Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

λακι μπασταρντ όποιος την πρόλαβε

Screenshot_2021-01-21-18-15-51.jpg.fd64d92ff7a247b23be709eee68cf6f8.jpg

Θεωρώ αδύνατο να προλάβεις τέτοια τιμή αλλά κ 900 πάλι καλή τιμή θα ήταν για τα ελληνικά δεδομένα.

Δημοσ.

Την έβαλα καλάθι, μου πέταξε κάποιο confirmation, έφτασα μέχρι το τέλος αλλά μέχρι να.φορτωσει η σελίδα από το κινητό καληνύχτα.

Ακόμα στο "διάβασμα" είμαι μέχρι να  στήσω σωστά το μποτακι να τελειώνουμε. 9 στους 10 έτσι αγοράζουν

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Δεν κακή τελικά. Την αδικούσαν οι φωτογραφίες

Και απο κοντα ειναι ακομα καλυτερη!

27 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Με γειες η κουκλα

Thanks, σ'ευχαριστω πολυ 😁

7 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Οι ανεμιστηρες ειναι τρια διαφορετικα μεγεθη η στραβα τους βλεπω;

Ετσι ακριβως, και οι τρεις ειναι διαφορετικοι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, CarlitoGR είπε

Θεωρώ αδύνατο να προλάβεις τέτοια τιμή αλλά κ 900 πάλι καλή τιμή θα ήταν για τα ελληνικά δεδομένα.

Σωστό αλλά κατά τη γνώμη μου δεν σημαίνει ότι είναι και "καλή" τιμή γενικά. Εγώ πλέον έχω σταματήσω να ασχολούμαι και το έχω τάξει: ή MSRP ή τίποτα. Προτιμώ να περνάω την ώρα μου παίζοντας πασιέντζες παρά να δώσω 40% πάνω για κάρτα γραφικών και μετά να μπω σε ένα φαύλο κύκλο να πρέπει να την πουλήσω πριν πέσει πολύ για να μειώσω τη χασούρα. Ας περιμένω κι ένα χρόνο, είναι θέμα τιμής (pun intended).

ps: το hagglezon πάντως δείχνει ότι δεν κινείται τίποτα σε όλα τα ευρωπαϊκά Amazon (ούτε AMD, ούτε Nvidia). Περιμένουν κάποιες στις 28/1 αλλά στις κλασικές εξωφρενικές τιμές, 1200+.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 4
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, pabou13 είπε

Και απο κοντα ειναι ακομα καλυτερη!

Thanks, σ'ευχαριστω πολυ 😁

Ετσι ακριβως, και οι τρεις ειναι διαφορετικοι

έξυπνο, γλιτώνεις τον θόρυβο του συγχρονισμού. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Σωστό αλλά κατά τη γνώμη μου δεν σημαίνει ότι είναι και "καλή" τιμή γενικά. Εγώ πλέον έχω σταματήσω να ασχολούμαι και το έχω τάξει: ή MSRP ή τίποτα. Προτιμώ να περνάω την ώρα μου παίζοντας πασιέντζες παρά να δώσω 40% πάνω για κάρτα γραφικών και μετά να μπω σε ένα φαύλο κύκλο να πρέπει να την πουλήσω πριν πέσει πολύ για να μειώσω τη χασούρα. Ας περιμένω κι ένα χρόνο, είναι θέμα τιμής (pun intended).

ps: το hagglezon πάντως δείχνει ότι δεν κινείται τίποτα σε όλα τα ευρωπαϊκά Amazon (ούτε AMD, ούτε Nvidia). Περιμένουν κάποιες στις 28/1 αλλά στις κλασικές εξωφρενικές τιμές, 1200+.

Ποιος κοιτάει εκεί. Όλοι με αντίσκηνο στους partalert servers είμαστε κ κάποιοι στα χαρακώματα των Bot Wars

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, pabou13 said:

Σημερινη παραλαβη!

Achievement unlocked φάση, παίζει να μην υπάρχει άλλος με 6900ΧΤ στο forum.

Sad but true. :(

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pabou13 είπε

Σημερινη παραλαβη!

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Μεγεια Πανο! Σκετο κτηνος και πανεμορφη υλοποιηση! 👌

Αναμενουμε benches!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...