Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναφορά σε κείμενο

Δηλαδή το ότι ρίχνει 2fps στο κεφάλι στην 3090(διπλά λεφτά) κ την 3080 την στέλνει για τσάι(11fps) εσένα σε αφήνει αδιαφορο αλλά το ότι υπάρχει ένα παιχνίδι (cyberpunk) στο οποίο τρέχουν καλύτερα οι πράσινες πρέπει να τονίσουμε.....

Εν τω μεταξύ, στον κόσμο των next-gen AAA games: 

https://www.dsogaming.com/news/the-medium-will-offer-two-ray-tracing-modes-will-support-reflections-rtao-hybrid-translucent-rt-shadows/

Αναφορά σε κείμενο

The Medium will offer two Ray Tracing modes on PC; Performance Mode and Quality Mode. In Performance Mode, the game will feature ray-traced reflections and Ambient Occlusion in all performant location. On the other hand, in Quality Mode, it will feature reflections, RTAO, hybrid translucent, and some RT shadows. Quality Mode will be also using DLSS and some other Nvidia improvements. 

Αν κοιτάς στο παρελθόν είναι δυναμίτες οι AMD κάρτες. "Μισά λεφτά και ίδιες επιδόσεις. Ουάου! Μοιράζει λεφτά η κόκκινη. Τρέχτε." Σαν τους vfm Ryzen που ένα καθαρόαιμο cross-gen(CP 2077) τους έβγαλε εκτός μάχης σε λιγότερο από τρία χρόνια. Οι κάρτες όμως αγοράζονται πάντα για τα επόμενα δύο χρόνια.

υ.γ.: Σε competitive ρίχνεις ποιότητα και παίζεις καλά με όλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν έχεις ίδιες επιδόσεις, έχεις το CPU στα όρια του ;) 

Σου ανέβασαν και γράφημα από πάνω με ΟΛΑ τα reviews. Η 3080 είναι πάνω από 6900xt, και σε 1080p, αλλά η 6800xt είναι πιο κοντά σε 3090. Ντάξει....

Techpowerup, με κάποιον τρόπο πρέπει να βγάλουμε τις Ampere παντού καλύτερες.

Αν βγάλεις αυτά τα δυο βγαίνει μπροστά η 6800ΧΤ 🤣

divinity-original-sin-2-1920-1080.png

detroit-become-human-1920-1080.png

1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε

Techpowerup, με κάποιον τρόπο πρέπει να βγάλουμε τις Ampere παντού καλύτερες.

Αν βγάλεις αυτά τα δυο βγαίνει μπροστά η 6800ΧΤ 🤣

divinity-original-sin-2-1920-1080.png

detroit-become-human-1920-1080.png

Σου έβαλε ο shooter link με ΟΛΑ τα reviews στον πλανήτη Γη και η 3080 είναι πάνω από 6900xt. 6900. Έξι εννιακόσια. Εσύ πήρες 1 review, αφαίρεσες μερικά αποτελέσματα γιατί δεν σου άρεσαν για να βγάλεις την 6800xt από πάνω. Ok. Τι να σου πώ αλήθεια, ότι σε κάνει να κοιμάσαι καλύτερα. 

Aπτού techspot αν αφαιρέσεις το valhala η 3080 βγαίνει επίσης από πάνω. Εκεί το προσπέρασες....για αγνώστους λόγους ;) Τέσπα, κάτσε κάνε κοπτοραπτική. Εγώ βλέπώ το link του shooter x που η Ampere είναι πάνω σε ΟΛΑ. 1080p? Y. 1440p? Y. 4k? Yes. Dlss? Yes. RT? Yes. Encoding? Yes. 

Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε

Τότε το Hardware unboxed κλέβει 🙄

Δεν κλέβει, προφανώς ανάλογα την επιλογή παιχνιδιών βγαίνουν διαφορετικά αποτελέσματα. Γιαυτο κοιτάς όσα περισσότερα review γίνεται, για να έχουν και περισσότερα παιχνίδια ;) 

Στο hwunboxed αμά βγάλεις το valhala που είναι τίγκα amd biased βγαίνουν οι ampere πάνω. Αλλά εκεί δεν σε ενόχλησε να το αναφέρεις. Γιατί? Θα πάρω απάντηση? 😜 

2 λεπτά πριν, Herald είπε

Aπτού techspot αν αφαιρέσεις το valhala η 3080 βγαίνει επίσης από πάνω. Εκεί το προσπέρασες....για αγνώστους λόγους ;) 

Ε μα ναι ίδιο παιχνίδι είναι το Valhalla με το  Divinity Original Sin 2 και το Detroit Become Human 😂

• Like 1

Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε

Ε μα ναι ίδιο παιχνίδι είναι το Valhalla με το  Divinity Original Sin 2 και το Detroit Become Human 😂

Tι εννοείς το ίδιο παιχνίδι? Διαφορετικά παιχνίδια είναι προφανώς, το ένα RPG το άλλο action adventure. So ? 

4 λεπτά πριν, Herald είπε

Tι εννοείς το ίδιο παιχνίδι? Διαφορετικά παιχνίδια είναι προφανώς, το ένα RPG το άλλο action adventure. So ? 

Το ότι η 6800 με την 6900ΧΤ βγάζει τα ίδια fps στο Devinity Original Sin 2 δεν μας ενδιαφέρει αλλά μας νοιάζει το Valhalla.

Τεσπα, και 5% κάτω να είναι η 6800ΧΤ από την 3090 στα 1080p πάλι στα μισά λεφτά παίρνεις ίδιες επιδόσεις. 😉

• Like 1

1 ώρα πριν, CarlitoGR είπε

Αν τρεξεις εσυ σε 1080p με τον 3600x που εχεις,πιστεψε με δεν προκειται να δεις τα νουμερα των youtuber/site που αναφερεις. 

Επισης ερωτηση μιας και μπερδευτηκα λιγο. Την καινουργια καρτα(καλοριζικη κιολας)την χρυσοπληρωσες για να τρεξεις 3D mark?Γιατι εγω μονο για αυτο ειδα και ανεβασες,ενω για παιχνιδια σχολιαζεις με βαση τα αποτελεσματα youtuber και οχι δικα σου.

Καπου μπερδεύτηκα.

Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε

Το ότι η 6800 με την 6900ΧΤ βγάζει τα ίδια fps στο Devinity Original Sin 2 δεν μας ενδιαφέρει αλλά μας νοιάζει το Valhalla.

Τεσπα, και 5% κάτω να είναι η 6800ΧΤ από την 3090 στα 1080p πάλι στα μισά λεφτά παίρνεις ίδιες επιδόσεις. 😉

Και η 3060 με την 3090 τα ίδια fps βγάζουν. CPU bottleneck λέγεται, αυτό που λέω τόση ώρα για 1080p ;) 

Ή παίρνεις την 3080 στα ίδια λεφτά με RT και DLSS ;) 

Δες και το computerbase. https://www.computerbase.de/2020-12/amd-radeon-rx-6900-xt-review-test/2/#diagramm-the-division-2-warlords-of-new-york-1920-1080

11% πάνω η 3090 και 6% η 3080 σε 1080p. Βρες ποια παιχνίδια πρέπει να αφαιρεθούν για να βγεί η 6800 απο πάνω :P 

Πάντως όντως, αν αφαιρέσεις τα παιχνίδια που η Ampere είναι μπροστά, τότε η Ampere είναι πίσω. Ποιός να το πίστευε :P 

2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν τρεξεις εσυ σε 1080p με τον 3600x που εχεις,πιστεψε με δεν προκειται να δεις τα νουμερα των youtuber/site που αναφερεις. 

Επισης ερωτηση μιας και μπερδευτηκα λιγο. Την καινουργια καρτα(καλοριζικη κιολας)την χρυσοπληρωσες για να τρεξεις 3D mark?Γιατι εγω μονο για αυτο ειδα και ανεβασες,ενω για παιχνιδια σχολιαζεις με βαση τα αποτελεσματα youtuber και οχι δικα σου.

Καπου μπερδεύτηκα.

παιζει να βγάζουμε και τα ίδια σε 1080p :P

5 λεπτά πριν, Herald είπε

Το βλέπω το βλέπω 🤣

Wolcen.png

• Like 1

2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Καπου μπερδεύτηκα.

Δεν την χρυσοπληρωσα μου την έκανε δώρο ο Άγιος Βασίλης.Σε οτι αφορά τα παιχνίδια που παίζω απλά είναι overkill σε όλα εκτός από το cyberpunk στο οποίο όμως άντε να έχω 10 λεπτά κ για αυτό δεν έχω εκφράσει την άποψη μου ακόμα.

Το μόνιτορ που έχω είναι 1440p κ για αυτό επέλεξα την rx6800xt ως δυνατότερη στην ανάλυση κ ως πιο future proof με βάση την εμπειρία μου από Nvidia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Το βλέπω το βλέπω 🤣

Wolcen.png

Mα αυτό λέω βρε σύ, φτιάξε μια λίστα με τα παιχνίδια που πρέπει να αφαιρεθούν. Ακούς εκεί, τολμάνε και τεστάρουν παιχνίδια που η AMD δεν τα πάει καλά!! Θάνατος. 

Αυτό ας πούμε κομπλέ. 1% πάνω η 3090 από 3070 :P

1%.png

5 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε

Το μόνιτορ που έχω είναι 1440p κ για αυτό επέλεξα την rx6800xt ως δυνατότερη στην ανάλυση κ ως πιο future proof με βάση την εμπειρία μου από Nvidia

Σύμφωνα με τι είναι δυνατότερη στην ανάλυση? Αφού στο σύνολο των benchmarks πίσω είναι....

qdh.jpg.5086859e26c8ef792bec7c3027299c77

Επεξ/σία από Herald

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε

Δεν την χρυσοπληρωσα μου την έκανε δώρο ο Άγιος Βασίλης.

Σε οτι αφορά τα παιχνίδια που παίζω απλά είναι overkill σε όλα εκτός από το cyberpunk στο οποίο όμως άντε να έχω 10 λεπτά κ για αυτό δεν έχω εκφράσει την άποψη μου ακόμα.

Παιζεις σε 1440p monitor αλλα κοιτας την αποδοση της καρτας(που ηδη αγορασες)σε 1080p επειδη?????????

Και αφου η καρτα οπως λες σε καλυπτει περισσοτερο,για ποιο λογο στις τελευταιες σελιδες καθεσαι και ασχολεισαι με την αποδοση της 3080 και της 3090?

Τελος,για ποιο λογο σε απασχολει η αποδοση της καρτας στα παιχνιδια των youtubers που αν καταλαβα καλα δεν σε ενδιαφερουν(περαν του cyberpunk),και οχι στα παιχνιδια που σε ενδιαφερουν?

Δηλαδη σε αφηνει αδιαφορο η αποδοση της καρτας στο Cyberpunk (παρολο που σε ενδιαφερει) επειδη δεν τα παει τοσο καλα η καρτα σου,αλλα σε απασχολει περισσοτερο η αποδοση της καρτας στα αλλα παιχνιδια των youtuber τα οποια σου ειναι αδιαφορα?

Τι ακριβως μου διαφευγει???

1 ώρα πριν, CarlitoGR είπε

Δηλαδή το ότι ρίχνει 2fps στο κεφάλι στην 3090(διπλά λεφτά) κ την 3080 την στέλνει για τσάι(11fps) εσένα σε αφήνει αδιαφορο αλλά το ότι υπάρχει ένα παιχνίδι (cyberpunk) στο οποίο τρέχουν καλύτερα οι πράσινες πρέπει να τονίσουμε.....

Αναφερομαι σε αυτο σου το σχολιο btw.

17 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

παιζει να βγάζουμε και τα ίδια σε 1080p :P

Ε ναι γιατι ως γνωστον η συγκριση καρτων εχει ''περισσοτερο'' νοημα στην αναλυση που με κανενα συστημα δεν προκειται να επιτευχθει 99 και 100% gpu usage,παρα σε 4Κ που γινεται αυτο.

Κλασσικα fk logic η ολη κατασταση.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...