LouCi4er Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Που βάζεις γελάκια. Πες μου αν μπορείς που έχω λάθος σε αυτό που λέω. Αν δεν έχεις fps cap ποιος λόγος υπάρχει που κάνει την gpu να μην είναι μόνιμα στο 99%; Έστω και 98% να πέφτει, γιατί; Λοιπον,μπες στην ignore list και εσυ γιατι δεν εχω καμια ορεξη.Αντε γεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) @LouCi4er Καλά με δουλεύεις; Αυτή είναι η αντιμετώπιση σου; Η φυγή; Έχουμε μία διαφωνία, εγώ είπα γιατί το θεωρώ μπουκάλι παραπάνω με αιτιολόγηση. Πες μου και εσύ το σκεπτικό σου να βγάλουμε άκρη.. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, ilos είπε Τι νόημα έχει πάλι η επιμονή με το CPU ΒΝ εκτός αν πάλι μιλάμε για benches. Δεν υπάρχει game που να μη βγάζει 60min o 3600 που έχει ο φίλος και άντε να πετύχεις 1 στα 30-40 games που να είναι τέζα ST και να μην πιάνει 144 με σωστές μνήμες που θα έπιαναν CL/zen3. Bρε συ, και 500min να βγάζει, δεν αλλάζει αυτό. Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει εμμονή για το αν είναι καλό η κακό το bn, εδώ υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει τι είναι το bn και νομίζει οτι η κάρτα βαριέται να δουλέψει. Τώρα όσον αφορά τα 60min, φαντάζομαι ο φίλος δεν πήρε 6800xt για να βγάζει τα fps της 6800 της σκέτης ας πούμε, οπότε υπό αυτήν την άποψη είναι πρόβλημα. Αν έπαιρνα κάρτα τζάμπα δεν θα με ενοχλούσε να υπολειτουργεί, αλλά αν την έχω πληρώσει είναι λίγο βλακεία να πληρώνω για 3090 πχ. και να αποδίδει σαν 3070. Έστω και αν έχω minimum 1500. 9 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Δειξε βιντεο Θα κερδίσω κάτι? Αφού τόση ώρα μου λές με την κάρτα στο 70% δεν είναι bottleneck 1 ώρα πριν, CarlitoGR είπε Περιεργο....εμενα σε 1080p παιζει παντου η καρτα αλλα ο cpu εξακολουθει να ειναι χαλαρος Kαι εμένα ο CPU στο 18% είναι, 1 thread βαράει 85+ και η GPU 99% συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Herald είπε Θα κερδίσω κάτι? Αφού τόση ώρα μου λές με την κάρτα στο 70% δεν είναι bottleneck Άστο μην ασχολείσαι. Εγώ ήδη κέρδισα το argument, αφού με έβαλε ignore list σαν μπέμπης επειδή δεν είχε τι να απαντήσει. Δεν έχω και γάτα να την βάλω να κλαίει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Άστο μην ασχολείσαι. Εγώ ήδη κέρδισα το argument, αφού με έβαλε ignore list σαν μπέμπης επειδή δεν είχε τι να απαντήσει. Δεν έχω και γάτα να την βάλω να κλαίει.. Tώρα του βγάζω video στα 720p 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε Δειξε βιντεο Aφού το ζήτησες. Ούτε σε 1440p, ούτε σε 1080p. 720p Spoiler https://streamable.com/47b0n0 Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από Herald 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δηλαδή όπως και να έχει το πατομπουκαλο δεν το γλυτώνει κανείς... Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2021 από danaos7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Τι θεμα εχετε με το BN ρε παιδια? Ολοι εχετε 360hz οθονες η δεν σας φτανουν τα 100 πχ που ειναι κομπλε για ολα τα παιχνιδια περα απο καποια ειδικα competitive που θελουν 144 αλλα σε αυτα ολα τα cpu βαρανε 300+. Δηλαδη αν η οθονη σας ειναι 144hz η καρτα βαραει 95% και πιανετε 140fps εγινε τιποτα για αυτα τα 4fps? Η αν η cpu μπορει μεχρι 130 δεν θα μπορειτε να παιξετε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarlitoGR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Τι θεμα εχετε με το BN ρε παιδια? Ολοι εχετε 360hz οθονες η δεν σας φτανουν τα 100 πχ που ειναι κομπλε για ολα τα παιχνιδια περα απο καποια ειδικα competitive που θελουν 144 αλλα σε αυτα ολα τα cpu βαρανε 300+. Δηλαδη αν η οθονη σας ειναι 144hz η καρτα βαραει 95% και πιανετε 140fps εγινε τιποτα για αυτα τα 4fps? Η αν η cpu μπορει μεχρι 130 δεν θα μπορειτε να παιξετε? Κουβεντα να γινετε ...... εγω παιζω 1440p σε 75hz οθονη συνεπως δεν εχω κανενα προβλημα με τα fps,απλα κουβεντα κανουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Στις 11/1/2021 στις 10:33 ΠΜ, CarlitoGR είπε Παιδια παιζω Witcher 3 στα ultra 1440p για δευτερη φορα (την πρωτη φορα το ειχα παιξει με μια GTX480) και πραγματικα λεω τι παιχνιδαρα και τι γραφικαρες ειναι αυτες.Μετα μπαινω λιγο cyberpunk και ξενερωνω....... Προσπαθησα να το κανω capture για να το δειτε και εσεις με το bandicam αλλα μου το δειχνει σπασμενο......ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα σε εγγραφη video για παιχνιδια που να πιανει κανονικα την αναλυση της οθονης; Ένα περίεργο πράγμα. Κατά κανόνα όσοι έχουν AMD κάρτες ή παλιές nvidia ξενερώνουν με το CP 2077 και ασχολούνται όλη την ώρα με glitch hunting. Αναρωτιέμαι τι θα μπορούσε να φταίει... Εγώ πάλι βλέπω απίστευτη λεπτομέρεια(όταν ζουμάρω ειδικά) σε όλους τους NPC μέχρι και τον πιο ασήμαντο. Κάθε ρούχο(δερμάτινο, πουκάμισο, πλεκτό, στρας κτλ.) να έχει διαφορετική υφή και διαφορετική συμπεριφορά στο φως. Το ίδιο και το δέρμα τους που είναι λες και βλέπεις main character. Στο witcher 3 σχεδόν όλα τα υλικά είναι απλά διαφορετικά χρώματα πάνω σε πολύγωνα. Όλα μοιάζουν σχεδόν τα ίδια. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως επειδή είναι λίγο αρχαίο τεχνολογικά ;;; Tο φως που πέφτει στο δρόμο αντανακλάται σε μέρη που δεν φωτίζονται άμεσα από τον ήλιο. Indirect Lighting. Πουθενά στο Witcher 3 κάτι τέτοιο. Volumetric lights με 3D όγκο στο Witcher 3 είναι μόνο κάτι φτηνά 2D godrays effects(crepuscular rays). Σαν αυτά που είχε και το Far Cry 2 του 2008. Για να μην πάμε στο RT ambient occlusion που προσθέτει ρεαλιστικές σκιές και βάθος στην εικόνα συν τα υπόλοιπα RT effects. Αν πηγαίνατε σε RTX κάρτα μπορεί και να βοηθούσε. Κρίνοντας από τα στατιστικά των δυσαρεστημένων πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1H 2021 λοιπόν πάει η 6700XT κλπ Εδώ είσαι! Καλό Μάιο> δηλαδή, λίγο πολύ, προς τα εκεί πάει η "mainstream" gpu. Και πες Μάρτιο να παρουσιαστεί, χώρος διαθέσιμος στη γραμμή παραγωγής δε προβλέπεται να βρίσκεται, λόγω υπερβολικής ζήτησης κονσολών, κάτι που δεν είχαν υπολογίσει ή πέσαν όλα τα υπόλοιπα μαζί επίσης. Έμμεσα επιβεβαιώνεται ότι θα κρατήσει σχεδόν όλο το μισό του έτους αυτή η κατάσταση με τις κάρτες, όπως φοβομασταν. GPUs Availability C H A O S Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2021 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, Arkin είπε Τι θεμα εχετε με το BN ρε παιδια? Ολοι εχετε 360hz οθονες η δεν