Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Dantε είπε

Και εγω παιδια...και εγω...:rolleyes:

Καλά, εσύ συνέχεια κλαίγεσαι.

Και με τη Vega 64 Nitro+ πρέπει να ήσουνα ο μόνος εδώ μέσα (από τους τόσους που την πήραμε από Amazon) που είχε παράπονα...

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Η 3070 έφαγε delay για 29/10 δηλαδή μία μέρα μετά το RDNA 2 announcement.

χαχαχαχχαχαχα, I wonder why!

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Η 3070 έφαγε delay για 29/10 δηλαδή μία μέρα μετά το RDNA 2 announcement.

Και δηλαδή έστω ότι τους νικάει, τι θα προλάβουν να κάνουν; 😛 Να αλλάξουν MSRP? Αφού αυτό το ξέρουμε ήδη...😛 

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Και δηλαδή έστω ότι τους νικάει, τι θα προλάβουν να κάνουν; 😛 Να αλλάξουν MSRP? Αφού αυτό το ξέρουμε ήδη...😛 

θα αρχισουν και αυτοι τα jebaited και θα τις ριξουν κανα 50αρικο 😛

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Δε νομίζω να αλλάξουν κάτι, απλά θέλουν να τραβήξουν το spotlight πάνω τους αμέσως μετά με reviews της 3070.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δε νομίζω να αλλάξουν κάτι, απλά θέλουν να τραβήξουν το spotlight πάνω τους αμέσως μετά με reviews της 3070.

win win ειναι για την nvidia.. Και διαθεσιμοτητα μεγαλυτερη και βλεπουν τι θα γινει τελικα στο αντιπερα στρατοπεδο και αναπροσαρμοζουν την τιμη αν χρειαστει και κλεβουν και λιγη απο την δημοσιοτητα της AMD..

Δημοσ.

Δεν εχει αλλαξει ΠΟΤΕ τιμή λανσαρισματος η nvidia. Τουλάχιστον δε θυμάμαι κάτι τέτοιο στις μεγάλες ( Χ70+)

Δημοσ.

οτι και να κανουν οι δυο εταιρειες στα παπ4ρια μας,εμεις περιμενουμε cyberpunk2077,μετα θα δουμε,19.11 και βλεπουμε

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η nVidia έχει inside info σχετικά με τις καινούργιες AMD 6000 όπως επίσης και ότι η AMD γνώριζε σχετικά με τις RTX 3000 εδώ και καιρό.

Μπορεί όχι στο 100% αλλά κατα ένα μεγάλο ποσοστό ξέρουν τι να περιμένουν απο την αντίπερα όχθη..

Μόλις τώρα, 3DJIN είπε

οτι και να κανουν οι δυο εταιρειες στα παπ4ρια μας,εμεις περιμενουμε cyberpunk2077,μετα θα δουμε,19.11 και βλεπουμε

Μα για το Cyberpunk δεν την θέλουν πολλοί την καινούργια κάρτα?

Δημοσ.

Καλά αν πάρεις κάρτα μόνο για το cyberpunk, πας καρφωτός για 3080 δε χρειάζεται να περιμένεις τόσο καιρό. Από την στιγμή που έχουν ανακοινώσει RTX+DLSS υπάρχει συγκριτικό πλεονέκτημα, ακόμα και αν δε τα χρησιμοποιήσεις ποτέ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν λέμε θα πάρεις κάρτα για το Cyberpunk προφανώς εννοούμε για το RT/DLSS, άρα NVIDIA, εκτός αν βγάλει λαγό η AMD με το RT perf. Προφανέστατα μπορείς να παίζεις και άλλα games, δεν θα την πετάξεις/πουλήσεις μόλις τελειώσεις το Cyberpunk..

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...