Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το βίντεο πιο πάνω ειναι στα 1440p χάνει όντως τόσα fps με RT ανοιχτό και σε αυτή την ανάλυση? Σε 4k ξέρω για doom breakpoint που πέφτει αρκετά λόγο vram. 

ειναι το doom με το Insane? δεν θυμαμαι πως λεγεται preset στα textures. ΕΙναι εντελώς pepega το συγκεκριμένο βίντεο για να βγάλει την 6700xt στα ιδια με rt

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

ειναι το doom με το Insane? δεν θυμαμαι πως λεγεται preset στα textures. ΕΙναι εντελώς pepega το συγκεκριμένο βίντεο για να βγάλει την 6700xt στα ιδια με rt

Το μόνο που βρήκα είναι ανέβηκε προχθές είναι στα ultra nightmare με rt στα 1440p. Δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα με vram στο βίντεο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Το μόνο που βρήκα είναι ανέβηκε προχθές είναι στα ultra nightmare με rt στα 1440p. Δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα με vram στο βίντεο. 

κανενα. τα 8063mb vram Που γραφει η 3070 ειναι τυχαίο νούμερο :D 

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Arkin είπε

Κομπλε ειναι και με τα vulkan entries που εβαλαν με εξαλειψαν τελειως τα 20 δευτερολεπτα stuttering που ειχα στο days gone με dxvk οταν ξεκιναγα το παιχνιδι στο πρωτο loading. Βαλτε τους ανετα.

Κανα μισαωρακι δοκιμασα το παρακατω προφιλ με μονιμο 99% load δεν τα πηγε ασχημα απο θερμοκρασιες και efficiency. Δειχνει να ειναι stable στα 1080 που δοκιμασα με ιδια συχνοτητα κρασαρε αμεσα. Πιστευω για τις ζεστες που εχουμε τωρα και σε ενα τοσο βαρυ παιχνιδι οπως το days gone ειναι καλα τα νουμερα. 69 peak πυρηνας 70 οι μνημες 85 το junction και 1600 στροφες οι ανεμιστηρες με 170watt peak μεσω ορο ειχα 155 και 2500 συχνοτητα. 

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Είναι stable σε 1100 mV? Έχεις τρέξει τα Firestrike/Timespy stress?

Γενικά εγώ στην αρχή νόμιζα ότι είμαι stable με 1075 γιατί πχ. Unigen Heaven, και όλα τα games δεν κρασάρανε, αλλά μετά από αρκετά 3D mark tests (μετά από αρκετά runs), crashare.

Θέλει πολύυυ χρόνο stress testing για να να πεις ότι εισαι 100% stable

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Είναι stable σε 1100 mV? Έχεις τρέξει τα Firestrike/Timespy stress?

Γενικά εγώ στην αρχή νόμιζα ότι είμαι stable με 1075 γιατί πχ. Unigen Heaven, και όλα τα games δεν κρασάρανε, αλλά μετά από αρκετά 3D mark tests (μετά από αρκετά runs), crashare.

Θέλει πολύυυ χρόνο stress testing για να να πεις ότι εισαι 100% stable

3D mark timespy εχω τρεξει με 1.15 στα 2700 και δεν κρασαρε μετα απο 100 λουπες. Στο days gone στα 1.15 στα 2700 πεταξε μαυρη οθονη μετα απο 1 ωρα. Θα τρεξω και 30-40 λουπες timespy το βραδυ στα 1.10 να δω αλλα παιζω αρκετη ωρα days gone με 99% μονιμα και δεν εχω καποιο θεμα οποτε πιστευω ειναι σταθερο το undervolt θα δειξει ομως για σιγουρα ακομα σημερα το εφτιαξα οποτε εχουμε δρομο για να δω για απολυτη σταθεροτητα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

3D mark timespy εχω τρεξει με 1.15 στα 2700 και δεν κρασαρε μετα απο 100 λουπες. Στο days gone στα 1.15 στα 2700 πεταξε μαυρη οθονη μετα απο 1 ωρα. Θα τρεξω και 30-40 λουπες timespy το βραδυ στα 1.10 να δω αλλα παιζω αρκετη ωρα days gone με 99% μονιμα και δεν εχω καποιο θεμα οποτε πιστευω ειναι σταθερο το undervolt θα δειξει ομως για σιγουρα ακομα σημερα το εφτιαξα οποτε εχουμε δρομο για να δω για απολυτη σταθεροτητα.

fingers crossed να είναι σταθερό :)

Την merc 6900 xt έχεις;

Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι πως το GPU-z πλέον δεν βγάζει Memory junction temps όπως με τις 5700 XT 😒

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DiAvOl είπε

fingers crossed να είναι σταθερό :)

Την merc 6900 xt έχεις;

Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι πως το GPU-z πλέον δεν βγάζει Memory junction temps όπως με τις 5700 XT 😒

6700xt merc οχι 6900xt μαλλον για αυτο παιζουν διαφορες στα voltage. Βγαζει το HWINFO μονο αυτο χρησιμοποιω για να βλεπω θερμοκρασιες εχει τα παντα.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Έφτασε και το δικό μου τέρας,αφού ακύρωσα παραγγελία 3080 που περίμενα 8 μήνες, αλλά ακόμα δεν θα το χαρώ αφού περιμένω να δώσω το υπάρχων PC και να μου έρθει το καινούργιο

fasdasdasda.png

• Like 8
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kyr123 είπε

Έφτασε και το δικό μου τέρας,αφού ακύρωσα παραγγελία 3080 που περίμενα 8 μήνες, αλλά ακόμα δεν θα το χαρώ αφού περιμένω να δώσω το υπάρχων PC και να μου έρθει το καινούργιο

fasdasdasda.png

Πρέπει να είναι από τις πολύ καλές υλοποιήσεις!

Μεγειές και καλο gaming! Όταν με το καλο την κοτσάρεις πες μας performance

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχω απο τις 25 απλα βρηκα απο speedex και λεω μην ειναι το μωρο μονο του στην αποθηκη και κλαιει....(ελειπα και δε με βρηκαν) αλλα θα ειναι τιποτα αλλο τελικα....

Δημοσ.

Ρε παλικάρια κάθομαι και σας διαβάζω με προσοχή και δεν καταλαβαίνω Χριστό λέμε ρε. Δεν μου λέτε θέλω να πάρω μια 6900xt  καθαρά για gaming. Τι καλή υλοποίηση έχετε να μου προτείνετε? Και λογικά από Ελλάδα γιατί απέξω ότι διαβάζω φάγαμε άκυρο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sportis23 είπε

Ρε παλικάρια κάθομαι και σας διαβάζω με προσοχή και δεν καταλαβαίνω Χριστό λέμε ρε. Δεν μου λέτε θέλω να πάρω μια 6900xt  καθαρά για gaming. Τι καλή υλοποίηση έχετε να μου προτείνετε? Και λογικά από Ελλάδα γιατί απέξω ότι διαβάζω φάγαμε άκυρο.

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα απλά πάρε την πιο φθηνή.Μπορεί την ίδια κάρτα να την βρείς σε υλοποιήσεις που να έχουν και 400 ευρώ διαφορά όμως η διαφορά στα fps είναι όλες περίπου το ίδιο.Δηλαδή μιλάμε για διαφορά της τάξης των 5-10 fps στην καλύτερη.Οπότε πάρε όποια βρεις στην καλύτερη τιμή

Αυτήν την περίοδο η πιο φθηνές υλοποιήσεις είναι της AsRock,PowerColor και Sapphire

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...