Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Το λάθος τους ήταν ότι έθεσαν το ερώτημα στο κόσμο. Ε προφανώς και θα ψήφιζαν τον 3950Χ ακόμη και αν δεν έχουν ιδέα από hardware μόνο και μόνο από μίσος για την intel που είναι και της μόδας. Αν είσαι σοβαρό κανάλι ξέρεις τι είδους cpu χρειάζονται τα games. Και αν ήθελαν σόνι και ντε ryzen ας έβαζαν τον 3800ΧΤ, λες και ποια games scalaρουν σε πάνω από 8 πυρήνες. Το σωστό ήταν φυσικά ο 10900Κ ή ο 9900Κ (δεν θυμάμαι ποια περίοδο είχε γίνει το poll)..

Το θυμαμαι το poll ναι σκεψου BN οι μεγαλες καρτες ομως με τον 3950x δεν υπαρχει μισος σε τετοια θεματα οταν μιλαμε για ενα παγκοσμιου φημης καναλι. Θελουμε αντικειμενικοτητα. Εγω μπορει να παιζω συνεχεια horizon. Θα δω του steve το bench βλεπω βγαζει 114fps η 6700xt λεω δεν μου φτανουν αρα παω στην 6800xt που βγαζει παραπανω. Ετσι απλα με εκανε να δωσω αρκετα παραπανω χρηματα με την αναξιοπιστια του review ενα απλο παραδειγμα. Unsubscribe απο εδω και περα μονο benchmarks με cpu που δεν κανουν BN να βλεπουμε τα αληθινα νουμερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

E αν βάζεις τον κόσμο να ψηφίζει αυτό συμβαίνει. Οι περισσότεροι παίζει να έχουν με το ζόρι 1050Ti και να μην έχουν ιδέα πως λειτουργούν οι συνδυασμοί του hardware αλλά yay συλλογική απόφαση..

Εδώ είναι το 12 game average με τον 5950Χ

Average_1080p.png

15 λεπτά πριν, Arkin είπε

Thx, αλλά δεν νομίζω να φταίει ο Ryzen 3950 αφού στο παρακάτω φαίνεται ότι και με τον Ryzen 1800X βγάζει τα ίδια που βγάζει και ο 10900Κ  ακόμα και με την RTX3090.

https://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/horizon-zero-dawn-2020-test-gpu-cpu

Hprizon-Zero-Dawn-CPU.png

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Herald είπε

O 8700k κλοκιασμένος είνια κτήνος ρε. Στα ίδια με 10900k είναι με εξαιρέση τα παιχνίδια που τιγκάρουν πυρήνες. Κάνα cyberpunk, κανά SOTR, AOTS, ε αυτά. 

Γεια σου ρε pirmen.

Καλός ο 8700 αλλά πόσο τέντωμα θέλει για να βγάλει 200 fps στο avg CPU Game του SOTTR;

Γιατί ο τεντωμένος 3950Χ του Razor333 κάπου τόσο έβγαζε ;)

Κάνετε εικασίες πάνω στο HWD ... ένα παιχνίδι που από το ένα update στο επόμενο έπαιρνε 5% fps.

Επεξ/σία από kkatzos

Μόλις τώρα, kkatzos είπε

Γεια σου ρε pirmen.

Καλός ο 8700 αλλά πόσο τέντωμα θέλει για να βγάλει 200 fps στο avg CPU Game του SOTTR;

Γιατί ο τεντωμένος 3950Χ του Razor333 κάπου τόσο έβγαζε ;)

Γράφω αν εξαιρέσουμε τα games που scalaroyn με πυρήνες όπως το SOTR, και μου απαντάς για το SOTR. Στα 4.4ghz πάντως έβγαζε 184 ο Babis

1 λεπτό πριν, Herald είπε

Γράφω αν εξαιρέσουμε τα games που scalaroyn με πυρήνες όπως το SOTR, και μου απαντάς για το SOTR. Στα 4.4ghz πάντως έβγαζε 184 ο Babis

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το HZD δεν κάνει thread scaling?

Κοίτα στο παραπάνω διάγραμμα που ο ταπεινός Ryzen 2600X είναι πάνω από 7700Κ και δίπλα στον 9700Κ?

3 ώρες πριν, Arkin είπε

Το θυμαμαι το poll ναι σκεψου BN οι μεγαλες καρτες ομως με τον 3950x δεν υπαρχει μισος σε τετοια θεματα οταν μιλαμε για ενα παγκοσμιου φημης καναλι. Θελουμε αντικειμενικοτητα. Εγω μπορει να παιζω συνεχεια horizon. Θα δω του steve το bench βλεπω βγαζει 114fps η 6700xt λεω δεν μου φτανουν αρα παω στην 6800xt που βγαζει παραπανω. Ετσι απλα με εκανε να δωσω αρκετα παραπανω χρηματα με την αναξιοπιστια του review ενα απλο παραδειγμα. Unsubscribe απο εδω και περα μονο benchmarks με cpu που δεν κανουν BN να βλεπουμε τα αληθινα νουμερα.

false alarm.

Αν είχες Nvidia με το περίφημο DX12/Vulcan overhead μπορεί είχες σε άλλα παιχνίδια μπουκαλάκια.

Με AMD κάρτα και 8700Κ μόνο στο FS2020 θα έχεις.

8 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Κοίτα στο παραπάνω διάγραμμα που ο ταπεινός Ryzen 2600X είναι πάνω από 7700Κ και δίπλα στον 9700Κ?

false alarm.

Αν είχες Nvidia με το περίφημο DX12/Vulcan overhead μπορεί είχες σε άλλα παιχνίδια μπουκαλάκια.

Με AMD κάρτα και 8700Κ μόνο στο FS2020 θα έχεις.

Στα 3440x1440 που παιζω δεν εχω BN η cpu ειναι συνηθως 15-25% απλα επειδη ειχα ετοιμο το παιχνιδι ειπα να τεσταρω να συγκρινω με τα νουμερα απο HU. Ειχα BN στην αρχη τουλαχιστον που η καρτα καθοταν 2200 με 80% usage ειδα τη cpu στο 65% εκεινη τη στιγμη. Δεν το εβαλα για να ερθουμε σε αντιπαραθεση με κανεναν απλα σαν facts τι νουμερα δινει μια 6700xt μαζι με εναν 8700k σε συγκριση με τα νουμερα απο HU. 

14 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Αφού είχα 10900k και δεν γέμιζε πυρήνες. Στο SOTR τέρμα low res βάραγε και 70+% usage

Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Μπουκαλαρα δινει ο 8700Κ πλεον, 2κ ή 4κ πρεπει να παμε για να ησυχάσουμε 

Δεν το κουνάω από τα 3440x1440 ίσως στο μέλλον με τίποτα 2160p ultrawide αλλά αυτό θα γίνει mainstream το 2030. Όσο βγάζει 70 80fps ο 8700Κ σε αυτή την ανάλυση είμαι πολύ ευχαριστημένος. 

• Like 1

23 ώρες πριν, Arkin είπε

Το hardware unboxed πως τεσταρει στα reviews? Βλεπω εδω οτι εχει την 6700XT 114 average και 82 min σε 1080P Ultimate στο Horizon

HZD_1080p.png

Και εδω ειναι τα δικα μου ενα bench που ετρεξα επισης σε ultimate και η καρτα δεν ηταν μονιμα στο 99% ετρωγε BN απο τον 8700K οποτε ειχε και αρκετα παραπανω. 127 average και 106 1%

Horizon-Zero-Dawn-2021-06-09-18-48.png

Εμενα δεν μου φαινονται τοσο λαθος τα νουμερα, 150 δινει με stock reference 6800xt, 166 βγαζω με πουσαρισμενη merc 319, οποτε λογικο απο τα 116 της stock μετριοτητας που ειναι κιολας η 6700xt αν πας σε merc 319 που ειναι τερας να τσιμπας αρκετα καρε.

Επισης αν εριχνε ο 3950x bottleneck στα 116 καρε, εκει γυρω θα ειχαν βαλτωσει και οι μεγαλες δεν θα εφταναν τα 160 καρε.

Τελος μην βλεπεις που λεει αλλα 10 καρε στο GPU FPS, εδω ξεκαθαρα βλεπεις οτι ειναι gpu bound, παρολαυτα στο γενικο δεν βγαζει 176 καρε.

2021_03.31-21_18.jpg.18160d010af67a113cef37fd757a48af.jpg

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...