Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά στο RE8 τα RT Reflections γίνονται render στο 1/4 της native ανάλυσης γι' αυτό φαίνονται θολά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Γνώμη για την Aorus Master 6800XT σε αυτή τη τιμή;

IMG_20210724_203853.jpg

Αξιολογη τιμη και πολυ καλη σαν υλοποιηση. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Γνώμη για την Aorus Master 6800XT σε αυτή τη τιμή;

Εξαρτάται και απο τις υπολοιπες επιλογές που υπάρχουν(6700xt,3080,αλλες υλοποιησεις 6800xt).

Νομιζω οτι στην παρουσα υλοποιηση αυτη την χρονικη στιγμη ταιριαζει το γνωστο''not great,not terrible''.

• Like 1
Δημοσ.

Το σκέφτηκα, μπαίνω να δω ποτέ περίπου θα έρθει και βλέπω 16 Σεπτεμβρίου 👀

Νταξει ακύρωσα. Ελπίζω μην το μετανιώσω. 

Θέλω να πιστεύω ότι τέλη Σεπτεμβρίου αν είναι θα βρίσκονται εκεί γύρω κι άλλες υλοποιήσεις. Κατά προτίμηση Asus TuF ή XFX. Δε ξέρω τι θα κάνω και με μονιτορ οπότε είπα άσε μη σκάσει μέχρι τότε κανα μονιτορακι σε προσφορά και δεν έχω φράγκο περιμένοντας τη κάρτα 2 μήνες μετά.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Το σκέφτηκα, μπαίνω να δω ποτέ περίπου θα έρθει και βλέπω 16 Σεπτεμβρίου 👀

Νταξει ακύρωσα. Ελπίζω μην το μετανιώσω. 

Θέλω να πιστεύω ότι τέλη Σεπτεμβρίου αν είναι θα βρίσκονται εκεί γύρω κι άλλες υλοποιήσεις. Κατά προτίμηση Asus TuF ή XFX. Δε ξέρω τι θα κάνω και με μονιτορ οπότε είπα άσε μη σκάσει μέχρι τότε κανα μονιτορακι σε προσφορά και δεν έχω φράγκο περιμένοντας τη κάρτα 2 μήνες μετά.

εσυ δεν είχες πάρει nvidia ? Την έδωσες πάλι?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, leros2004 είπε

εσυ δεν είχες πάρει nvidia ? Την έδωσες πάλι?

Ναι, 3070 με κουτση 8αρα μνήμη. Σε 6800 απλή ή 6800ΧΤ θα πάω + Dell s2721DGFA ( εκτός και παίξει τρελή προσφορά σε καποιο άλλο μονιτορ μέχρι τον Σεπτέμβριο αλλά προς το παρόν στα χρήματα του είναι η καλύτερη επιλογή ) 

Εξάλλου το χα γράψει, 3070 θα ήταν προσωρινή επειδή δεν έβρισκα τότε τίποτα αλλο.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ναι, 3070 με κουτση 8αρα μνήμη. Σε 6800 απλή ή 6800ΧΤ θα πάω + Dell s2721DGF

Σε 1440p δεν φτάνουν τα 8GB για 2 άντε 3 χρόνια ακόμη ή μπα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Σε 1440p δεν φτάνουν τα 8GB για 2 άντε 3 χρόνια ακόμη ή μπα;

Εδω δεν φτανουν και τωρα σε καποια παιχνιδια οπως doom eternal breakpoint RE8 και σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα. σταματησουν να βγαινουν παιχνιδια για ps4/xbox one και ολα ειναι next gen εκει θα υπαρξει προβλημα και για καρτες με περισσοτερη vram. Οι ανετες ειναι οι 16αρες της amd και η 3090.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Μας έβαλε φωτιές ο @Arkin με τα τεστακια του. Και επειδή δε πρόκειται να αλλάξω αυτή τη φορά κάρτα τόσο συχνά όσο τα τελευταία 2 χρόνια ας πάμε σε κάτι με μπόλικη ραμ μην έχουμε φαινόμενο GTX 770 πάλι με την οριακή μνήμη. 

Δημοσ.

Τα ίδια Παντελάκης μου τα ίδια Παντελή μου για άλλη μια φορά στο forum με την vram. 
Έτσι λέγανε κάποιοι και το 2019 ότι τα 8gb vram θα είναι οριακά λόγω re2 και Radeon 7 και είδαμε στην πράξη ποσό έξω έπεσαν .

• Like 3
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Μας έβαλε φωτιές ο @Arkin με τα τεστακια του. Και επειδή δε πρόκειται να αλλάξω αυτή τη φορά κάρτα τόσο συχνά όσο τα τελευταία 2 χρόνια ας πάμε σε κάτι με μπόλικη ραμ μην έχουμε φαινόμενο GTX 770 πάλι με την οριακή μνήμη. 

Ετσι ακριβως

Horizon Zero Dawn περασε τα 8gb vram usage στο 15λεπτο

https://postimg.cc/QFMBn2nT

Και στο days gone στην ωρα ειχε κοντα 9gb vram real usage. 

• Like 1
Δημοσ.

Αφού η nvidia έχει φοβερό αλγόριθμο συμπίεσης και δεν χρειάζεσαι παραπάνω.
Έτσι δεν λέγαμε εδώ στο φόρουμ? 

• Like 3

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...