Aten-Ra Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αναγκαστικά για να φέρουν μεγάλο performance boost. Οι φήμες μιλάνε για MCM design σε RDNA 3(Gaming) και η NVIDIA θα παραμείνει σε μονολιθικό Ada Lovelace(AD102) μόνο εάν έχει αρκετή δύναμη να κοντράρει το RDNA 3, διαφορετικά θα βγει Hopper σε gaming έκδοση με MCM design(GH202). Κατανάλωση γι' αυτές τις κάρτες 420-500W λένε. Ο λόγος που κατάργησαν τα Xfire/SLI δεν ήταν για να βγάλουν μεγάλο performance boost , άλλωστε και παλιότερα έβγαζαν μεγάλο performance boost αλλά είχαν και Xfire/SLI, για τεχνικούς και οικονομικούς λόγους το σταμάτησαν. Στις professional κάρτες δεν έχουν τα ίδια προβλήματα που έχουν στις Gaming κάρτες , οπότε συνεχίζουν και βγάζουν τέτοιες κάρτες και θα μεταβούν σε MCM στο προσεχές μέλλον. Για Gaming όμως δεν περιμένω MCM στην επομένη γενιά ούτε από τον έναν ούτε από τον άλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Το ότι έπρεπε οι devs να κάνουν έξτρα δουλειά που δεν ήθελαν να κάνουν οι περισσότεροι ήταν ο λόγος που σταμάτησαν τα mGPU/SLI/CF. Αλλά γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι με το +30-40% performance boost ανά δύο χρόνια δεν γίνεται δουλειά, οπότε η επιστροφή σε MCM θα γίνει πιστεύω αρκεί να βρεθεί λύση για το latency και πως θα κάνουν εύκολο στους devs να τις max-άρουν. AMD Navi 31, Navi 32 and Navi 33 GPU block diagrams by Olrak visualize RDNA3 rumors 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Armoral είπε Ωραία να μας πεις τι λέει το κατάστημα, γιατί βγάζει κάποιες προσφορές, αλλά δεν το εμπιστευόμουν. Ναι, θα ενημερώσω. 9-13 Αυγούστου λέει εκτιμώμενη παράδοση. Βασικά το θέμα είναι να έρθει όντως τότε, από εγγύηση θα γίνει καταχώριση και στην xfx, οπότε δεν με απασχολεί το θέμα αυτό ιδιαίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Ναι, θα ενημερώσω. 9-13 Αυγούστου λέει εκτιμώμενη παράδοση. Βασικά το θέμα είναι να έρθει όντως τότε, από εγγύηση θα γίνει καταχώριση και στην xfx, οπότε δεν με απασχολεί το θέμα αυτό ιδιαίτερα. Πάντως εχει διαθέσιμη red devil στο amazon στα 757 συν μεταφορικά. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από Armoral Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, BabisTs είπε Με γεια Μπαμπη! Απλα ερωτας η καρτα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 https://www.amazon.es/dp/B08YKCC8XD?tag=partalertes-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&smid=A1AT7YVPFBWXBL 700 ευρώπουλα στο Ισπανικό amazon η 6700ΧΤ. Βλέπω η τιμή της πέφτει σχετικά γρήγορα. Άντε να πάει κοντά στα 550 και την χτυπάω. Εκτός αν βρω πιο γρήγορα 3060Ti που δεν παίζει λογικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, BabisTs είπε καλοριζικη Μπαμπη! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε https://www.amazon.es/dp/B08YKCC8XD?tag=partalertes-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&smid=A1AT7YVPFBWXBL 700 ευρώπουλα στο Ισπανικό amazon η 6700ΧΤ. Βλέπω η τιμή της πέφτει σχετικά γρήγορα. Άντε να πάει κοντά στα 550 και την χτυπάω. Εκτός αν βρω πιο γρήγορα 3060Ti που δεν παίζει λογικά.. Καλα εσυ τωρα δεν ελεγες οτι δε μπορεις χωρις rt και dlss? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, BabisTs είπε Μετά λες εμένα για 9 καρτούλες που πέρασαν απ τα χέρια μου.🤪Άντε,καλοδούλευτη,περιμένω εντυπώσεις! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Καλα εσυ τωρα δεν ελεγες οτι δε μπορεις χωρις rt και dlss? Ε είπα εκτός αν βρω 3060Ti σε λογική τιμή που δεν το βλέπω, άφαντες είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Matrix7 είπε Είχα κάνει κ εγώ ένα πείραμα με μία 6900.Μια π τη κούμπωμα πάνω στην oled κ μια που τη πούλησα... Δυστυχώς δε δούλευε 120 hz κ hdr μαζί Αν και σου απαντήσανε ήδη, να επιβεβαιώσω και εγώ ότι με 6900xt και oled έχω κανονικά 120hz + hdr και μάλιστα με 5μετρο καλώδιο. @BabisTs Καλορίζικη και καλά νούμερα!😜 Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από chrisde 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, chrisde είπε Αν και σου απαντήσανε ήδη, να επιβεβαιώσω και εγώ ότι με 6900xt και oled έχω κανονικά 120hz + hdr και μάλιστα με 5μετρο καλώδιο. Ϊσως το φτιάξανε με drivers ή το έφτιαξε η LG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Σε κάτι reviews που είδα η 3090 είναι λίγο πάνω και σε 1440p. Βέβαια ήταν στο launch της 6900ΧΤ, ίσως έχει βελτιωθεί από τότε. https://www.guru3d.com/articles_pages/f1_2021_pc_graphics_performance_benchmark_review,5.html https://www.guru3d.com/articles_pages/f1_2021_pc_graphics_performance_benchmark_review,5.html https://www.guru3d.com/articles_pages/ms_flight_simulator_(2020)_the_2021_pc_graphics_performance_benchmark_review,7.html https://www.guru3d.com/articles_pages/hitman_3_pc_graphics_perf_benchmark_review,6.html https://www.guru3d.com/articles_pages/cyberpunk_2077_pc_graphics_perf_benchmark_review,6.html Ετσι οπως τα εχει latest κιολας σχετικα γιατι με νεους drivers υπαρχει uplift κ αλλο. Και φυσικα οτι θες απο bench εχω και αρκετα δικα μου σε 1440 στο νημα benchmarks οπου στα περισσοτερα η 6900 σε 1440 ειναι ξεκαθαρα μπροστα . Ειχα 3090 και εγω οπως εχω αναφερει οποτε το εχω δει ο ιδιος. Σε 4κ αλλαζουν τα πραγματα .Οι 30xx ειναι στα περισσοτερα μπροστα . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Nitro+ Radeon RX 6900 XT SE Gaming OC 16GB GDDR6 HDMI 3XDP 1569 euro MSI RX6900 XT Gaming X Trio 16G 1677 euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 @BabisTs Με γεια, τούμπανη! Ότι χρειαστείς από settings, mpt κτλ, μέχρι να εξοικειωθείς με τα καινούργια κόκκινα δεδομένα, εδώ είμαστε. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα