nickk0kkav Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Όταν λέμε θα πάρεις κάρτα για το Cyberpunk προφανώς εννοούμε για το RT/DLSS, άρα NVIDIA, εκτός αν βγάλει λαγό η AMD με το RT perf. Προφανέστατα μπορείς να παίζεις και άλλα games, δεν θα την πετάξεις/πουλήσεις μόλις τελειώσεις το Cyberpunk.. Η πραγματική ερώτηση είναι ποσα λεφτα είναι διατεθειμένος κάποιος να πληρωσει καπέλο για να προλαβει να παιξει το cyberpunk release date με rt/dlss μιας κ τιμές / διαθεσιμότητα δεν θα έχουν ομαλοποιηθει Ειδικά τη στιγμή που δεν έχουμε ιδέα για το optimization των rt/dlss στο release date ή αν είναι κάτι που θα στρωσει μετά από μήνες με patch Η ψυχρή λογική λέει ότι αν θες τα παντα όλα αγοράζεις νέα gpu κ ξεκινάς το παιχνίδι μετά από ένα 3 μηνο κ βάλε. Θα το κάνει κανεις??? 😇 Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από nickk0kkav 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 28/8 Είναι η ανακοίνωση των Navi, λογικά μέχρι τις 19 που βγαίνει το game θα υπάρχει διαθεσιμότητα σε ref τουλάχιστον και δεν είναι και blower να πεις να μην θέλει κάποιος. Και άντε να πάει και τέλος Νοεμβρίου, δεν χάλασε ο κόσμος για 10 μέρες. Καλά για την NVIDIA δεν θα υπάρχει δικαιολογία, θα είμαστε 2 μήνες και 2 μέρες μετά το release όταν βγει το Cyberpunk.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, nickk0kkav είπε Η πραγματική ερώτηση είναι ποσα λεφτα είναι διατεθειμένος κάποιος να πληρωσει καπέλο για να προλαβει να παιξει το cyberpunk release date με rt/dlss μιας κ τιμές / διαθεσιμότητα δεν θα έχουν ομαλοποιηθει Ειδικά τη στιγμή που δεν έχουμε ιδέα για το optimization των rt/dlss στο release date ή αν είναι κάτι που θα στρωσει μετά από μήνες με patch Η ψυχρή λογική λέει ότι αν θες τα παντα όλα αγοράζεις νέα gpu κ ξεκινάς το παιχνίδι μετά από ένα 3 μηνο κ βάλε. Θα το κάνει κανεις??? 😇 Θα το κανουν αρκετοι να εισαι σιγουρος. Εγω προσωπικα δεν μπορω και το λεω ευθεως.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 27 νοέμβρη το black friday. κάποιο Bundle θα βγεί με τις nvidia + το παιχνίδι τότε. Εγώ προσωπικά αφού το έφαγα το παστέλι με την 3070 που θα πάει τέλος οκτώβρη-μέσα νοέμβρη, θα περιμένω και 3060ti/AMD να δω τι θα πουν και αυτές. Θα φτιάξει και λιγο η διαθεσιμότητα θεωρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Εγώ προσωπικά αφού το έφαγα το παστέλι με την 3070 που θα πάει τέλος οκτώβρη-μέσα νοέμβρη, θα περιμένω και 3060ti/AMD να δω τι θα πουν και αυτές. Θα φτιάξει και λιγο η διαθεσιμότητα θεωρώ. Εντάξει πιστόλι δεν το λες. 12 μέρες πίσω πήγε το release, όχι 5 μήνες. Αν ήθελες να περιμένεις για AMD το έκανες έτσι και αλλιώς. Που αυτό είναι το σωστό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Εντάξει πιστόλι δεν το λες. 12 μέρες πίσω πήγε το release, όχι 5 μήνες. Αν ήθελες να περιμένεις για AMD το έκανες έτσι και αλλιώς. Που αυτό είναι το σωστό.. παστέλι είναι. Γιατί με έχω φαγούρα να τα πετάξω αλλού τα λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε παστέλι είναι. Γιατί με έχω φαγούρα να τα πετάξω αλλού τα λεφτά xaxaax σιγά βρε. Δηλαδή αν έβγαινε κανονικά στις 17 η 3070 δεν θα περίμενες τις Navi; Μόνο 12 μέρες διαφορά θα ήταν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε xaxaax σιγά βρε. Δηλαδή αν έβγαινε κανονικά στις 17 η 3070 δεν θα περίμενες τις Navi; Μόνο 12 μέρες διαφορά θα ήταν.. Δεν ξέρω τι να σου πω, την τελευταία φορά που πήρα κάρτα στο release, είχαμε 3,5gb vram από τα αναγραφόμενα 4. Να ξέρεται πάντως, όποια επιλέξω, είτε amd είτε nvidia, θα βγουν προβλήματα μετά. Φέτος έριξα νικητές NBA όλες τις ομάδες εκτός των lakers αρχή των playoff. Τραίνο πήγαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Sakiz105 είπε Δεν ξέρω τι να σου πω, την τελευταία φορά που πήρα κάρτα στο release, είχαμε 3,5gb vram από τα αναγραφόμενα 4. Να ξέρεται πάντως, όποια επιλέξω, είτε amd είτε nvidia, θα βγουν προβλήματα μετά. Φέτος έριξα νικητές NBA όλες τις ομάδες εκτός των lakers αρχή των playoff. Τραίνο πήγαν Να μας ενημερώσεις αμεσα για την επιλογή σου ώστε να προλάβουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Sakiz105 είπε Δεν ξέρω τι να σου πω, την τελευταία φορά που πήρα κάρτα στο release, είχαμε 3,5gb vram από τα αναγραφόμενα 4. Να ξέρεται πάντως, όποια επιλέξω, είτε amd είτε nvidia, θα βγουν προβλήματα μετά. Φέτος έριξα νικητές NBA όλες τις ομάδες εκτός των lakers αρχή των playoff. Τραίνο πήγαν Μην αρχίσουμε και εδώ τις δυσηδαιμονίες, έγινε ένας χαμούλης με αυτό το θέμα απέναντι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 14 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Μην αρχίσουμε και εδώ τις δυσηδαιμονίες, έγινε ένας χαμούλης με αυτό το θέμα απέναντι σκέψου, είχα σκεφτεί για 3080 στην αρχή αλλά έβαλα το budget 45-55 για οθόνη που το είχα αρχικά 30-70. Μόλις άλλαξα γνώμη έφτιαξε και η 3080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Αυτή τη περίοδο δίνει Watch Dogs Legion. Οπότε το αμέσως επόμενο παιχνίδι θα είναι ή CoD Black Ops Cold War ή Cyberpunk 2077. 5 ώρες πριν, Sakiz105 είπε Bundle Επίσης παίζει να είμαι ο μόνος που δεν έχω κάψα για το Cyberpunk 2077? Πάντως έχουν πάθει παρακρουση όλοι με το Cyberpunk. Δε ξέρω αλλά δεν μου κάνει τόσο το κλικ. Δηλαδή σε τέτοια παιχνίδια θα έλεγα ότι για τα δικά μου γούστα θα θελα να δω κάτι σε φάση Altered Carbon s01 / Blade Runner. Μου φαίνεται too much το CP. Θα δούμε όταν βγει όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadow Explorer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Όχι δεν είσαι μόνος, πλανήτες μας έχουν γίνει με αυτό το game.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Αυτή τη περίοδο δίνει Watch Dogs Legion. Οπότε το αμέσως επόμενο παιχνίδι θα είναι ή CoD Black Ops Cold War ή Cyberpunk 2077. Επίσης παίζει να είμαι ο μόνος που δεν έχω κάψα για το Cyberpunk 2077? Πάντως έχουν πάθει παρακρουση όλοι με το Cyberpunk. Δε ξέρω αλλά δεν μου κάνει τόσο το κλικ. Δηλαδή σε τέτοια παιχνίδια θα έλεγα ότι για τα δικά μου γούστα θα θελα να δω κάτι σε φάση Altered Carbon s01 / Blade Runner. Μου φαίνεται too much το CP. Θα δούμε όταν βγει όμως. αν γράψω ότι θέλω να παίζω lol και pubg + ότι παιχνίδι έχω παίξει παλιότερα σε 1080p/60hz σε 1440p/160hz θα φάω ban, Οπότε πάω με τα νερά τους Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από Sakiz105 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) δεν ειναι τοσο το παιχνιδι το ιδιο, οσο οτι ξερουμε καλα οτι η εταιρεια αυτη βγαζει παιχνιδαρες και δεν απογοητευει. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από 3DJIN 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα