Razor333 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Παρελαβα χτες την XFX 6800XT, απευθειας με πατεντα σε νερο, οχι δυστηχως με το σωστο block, που θα ερθει σε κανα μηνα και βαλε, αλλα κανουμε δουλεια, ετοιμαζω και ενα bracket σε 3d printer να μπει σωστα ο ανεμιστηρας για τις ram/vrm. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Razor333 είπε Παρελαβα χτες την XFX 6800XT, απευθειας με πατεντα σε νερο, οχι δυστηχως με το σωστο block, που θα ερθει σε κανα μηνα και βαλε, αλλα κανουμε δουλεια, ετοιμαζω και ενα bracket σε 3d printer να μπει σωστα ο ανεμιστηρας για τις ram/vrm. με γειες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakos84 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μου ήρθαν και δύο κάρτες μαζί. Τώρα να με ρωτήσετε Γιατί δύο κάρτες γιατί παράγγειλα την 6800 Όταν είδα Είχε απόθεμα από Γερμανία και μετά από μία εβδομάδα βρήκα αυτή που ήθελα απο την αρχή 6800 xt και τώρα δίνω την 6800 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, kakos84 είπε Μου ήρθαν και δύο κάρτες μαζί. Τώρα να με ρωτήσετε Γιατί δύο κάρτες γιατί παράγγειλα την 6800 Όταν είδα Είχε απόθεμα από Γερμανία και μετά από μία εβδομάδα βρήκα αυτή που ήθελα απο την αρχή 6800 xt και τώρα δίνω την 6800 Απλά προκλητικός Μεγειές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas7837aek Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Τι μαγεία είναι αυτή η 6800 ρε μάγκες; Μιλάμε για τον ορισμό της σταθερότητας και των επιδόσεων. Είναι η δεύτερη που περνάνε από τα χέρια μου καθώς είχα στην αρχή την Nitro+ αλλά την άλλαξα με την Strix λόγω του ότι ήθελα να είναι μαύρο όλο το build. Αν έχει βρει κάποιος καμιά καλή ρυθμισούλα να την ανεβάσουμε λίγο ας γράψει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε Τι μαγεία είναι αυτή η 6800 ρε μάγκες; Μιλάμε για τον ορισμό της σταθερότητας και των επιδόσεων. Είναι η δεύτερη που περνάνε από τα χέρια μου καθώς είχα στην αρχή την Nitro+ αλλά την άλλαξα με την Strix λόγω του ότι ήθελα να είναι μαύρο όλο το build. Αν έχει βρει κάποιος καμιά καλή ρυθμισούλα να την ανεβάσουμε λίγο ας γράψει. Αυτες τις ρυθμισεις εχω για την 6800 αλλα ειμαι με reference.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Ερώτηση, memory juction και gpu hot spot τι βλέπετε σε load? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas7837aek Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Αυτες τις ρυθμισεις εχω για την 6800 αλλα ειμαι με reference.... Θέλω να ρίξω λίγο τα temps στο idle. Γιατί είναι 50 βαθμούς σε browsing κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, kostas7837aek είπε Θέλω να ρίξω λίγο τα temps στο idle. Γιατί είναι 50 βαθμούς σε browsing κτλπ Ενεργοποιησε το fan tuning και ορισε την κατωτατη ταχυτητα rpm που μπορεις. Απο περιεργεια, τι mhz σου λεει στην μνημη σε idle? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, enable_your_mind είπε Αυτες τις ρυθμισεις εχω για την 6800 αλλα ειμαι με reference.... Γιατί τόσο χαμηλά, έχεις θέμα με θερμοκρασίες; Ποσό φτάνεις; Μνήμη βαλε fast timings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 46 λεπτά πριν, chrisde είπε Γιατί τόσο χαμηλά, έχεις θέμα με θερμοκρασίες; Ποσό φτάνεις; Μνήμη βαλε fast timings. Ειναι 6800 και οχι 6800xt παραπανω απο 2400 δεν ειδα διαφορα σε αποδοση σαν το οριο της reference να ειναι εκει .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Halo10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μπορεί να μου πει κάποιος ποιες είναι αποδεκτές θερμοκρασίες σε κατάσταση ηρεμίας και ποιες σε ένα απαιτητικό παιχνίδι? Και όσον αφορά το παιχνίδι ρωτάω να μπορείς να παίξεις αρκετές ώρες χωρίς να έχεις θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas7837aek Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 11 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ενεργοποιησε το fan tuning και ορισε την κατωτατη ταχυτητα rpm που μπορεις. Απο περιεργεια, τι mhz σου λεει στην μνημη σε idle? To vRam είναι καρφωμένο 1990ΜΗz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, Halo10 είπε Μπορεί να μου πει κάποιος ποιες είναι αποδεκτές θερμοκρασίες σε κατάσταση ηρεμίας και ποιες σε ένα απαιτητικό παιχνίδι? Και όσον αφορά το παιχνίδι ρωτάω να μπορείς να παίξεις αρκετές ώρες χωρίς να έχεις θέματα. Μέχρι 75, εκεί γύρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, kostas7837aek είπε To vRam είναι καρφωμένο 1990ΜΗz. Έχεις το memory bug τότε για αυτό δεν πέφτουν τα temps. Fan curve στο minimum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα