Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Herald είπε

Αχ να έβαζα και ένα native 1080p δίπλα, κάτι μου λέει ότι δείχνει χειρότερο το FSR :P 

Αισθάνομαι ότι στις 22/6 είναι payback time για εμάς τους πρασινοφρουρούς. Έχουμε να ακούσουμε δικαιολογίες του στυλ "ε σε gameplay δεν φαίνεται η διαφορά πρέπει να κάνεις 400% zoom". Βέβαια για το DLSS 2.0 είναι θεμιτό ακόμη και το 800% zoom για να δούμε τις διαφορές. #double_standards

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Αισθάνομαι ότι στις 22/6 είναι payback time για εμάς τους πρασινοφρουρούς. Έχουμε να ακούσουμε δικαιολογίες του στυλ "ε σε gameplay δεν φαίνεται η διαφορά πρέπει να κάνεις 400% zoom". Βέβαια για το DLSS 2.0 είναι θεμιτό ακόμη και το 800% zoom για να δούμε τις διαφορές. #double_standards

Δεν είμαι πρασινοφρούρος, μα την μπαναγία. AMDακιας είμαι. Απλά ήθελα να παίξω cyberpunk σαν άνθρωπος.

Πάντως με το DLSS 2 σε παρόμοιες zoomed in φώτο δεν νομίζω να ξεχωρίζεις ποιά είναι ποιά. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Herald είπε

Δεν είμαι πρασινοφρούρος, μα την μπαναγία. AMDακιας είμαι. Απλά ήθελα να παίξω cyberpunk σαν άνθρωπος.

Πάντως με το DLSS 2 σε παρόμοιες zoomed in φώτο δεν νομίζω να ξεχωρίζεις ποιά είναι ποιά. 

ναι εννοείται, έτσι για πλάκα το λέω το πρασινοφρουρός. Εγώ είμαι φρουρός της τσέπης μου. Αρχές του 2019 που πήρα το σύστημα η NVIDIA έδινε την καλύτερη επιλογή σε gpu και η AMD σε cpu για το budget, απλά.

Τώρα για το FSR αν εν τέλη βγει στα ίδια ή χειρότερο απ' το CAS, θα κάνω καινούργιο συκώτι απ' τα γέλια :P Σοβαρά πάντως my bet is κάτι μέτριο αλλά καλύτερο απ' το χάλι του DLSS 1.0, για την πρώτη υλοποίηση μιλώντας πάντα. Στη συνέχεια βλέπουμε..

AMD-FSR-blurry-2.png

"While FSR is an algorithmic spatial upscaler, DLSS is a machine-learned quality inference system from lower-resolution input images. It uses a temporal feedback loop and is vastly more complex than standard spatial upscalers which have been around for decades in third party plugins. To the discerning eye or someone from a computer science background, this makes all the difference in the world. Machine learning allows us to achieve results in certain situations which computationally infeasible to reproduce using traditional software architectures. This is also why most of the successful self-driving and video/image processing suites in the world are now AI/ML based."

Απλά κάτι έπρεπε να βγάλει η AMD κάποια στιγμή γιατί έχουν περάσει μήνες από το release των RDNA2. Το DirectML θα είναι το καλό αλλά δυστυχώς ούτε φωνή ούτε ακρόαση γι' αυτό ακόμη..

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το FSR είναι decent μόλις πάει στα 500 θα είναι εντάξει. Αν είναι χάλια τότε στα 450 max και κάνα game pass δώρο :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης

6 ώρες πριν, Herald είπε

Στο Cyberpunk δεν ρύθμισαν το LOD bias και το DLSS μοιάζει με native+high textures αντί για ultra.

Απορώ με κάτι τέτοιες επιλογές που τις παίρνουν μετά το Gamers nexus και το hw unboxed και τις κάνουν σημαία, ως δείγμα ότι η τεχνολογία αυτή δεν παράγει σταθερά αποτελέσματα.

Εδω οι ανθρωποι ξεχασαν να κανουν implementation physics, σκας στην πλαστικη καρεκλα του γυφτου και σταματαει ο χαρακτηρα σου, θελετε και αψογο DLSS.

Επισκέπτης
9 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Εδω οι ανθρωποι ξεχασαν να κανουν implementation physics, σκας στην πλαστικη καρεκλα του γυφτου και σταματαει ο χαρακτηρα σου, θελετε και αψογο DLSS.

Το αστείο είναι ότι το καλύτερο DLSS 2.0 implementation το έχει το death stranding που αφενώς δεν έχει RT και αφετέρου τρέχει και σε μπρίκια. Control και CP77 που το χρειάζονται πολύ έχουν μέτριο implementation..

3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Το αστείο είναι ότι το καλύτερο DLSS 2.0 implementation το έχει το death stranding που αφενώς δεν έχει RT και αφετέρου τρέχει και σε μπρίκια. Control και CP77 που το χρειάζονται πολύ έχουν μέτριο implementation..

Το control με το update σε 2.0 μια χαρα μου φανηκε οσο το επαιξα, εχει θολουρα ομως σαν game και θελει ενα sharpening απο πανω, αλλοι μπορουν να πουν ειναι και μερος της ατμοσφαιρας.

To cp77 σε σχεση με native ειναι μετριο, ακομα και στο quality κανει μπαμ, ενω γενικα το DLSS 2.0 σε quality πρεπει να το ψαξεις για να το βρεις, που πρακτικα για εμενα σημαινει οτι ειναι ιδιο, zoom και ψαξιμο καρε καρε ειναι ανουσια σε πραγματικο gaming.

Για το death stranding δεν εχω αποψη απο πρωτο χερι, απο αυτα που ειδα ειναι και καλυτερο, γιατι το ΤΑΑ του ειναι για τα μπαζα και δυνητικα καλυτερο θα ειναι και το rdr2, γιατι επισης το ΤΑΑ του ειναι κακο και αλλοιωνει την εικονα, το MSAA ειναι καλυτερο, πιο sharp αλλα μιλαμε για τρελο performance hit και αφηνει και αρκετο aliasing.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις κατεφθασε και είναι κτήνος (οπτικά, δεν την έβαλα ακόμα)!

Σύγκριση και με την 5700 XT. Για να πω την αλήθεια το styling της 5700 μου αρέσει λίγο περισσότερο.

devil_6900.jpg

devils_comp2.jpg

devils_comp3.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Ένα godfall βλέπω μόνο για διαφήμιση. Ποιος ασχολείται κιόλας με αυτό :P Ποιος το θυμάται;

Θολούρα βέβαια ας βγει κανονικά και ειδωμεν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Κανείς ένα μεγάλο λάθος, κράζαμε το DLSS 1.0 γιατί μας έκανε τα @@ρια ΝΑ ο πέτσινος με το να μας λέει ότι με το DLSS έχει καλύτερη απεικόνιση από ότι το native.

Αν προσέξεις καλά η AMD δεν έχει πει κάτι τέτοιο, αυτό που είπε είναι ότι το FSR δίνει μεγαλύτερες επιδόσεις και μόνο.

Ps. Οι φωτογραφίες που βάζεις είναι με την GTX1060

Επεξ/σία από Aten-Ra

18 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Μόλις κατεφθασε και είναι κτήνος (οπτικά, δεν την έβαλα ακόμα)!

Σύγκριση και με την 5700 XT. Για να πω την αλήθεια το styling της 5700 μου αρέσει λίγο περισσότερο.

devil_6900.jpg

devils_comp2.jpg

devils_comp3.jpg

Μεγειες να την χαρεις! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...