Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλα την 3090 την εχει απο κατω και κλοκαρισμενη δινει.. 

Ασχετο.. Πως κλοκαρες τον 5950x για να εχεις τοσο τουμπανο σκορ στο cpu? PBO with curve optimizer/manual/ ή απενεργοποιησες SMT ; Πολυ υψηλα νουμερα και φαντασου οτι εγω τον εχω με dynamic o/c PBO και manual o/c @4.6 και μνημες 3800c16

HZD_1080p.jpg

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

28 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ναι αλλα την 3090 την εχει απο κατω και κλοκαρισμενη δινει.. 

Ασχετο.. Πως κλοκαρες τον 5950x για να εχεις τοσο τουμπανο σκορ στο cpu? PBO with curve optimizer/manual/ ή απενεργοποιησες SMT ; Πολυ υψηλα νουμερα και φαντασου οτι εγω τον εχω με dynamic o/c PBO και manual o/c @4.6 και μνημες 3800c16

HZD_1080p.jpg

Δεν θυμάμαι τι έπαιζα στο συγκεκριμένο benchmark, λογικά pbo curve και 3800c14 μνήμες.

Οι 3090 reference έχουν χαμηλό power limit, υποθέτω έχεις κάποια 3pin που παίζει κοντά στα 500w, από την άλλη η 6800xt reference με τις custom έχουν κάνα 20αρι watt διαφορά και αν, παίζει να δεις reference κομμάτια να είναι και καλύτερα από καλες custom υλοποιήσεις, λόγο καθαρά τύχης στο sample.

Γενικά πάντως τα περισσότερα από αυτά τα reviews είναι worst case scenarios με reference stock κάρτες, xmp μνήμες, stock cpu και απενεργοποιημένο το sam εκτός και αν το αναφέρουν.

• Thanks 1

Ναι για την cpu μιλησα με τις gpu ξερω τι παιζει.. Thanx.. Πρεπει σ/κ να κατσω να ασχοληθω με curve optimizer εχει πολυ ψωμι, να μην πηγαινουν χαραμισμενοι οι καλοι πυρηνες..

• Like 1

3 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ναι για την cpu μιλησα με τις gpu ξερω τι παιζει.. Thanx.. Πρεπει σ/κ να κατσω να ασχοληθω με curve optimizer εχει πολυ ψωμι, να μην πηγαινουν χαραμισμενοι οι καλοι πυρηνες..

Εχει ναι και απο τις μνημες μπορεις να βγαλεις και αλλο, αν πας 3800c14 και πολυ σφικτα subs.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Εχει ναι και απο τις μνημες μπορεις να βγαλεις και αλλο, αν πας 3800c14 και πολυ σφικτα subs.

Ισχυει αν και δεν εχω και τις καλυτερες με 3600c15 gskill ειμαι.. Αλλα σιγουρα σφιξιματακι σηκωνουν χαλαρα σε sub-timings b-die ειναι αλλωστε.. Το curve optimizer ομως πρεπει να κατσω να ασχοληθω να παρω απο τους καλους πυρηνες οτι μπορω.. Thanx dude ;)

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

51 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Nvidia DX12 driver overhead είναι η απάντηση σου.

1 λεπτό πριν, thanosAIAS είπε

Ερώτηση. Ξέρει κανείς αν δουλεύει απροβληματιστα το free sync με lfc στη σειρά 6000?

Σε οθόνη που το υποστηρίζει φυσικά...

Το freesync δουλευει σιγουρα αψογα για το LFC να δοκιμασω να καπαρω τα FPS κατω απο το range του monitor να δω πως παει να σου πω?

48 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το freesync δουλευει σιγουρα αψογα για το LFC να δοκιμασω να καπαρω τα FPS κατω απο το range του monitor να δω πως παει να σου πω?

Θα το εκτιμούσα πολύ ...έχω το Crg90 της samsung και είχα δει σε παλαιότερα Driver notes ότι είχε θέματα. Τωρα δε βλέπω κάτι, αλλα έχω το φόβο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kkatzos είπε

Nvidia DX12 driver overhead είναι η απάντηση σου.

Εξαρταται την περιπτωση φανταζομαι δεν εχω δει στο HZD.. Μπορει να ειναι disabled ενα ccd και να ειναι off το SMT και να κοπαναει ρολογια ψηλα ετσι.. Βοηθανε ολα και σιγουρα βοηθαει και το curve optimizer και σιγουρα και οι καλυτερες μνημες!

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, thanosAIAS είπε

Θα το εκτιμούσα πολύ ...έχω το Crg90 της samsung και είχα δει σε παλαιότερα Driver notes ότι είχε θέματα. Τωρα δε βλέπω κάτι, αλλα έχω το φόβο.

Πρεπει να δουλευει χωρις να παιξω με CRU εχοντας τελειως stock το monitor 48-100hz freesync range κατεβασα τα FPS στα 45 και στα 30-35 και επαιζε αρκετα smooth. Ειδικα στα 35 και πανω παιζεις ανετα. Ανεβαζω και βιντεο αν μπορεις να καταλαβεις κατι εχω και το afterburner ανοιχτο. Καθολου μαυρες οθονες η flickering η tearing κατω απο το freesync range της οθονης. Σε 20 λεπτακια ανεβαινει.

Επεξ/σία από Arkin

177 έχω με την 6800xt ref. Η cpu στήλη ίσως να scalαρει με πυρήνες και threads, γιατί εγώ έχω χειρότερα νούμερα στην στήλη αυτή από 5950X. Κλείνοντας smt, μου έβγαλε χαμηλότερα. Μ ένα ccd δεν δοκίμασα. Μπορεί να παίζει και η έκδοση κάποιο ρόλο.

pbo+curve 3800c15

spacer.png

SMT Off

spacer.png

*Αν έχει κανείς άλλος το παιχνίδι με 5xxx ας βάλει να δούμε τι νούμερα γράφει η cpu και με τι settings είναι.

• Like 1
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, Xoroxronis είπε

177 έχω με την 6800xt ref. Η cpu στήλη ίσως να scalαρει με πυρήνες και threads, γιατί εγώ έχω χειρότερα νούμερα στην στήλη αυτή από 5950X. Κλείνοντας smt, μου έβγαλε χαμηλότερα. Μ ένα ccd δεν δοκίμασα. Μπορεί να παίζει και η έκδοση κάποιο ρόλο.

pbo+curve 3800c15

spacer.png

SMT Off

spacer.png

*Αν έχει κανείς άλλος το παιχνίδι με 5xxx ας βάλει να δούμε τι νούμερα γράφει η cpu και με τι settings είναι.

Πολυ σωστος γιατι καλα τα benchmarks απο τα site αλλα μεταξυ μας βγαζουμε πιο πολυ νοημα,ειδικα αν ξερουμε ανα πασα στιγμη τι συγκρινουμε!

• Like 2

Στις 12/6/2021 στις 1:30 ΜΜ, Xoroxronis είπε

izyCehu.png

smt on και αν το κλείσω, βλέπω λίγο μικρότερο σκορ (163). 
μνήμες 3600c14
Για κάποιο λόγο έχω καλύτερα σκορ με ίδια cpu και χειρότερα με υποτίθεται καλύτερη gpu (μαμά).

• Like 3

8 ώρες πριν, Delijohn είπε

smt on και αν το κλείσω, βλέπω λίγο μικρότερο σκορ (163). 
μνήμες 3600c14
Για κάποιο λόγο έχω καλύτερα σκορ με ίδια cpu και χειρότερα με υποτίθεται καλύτερη gpu (μαμά).

Ναι μου φαίνεται θα δυσκολευτούμε να βγάλουμε άκρη με το συγκεκριμένο bench.

Εσένα είναι λίγο πιο in line με του razor333 τα αποτελέσματα της cpu στήλης. Η δικιά μου cpu στήλη σέρνεται για κάποιο λόγο. Με τι settings είσαι στη cpu? stock, pbo, all core?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...