sportis23 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, kyr123 είπε Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα απλά πάρε την πιο φθηνή.Μπορεί την ίδια κάρτα να την βρείς σε υλοποιήσεις που να έχουν και 400 ευρώ διαφορά όμως η διαφορά στα fps είναι όλες περίπου το ίδιο.Δηλαδή μιλάμε για διαφορά της τάξης των 5-10 fps στην καλύτερη.Οπότε πάρε όποια βρεις στην καλύτερη τιμή Αυτήν την περίοδο η πιο φθηνές υλοποιήσεις είναι της AsRock,PowerColor και Sapphire Έχει στο Σκρουτζ μια τις Sapphire στα 1699 και στο pccomponentes έχει την καλύτερη υλοποίηση τις Sapphire στα 1499 γμτ αλλά άκυρο από εκεί τώρα. Και από ότι κατάλαβα καλός συνδυασμός είναι με επεξεργαστή 5900 σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyr123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, sportis23 είπε Έχει στο Σκρουτζ μια τις Sapphire στα 1699 και στο pccomponentes έχει την καλύτερη υλοποίηση τις Sapphire στα 1499 γμτ αλλά άκυρο από εκεί τώρα. Και από ότι κατάλαβα καλός συνδυασμός είναι με επεξεργαστή 5900 σωστά? O 5900 είναι overkill για τα games ακόμα και για 4k gaming...Με έναν 5600 είσαι εκεί που πρέπει..Δεν έχουν μεγάλη διαφορά στα fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, kyr123 είπε O 5900 είναι overkill για τα games ακόμα και για 4k gaming...Με έναν 5600 είσαι εκεί που πρέπει..Δεν έχουν μεγάλη διαφορά στα fps. Τι εννοείς "ακόμη και για 4Κ gaming". Ειδικά σε 4Κ δεν χρειάζεται δυνατό cpu γιατί όλη την δουλειά την κάνει η GPU. Είναι πολύ "βαριά" ανάλυση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Bigi444444 είπε Η merc είναι καλύτερη σε θερμοκρασίες δηλαδή από την red devil; Δεν αποκλείεται, έχουν και οι δύο πολύ δυνατά heatsinks αλλά η merc ίσως κάνει λίγο καλύτερη δουλειά. 18 λεπτά πριν, kyr123 είπε Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα απλά πάρε την πιο φθηνή.Μπορεί την ίδια κάρτα να την βρείς σε υλοποιήσεις που να έχουν και 400 ευρώ διαφορά όμως η διαφορά στα fps είναι όλες περίπου το ίδιο.Δηλαδή μιλάμε για διαφορά της τάξης των 5-10 fps στην καλύτερη.Οπότε πάρε όποια βρεις στην καλύτερη τιμή Αυτήν την περίοδο η πιο φθηνές υλοποιήσεις είναι της AsRock,PowerColor και Sapphire PowerColor/XFX Merc θα πρότεινα. Η Sapphire έχω ακούσει ότι δεν έκανε τόσο καλή δουλειά στην 6900 ΧΤ (δεν είναι προσωπική άποψη). Και η Asrock πρέπει να είναι δυνατή. 13 λεπτά πριν, sportis23 είπε Έχει στο Σκρουτζ μια τις Sapphire στα 1699 και στο pccomponentes έχει την καλύτερη υλοποίηση τις Sapphire στα 1499 γμτ αλλά άκυρο από εκεί τώρα. Και από ότι κατάλαβα καλός συνδυασμός είναι με επεξεργαστή 5900 σωστά? https://www.mindfactory.de/search_result.php?search_query=6900+xt και https://www.eshopwedrop.gr/ μια άλλη ιδέα.. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 22 hours ago, Arkin said: 3D mark timespy εχω τρεξει με 1.15 στα 2700 και δεν κρασαρε μετα απο 100 λουπες. Στο days gone στα 1.15 στα 2700 πεταξε μαυρη οθονη μετα απο 1 ωρα. Θα τρεξω και 30-40 λουπες timespy το βραδυ στα 1.10 να δω αλλα παιζω αρκετη ωρα days gone με 99% μονιμα και δεν εχω καποιο θεμα οποτε πιστευω ειναι σταθερο το undervolt θα δειξει ομως για σιγουρα ακομα σημερα το εφτιαξα οποτε εχουμε δρομο για να δω για απολυτη σταθεροτητα. Με αφορμή το μήνυμα σου, γιαυτο σε quoteάρω: το καλύτερο παιχνίδι για testing undervolt ρυθμίσεων (ή και overclock πιθανώς) -> Metro Exodus Enchanced Edition. Με undervolt στην 3080 μου σε οτιδήποτε άλλο έπαιζα κανένα θέμα (είτε ΑΑΑ τίτλοι, είτε ότι πιο σάπιοport υπάρχει). Στο Metro crash to desktop στο 5λεπτο. Έπρεπε να δώσω με ίδια ρολόγια παραπάνω ρεύμα για να νοιώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Parapas είπε Με αφορμή το μήνυμα σου, γιαυτο σε quoteάρω: το καλύτερο παιχνίδι για testing undervolt ρυθμίσεων (ή και overclock πιθανώς) -> Metro Exodus Enchanced Edition. Με undervolt στην 3080 μου σε οτιδήποτε άλλο έπαιζα κανένα θέμα (είτε ΑΑΑ τίτλοι, είτε ότι πιο σάπιοport υπάρχει). Στο Metro crash to desktop στο 5λεπτο. Έπρεπε να δώσω με ίδια ρολόγια παραπάνω ρεύμα για να νοιώσει. Λες για benchmark ετσι? Τρεχεις δηλαδη το benchmark και αν υπαρχει θεμα στο βγαζει? Χθες κανα 5ωρο days gone δεν ειχα θεμα με uncap fps μονιμα 99% φαινεται να ειναι stable. Θα βαλω το metro μονο για benchmark εφοσον γραφεις οτι ειναι αρκετα δυνατο για να βρει αν ειναι stable μαζι με το timespy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 minute ago, Arkin said: Λες για benchmark ετσι? Τρεχεις δηλαδη το benchmark και αν υπαρχει θεμα στο βγαζει? Χθες κανα 5ωρο days gone δεν ειχα θεμα με uncap fps μονιμα 99% φαινεται να ειναι stable. Θα βαλω το metro μονο για benchmark εφοσον γραφεις οτι ειναι αρκετα δυνατο για να βρει αν ειναι stable μαζι με το timespy. Όχι με benchmark δεν ασχολήθηκα. Απλά ξεκινάς και παίζεις και αν δεν είσαι σταθερός πέφτουν τα crash to desktop βροχή. Το «θέλετε να ξεκινήσει σε safe mode» του παιχνιδιού μετά από crash έγινε ο καλύτερος μου φίλος μέχρι να βρω το σωστό ρεύμα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sportis23 είπε Ρε παλικάρια κάθομαι και σας διαβάζω με προσοχή και δεν καταλαβαίνω Χριστό λέμε ρε. Δεν μου λέτε θέλω να πάρω μια 6900xt καθαρά για gaming. Τι καλή υλοποίηση έχετε να μου προτείνετε? Και λογικά από Ελλάδα γιατί απέξω ότι διαβάζω φάγαμε άκυρο. Sapphire VGA Radeon RX 6900 XT Nitro+ OC SE 16 GB Asus Radeon RX 6900 XT 16GB TUF Gaming OC μόνο αυτές αξίζουν τα λεφτά τους , η γνώμη είναι υποκειμενική πάντα , έχω την Sapphire Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2021 από Molpadia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sportis23 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Sapphire VGA Radeon RX 6900 XT Nitro+ OC SE 16 GB αυτή αξίζει μόνο από εξωτερικό να την πάρεις γιατί Ελλάδα είναι κοντά στο 2χιλιαρο την πιο απλή nitro + είναι κοντά στα 1700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delijohn Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, kyr123 είπε Έφτασε και το δικό μου τέρας,αφού ακύρωσα παραγγελία 3080 που περίμενα 8 μήνες, αλλά ακόμα δεν θα το χαρώ αφού περιμένω να δώσω το υπάρχων PC και να μου έρθει το καινούργιο Με το καλό να τη βάλεις στο σύστημα κ να τη χαρείς.. έχω την ίδια και με συντροφεύει το τελευταίο τρίμηνο. Καλή υλοποίηση και καλές θερμοκρασίες. Τώρα είδα έβγαλε και πιο καλή έκδοση η Αsrock, μάλλον έπιασαν καλύτερα τσιπάκια στα χέρια τους. Εγώ θα τη δώσω ως το τέλος της εβδομάδας κ πάω γι'άλλα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, kyr123 είπε Έφτασε και το δικό μου τέρας,αφού ακύρωσα παραγγελία 3080 που περίμενα 8 μήνες, αλλά ακόμα δεν θα το χαρώ αφού περιμένω να δώσω το υπάρχων PC και να μου έρθει το καινούργιο Με γεια! Από που και πόσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Βελτίωσε κάτι η AMD στους τελευταίους drivers (21.6.2) ? Πιάνω τα παρακάτω bench χωρίς καμία αλλαγή με MPT και πλέον το undervolt σε 1100mv δεν crasharei (όσο έχει τεστάρει μέχρι στιγμής). junc temp, μέγιστη 96 C. Red Devil 6900 XT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Molpadia είπε Sapphire VGA Radeon RX 6900 XT Nitro+ OC SE 16 GB Asus Radeon RX 6900 XT 16GB TUF Gaming OC μόνο αυτές αξίζουν τα λεφτά τους , η γνώμη είναι υποκειμενική πάντα , έχω την Sapphire Τι υποκειμενική; Με βάση την εμφάνιση δηλαδή ή το ποια σου έκανε "κλικ" 🤣 Γιατί με αντικειμενικά κριτήρια ... η Sapphire είναι μάλλον η χειρότερη high-end 6800/6900XT Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2021 από kkatzos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyr123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 9 ώρες πριν, Armoral είπε Με γεια! Από που και πόσο; Ευχαριστώ φίλε 1500 από Ελλάδα.Από χονδρέμπορο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 15 λεπτά πριν, kyr123 είπε Ευχαριστώ φίλε 1500 από Ελλάδα.Από χονδρέμπορο Ωραίος. Την είχε 1430 το amazon Γαλλίας την προτελευταία εβδομάδα για αυτό ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα