LionHurt1982 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 41 λεπτά πριν, Halo10 είπε Για δες να μου πεις τι λένε τα αποτελέσματα... Τα αποτελεσματα λενε οτι εισαι καπου στο μισο..σιγουρα δεν εχεις πειραξει κατι απο το bios? το smt ισως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Είσαι πολύ χαμηλά. Αυτά είναι νούμερα για 5600Χ. Από θερμοκρασίες πως είσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Τα αποτελέσματα λένε ότι έχεις 16πύρηνο αλλά τρέχει ο "μισός"...8/16 βλέπει το CB, το δείχνει κιόλας (αλλά διαβάζει σωστά τον επεξεργαστή). Είτε κάτι έχει γίνει από BIOS, είτε έχεις 5800Χ στην πραγματικότητα. Βάλε ένα screenshot από Task Manager-> Performance-> CPU (με αλλαγή σε "change graph to logical processors"). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Halo10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 26 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Τα αποτελέσματα λένε ότι έχεις 16πύρηνο αλλά τρέχει ο "μισός"...8/16 βλέπει το CB, το δείχνει κιόλας (αλλά διαβάζει σωστά τον επεξεργαστή). Είτε κάτι έχει γίνει από BIOS, είτε έχεις 5800Χ στην πραγματικότητα. Βάλε ένα screenshot από Task Manager-> Performance-> CPU (με αλλαγή σε "change graph to logical processors"). Όπως το λες είναι. Πως αλλάζει αυτό? Και πως έγινε? Από το bios μόνο τις μνήμες σε 3600 άλλαξα. Τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Halo10 είπε Όπως το λες είναι. Πως αλλάζει αυτό? Και πως έγινε? Από το bios μόνο τις μνήμες σε 3600 άλλαξα. Τίποτα άλλο. Πολύ καλή ερώτηση...αν είχες κλείσει το SMT, θα σου έβγαζε 16/16 νομίζω, όχι 8/16. Να είναι θέμα της έκδοσης BIOS? Υπάρχει νεότερο/παλαιότερο? Μην έχεις κανένα Ryzen Master περασμένο? Ποιά είναι η μητρική σου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Πήγαινε στο bios και πάτα load optimized defaults να δούμε... Αν και λογικά είναι αυτό που λέει ο Πέτρος, θα έχεις παλιά έκδοση... Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από chrisde 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Halo10 είπε Για δες να μου πεις τι λένε τα αποτελέσματα... Παλι καλα σε εσωσα 😝 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Halo10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Το ryzen master το έχω ναι αλλά δεν έχω πειράξει τίποτα. Μπορεί να σεταριστει και να δουλέψει σωστά από εκεί? Asus rog strix gaming f. Όταν έστησα το pc κατέβασα και εγκατέστησα την τελευταία έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Halo10 είπε Το ryzen master το έχω ναι αλλά δεν έχω πειράξει τίποτα. Μπορεί να σεταριστει και να δουλέψει σωστά από εκεί? Asus rog strix gaming f. Όταν έστησα το pc κατέβασα και εγκατέστησα την τελευταία έκδοση. Ζε πλοτ, θίκενς. Απεγκατέστησε το Ryzen Master. Μπες ΒΙΟS και γύρνα τα σε defaults, όπως γράφτηκε παραπάνω. Δες αν άλλαξε κάτι. Μετά, πάμε σε άλλα κόλπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Halo10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν άλλαξε τίποτα. Τα έκανα όλα. Edit: Ξανά πήγα amd, κατέβασα drivers για 5950, τους εγκατέστησα και έστρωσε. Και ξανα απεγκατεστησα το ryzen master. Να φανταστώ δε χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο, σωστά? Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από Halo10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, Halo10 είπε Δεν άλλαξε τίποτα. Τα έκανα όλα. Δες αν έχει βγει κάποιο νεότερο BIOS πλέον (κυκλοφορούν συνέχεια, αυτό τον καιρό). Αν όχι, πέρνα ξανά αυτό που έβαλες τελευταία, από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) η reference 6700xt δεν φένεται και τόσο δυνατή (καλή θερμοκρασίες είναι joke, 83c) αυτά είναι με +15% power limit, και λίγο σε μνήμη και core Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από Sakiz105 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 41 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε η reference 6700xt δεν φένεται και τόσο δυνατή (καλή θερμοκρασίες είναι joke, 83c) αυτά είναι με +15% power limit, και λίγο σε μνήμη και core Ουσιαστικά +50% από τη V56 μου με τις 24/7 ρυθμίσεις της. Πολύ κακά νούμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ουσιαστικά +50% από τη V56 μου με τις 24/7 ρυθμίσεις της. Πολύ κακά νούμερα. η reference 6700xt βασικά είναι ίδιες επιδόσεις με την 3060ti που είχα. (evga ftw3 ultra) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makam Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Halo10 είπε Δεν άλλαξε τίποτα. Τα έκανα όλα. Edit: Ξανά πήγα amd, κατέβασα drivers για 5950, τους εγκατέστησα και έστρωσε. Και ξανα απεγκατεστησα το ryzen master. Να φανταστώ δε χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο, σωστά? Και γιατί να γίνει απεγκατάσταση του Ryzen master; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα