Sakiz105 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 από το 2020 august update, δεν μπορούσα να βρω από τα περσινά. Οπότε φαντάζεσαι πόσες πωλήσεις έχασε από αυτά και μόνο. Μπορεί εσύ και εγώ να παίρναμε την 5700xt επειδή θα παίζαμε και metro η άλλα 33 διαφορετικά single player, οι περισσότεροι όμως δεν είναι έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Οταν πρωτοβγηκε η 5700 οντως πιο πολυ μπαλα επαιζε με την 2060 Super. Τωρα πλεον εχει πλησιασει την 2070 Super.Της πηρε ενα χρονο ομως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε από το 2020 august update, δεν μπορούσα να βρω από τα περσινά. Οπότε φαντάζεσαι πόσες πωλήσεις έχασε από αυτά και μόνο. Μπορεί εσύ και εγώ να παίρναμε την 5700xt επειδή θα παίζαμε και metro η άλλα 33 διαφορετικά single player, οι περισσότεροι όμως δεν είναι έτσι Μου έβαλες ένα παιχνίδι στο οποίο εδώ και ένα χρόνο έχει ξεμένει μόνο με κινέζους cheaters . Μόνο θετικό μπορώ να το εκλάβω αυτό που έβαλες , ευτυχώς που δεν ξόδεψε χρόνο και χρήμα σε αυτήν την σαπίλα η amd . Κατά αλλά για ψάξε μια war zone που παίζει ο κόσμος να δεις διάφορες 5700xt vs 2060super 😉 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε από το 2020 august update, δεν μπορούσα να βρω από τα περσινά. Οπότε φαντάζεσαι πόσες πωλήσεις έχασε από αυτά και μόνο. Μπορεί εσύ και εγώ να παίρναμε την 5700xt επειδή θα παίζαμε και metro η άλλα 33 διαφορετικά single player, οι περισσότεροι όμως δεν είναι έτσι Καταλαβαινεις ποσο λαθος ειναι αυτο που κανεις, ετσι? Γιατι μπορω και εγω να βαλω αυτα και να πω ειμαστε 30% πανω απο την 2060 super και μαλιστα at launch. 😛 Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από Crus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εννοείται καλύτερη η 5700ΧΤ. Ακόμη και όταν βγήκε ήταν 10% πάνω παρόλο τους σάπιους drivers. Τώρα είναι κομπλεντάν.. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΜΩΡΗ ΑΜΔάρα!!! (φανμποηζμ 1000%) κυρίως γιατί άμα παίζει χωρίς αντίπαλο ο πέτσινος δε πρόκειται ποτέ να δούμε σοβαρές επιδόσεις στο πολύ κόσμο που δεν έχει χοντρά πορτοφόλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 20 minutes ago, Crus said: Καταλαβαινεις ποσο λαθος ειναι αυτο που κανεις, ετσι? Γιατι μπορω και εγω να βαλω αυτα και να πω ειμαστε 30% πανω απο την 2060 super και μαλιστα at launch. 😛 Αυτό που δνε καταλαβαίνεις είναι οτι τα παιχνίδια που σου έβαλε είναι τα δημοφιλεστέρα στον πλανήτη Γη. το world war z το παίζει ένας ξάδερφος και η μάνα του. Οπότε παρολο που η 5700xt μπορεί να είναι καλύτερη κάρτα γενικά, στα παιχνίδια που παίζει ο περισσότερος κόσμος δεν είναι. Αυτο προσπαθεί να πεί το παιδί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε από το 2020 august update, δεν μπορούσα να βρω από τα περσινά. Οπότε φαντάζεσαι πόσες πωλήσεις έχασε από αυτά και μόνο. Μπορεί εσύ και εγώ να παίρναμε την 5700xt επειδή θα παίζαμε και metro η άλλα 33 διαφορετικά single player, οι περισσότεροι όμως δεν είναι έτσι Α επίσης ψεύδεσαι μιας και το hardware unboxed δεν τέσταρε το Plebg το καλοκαίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, Crus είπε Αυτο ακριβως. Για αυτο και ανεφερα χαμηλοτερη τιμη στην ιδια αποδοση. Δεν ανεφερα και καλυτερη αποδοση και καλυτερη τιμη. Δεν θα βγάλει κάρτα με ίδιες επιδόσεις , ποτέ δεν το κάνεις αυτό όταν κάνεις release δεύτερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 15 minutes ago, Herald said: Αυτό που δνε καταλαβαίνεις είναι οτι τα παιχνίδια που σου έβαλε είναι τα δημοφιλεστέρα στον πλανήτη Γη. το world war z το παίζει ένας ξάδερφος και η μάνα του. Οπότε παρολο που η 5700xt μπορεί να είναι καλύτερη κάρτα γενικά, στα παιχνίδια που παίζει ο περισσότερος κόσμος δεν είναι. Αυτο προσπαθεί να πεί το παιδί. Καλώς τον είδε φως και είπε να μπει. Το plebg από 3 εκατομμύρια που είχε φτάσει peak έχει πέσει maximum τα 400χιλιαδες. Από αυτά τα 3/4 είναι Κινέζοι . Επισης στο fornite είναι πολύ πιο πάνω η amd από αυτό που πόσταρε , αυτά είναι από το launch . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε Καλώς τον είδε φως και είπε να μπει. Το plebg από 3 εκατομμύρια που είχε φτάσει peak έχει πέσει maximum τα 400χιλιαδες. Από αυτά τα 3/4 είναι Κινέζοι . Επισης στο fornite είναι πολύ πιο πάνω η amd από αυτό που πόσταρε , αυτά είναι από το launch . Εεε ναι αλλά για το Launch μιλάμε, τότε βγάζεις το MSRP. Στο Launch η RX5700XT δεν ήταν +20% από την 2060S 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) πάρτο . δεν ειναι summer αλλα δεν ειναι και launch. Έγραψα launch γιατί έψαχνα στο άλλο το βίντεο και αφού δεν έβρισκα το pubg έψαχνα άλλο βίντεο και μετά δεν άλλαξα το σχόλιο το αστείο είναι πως ο herald που τον έχω στο αγνόησε, κατάλαβε τι εννοώ. Υπάρχει λόγος που τα νετ καφέ και όλη η κίνα αγοράζει nvidia. Ξαναλέω, μπορεί εσύ και εγώ να δούμε το overall σε 30 παιχνιδια που παίζουμε, αλλά αυτός που παίζει ΜΟΝΟ pubg/fortnite/ κινέζικα βασανιστήρια του μαο τσε τουν, για αυτον το overall είναι σε αυτά τα παιχνίδια. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από Sakiz105 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Καλώς τον είδε φως και είπε να μπει. Το plebg από 3 εκατομμύρια που είχε φτάσει peak έχει πέσει maximum τα 400χιλιαδες. Από αυτά τα 3/4 είναι Κινέζοι . Επισης στο fornite είναι πολύ πιο πάνω η amd από αυτό που πόσταρε , αυτά είναι από το launch . Πριν 1-2 χρόνια είχε 400.000? Που και τόσοι να είναι, είναι περισσότεροι από όσους έχουν τα 14 παιχνίδια που έβαλες μαζί. το fortnite να μην το αναφέρω καν. Οπότε συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις το ποιντ. Δεν πειράζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μόνο το six siege αυτήν την στιγμή παίζει να έχει περισσότερος παίχτες από το pubg. Καλά για το war zone δεν συζητώ παίζει να είναι πάνω από τα διπλάσια τα νούμερα Για το fornite τι να πω η 5700xt ήταν οριακά καλύτερη στο launch και τώρα είναι πολύ πιο μπροστά.( ο προηγούμενος driver έδινε 12% πάνω στην 5700xt με βάση τα patch notes της amd ) 6 λεπτά πριν, Herald είπε Πριν 1-2 χρόνια είχε 400.000? Που και τόσοι να είναι, είναι περισσότεροι από όσους έχουν τα 14 παιχνίδια που έβαλες μαζί. το fortnite να μην το αναφέρω καν. Οπότε συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις το ποιντ. Δεν πειράζει 10 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε πάρτο . δεν ειναι summer αλλα δεν ειναι και launch. Έγραψα launch γιατί έψαχνα στο άλλο το βίντεο και αφού δεν έβρισκα το pubg έψαχνα άλλο βίντεο και μετά δεν άλλαξα το σχόλιο το αστείο είναι πως ο herald που τον έχω στο αγνόησε, κατάλαβε τι εννοώ. Υπάρχει λόγος που τα νετ καφέ και όλη η κίνα αγοράζει nvidia. Ξαναλέω, μπορεί εσύ και εγώ να δούμε το overall σε 30 παιχνιδια που παίζουμε, αλλά αυτός που παίζει ΜΟΝΟ pubg/fortnite/ κινέζικα βασανιστήρια του μαο τσε τουν, για αυτον το overall είναι σε αυτά τα παιχνίδια. Αυτό μάλιστα μισό χρόνο πριν , τώρα η 5700xt είναι δυο κατηγορίες πάνω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 @noFEARgr άνθρωπέ μου, δεν μου δείχνεις κάτι που δεν ξέρω. Δες στην ενότητα νέα συστήματα, τους λέω βάλτε επεξεργαστή με 95 ευρώ για να βάλουν την 5700 xt. Μέχρι τον Ιούλιο πριν ξεκινήσουν τα κρούσματα πήγαινα σε net cafe κάθε Παρασκευή βράδυ. Τίγκα σε κόσμο που έπαιζαν αποκλειστικά PUBG/Fortnite. ΑΚόμα και μερικοί που παίζουν κάτι division/cod/battlefield τα έχουν ως δευτερεύοντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα