυρήνες αν δεν κάνω λάθος δεν είναι dedicated, ε; Δηλαδή σε games χωρίς RT θα χρησιμοποιεί και τα 80 για raster ή έχω καταλάβει κάτι λάθος; 

Αυτό υποτίθεται πως γράφει το screen από πάνω, ότι θα χρησιοποιεί 20 από τα 80 cu για αυτό το σκοπό.

Είναι κι αυτή μια κάποια ιδέα.

• Like 1

3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Dedicated είναι, απλά είναι στο ίδιο domain με τα TMU.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα RT και τα TMU στον ίδιο κύκλο. Αλλά αυτό δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα γιατί πολύ σπάνια θα τρέξεις RT και TMU μαζί.

• Like 1

Εγώ πιστεύω οτι θα βγει κάτι που θα είναι σε 3090 domain,όχι απλά 3080.Γι αυτό βγάζουν πρώτα τα ρύζια.Για αυτό η μυστικοπάθεια,γιαυτό και οι aib partners δεν έχουν ιδέα τι θα βγει,για να μη ξέρει και η nvidia τι θα βγει.Κ με τη διαθεσιμότητα των 3000 να μη προβλέπεται να στρώσει άμεσα,το εύχομαι.Προσωπικά αφού φτάσαμε ως εδώ θα περιμένω

• Like 2

19 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Εγώ πιστεύω οτι θα βγει κάτι που θα είναι σε 3090 domain,όχι απλά 3080.Γι αυτό βγάζουν πρώτα τα ρύζια.Για αυτό η μυστικοπάθεια,γιαυτό και οι aib partners δεν έχουν ιδέα τι θα βγει,για να μη ξέρει και η nvidia τι θα βγει.Κ με τη διαθεσιμότητα των 3000 να μη προβλέπεται να στρώσει άμεσα,το εύχομαι.Προσωπικά αφού φτάσαμε ως εδώ θα περιμένω

η απλά δεν είναι ακόμα έτοιμες :P

• Like 1

2 ώρες πριν, Matrix7 είπε

Θεωρώ πως και οι 2 εταιρίες έχουν ρουφιάνους στο απέναντι στρατόπεδο 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...