σας φτανουν τα 100 πχ που ειναι κομπλε για ολα τα παιχνιδια περα απο καποια ειδικα competitive που θελουν 144 αλλα σε αυτα ολα τα cpu βαρανε 300+. Δηλαδη αν η οθονη σας ειναι 144hz η καρτα βαραει 95% και πιανετε 140fps εγινε τιποτα για αυτα τα 4fps? Η αν η cpu μπορει μεχρι 130 δεν θα μπορειτε να παιξετε? Δεν είπε κανείς οτι υπάρχει πρόβλημα με το bottleneck. Πρόβλημα είναι οταν υπάρχει bottleneck και λές δεν υπάρχει. Ε αφού υπάρχει, τι να κάνουμε τώρα? Από εκεί και πέρα για να μιλήσουμε συγκεκριμένα, για μένα υπάρχει πρόβλημα οταν παίρνω μια κάρτα 2000€ και υπολειτουργεί. Αν είναι να αποδίδει όσο μια κάρτα των 700€ ας πούμε, ε **** αγόρα, ας έπαιρνα αυτή που κάνει 700. Αντίστοια και αν πάρω μια κάρτα των 500 και λειτουργεί όπως μια των 250. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarlitoGR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Ένα περίεργο πράγμα. Κατά κανόνα όσοι έχουν AMD κάρτες ή παλιές nvidia ξενερώνουν με το CP 2077 και ασχολούνται όλη την ώρα με glitch hunting. Αναρωτιέμαι τι θα μπορούσε να φταίει... Εγώ πάλι βλέπω απίστευτη λεπτομέρεια(όταν ζουμάρω ειδικά) σε όλους τους NPC μέχρι και τον πιο ασήμαντο. Κάθε ρούχο(δερμάτινο, πουκάμισο, πλεκτό, στρας κτλ.) να έχει διαφορετική υφή και διαφορετική συμπεριφορά στο φως. Το ίδιο και το δέρμα τους που είναι λες και βλέπεις main character. Στο witcher 3 σχεδόν όλα τα υλικά είναι απλά διαφορετικά χρώματα πάνω σε πολύγωνα. Όλα μοιάζουν σχεδόν τα ίδια. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως επειδή είναι λίγο αρχαίο τεχνολογικά ;;; Tο φως που πέφτει στο δρόμο αντανακλάται σε μέρη που δεν φωτίζονται άμεσα από τον ήλιο. Indirect Lighting. Πουθενά στο Witcher 3 κάτι τέτοιο. Volumetric lights με 3D όγκο στο Witcher 3 είναι μόνο κάτι φτηνά 2D godrays effects(crepuscular rays). Σαν αυτά που είχε και το Far Cry 2 του 2008. Για να μην πάμε στο RT ambient occlusion που προσθέτει ρεαλιστικές σκιές και βάθος στην εικόνα συν τα υπόλοιπα RT effects. Αν πηγαίνατε σε RTX κάρτα μπορεί και να βοηθούσε. Κρίνοντας από τα στατιστικά των δυσαρεστημένων πάντα. Αποψη μου παντως ειναι οτι δεν υπαρχει σχεση στα γραφικα ακομα και αν το witcher ειναι 5 χρονων μου φαινεται πολυ ανωτερο απο το cb.Μπορει να φταιει οτι δεν το παιζω με rt αν και δεν νομιζω οτι μπορει να κανει τετοια διαφορα. Βεβαια το cb θα το πιασω σε καμια βδομαδα που θα τελειωσω με το witcher(αν το τελειωσω ποτε,σε 100h εχω 45%) και τοτε θα εχω ολοκληρωμενη αποψη. Γενικα παντως πιστευω σε ολο το τεχνικο κομματι,σε αυτο το λιγο που εχω παιξει, ειναι κατα πολυ κατωτερο του Witcher. 17 λεπτά πριν, Herald είπε Δεν είπε κανείς οτι υπάρχει πρόβλημα με το bottleneck. Πρόβλημα είναι οταν υπάρχει bottleneck και λές δεν υπάρχει. Ε αφού υπάρχει, τι να κάνουμε τώρα? Από εκεί και πέρα για να μιλήσουμε συγκεκριμένα, για μένα υπάρχει πρόβλημα οταν παίρνω μια κάρτα 2000€ και υπολειτουργεί. Αν είναι να αποδίδει όσο μια κάρτα των 700€ ας πούμε, ε **** αγόρα, ας έπαιρνα αυτή που κάνει 700. Αντίστοια και αν πάρω μια κάρτα των 500 και λειτουργεί όπως μια των 250. Εχεις δικιο αλλα στην περιοδο που βρισκομαστε απλα αγοραζεις καρτα που ειναι κοντα σε αυτη που θες και οχι ακριβως αυτη που θες καθως δεν υπαρχουν καρτες για να επιλεξεις.Εγω ηθελα 6800 αλλα δεν υπηρχε και ετσι πηγα στην xt αντι να παω ας πουμε σε 3070.Προτιμησα δλδ να δωσω κατι παραπανω για κατι που θα κρατησω αρκετα χρονια απο τα να δωσω παλι ενα μεγαλο ποσο και μετα να το μετανιωσω.Ακομα και τωρα που βλεπω ποσο overkill ειναι η 6800xt για τις αναγκες μου, παλι μου φαινετε πιο λογικο να δωσω 1000 και να παρω 6800xt αντι με 700 να παρω 3060ti. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2021 από CarlitoGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε Γενικα παντως πιστευω σε ολο το τεχνικο κομματι,σε αυτο το λιγο που εχω παιξει, ειναι κατα πολυ κατωτερο του Witcher. Eπειδή το έβαλα και εγώ σήμερα μετά από καίρο, ε όχι. Ούτε καν. Οκ δεν έχει κακογεράσει ακόμα το W3, αλλά φαίνονται τα χρόνια του και δεν έχει επαφή με το cp. Εικαστικά ίσως να το προτιμάς, το καταλαβαίνω, αλλά καθαρά στον τεχνικό τομέα είναι αστεία η σύγκριση. Και μένα ας πούμε το πιο pleasing στα μάτια παιχνίδι είναι το Jack Orlando αλλά δεν πιστεύω οτι έχει καλύτερα γραφικά απτο cyberpunk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarlitoGR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Herald είπε Eπειδή το έβαλα και εγώ σήμερα μετά από καίρο, ε όχι. Ούτε καν. Οκ δεν έχει κακογεράσει ακόμα το W3, αλλά φαίνονται τα χρόνια του και δεν έχει επαφή με το cp. Εικαστικά ίσως να το προτιμάς, το καταλαβαίνω, αλλά καθαρά στον τεχνικό τομέα είναι αστεία η σύγκριση. Και μένα ας πούμε το πιο pleasing στα μάτια παιχνίδι είναι το Jack Orlando αλλά δεν πιστεύω οτι έχει καλύτερα γραφικά απτο cyberpunk Τι να σου πω μπορει να εχει συνηθισει το ματι μου αλλα και το metro που επαιξα τελευταια παλι μου φαινεται τεχνικα ανωτερο.Θα επανελθω ομως σε λιγο καιρο που θα γραψω λιγες ωρες στο παιχνιδι Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2021 από CarlitoGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, CarlitoGR είπε Τι να σου πω μπορει να εχει συνηθισει το ματι μου αλλα και το metro που επαιξα τελευταια παλι μου φαινεται τεχνικα ανωτερο.Θα επανελθω ομως σε λιγο καιρο που θα γραψω λιγες ωρες στο παιχνιδι εχετε συνηθίσει σε πλαστικές υφές από unreal engine και κάθε σκουπιδομηχανή. Unity/Cryengine από public και RedEngine, 4A Engine, Dunia, μη σου πω και X-Ray από Δεκαετίας παιχνίδι (Call of Pripyat) έχουν τρομερά ανώτερα physics και υλικά. Παίξε 20 λεπτά Cyberpunk και 20 Λεπτά Gears 5 Hivebuster. Αν δεν καταλάβεις τι εννοώ, ίσως τζάμπα δίνεις λεφτά για PC Gaming και θα ευχαριστιόσουν καλύτερα μια κονσόλα. 4 ώρες πριν, pirmen56 είπε Tο φως που πέφτει στο δρόμο αντανακλάται σε μέρη που δεν φωτίζονται άμεσα από τον ήλιο. Indirect Lighting. Πουθενά στο Witcher 3 κάτι τέτοιο. Volumetric lights με 3D όγκο στο Witcher 3 είναι μόνο κάτι φτηνά 2D godrays effects(crepuscular rays). Σαν αυτά που είχε και το Far Cry 2 του 2008. Dunia engine ήταν αριστούργημα, αλλά την έφαγαν λόγο κονσόλων Εβαζες φωτιά τα δάση με μολότοφ. Τώρα ούτε πατημασιές στην λάσπη δεν βλέπεις στα νέα games Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2021 από Sakiz105 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα