CarlitoGR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε λακι μπασταρντ όποιος την πρόλαβε Θεωρώ αδύνατο να προλάβεις τέτοια τιμή αλλά κ 900 πάλι καλή τιμή θα ήταν για τα ελληνικά δεδομένα.
7nisiotis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Την έβαλα καλάθι, μου πέταξε κάποιο confirmation, έφτασα μέχρι το τέλος αλλά μέχρι να.φορτωσει η σελίδα από το κινητό καληνύχτα. Ακόμα στο "διάβασμα" είμαι μέχρι να στήσω σωστά το μποτακι να τελειώνουμε. 9 στους 10 έτσι αγοράζουν
7nisiotis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δεν κακή τελικά. Την αδικούσαν οι φωτογραφίες 2
akoinonitos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, pabou13 είπε Σημερινη παραλαβη! Με γειες η κουκλα 2 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Οι ανεμιστηρες ειναι τρια διαφορετικα μεγεθη η στραβα τους βλεπω;
pabou13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Δεν κακή τελικά. Την αδικούσαν οι φωτογραφίες Και απο κοντα ειναι ακομα καλυτερη! 27 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Με γειες η κουκλα Thanks, σ'ευχαριστω πολυ 😁 7 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Οι ανεμιστηρες ειναι τρια διαφορετικα μεγεθη η στραβα τους βλεπω; Ετσι ακριβως, και οι τρεις ειναι διαφορετικοι
nzeppos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CarlitoGR είπε Θεωρώ αδύνατο να προλάβεις τέτοια τιμή αλλά κ 900 πάλι καλή τιμή θα ήταν για τα ελληνικά δεδομένα. Σωστό αλλά κατά τη γνώμη μου δεν σημαίνει ότι είναι και "καλή" τιμή γενικά. Εγώ πλέον έχω σταματήσω να ασχολούμαι και το έχω τάξει: ή MSRP ή τίποτα. Προτιμώ να περνάω την ώρα μου παίζοντας πασιέντζες παρά να δώσω 40% πάνω για κάρτα γραφικών και μετά να μπω σε ένα φαύλο κύκλο να πρέπει να την πουλήσω πριν πέσει πολύ για να μειώσω τη χασούρα. Ας περιμένω κι ένα χρόνο, είναι θέμα τιμής (pun intended). ps: το hagglezon πάντως δείχνει ότι δεν κινείται τίποτα σε όλα τα ευρωπαϊκά Amazon (ούτε AMD, ούτε Nvidia). Περιμένουν κάποιες στις 28/1 αλλά στις κλασικές εξωφρενικές τιμές, 1200+. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από nzeppos 4
Sakiz105 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, pabou13 είπε Και απο κοντα ειναι ακομα καλυτερη! Thanks, σ'ευχαριστω πολυ 😁 Ετσι ακριβως, και οι τρεις ειναι διαφορετικοι έξυπνο, γλιτώνεις τον θόρυβο του συγχρονισμού.
7nisiotis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, nzeppos είπε Σωστό αλλά κατά τη γνώμη μου δεν σημαίνει ότι είναι και "καλή" τιμή γενικά. Εγώ πλέον έχω σταματήσω να ασχολούμαι και το έχω τάξει: ή MSRP ή τίποτα. Προτιμώ να περνάω την ώρα μου παίζοντας πασιέντζες παρά να δώσω 40% πάνω για κάρτα γραφικών και μετά να μπω σε ένα φαύλο κύκλο να πρέπει να την πουλήσω πριν πέσει πολύ για να μειώσω τη χασούρα. Ας περιμένω κι ένα χρόνο, είναι θέμα τιμής (pun intended). ps: το hagglezon πάντως δείχνει ότι δεν κινείται τίποτα σε όλα τα ευρωπαϊκά Amazon (ούτε AMD, ούτε Nvidia). Περιμένουν κάποιες στις 28/1 αλλά στις κλασικές εξωφρενικές τιμές, 1200+. Ποιος κοιτάει εκεί. Όλοι με αντίσκηνο στους partalert servers είμαστε κ κάποιοι στα χαρακώματα των Bot Wars
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 1 hour ago, pabou13 said: Σημερινη παραλαβη! Achievement unlocked φάση, παίζει να μην υπάρχει άλλος με 6900ΧΤ στο forum. Sad but true. 5
nvidiafan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, pabou13 είπε Σημερινη παραλαβη! Μεγεια Πανο! Σκετο κτηνος και πανεμορφη υλοποιηση! 👌 Αναμενουμε benches! 1
AntonisKo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, pabou13 είπε Σημερινη παραλαβη! Καλοφόρετη man! 👍 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα