Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Herald είπε

Μάλλον, και εγώ με DSR 200% το έφαγα, αλλά μου έβγαλε μνμα για vram

Spoiler

Στην tv όσο έπαιζα όλα κομπλέ, στο monitor που έπρηξε τα κακαλα ,5 φορές φίλε το ίδιο mission και στο τέλος δεν το έβγαλα ποτέ. Πολλά νεύρα σου λέω.

Επεξ/σία από akoinonitos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Από το link που έβαλες φαίνεται ξεκάθαρα η κατώτερη ποιότητα όταν έχεις DLSS ακόμα και στο Quality setting.

https://cdn.knightlab.com/libs/juxtapose/latest/embed/index.html?uid=45125bae-2ac8-11eb-83c8-ebb5d6f907df

Ok παραιτούμε. Ξεκάθαρα. Μόνο εγώ, ο τύπος που έκανε το test, το digital foundry που έκανε και εκείνο test, ο optimum tech που επίσης έκανε το test το βλέπουμε. Εσύ έχεις δίκιο. Ξεκάθαρα κιόλας. Να, δες το καλώδιο πχ. σε native. Τίγκα στην ανωτερότητα, που φαίνετια σαν ξεκοιλιασμένο φίδι. Δες εδώ ανωτερότητα, γελάνε και τα πλακάκια. 

Mάντεψε ποιό είναι με DLSS και πoιο native 

ανωτεροτητα.png

katvterotita.png

Επεξ/σία από Herald

19 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ναι βρε, μην το παίρνεις προσωπικά, απλά λέω. Αλλά δεν μπορώ τρελαίνομαι από την στιγμή που η τιμή είναι ίδια. Εν μέρη είναι και "θυμός" γιατί περιμέναμε την AMD πως και πως και τα έκανε χειρότερα σκ@τ@ από τον πέτσινο με τα 8nm της Sammy και τα 10GB. Αλλά από την στιγμή που είναι αρκετά για το CP77 δεν θα υπάρξει πρόβλημα πουθενά. Γι' αυτό επιμένω, λόγω της τιμής..

Spoiler

Οταν με λες amdακια και κατι για 9900k που δεν ξέρω ακριβώς που κολλάει  ,ασε που ποτε δεν ειπα εγω ποτε να προτιμησει καποιος ryzen για 1080p gaming ,αλλα ακριβως το αντιθετο προφανώς και το παίρνω προσωπικά.  

6 λεπτά πριν, Herald είπε

Ok παραιτούμε. Ξεκάθαρα. Μόνο εγώ, ο τύπος που έκανε το test, το digital foundry που έκανε και εκείνο test, ο optimum tech που επίσης έκανε το test το βλέπουμε. Εσύ έχεις δίκιο. Ξεκάθαρα κιόλας. Να, δες το καλώδιο πχ. σε native. Τίγκα στην ανωτερότητα, που φαίνετια σαν ξεκοιλιασμένο φίδι. Δες εδώ ανωτερότητα, γελάνε και τα πλακάκια. 

ανωτεροτητα.png

DLSS OFF

DLLS-off.png

DLSS Quality

DLLS-Quality.png

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To καλωδιο γιατί το έκοψες? Ενδιαφέρον είχε. Και η ταμπέλα πάνω, σαν να ξέβαψε σε native, τα γράμματα δεν φαίνονται ;) 

Λοιπόν άλλος ένας challenger, όταν είσαι έτοιμος μου λές να ανεβάσω 3 random screenshots από COD, native και DLSS BALANCED (ούτε καν quality). Αμα βρείς ποιό είναι ποιό είσαι άρχοντας. 

Επεξ/σία από Herald

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Herald είπε

To καλωδιο γιατί το έκοψες? Ενδιαφέρον είχε.

Λοιπόν άλλος ένας challenger, όταν είσαι έτοιμος μου λές να ανεβάσω 3 random screenshots από COD, native και DLSS BALANCED (ούτε καν quality). Αμα βρείς ποιό είναι ποιό είσαι άρχοντας. 

Εγώ προτείνω να μας δόσεις εικόνα που έχει increase quality σε σχέση με την Native όπως είπες και μετά να τις συγκρίνουμε.

Ps. Δεν το έκοψα το καλώδιο επίτηδες.

Επεξ/σία από Aten-Ra

Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε

Εγώ προτείνω να μας δόσεις εικόνα που έχει increase quality σε σχέση με την Native όπως είπες μετά να τις συγκρίνουμε.

Ps. Δεν το έκοψα το καλώδιο επίτηδες.

Σου έδωσα το ξεκοιλιασμένο φίδι και την ταμπέλα αλλά δεν σου έκανε.

Αφού ρε σύ είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ  κατώτερο το DLSS, φαντάζομαι θα φανεί ΞΕΚΑΘΑΡΑ σε blind test. Όχι? 

https://ibb.co/44ZPD1p

https://ibb.co/r7XJLdt

Η μία είναι balanced, ή άλλη δεν σου λέω. Όλο δικό σου :P 

Μόλις τώρα, Herald είπε

Σου έδωσα το ξεκοιλιασμένο φίδι και την ταμπέλα αλλά δεν σου έκανε.

Αφού ρε σύ είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ  κατώτερο το DLSS, φαντάζομαι θα φανεί ΞΕΚΑΘΑΡΑ σε blind test. Όχι? 

Τα φαντασματάκια πάνω στο ελικόπτερο είναι από τους Ghostbusters ??? 🤣

Η σιδεροκατασκευή του υπόστεγου είναι η δεν είναι καλύτερη χωρις DLSS ????

To χάλια Anti Aliasing το παρατήρησες στα σημεία που έχω κυκλώσει ??

Μόνο το καλώδιο είναι καλύτερο με το DLSS αλλά όλα τα άλλα είναι χειρότερα.

Με όλα αυτά πως επιμένεις ότι το DLSS κάνει increase Quality vs Native μόνο εσύ το καταλαβαίνεις. 

Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε

Τα φαντασματάκια πάνω στο ελικόπτερο είναι από τους Ghostbusters ??? 🤣

Η σιδεροκατασκευή του υπόστεγου είναι η δεν είναι καλύτερη χωρις DLSS ????

To χάλια Anti Aliasing το παρατήρησες στα σημεία που έχω κυκλώσει ??

Μόνο το καλώδιο είναι καλύτερο με το DLSS αλλά όλα τα άλλα είναι χειρότερα.

Με όλα αυτά πως επιμένεις ότι το DLSS κάνει increase Quality vs Native μόνο εσύ το καταλαβαίνεις. 

Εγώ, αυτός που τέσταρε, το digital foundry, το optimum tech κλπα :P 

Από πάνω σου ανέβασα 2 εικόνες, πάρτες, ζούμαρε τες, ξεκοίλιασε τες, ότι θές κάντες. Αν μπορείς να βρείς την ξεκάθαρα κατώτερη, ειμαι όλος αυτιά. 

1 λεπτό πριν, Herald είπε

Εγώ, αυτός που τέσταρε, το digital foundry, το optimum tech κλπα :P 

Από πάνω σου ανέβασα 2 εικόνες, πάρτες, ζούμαρε τες, ξεκοίλιασε τες, ότι θές κάντες. Αν μπορείς να βρείς την ξεκάθαρα κατώτερη, ειμαι όλος αυτιά. 

Εσύ δεν είπες ότι κάνει increase Quality vs Native και μου έβαλες και το link για να δούμε πόσο καλύτερο είναι το DLSS σε σχέση με το Native ??  

Ποιες εικόνες ??

1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε

Εσύ δεν είπες ότι κάνει increase Quality vs Native και μου έβαλες και το link για να δούμε πόσο καλύτερο είναι το DLSS σε σχέση με το Native ??  

Ποιες εικόνες ??

Στο προηγούμενο ποστ θα δείς 2 λινκ. Πάτα τα.

Μήπως, λέω μήπως, μπερδεύουμε την "καλύτερη εικόνα" όπως την μπερδεύουν σε τηλεοράσεις/κινητά κλπ με υπερκορεσμένα χρώματα κλπ?

Το να προτιμά κανείς κάτι, γούστο και καπέλο του, και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.

Το να λέμε ότι είναι καλύτερη η reconstructed από native, όταν ξέρουμε κιόλας τί παίζει από πίσω (για κάποιο λόγο στη native συνήθως λείπουν διάφορα πράγματα), είναι κάπως.

Όχι τίποτε άλλο, τα ίδια γράφαμε και με το DLSS1, ακριβώς τα ίδια...ότι ήταν καλύτερο από το native.

Ναι, έχει κάνει άλματα μπροστά έκτοτε. Ναι, είναι το μέλλον από ότι φαίνεται. Μέχρι εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...