nvidiafan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 56 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε με rage το συγκεκριμενο και αυτο ειναι με automatic undervolt που για καποιο λογο βγαζει καλυτερο score απο το εντελως stock. Ναι λογω power limit με λιγοτερο voltage ισως κραταει καλυτερα τα ρολογια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 6800 xt διαθέσιμες σε τιμή ευκαιρίας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Ρίξτε μια ματιά από Πορτογαλία μεριά, αφού πιάσαμε τας Ευρώπας πάλι. https://www.pcdiga.com/#/embedded/query=rx 6800&page=1&query_name=match_and Δεν ξέρω τι παίζει από extra ΦΠΑ και μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 35 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ρίξτε μια ματιά από Πορτογαλία μεριά, αφού πιάσαμε τας Ευρώπας πάλι. https://www.pcdiga.com/#/embedded/query=rx 6800&page=1&query_name=match_and Δεν ξέρω τι παίζει από extra ΦΠΑ και μεταφορικά. δεν στέλνει έξω από πορτογαλία. Το είχα δοκιμάσει για 3070 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε δεν στέλνει έξω από πορτογαλία. Το είχα δοκιμάσει για 3070 Οκ. Από άλλο forum το βρήκα, εξωτερικό. Δεν ξέρω αν οι συγκεκριμένοι χρήστες είναι Πορτογάλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, DiAvOl είπε 6800 xt διαθέσιμες σε τιμή ευκαιρίας! Αρκεί να είναι διαθέσιμες και θα πέσουν όλοι πάνω σαν τα κοράκια. Εδώ μέχρι πριν λίγες μέρες πουλούσαν στις αγγελίες του forum 5700ΧΤ στα 500 ευρώ, αγορασμένες το καλοκαίρι που η κάρτα είχε 400κάτι (δηλαδή πήγαιναν να βγάλουν και κέρδος από μεταχειρισμένη κάρτα, σου λέει όλο και κανένα απελπισμένο θα βρούμε να τη σπρώξουμε). Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
davarisx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Για κάποιο λόγο βλέπω σε αρκετά μαγαζιά του εξωτερικού πχ amazon restock 22-23 Ιανουαρίου η αρχές Φεβρουαρίου σε άλλα. Λες και όλοι περιμένουν μαζικές παραλαβές. Για mining από ότι ακούω οι 6000 δεν τα πάνε καλά αλλά τα σκάτωσε η amd αφού παράγει πολλά πράγματα μόνη της. Απο την άλλη η nvidia στέλνει κατευθείαν σε miner's. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, davarisx είπε Για κάποιο λόγο βλέπω σε αρκετά μαγαζιά του εξωτερικού πχ amazon restock 22-23 Ιανουαρίου η αρχές Φεβρουαρίου σε άλλα. Λες και όλοι περιμένουν μαζικές παραλαβές. Για mining από ότι ακούω οι 6000 δεν τα πάνε καλά αλλά τα σκάτωσε η amd αφού παράγει πολλά πράγματα μόνη της. Απο την άλλη η nvidia στέλνει κατευθείαν σε miner's. Επιβεβαιωνω κι εγω, επικοινώνησε το αμαζον και μου είπε για τη Φανή οτι θα την έχω μέχρι 26 Ιανουαρίου εντελει και ότι θα μου κάνουν refund το (expedited) shipping. Απο τη μια ψιλοξενερωσα αλλα από την άλλη εντελει θα μου βγει η 3070 gamerock γύρω στο 600άρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 To plaisio ανέβασε αλλά 100€ τις 6800xt. Ωραία πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, AntonisKo είπε To plaisio ανέβασε αλλά 100€ τις 6800xt. Ωραία πράγματα. Οσο το σχολιάζεται θα τις ανεβάζει και άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Κάτι ξέρεις εσύ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarlitoGR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, AntonisKo είπε To plaisio ανέβασε αλλά 100€ τις 6800xt. Ωραία πράγματα. 150 την nitro+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, AntonisKo είπε To plaisio ανέβασε αλλά 100€ τις 6800xt. Ωραία πράγματα. Εδω τις πουλανε μεταχειρισμενες στις αγγελιες 1200 ευρω ,το πλαισιο μας πειραξε 😛 Την εχουν δει ολοι scalpers ξαφνικα. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarlitoGR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Εδω τις πουλανε μεταχειρισμενες στις αγγελιες 1200 ευρω ,το πλαισιο μας πειραξε 😛 Την εχουν δει ολοι scalpers ξαφνικα. Όποιος βάζει αγγελία δεν σημαίνει ότι πουλάει κιόλας 😜 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Εδω τις πουλανε μεταχειρισμενες στις αγγελιες 1200 ευρω ,το πλαισιο μας πειραξε 😛 Την εχουν δει ολοι scalpers ξαφνικα. 1.200; Μόνο; Θα πρέπει να είναι φοβερές αυτές οι 6800xt. Θα πουλάς 6800xt και θα είναι σαν να αγόρασες 6900xt. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα