STORM1978 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Πως και είσαι με 5500XT εσύ ; Περιμένεις drop σε τιμές ή παράτησες το άθλημα ; Εννοείται πως δεν παράτησα ούτε το gaming ούτε το OC. Απλά μου βγήκε μια ευκαιρία και έδωσα την RX580 Nitro+ 8gb μου στα 430 χωρίς εγγύηση πλέον και πήρα την 5500XT PULSE 8gb που είναι 3 μηνών με σχεδόν 2 χρονια υπόλοιπο εγγύησης στα 370. Μου έμειναν και 60 ευρώ στην τσέπη. Δεν νομίζω να βγήκα ζημιωμένος. Και καλύτερες επιδόσεις έστω και οριακά σε κάποια παιχνίδια και νεότερη κάρτα. Τώρα όταν και εφόσον πέσουν στα λογικά τους οι GPU, θα δώ τότε τί και πως. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από STORM1978 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Asrock 6900xt Phantom D amazon.fr Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από Armoral Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 13 ώρες πριν, STORM1978 είπε Απλά μου βγήκε μια ευκαιρία και έδωσα την RX580 Nitro+ 8gb μου στα 430 χωρίς εγγύηση πλέον και πήρα την 5500XT PULSE 8gb που είναι 3 μηνών με σχεδόν 2 χρονια υπόλοιπο εγγύησης στα 370. Μου έμειναν και 60 ευρώ στην τσέπη. Η απόλυτη στρέβλωση της αγοράς στην παραπάνω πρόταση.😁 Ελπίζω αυτός που έδωσε 430 για την 580 να έχει βγάλει πίσω τουλάχιστον το μισό ROI. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Κάποιος πορταρε το FSR στο GTA 5, λογικά μόλις πάρουν στα χέρια τους τον κώδικα, μέσα Ιουλίου όπως είπε η AMD, θα το πορταρουν και στο reshade. https://videocardz.com/newz/amd-fidelityfx-super-resolution-now-available-in-grand-theft-auto-5-thanks-to-a-fan-mod 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, ilos είπε Η απόλυτη στρέβλωση της αγοράς στην παραπάνω πρόταση.😁 Ελπίζω αυτός που έδωσε 430 για την 580 να έχει βγάλει πίσω τουλάχιστον το μισό ROI. Μα μπήκε ήδη στην δουλεια η συγκεκριμμένη και σκάβει ακατάπαυστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, DiAvOl είπε θα με ενδιέφερε να δω τις ρυθμίσεις αν έχεις χρόνο. Έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλή υλοποίηση η Merc Με Merc και εγώ Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από chrisde 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, chrisde είπε Με Merc και εγώ Εξαιρετικη υλοποιηση η merc για τις 6xxx μην ξεχασεις να κανεις register στο site της xfx εδω για 3 χρονια εγγυηση https://support.xfxforce.com/DefaultN.aspx Οπως και αν βγει καποιο προγραμμα της amd με τα rewards πολυ πιθανον να δικαιουμαστε εχει ενα μοναδικο κωδικο αλλα αυτη τη στιγμη δεν τρεχει καποιο προγραμμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Η Nitro+ που βρίσκεται σε σχέση με την MERC που θεωρείται η top 6900XT ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Η Nitro+ που βρίσκεται σε σχέση με την MERC που θεωρείται η top 6900XT ; Δεν βρηκα για την 6900xt merc αλλα για την 6800xt merc το techpower εχει αναλυτικα θερμοκρασιες/θορυβος για αρκετες υλοποιησεις μεταξυ nitro merc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Πολύ κάτω το hotspot στην MERC.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πολύ κάτω το hotspot στην MERC.. Ειναι δυνατη υλοποιηση εχει γομαρι ψυξη χρειαστηκε να βγαλω το ψυγειο της x62 απο μπροστα γιατι δεν εμπαινε με τιποτα. Εχει 1 εκατοστο clearance οριακα μπηκε. Εκανε καλη δουλεια φετος η xfx περσι ειχε φαει πολυ κραξιμο με τις thicc αν θυμασαι. Κοιτα εδω θορυβο και θερμοκρασιες. 25db ειναι πρακτικα αθορυβη περισσοτερο ακουγονται τα aer fans της x62 εν ωρα gaming. To καλο ειναι οτι εχει pads παντου και να εχεις 66-68 βαθμους μνημες εν ωρα mining ειναι κατι αδιανοητο με 1000 στροφες και καλοκαιρι με 30+ βαθμους ambient. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Ειναι δυνατη υλοποιηση εχει γομαρι ψυξη χρειαστηκε να βγαλω το ψυγειο της x62 απο μπροστα γιατι δεν εμπαινε με τιποτα. Εχει 1 εκατοστο clearance οριακα μπηκε. Εκανε καλη δουλεια φετος η xfx περσι ειχε φαει πολυ κραξιμο με τις thicc αν θυμασαι. Κοιτα εδω θορυβο και θερμοκρασιες. 25db ειναι πρακτικα αθορυβη περισσοτερο ακουγονται τα aer fans της x62 εν ωρα gaming. με γεια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε με γεια! Την εχω 25 μερες βρε να σε καλα εχει ηδη 70 ωρες σε παιχνιδια και εχει βγαλει και ενα 50αρικο σε mining. Με τετοιες θερμοκρασιες δεν νιωθουν. Περιμενουμε και κανα bios mod μπας και μπορεσουμε να πανε οι μνημες πανω απο 2150 γιατι τρωει γερο BN απο εκει ενω παει ανετα πολυ παραπανω. Το ψαχνουν απο οτι λενε τις κλειδωσε γερα η amd εδω. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, chrisde είπε Με Merc και εγώ Super η Merc! Είναι stable με 1.075 mV ? Εγώ μάλλον "έχασα" στο silicon lottery. Με 1125 και πάνω είναι stable. Επίσης μου κάνει εντύπωση που η 6900 ΧΤ Merc έχει δύο 8pin αντί για 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, DiAvOl είπε Super η Merc! Είναι stable με 1.075 mV ? Εγώ μάλλον "έχασα" στο silicon lottery. Με 1125 και πάνω είναι stable. Επίσης μου κάνει εντύπωση που η 6900 ΧΤ Merc έχει δύο 8pin αντί για 3. Ναι εννοείται. Ό,τι περνάει Timespy είναι stable. Μην νομίζεις μέτρια είμαι, not great not terrible από silicon lottery, o @jimpsar έχει καλύτερη. Τι ρολόγια έχεις βάλει, για πόσταρε ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα