Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

πολύ δυνατή φαίνεται η κάρτα φαντάζομαι ότι και σε 4k δε μασάει πουθενά...κρίμα που είναι έτσι η όλη φάση με τις τιμές και τι διαθεσιμότητα... και φέτος ήθελα επείγοντος κάρτα αλλα θα skiparw θέλοντας και μη...

Κοντά στην 3090 είναι με τα μισά λεφτά

Spoiler

22991.jpg.cdc318fe6e29db2266cc371fa9cb86ab.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, Herald είπε

Κοντά στην 3090 είναι με τα μισά λεφτά

Απόκρυψη περιεχομένων

22991.jpg.cdc318fe6e29db2266cc371fa9cb86ab.jpg

μπορεί να είναι μπορεί και όχι τι σημασία έχει? αφού δεν υπάρχει πουθενά... και κατ εμέ πάντα δεν αξίζει 1k η 6800xt ούτε η 3090 2k... μέχρι 1k θα έδινα σε μια υποθετική 3080ti με 12gb γιατί έχω το "κακό συνήθειο" να κρατάω τις κάρτες 4-5 χρονάκια... υπομονή έχουμε άλλη μια χρονια σε 1080p θα τη βγάλουμε

22 λεπτά πριν, Fulgore είπε

private conversation που γινεται γνωστη δημοσια χωρις να βγει να την αρνηθει. Αυτα για τους λιγους φυσικα που ασχολουνται με αυτα.

Και ειναι η δευτερη σφαλιαρα αυτο μετα τον αλλο τραγικο στα twitter που ελεγε οτι η διαθεσιμοτητα θα ειναι μια χαρα και τελικα ειναι χειροτερη μεχρι και απο την Nvidia.

Αυτα στα γραφει καποιος που ειχε Gsync monitor,που το εδωσε να παει σε freesync επειδη ψηθηκε να παει σε Amd,αλλα εφαγε ακυρο απο την διαθεσιμοτητα.

Δεν την αρνήθηκε γιατί την βόλευε από την άλλη δεν την επιβεβαίωσε κιόλας.Το θέμα είναι ότι κ η πράσινη κ η κόκκινη screw us badly

Άρχισε το amazon it,fr και es να εμφανίζει διαθεσιμότητα για 6800xt και συγκεκριμένα XFX στα 1000 ευρώ και ημερομηνία αποθέματος 23 Ιανουαρίου.

Χθες είχε σε stock την msi RX6800 XT GAMING X TRIO στα 1075 με τα μεταφορικά την οποία παρήγγειλα.

Χθες συνέβη και το εξής κουλό,βλέπω στο skroutz είχε σε 7 μαγαζιά διαθέσιμη την msi με τιμή 1070 ευρώ περίπου,περνώ σε ένα τηλέφωνο που είναι κοντά μου  και μου λένε Δευτέρα θα την έχετε.κοιταω σήμερα και είχε στην αναζήτηση μόνο το μαγαζί με το οποίο μίλησα και τιμή 1259 ευρώ.!!!!!!

ότι να ναι είναι οι άνθρωποι και ευτυχώς δεν έκανα την μ@λακια να ακυρώσω με το amazon.

Πέσανε όλοι με τα μούτρα στο mining νομίζωντας ότι θα γίνουν πλούσιοι,αλλά όταν καταλάβουν τι πραγματικά παίζει να δω τότε τι θα τις κάνουν όλες αυτές τις κάρτες.

Μόλις τώρα, davarisx είπε

Χθες συνέβη και το εξής κουλό,βλέπω στο skroutz είχε σε 7 μαγαζιά διαθέσιμη την msi με τιμή 1070 ευρώ περίπου,περνώ σε ένα τηλέφωνο που είναι κοντά μου  και μου λένε Δευτέρα θα την έχετε.κοιταω σήμερα και είχε στην αναζήτηση μόνο το μαγαζί με το οποίο μίλησα και τιμή 1259 ευρώ.!!!!!!

Ενώ τα 1070 είναι φυσιολογική τιμή; Τελοσπάντων, καλορίζικη όπως και να 'χει.

Μόλις τώρα, nzeppos είπε

Ενώ τα 1070 είναι φυσιολογική τιμή; Τελοσπάντων, καλορίζικη όπως και να 'χει.

Δεν είναι φυσιολογική αδερφέ αλλά θα δεις σε λίγες μέρες που θα φτάσουν.

Εκτός αυτού το amazon εχει κορυφαίο support σε περίπτωση προβλήματος και χωρίς να σου τα πριζουν η σου επιστρέφουν τα χρήματα η σου στέλνουν νέο προϊόν.

Από την άλλη αν μπλέξεις με τα ελληνικά μπακάλικα σε περίπτωση προβλήματος θα μείνεις 1 μήνα χωρίς κάρτα και θα ψάχνουν δικαιολογία να μην στην περάσουν εγγύηση,τα ζούμε καθημερινά αυτά.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, davarisx είπε

Πέσανε όλοι με τα μούτρα στο mining νομίζωντας ότι θα γίνουν πλούσιοι,αλλά όταν καταλάβουν τι πραγματικά παίζει να δω τότε τι θα τις κάνουν όλες αυτές τις κάρτες.

Θα τις χαριζουν.Ειδικα με τις 3080 θα γινει παρτι εαν παρουν την κατω βολτα τα crypto,

Καλοριζικη φιλε,περιμενουμε εντυπωσεις.

2021.01.14-21.53.png

και ενα 3dmark με Rage on.

Επεξ/σία από CarlitoGR
  • Like 3

3 ώρες πριν, davarisx είπε

Τι παίζει πραγματικά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, CarlitoGR είπε

Θα τις χαριζουν.Ειδικα με τις 3080 θα γινει παρτι εαν παρουν την κατω βολτα τα crypto,

Καλοριζικη φιλε,περιμενουμε εντυπωσεις.

2021.01.14-21.53.png

και ενα 3dmark με Rage on.

Πολυ δυνατη!

Της εχεις κανει καθολου oc ή την εχεις απλα με rage mode on;

Παραθέτω και ενα φρεσκο 100% stock, timespy run απο 3080 για μετρο συγκρισης:

stock.png.e56797849cc39f3921a627d3951efa14.png

Επεξ/σία από pabou13
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, pabou13 είπε

Πολυ δυνατη!

Της εχεις κανει καθολου oc ή την εχεις απλα με rage mode on;

Παραθέτω και ενα φρεσκο 100% stock, timespy run απο 3080 για μετρο συγκρισης:

stock.png.e56797849cc39f3921a627d3951efa14.png

Την έχω μόνιμα στο default αφού δεν υπάρχει ανάγκη να τρέχει παραπάνω η κάρτα.Το rage mode το ανοιξα μόνο για το benchmark και ίσως αργότερα κάνω κ ένα overclock για benchmark παλι

Επεξ/σία από CarlitoGR

1 λεπτό πριν, CarlitoGR είπε

Την έχω μόνιμα στο default αφού δεν υπάρχει ανάγκη να τρέχει παραπάνω η κάρτα.Το rage mode το ανοιξα μόνο για το benchmark και ίσως αργότερα κάνω κ ένα overclock για benchmark παλι

Πάντως με τα νούμερα αυτά στο timespy είσαι κάτω από 3080. Η 3090 καμία επαφή. 

Μόλις τώρα, Herald είπε

Πάντως με τα νούμερα αυτά στο timespy είσαι κάτω από 3080. Η 3090 καμία επαφή. 

Από πάνω θες να πεις κ μην ξεχνάς ότι η 6800 παίρνει κ πολύ overclock.Σε προηγούμενη ανάρτηση μου έδειξα ένα benchmark σε time spy που έδειχνε την δική μου κάρτα πάνω κ από 3090 για αυτό είπα ότι είναι κοντά.Τεσπα δεν θέλω να λέω πάλι τα ίδια.Κατα την γνώμη μου 6800 - 6800xt -6900xt και 3080 - 3090 εχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους κ χαώδεις διαφορές με τις υπόλοιπες.Εαν έβρισκα 6800 ετοιμοπαραδοτη θα την προτιμούσα από την xt.

Μόλις τώρα, CarlitoGR είπε

Από πάνω θες να πεις

Τσού, από κάτω. Πήγαινε στο δίπλα νήμα και δες πόσο βγάζουν οι 3080. 

Πιο πάνω σου ανέβασα run απτο PC μου 3090. 30% πάνω είμαι. Δεν το λες κοντά

1 λεπτό πριν, Herald είπε

Τσού, από κάτω. Πήγαινε στο δίπλα νήμα και δες πόσο βγάζουν οι 3080. 

Πιο πάνω σου ανέβασα run απτο PC μου 3090. 30% πάνω είμαι. Δεν το λες κοντά

Είδα τον φίλο από πάνω, αλλάζει κάτι;Επίσης σου είπα γιατί ανέφερα την 3090 μην τα ξαναλέμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...